-
Μια ωριτσα ειναι ευκολα....
-
Αν ειναι να κανεις τοση αποσταση καλυτερα να φυγεις απο κεφαλαρι και να πας Ζηρεια.
-
Οι αναγνωρίσεις μας από την Ε.Δ.5+9 Κεφαλάρι
Θα ακολουθήσουν και αναγνωρίσεις για Ζήρεια και Κινέτα-Πίσσια.
-
Ο χρήστης saxter έγραψε:
Οι αναγνωρίσεις μας από την Ε.Δ.5+9 ΚεφαλάριΘα ακολουθήσουν και αναγνωρίσεις για Ζήρεια και Κινέτα-Πίσσια.
Πολυ ωραιος ρε φιλε!!!
-
Πριν μια ωρα στο υψος του Ξυλοκαστρου στην Ε.Ο. νταλικες της Μ Sport με μουλαρια, νταλικες με αγωνιστικα κλπ
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
:yahoo: Πριν μια ωρα στο υψος του Ξυλοκαστρου στην Ε.Ο. νταλικες της Μ Sport με μουλαρια, νταλικες με αγωνιστικα κλπΚαλωσωρισαν τα παιδια
-
Ο χρήστης theo13 έγραψε:
:yahoo: Πριν μια ωρα στο υψος του Ξυλοκαστρου στην Ε.Ο. νταλικες της Μ Sport με μουλαρια, νταλικες με αγωνιστικα κλππωπω μια βδομαδα ακριβως πριν ε?
την Τριτη-Τεταρτη δεν ειναι το Recce? -
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
:yahoo: Πριν μια ωρα στο υψος του Ξυλοκαστρου στην Ε.Ο. νταλικες της Μ Sport με μουλαρια, νταλικες με αγωνιστικα κλπ
πωπω μια βδομαδα ακριβως πριν ε?
την Τριτη-Τεταρτη δεν ειναι το Recce?Τεταρτη-Πεμπτη φετος.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Αν ειναι να κανεις τοση αποσταση καλυτερα να φυγεις απο κεφαλαρι και να πας Ζηρεια.Επειδή έχω αυτοκίνητο που δεν πάει καθόλου σε χωματόδρομο, η πρόσβαση στη Ζήρεια γίνεται από χωματόδρομο ή άσφαλτο; Είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε αυτά τα μέρη και δεν ξέρω καθόλου. Πέρσι πήγα στον Ελικώνα με ένα Polo και από θαύμα φτάσαμε.
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Αν ειναι να κανεις τοση αποσταση καλυτερα να φυγεις απο κεφαλαρι και να πας Ζηρεια.
Επειδή έχω αυτοκίνητο που δεν πάει καθόλου σε χωματόδρομο, η πρόσβαση στη Ζήρεια γίνεται από χωματόδρομο ή άσφαλτο; Είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε αυτά τα μέρη και δεν ξέρω καθόλου. Πέρσι πήγα στον Ελικώνα με ένα Polo και από θαύμα φτάσαμε. [/quote
Για Ζηρεια ξεχνας την προσβαση 1. Βατος και σχετικα λιγος χωματοδρομος υπαρχει μονο στην προσβαση 2.
-
Ο χρήστης bomber21 έγραψε:
Επειδή έχω αυτοκίνητο που δεν πάει καθόλου σε χωματόδρομο, η πρόσβαση στη Ζήρεια γίνεται από χωματόδρομο ή άσφαλτο; Είναι η πρώτη φορά που θα πάω σε αυτά τα μέρη και δεν ξέρω καθόλου. Πέρσι πήγα στον Ελικώνα με ένα Polo και από θαύμα φτάσαμε.
Μπορεις να επιλεξεις τον τερματισμο στα Ζηρεια, βγαινει κατευθειαν σε ασφαλτο. Εγω αυτο θα κανω.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
:yahoo: Πριν μια ωρα στο υψος του Ξυλοκαστρου στην Ε.Ο. νταλικες της Μ Sport με μουλαρια, νταλικες με αγωνιστικα κλπ
Φιλικα,
'el-em'
Κυριε Λωρη γινεται να μου πειτε που θα γινει το shakedown για τα wrc2 την τριτη?
