-
Γεια σας παιδια!Καινουργιος στην παρεα.Σκευτομαι να αγορασω ενα c2 και θα ηθελα να μου πειτε αμα ειναι αξιοπιστο αυτο το αυτοκινητο μιας και η citroen οσο ναναι δεν φυμιζετε για την αξιοπιστια της..( saxo , xsara κτλπ).Μπηκα στο forum τον citroen αλλα μου λεγαν αλλα νταλον..μου λεγαν πχ τα vw ειναι ζημιαρικα και τα citroen αξιοπιστα (δεν περιμενα και κατι καλιτερο αλλα τσπ)
-
Γεια σας παιδια!Καινουργιος στην παρεα.Σκευτομαι να αγορασω ενα c2 και θα ηθελα να μου πειτε αμα ειναι αξιοπιστο αυτο το αυτοκινητο μιας και η citroen οσο ναναι δεν φυμιζετε για την αξιοπιστια της..( saxo , xsara κτλπ).Μπηκα στο forum τον citroen αλλα μου λεγαν αλλα νταλον..μου λεγαν πχ τα vw ειναι ζημιαρικα και τα citroen αξιοπιστα (δεν περιμενα και κατι καλιτερο αλλα τσπ)
-
-
Ο χρήστης onoffon έγραψε:
μου λεγαν πχ τα vw ειναι ζημιαρικα και τα citroen αξιοπιστα (δεν περιμενα και κατι καλιτερο αλλα τσπ)ε τι θες να σου πουν, και στο vw φορουμ να μπεις θα σου πούνε ότι η Τογιοτοχόντες δεν πιάνουν μία μπροστά στην αξιοπιστία των δικών τους
ακουλούθησε, άλλη τακτική, μπες στα φόρουμ του καθε μοντέλου που ενδιαφέρεσαι και δες τι συζητήσεις έχουν γίνει
Σε άλλα έχουν απλά προβλήματα με κανενα ραδιόφωνο και σε άλλα -
Ο χρήστης vengas έγραψε:
μου λεγαν πχ τα vw ειναι ζημιαρικα και τα citroen αξιοπιστα (δεν περιμενα και κατι καλιτερο αλλα τσπ)
ε τι θες να σου πουν, και στο vw φορουμ να μπεις θα σου πούνε ότι η Τογιοτοχόντες δεν πιάνουν μία μπροστά στην αξιοπιστία των δικών τους
ακουλούθησε, άλλη τακτική, μπες στα φόρουμ του καθε μοντέλου που ενδιαφέρεσαι και δες τι συζητήσεις έχουν γίνει
Σε άλλα έχουν απλά προβλήματα με κανενα ραδιόφωνο και σε άλλαΩραιο avatar ! Νταξ τι να πω εμεις παλια που μπεναμε σε φορουμ με μηχανακια κτλπ λεγαμε και τα αρνητικα και τα θετικα.Δεν υπαρχει κανενας λογος να κανει καποιος σαν τα μικρα παιδια 'το αυτοκινητο του μπαμπα ειναι το καλητερο!!' .. νταξ τι να πω.Δεν εχω βρει κατι το τραγικο σαν προβλημα αλλα ανοιξα το τοπικ για να δω αποψεις
-
Μεταχειρισμενο 5ετιας πας να παρεις απ οπου και να ψωνισεις εχεις καποιες πιθανοτητες να βγαλει κατι στη πορεια. Εχωντας πληρη εικονα για τη citroen και ολα τα μοντελα καθοτι οικογενειακως εχουμε αλλαξει κοντα στα 10 το θεωρω ενα αυτοκινητα σαν ολα τα υπολοιπα στο μεσο ορο της κατηγοριας και μαζι και στο τομεα της αξιοπιστιας. Αφου το γουσταρεις παρτο..Δε βρισκω καποιο λογο να προτιμησεις ενα polo π.χ.Αν ομως εχεις πρωταρχικο σκοπο την αξιοπιστια προσανατολισου σε yaris με το αναλογο χρηματικο τιμημα βεβαια...
-
αυτο με τα VW ακουγεται σε πολλα φορα...μαλλον κατι τρεχει η τα ζηλευουν
(τι να ζηλεψεις ομως, εκτος καποιων ειδικων εκδοσεων?...π.χ κοραντο και ετσι).παντως τα σιτροεν ειναι πιο οικονομικα σε συντηρηση απο φολκςβαγκεν και στο μεταχ αυτο μετραει αφου μαλλον θα εισαι εκτος εγγυησης...(για σιτροεν ξερω, για φολκσ απο οτι ακουω-διαβαζω).
Το c2 το ειχα για μερικες μερες δανεικο απο 'εξυπηρετηση πελατων' οταν το δικο μου C3 μπηκε μεσα για φανοποια. Μια χαρα για αυτοκινητο πολης αλλα λιγο στριμοκωλο μεσα...Γνωστη μου μολις απεκτησε μωρο θελει να το δωσει διοτι 2-πορτο και τωρα καταλαβε τη δυσλειτουργια.
Τα γιαρις ειναι τουρκικα?...
