-
Ο χρήστης Orestis.D έγραψε:
Γενικά δε βλέπεις και πάρα πολλά άλλα η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα πολύ καλή. Εγώ θα το πρότεινα σε όσους δεν πήγαν το 11. Φέτος εγώ πάντως θα πάω πάλι νύχτα.
To θεμα ειναι αν αξιζει την εξτρα ταλαιπωρια και να ξεκινησεις ηδη κουρασμενος για την μεγαλη μερα του Σαββατου..
Ξεκιναει στις 21.23 αρα θα τελειωσει κατα τις 23.00 και για οσους μενουν Αθηνα, δε θα ναι στα σπιτια τους πριν τις 12+...
Αν εχεις να ξυπνησεις 6.00 το επομενο πρωι ειναι λιγο καπως... Μονο αυτο με προβληματιζει...
..................................................................Σαν λυση θα προτεινα διανυκτερευση Λουτρακι η Κορινθο η Ισθμια,το πολυ εως Λουτρα Ωραιας Ελενης.Η οικονομικη επιβαρυνση μειωνεται ( λιγο;) με την αξια της βενζινης για το πηγαινελα στην Αθηνα....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Σαν λυση θα προτεινα διανυκτερευση Λουτρακι η Κορινθο η Ισθμια,το πολυ εως Λουτρα Ωραιας Ελενης.Η οικονομικη επιβαρυνση μειωνεται ( λιγο;) με την αξια της βενζινης για το πηγαινελα στην Αθηνα....
Δεν εχεις καθολου αδικο... Χμμμ...
Το ειχαμε κανει στο Acropolis του 2011 που πηγαινε προς Λαμια, γιατι εχω εξωχικο εκει κοντα και μας γλιτωσε 2+ ωρες υπνου! -
Εγώ το συνδύασα ως εξής ξεκινώ από Χαλκίδα πάω βραδινή μετά γυρίζω Χαλκίδα σε ένα πανηγύρι μέχρι πρωίας μετά ξανά Λουτράκι για τις 2 τελευταίες ειδικές! όρεξη να χεις!
Υπόψιν ήταν η πρώτη μου φορά σε acropolis οπότε ειχα ένα λόγο παραπάνω να το κάνω πόσο μάλλον όταν η πρώτη μου επαφή ήταν και νύχτα! -
Γενικά δε βλέπεις και πάρα πολλά άλλα η ατμόσφαιρα είναι σίγουρα πολύ καλή. Εγώ θα το πρότεινα σε όσους δεν πήγαν το 11. Φέτος εγώ πάντως θα πάω πάλι νύχτα.
To θεμα ειναι αν αξιζει την εξτρα ταλαιπωρια και να ξεκινησεις ηδη κουρασμενος για την μεγαλη μερα του Σαββατου..
Ξεκιναει στις 21.23 αρα θα τελειωσει κατα τις 23.00 και για οσους μενουν Αθηνα, δε θα ναι στα σπιτια τους πριν τις 12+...
Αν εχεις να ξυπνησεις 6.00 το επομενο πρωι ειναι λιγο καπως... Μονο αυτο με προβληματιζει...
Αν στηθεις στην Κινετα κιολας, και για την απογευματινη, μιλαμε για 6 ωρες σ' ενα σημειο...Σιγουρα στις 23.00 δεν θα εχετε τελειωσει.
Οι Ρ1 θα εχουν 4 λεπτα κενο μεταξυ τους και ολοι οι αλλοι θα εχουν 2 λεπτα.
Οποτα κατα τις 00.00 το υπολογιζω.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Σιγουρα στις 23.00 δεν θα εχετε τελειωσει.
Οι Ρ1 θα εχουν 4 λεπτα κενο μεταξυ τους και ολοι οι αλλοι θα εχουν 2 λεπτα.
Οποτα κατα τις 00.00 το υπολογιζω.Φιλικα,
'el-em'
Σωστος! Ευχαριστω πολυ για τη διευκρινιση! Αρα ο υπνος ολο και συρρικνωνεται... Κι εχουμε και 300 'αγωνιστικα' χιλιομετρα την επομενη μερα...
-
Δε ξέρω αν το 11 ήταν το ίδιο. Θυμάμαι για 2 λεπτά ανά αμάξι και όχι 4. Πάντως τότε δεν κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος...
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
Δε ξέρω αν το 11 ήταν το ίδιο. Θυμάμαι για 2 λεπτά ανά αμάξι και όχι 4. Πάντως τότε δεν κατάλαβα πως πέρασε ο χρόνος...Εχει καμμια σημασια πως ηταν το 2011 ??