-
Γεια σας ρε παιδιά...Προσπαθώ να οργανώσω την Κυριακή την εκδρομούλα με τους φίλους μου που δεν έχουν σχέση με το Ακρόπολις...Εγώ το παρακολουθώ αλλά πέρσι είδα μόνο shakedown και πρόπερσι ss Σχοίνο που μετά από πολλά βάσανα κατά τύχη την βρήκαμε...Για να μην τους κρεμάσω θέλω τις προτάσεις σας...Λουτράκι ή Πίσσια??? Στην εδ Λουτράκι πως μπορούμε να βρούμε τα σημεία με τα νερά??? Επίσης τα 2 περάσματα (Loutraki 1 και Loutraki 2) είναι στην ίδια ειδική????Δηλαδή πιάνουμε το σημείο μας και αράζουμε για τα 2 περάσματα συνολικά κανά 5 ωρο??? Σόρρυ για τις αφελείς ερωτήσεις μου...όλοι από κάποιον πρέπει να τα μάθουμε...
-
Ο χρήστης Vaggelιs27 έγραψε:
Φιλικα,
'el-em'
Κυριε Λωρη γινεται να μου πειτε που θα γινει το shakedown για τα wrc2 την τριτη?
Στην ε.δ. Εξαμιλια Κορινθιας.
Φιλικα,
'el-em'
-
ΠΛΗΡΗΣ ΟΔΗΓΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ
-
Ο χρήστης multigiannis έγραψε:
Γεια σας ρε παιδιά...Προσπαθώ να οργανώσω την Κυριακή την εκδρομούλα με τους φίλους μου που δεν έχουν σχέση με το Ακρόπολις...Εγώ το παρακολουθώ αλλά πέρσι είδα μόνο shakedown και πρόπερσι ss Σχοίνο που μετά από πολλά βάσανα κατά τύχη την βρήκαμε...Για να μην τους κρεμάσω θέλω τις προτάσεις σας...Λουτράκι ή Πίσσια??? Στην εδ Λουτράκι πως μπορούμε να βρούμε τα σημεία με τα νερά??? Επίσης τα 2 περάσματα (Loutraki 1 και Loutraki 2) είναι στην ίδια ειδική????Δηλαδή πιάνουμε το σημείο μας και αράζουμε για τα 2 περάσματα συνολικά κανά 5 ωρο??? Σόρρυ για τις αφελείς ερωτήσεις μου...όλοι από κάποιον πρέπει να τα μάθουμε...Ας τα παρουμε με τη σειρα....
Πισσια: Α)Πας εκκινηση (Ενα χιλιομετρο μετα το χωριο Πισια προς Σχοινο,αριστερα εχει μια εκκλησια, παρκαρεις στη ασφαλτο και πας ποδαροδρομο στον απεναντι χωματοδρομο..Στα 100 μετρα ειναι το ΣΕΧ και σε αλα 50 η εκκινηση της ειδικης).
Β)Πας στο 1.74 της ειδικης (οδηγιες εχει το προγραμμα.) Μετα γυρνας στον Πλατανο για ανθρακευση......
Λουτρακι Ι η ΙΙ.Ναι ειναι ιδια ειδικη.Μιας και δεν ξερεις και τους δρομους των Γερανιων θα σου'λεγα να πας στη προσβαση 1 και να προχωρησεις με τη φορα του αγωνα...Οταν βγεις απο το 'φαραγγι' εχει σημεια για να κατσεις και να δεις....
Νερα; Αν λες εκεινα τα περσυνα στο S/D μιας και φετος ο δρομος σε κεινο το σημειο παει ισια υποπτευομαι οτι δεν θα'χει νερα,μπορει να κανω και λαθος...
Επισης μπορεις να πας και στη προσβαση 5 που ειναι απο ασφαλτο σε χωμα...Αν πας αριστερα θα δεις ευθειες οποτε τα αγωνιστικα θα'ναι με πολλα χιλιομετρα, αλλα εχει σκια για ολες αυτες τις ωρες...Αν πας δεξια στα 200 μετρα αντιθετα με τη φορα του αγωνα ειναι απο χωμα σε ασφαλτο....
Αν θελεις να πας στο τελος της ειδικης (ιδιαιτερα τη δευτερη φορα!!) απο το κεντρικο δρομο του Λουτρακιου στριβεις στο κτιριο της Πεπσι και πας ολο ευθεια οπου και θα φτασεις σε ενα Τ και θα κανεις δεξια (ειναι γυρω στα πεντε χλμ. απο την Πεπσι).Στα 500 μετρα που ειναι και ενα εκκλησακι αριστερα, ειναι το Στοπ.