φιλος με κορολλα τουρκικη 1.6 του 05 δεν εχει μηχανικα-ηλεκτρικα θεματα αλλα η ποιοτητα εσωτ και το μονταρισμα ειναι μετριωτατα οπως και το μετριοτατο στησιμο...δηλαδη ξεφτανε οι λεβιεδες και οι ταπετσαριες και τα κενα στη λαμαρινα δεν ειναι ομοιομορφα (απο καινουργιο) και καποια πλαστικα ειναι στραβοβαλμενα. Σε σερβις δεν ζηταει ομως τιποτα περαν των κανονικων εξοδων.Τουλαχιστον τα σιτροεν δεν τα χρυσοπληρωνεις...και οδηγικα ειναι πολυ πιο ευχαριστα απο τις απλες εκδοσεις φολκς-τογιοτα.
-
μην παρεις c2!!!
(νομιζω οτι πολλοι περιμεναν αυτο το ποστ )
-
Εγώ είχα αρχίσει να ανησυχώ. Νόμιζα πως κάτι έπαθες.
-
Ο χρήστης ELTASSOS έγραψε:
Τα γιαρις ειναι τουρκικα?...
Τα Yaris είναι Γαλλικά
Εγώ πάντως C2 δεν θα αγόραζα -
Και γιατί δεν θα έπαιρνες C2?
-
Γιατί δε μου αρέσει, γιατί πίσω έχει 2 θέσεις και αν θέλεις τρίτο άτομο πρέπει να κάνεις ζογκλερικά γιατί υπάρχουν πρακτικότερα 3θυρα αν ντε και καλά θες 3θυρο στην αγορα μεταχειρισμένου.
Είναι αρκετά ικανοποιητική η απάντηση μου ή κόβομαι στο διαγώνισμα; -
Προσωπική σου άποψη και καθόλα δεκτή.
Διαφωνούμε,αλλά λίγη σημασία έχει. -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δε μου αρέσει, γιατί πίσω έχει 2 θέσεις και αν θέλεις τρίτο άτομο πρέπει να κάνεις ζογκλερικά γιατί υπάρχουν πρακτικότερα 3θυρα αν ντε και καλά θες 3θυρο στην αγορα μεταχειρισμένου.
Είναι αρκετά ικανοποιητική η απάντηση μου ή κόβομαι στο διαγώνισμα;Το ότι είναι τριμπούρδελο δε σε απασχολεί καθόλου ?
-
Η αλλη οψη? το c2 vts του tzakos που δε κανει κιχ και το ταλαιπωρει τοσο που εχω χασει το μετρημα με τα setup στην αναρτηση που εχει αλλαξει..
-
Δεν είναι δηλαδή κουδουνίστρα ?
-
Ο χρήστης Tzakos έγραψε:
Προσωπική σου άποψη και καθόλα δεκτή.
Διαφωνούμε,αλλά λίγη σημασία έχει.Προφανώς όπως προφανώς το εξετάζω απο την πλευρά ενός καθημερινού αυτοκινήτου πολης και όχι του VTS.
Kαι για να απαντήσω στο Qsis η δική μου εμπειρία απο C2 λέει πως ούτε τριμπούρδελα είναι ούτε κουδουνίστρες. Βέβαια το εσωτερικό είναι αρκετά el cheapo που λέει και ο corsair αλλά μέχρι εκεί.
Προσοχή στο κλείστρο για το ντουλαπάκι συνοδηγού -
το ντουλαπακι εμενα δουλευει τελεια
-
Έχω κάνει γυρω στις 105.000 χλμ με το C2 1,4 με τα 75 άλογα. Από αξιοπιστία δεν έχω να πω άσχημα λόγια, μόνο τα προβλεπόμενα σερβις έχω κάνει. Μόνο το δόντι από το ντουλαπάκι του συνοδηγού είχε σπάσει και ήθελε αλλαγή (130 ευρώ αν θυμάμαι καλά ΄+ δώρο ένα κουτί ασπιρίνες).
Και η αλήθεια είναι ότι δεν το προσέχω κιόλας πολύ το κακόμοιρο.
Στο δρόμο δεν βάζει φωτιά στο δρόμο. Σε μεταφέρει με αξιοπρέπεια. Από χώρους, για 2 είναι καλό, για τους άλλους 2 ετσι και έτσι. Πορτπαγκάζ μικρό. Βέβαια το έχω κάνει και αγροτικό. Το έχω φορτώσει τσιμέντα, χαλίκια, πλακάκια κτλ με τα πίσω καθίσματα σηκωμένα. Και ΙΚΕΑ πολλές φορές και μακρυά πράγματα.
Ελπίζω να σε βοήθησα. Α! και κατανάλωση γυρω στο 6.8 λ/100 το χειμώνα. Τωρα με AC ανεβαίνει. -
http://el.wikipedia.org/wiki/Citroën_C2
Αυτοκίνητο όπου το πρόβλημα ήταν οι πολύ μικροί έως και ανεπαρκείς χώροι πίσω, χειρότεροι δε και απο του Σάξο-μεταξόνιο 2,31 έναντι 2,39 του Σάξο. Κινητήρες ίδιοι με του Σάξο αλλά το βάρος του αρκετά μεγαλύτερο και η ανάρτηση ή ίδια με του μεγαλυτέρου C3.
Καλύτερα η Σίτροεν να έκανε έχοντας ως βάση το Σάξο, μια ανάλογη κίνηση όπως η Πεζό με το 206 όπου ο κράτησε ως 206+.
Citroen C2