-
Νo new WRC events for 2013 season
Αυτό σημαίνει ότι το Ακρόπολις είναι μέσα και το 2013...
-
-
-
μακαρι να εχεις δικιο μια χαρα εχουμε καθε χρονο μια
-
-
-
Για να δούμε!!!!
http://www.zougla.gr/automoto/article/k ... -akropolis -
Θα μπορούσαν να κάνουν ότι στη Σιγκαπούρη, στα ξενοδοχεία της περιοχής μια μικρή προσαύξηση στην τιμή της διανυκτέρευσης υπέρ του αγώνα. 90000 ευρώ/20000 διανυκτερεύσεις = 4,5 Ευρώ συν τη βραδιά, ψίχουλα δηλαδή και το κυριότερο όλα τα έσοδα από τους τουρίστες και όχι από το κράτος.
-
Εχεις απόλυτο δίκιο!Δεν το είχα σκεφτεί παρόλο που μου έχει συμβεί!Μιλάνο που πήγα πριν κανά μήνα(ας είναι καλά η ryanair)όταν πήγαμε στη ρεσεψιόν να αφήσουμε το κλειδί(η πληρωμή ΟΛΟΥ του ποσού είχε γίνει από ιντερνετ) μας ζήτησαν 12 ευρώ το άτομο(3 νύχτες)για .Οταν ζήτησα διευκρινήσεις μου έδωσαν ένα χαρτί εγκεκριμένο από το δημοτικό συμβούλιο.Στην αρχή σκέφτηκα αλλά μετά σκέφτηκα εμείς γιατί δεν το κάνουμε.Θα μπορούσε να γίνει και το ίδιο από το δήμο λουτρακίου τις μέρες του αγώνα.ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ GO FOR POLE!!
-
Κίνηση απελπισίας
http://www.woop.gr/content/91324/kindun ... lis-gia-20
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Κίνηση απελπισίαςhttp://www.woop.gr/content/91324/kindun ... lis-gia-20
Και εσυ χαιρεσαι, ετσι ???
Κινηση προς την σωστη κατευθυνση την χαρακτηριζω εγω, μπας και δεν χασουμε για παντα τον Εθνικο μας αγωνα.'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Κινηση προς την σωστη κατευθυνση την χαρακτηριζω εγω, μπας και δεν χασουμε για παντα τον Εθνικο μας αγωνα.
'el-em'
Σωστή η προσπάθεια, αλλά αν ήμουν εγώ ο αποδέκτης της επιστολής θα ζητούσα και αναλυτικό προϋπολογισμό ώστε να είναι ξεκάθαρο πώς από τις 270.000 ευρώ του παραβόλου φτάνουμε στο 1.000.000. Ανάλυση κόστους για τις υπόλοιπες 730.000 ούτε καν μνημονεύεται στην επιστολή. Απλώς αναφέρεται το νούμερο του ενός εκατομμυρίου και τι λείπει από δαύτο. Και μόνο για αυτό το λόγο φοβάμαι ότι κανείς δεν πρόκειται να δώσει σημασία, και δικαίως.
-
Σωστό είναι αυτό για τον προϋπολογισμό.
Γιατί δεν το στέλνουνε και στο Ολγάκι , που έδωσε ήδη 75.000€ για αυτό
-
Μέχρι πότε πρέπει να βρεθούν αυτά τα χρήματα;
-
Σωστη κινηση, αν συνοδευεται κι απο την αναλογη 'υποστηριξη' και μακαρι να πετυχει.. Και θα ηταν οντως πολυ πιο σωστη αν περιελαμβανε εναν αναλυτικο προυπολογισμο (που διαολε δειχνει επαγγελματισμο και διαλυει σκιες) και μια περιγραφη της βασικης και των παραλληλων εκδηλωσεων.
Προσωπικα, αν εστελνα κατι τετοιο, θα ειχα προηγουμενως ετοιμασει μια εργασια αναλογη μ αυτη που ειχε κανει η ΟΕΠΑ για τους Ελληνικους αγωνες, μαζι με μια ιστορικη αναδρομη και μια εκτενη παρουσιαση. Απλα, γιατι το πολυ πολυ ο πρωθυπουργος να διαβασει τις 2 πρωτες παραγραφους κι υστερα να αναθεσει το θεμα σε καποιον συνεργατη. Ο οποιος θα ηταν τελειο να εχει στα χερια εναν πληρη φακελλο, κι οχι να ψαχνει τα τηλεφωνα των οργανωτων. Ετσι νομιζω πως γινονται οι σωστες δουλειες. (Παυλο, δεν μειωνω, συμπληρωνω). -
Υποθέτω ότι προϋπολογισμοί κτλ. θα ακολουθήσουν σε β΄ φάση που θα παίξει συνάντηση με κάποιο πρωθυπουργικό σύμβουλο κτλ. κτλ. ή με κάποιο υπουργό (Ολγα ? ). Δε βάζεις αναλυτικό προϋπολογισμό σε μια πρώτη επιστολή και μάλιστα δημόσια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δε βάζεις αναλυτικό προϋπολογισμό σε μια πρώτη επιστολή και μάλιστα δημόσια.Φυσικά και δε βάζεις. Όμως μνημονεύεις το θέμα και προσφέρεσαι να παρέχεις ανάλυση. Η διαφήμιση του αγώνα και του όφελους που προκύπτει είναι πολύ καλή στο κείμενο της επιστολής. Την περίοδο, όμως, που διανύουμε το πρώτο και κύριο κριτήριο για την παροχή χρημάτων είναι πού, πώς και γιατί αυτά ξοδεύονται. Ειδικά όταν σε αυτό το ξόδεμα εμπλέκεται φορέας με τεράστιο χρέος και όχι απόλυτα καθαρό παρελθόν.
-
Συμφωνούμε
-
Προφανως δεν εγινα αντιληπτος.
Στελνεις επιστολη (δημοσια, ΙΧ, δεν με νοιαζει ) και επισυναπτεις (σχετικο) φακελλο. Ετοιμο. Που ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ο Παυλος (τουλαχιστον ) εχει προβλεψει να εχει.
Μολις λοιπον ενημερωθηκα απο αξιοπιστη πολιτικη πηγη, οτι ολα οσα προυπεθεσα, εχουν γινει. Παυλε υποκλινομαι...Υ.Γ. Η πληροφορια ηρθε την ωρα που το εγραφα.Ετσι συμπληρωσα την τελευταια σειρα.
-
Το πρόγραμμα του 2013 σε pdf
http://www.autoblog.gr/wp-content/uploa ... 012013.pdf
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...