Επισης ευκολη προσβαση ειναι και η 4 αλλα εκει μαλλον θα γινεται χαμος απο κοσμο (οχι που δεν θα γινεται και στα αλλα σημεια) και δεν στο συνιστω.
Καλο περπατημα και καλη θεαση.... -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Φιλικα,
'el-em'
Στην ε.δ. Εξαμιλια Κορινθιας.
Φιλικα,
'el-em'
Ευχαριστω πολυ!
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γεια σας ρε παιδιά...Προσπαθώ να οργανώσω την Κυριακή την εκδρομούλα με τους φίλους μου που δεν έχουν σχέση με το Ακρόπολις...Εγώ το παρακολουθώ αλλά πέρσι είδα μόνο shakedown και πρόπερσι ss Σχοίνο που μετά από πολλά βάσανα κατά τύχη την βρήκαμε...Για να μην τους κρεμάσω θέλω τις προτάσεις σας...Λουτράκι ή Πίσσια??? Στην εδ Λουτράκι πως μπορούμε να βρούμε τα σημεία με τα νερά??? Επίσης τα 2 περάσματα (Loutraki 1 και Loutraki 2) είναι στην ίδια ειδική????Δηλαδή πιάνουμε το σημείο μας και αράζουμε για τα 2 περάσματα συνολικά κανά 5 ωρο??? Σόρρυ για τις αφελείς ερωτήσεις μου...όλοι από κάποιον πρέπει να τα μάθουμε...
Ας τα παρουμε με τη σειρα....
Πισσια: Α)Πας εκκινηση (Ενα χιλιομετρο μετα το χωριο Πισια προς Σχοινο,αριστερα εχει μια εκκλησια, παρκαρεις στη ασφαλτο και πας ποδαροδρομο στον απεναντι χωματοδρομο..Στα 100 μετρα ειναι το ΣΕΧ και σε αλα 50 η εκκινηση της ειδικης).
Β)Πας στο 1.74 της ειδικης (οδηγιες εχει το προγραμμα.) Μετα γυρνας στον Πλατανο για ανθρακευση......
Λουτρακι Ι η ΙΙ.Ναι ειναι ιδια ειδικη.Μιας και δεν ξερεις και τους δρομους των Γερανιων θα σου'λεγα να πας στη προσβαση 1 και να προχωρησεις με τη φορα του αγωνα...Οταν βγεις απο το 'φαραγγι' εχει σημεια για να κατσεις και να δεις....
Νερα; Αν λες εκεινα τα περσυνα στο S/D μιας και φετος ο δρομος σε κεινο το σημειο παει ισια υποπτευομαι οτι δεν θα'χει νερα,μπορει να κανω και λαθος...
Επισης μπορεις να πας και στη προσβαση 5 που ειναι απο ασφαλτο σε χωμα...Αν πας αριστερα θα δεις ευθειες οποτε τα αγωνιστικα θα'ναι με πολλα χιλιομετρα, αλλα εχει σκια για ολες αυτες τις ωρες...Αν πας δεξια στα 200 μετρα αντιθετα με τη φορα του αγωνα ειναι απο χωμα σε ασφαλτο....
Αν θελεις να πας στο τελος της ειδικης (ιδιαιτερα τη δευτερη φορα!!) απο το κεντρικο δρομο του Λουτρακιου στριβεις στο κτιριο της Πεπσι και πας ολο ευθεια οπου και θα φτασεις σε ενα Τ και θα κανεις δεξια (ειναι γυρω στα πεντε χλμ. απο την Πεπσι).Στα 500 μετρα που ειναι και ενα εκκλησακι αριστερα, ειναι το Στοπ.
Επισης ευκολη προσβαση ειναι και η 4 αλλα εκει μαλλον θα γινεται χαμος απο κοσμο (οχι που δεν θα γινεται και στα αλλα σημεια) και δεν στο συνιστω.
Καλο περπατημα και καλη θεαση....Σ ευχαριστώ πολύ φίλε μου....μάλλον λέω να πάμε Λουτράκι...δεν έχω αποφασίσει όμως αν αξίζει από την πρόσβαση 1 ή την 4...στην 1 είμαστε κοντά στο Λουτράκι για να πάμε και λίγο στο service park...αλλά στην 4 θα έχει πολύ χαβαλέ υποθέτω...αν συνδυάσουμε και το μπάνιο στο Σχοίνο δεν ξέρω τι μας συμφέρει...
-
Τι σκατα ολα Volvo ειναι???
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...