Εγω σας εγραψα πως θα ειναι φετος.Φιλικα,
'el-em'
-
To 4λεπτο είναι λογικότατο αφού το 11 υπήρχε θέμα με τη σκόνη.Οι P1 θα είναι μια χαρά, εύχομαι να φυσάει για να είναι και οι υπόλοιποι οκ.Εχουμε κανένα νέο για δοκιμές??????(η ερώτηση δεν είναι προς ελ-εμ για ευνόητους λόγους)
-
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
Εχουμε κανένα νέο για δοκιμές??????(η ερώτηση δεν είναι προς ελ-εμ για ευνόητους λόγους)Ο μονος (?) που θα μπορουσε να απαντησει.......
-
Τις οδηγιες προς τους θεατες τις περιμενουμε οπου να ναι? Καπου τωρα υπολογιζω ειχαν βγει και περυσι...
-
Βγήκαν οι συμμετοχές. 50 σύνολο και αρκετά καλές. 2-3 του WRC2 μας πούλησαν...
http://www.acropolisrally.gr/userfiles/ ... ST2013.pdf
-
Συγχαρητηρια στους οσους Ελληνες εχουν ακομα τα κοτσια και τα λεφτα να τρεξουν και φετος...
Υ.Γ : Θα χορτασει το ματι μας Lancer και Impreza...
Y.Γ2 : Πρεπει να ετοιμασω πανο για τον Kubica... -
Y.Γ2 : Πρεπει να ετοιμασω πανο για τον Kubica...
και εγω θελω να φτιαξω μπλουζα
-
Βγήκαν οι προσβασεις SS.
http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/sp ... arth-2013/
http://www.acropolisrally.gr/GR/2013/sp ... o-ss-2013/
-
Καλημερα και καλο αγωνα σε ολους, αν και εχω την αισθηση οτι μαλλον θα ειμαστε οι πολυ φανατικοι φετος μονοι μας...αλλες χρονιες με το που εβγαιναν οι προσβασεις και οι χαρτες στο google, αρχιζαν τα ποσταρισματα και τα πλανα για το προγραμμα του τριημερου....φετος και εδω αλλα και σε αλλα forum, τα ποσταρισματα ειναι μετρημενα στα δαχτυλα....εκτος και φταιει οτι ειναι γνωστα τα σχεδια ηδη απο αλλες χρονιες, μιας και ειναι επαναληψη του περσινου....
Παντως μια ερωτηση θελω να κανω...υπαρχει καποιος που περυσι πηγε στο 'ταμπανι' (πλατωμα) της Ζηρειας, απο τον δρομο που ερχεται απο την Δροσοπηγη, για να μαθουμε σε τι κατασταση τον βρηκε......Οσοι πανε στην Ζηρεια στην προσβαση 1, να προσεξουν ειδικα στο τελειωμα της μπουκας, τα πολλα νερα που κατεβαζει και το παρκαρισμα γιατι επανω ειναι πολυ στενα και δεν εχει χωρο για μανουβρες....και την ειδικη περυσι την ανοιξαν αναμεσα στα δυο περασματα, μονο κατα την φορα του αγωνα, και αναγκαστικα βγηκαμε μεχρι τα Τρικαλα απο την ειδικη....Καλο αγωνα σε ολους και καλα χιλιομετρα.... -
Κάποια προσβαση κοντα σε αλμα γνωριζει καποιος;
-
Εγω εφτιαξα ενα προγραμμα απο την 1η μερα που βγηκαν οι προσβασεις...
Πολυ κριμα που δεν εχει Στερεα Ελλαδα φετος, δε μ αρεσει καθολου η Πελλοπονησος, αν δεν ηταν η Ζηρεια θα ειχα ξενερωσει ασχημα.... -
ξέρει κάποιος να μας πει γιατί απαγορεύεται η είσοδος την παρασκευή απο το ανω χαρβάτι πρός την ειδική κινέτα πίσσια;
-
Ο χρήστης TeoNOKIA έγραψε:
Κάποια προσβαση κοντα σε αλμα γνωριζει καποιος;Δεν υπαρχει καποιο αξιολογο αλμα φετως, αν εξαιρεσεις τα κλασικα του shakedown εκει που το κουρνιαξε περσυ ο Petter, αλλα αυτο προυποθετει να κλειστεις μεσα στην ειδικη....
-
Ο χρήστης Sakis.afd. έγραψε:
ξέρει κάποιος να μας πει γιατί απαγορεύεται η είσοδος την παρασκευή απο το ανω χαρβάτι πρός την ειδική κινέτα πίσσια;Που ειναι το ανω Χαρβατι??
Ραλλυ Ακρόπολις 2013: προεόρτια, προετοιμασία, προσβάσεις...