-
Έχω βαρεθεί αυτή την κατάσταση με το Button, ελπίζω να διορθωθεί στο επόμενο GP, αρκεί να μην έχει ατυχίες στα ελεύθερα...
Πάντως με αυτό που είπε ο ripper δίνει τροφή για σκέψη, δεν νομίζω πως θα ήταν κακό να γύρναγε στην προ-Mugello McLaren, έστω για έναν αγώνα και να δουν στη McLaren τι θα προκύψει...
-
Για αυτο το εβαλα σε εισαγωγικα. Στους τρεις αγωνες που δεν διεκδικησε νικη ηταν στο πουθενα (η διαφορα ανεβαινε ανα 20 δευτερολεπτα). Οι περισσοτεροι στο Μπαχρειν τους ειχαν, αν οχι τελειωμενους, οτι παντως ψαχνονται ασχημα.
Australia 20 secs στο κεφαλι
Malaysia βοηθησαν οι ειδικες συνθηκες
China 40 secs στο κεφαλι
Bahrain 1 min στο κεφαλιΤο οτι διεκδικησε νικες και δεν εμεινε πισω στη βαθμολογια παντως οφειλεται εν πολλοις στον ιδιο, γιατι και ο Μασσα ηταν στο πουθενα (ενω μολις εφτιαξε το αμαξι ξετσουτσουνισε) και η βελτιωση του σε καθε αγωνα απο τη θεση του στην εκκινηση ειναι χαρακτηριστικη της ικανοτητας του.
Χθες ηταν ο πρωτος αγωνας που επεσε απο την εκκινηση (αλλη μια αποδειξη του οτι, οτι και να λεει, χθες απετυχαν, οπως και ο Φετελ).RACE/GRID/RACE POSITION
Australian 12/5
Malaysian 8/1
Chinese 9/9
Bahrain 9/7
Spanish 2/2
Monaco 5/3
Canadian 3/5 -
Θα συμφωνήσω με greo ότι μακαρονάδες και ρεντ μπούληδες παρασύρθηκαν από Χονδρογιάννη που ήταν σε παρόμοια στρατηγική η οποία του έβγαινε.
Αλλά και Πέρεζ που ενώ ήταν με φθαρμένα πολύ μαλακά κούμπωνε FLs.
Στη Ρεντ Μπουλ τουλάχιστον αντέδρασαν όταν κατάλαβαν τη γκάφα.
Στη Φερράρι έχουν καιρό. Εδώ δεν κατάλαβαν ακόμα πως έχασαν το πρωτάθλημα στο Άμπου Ντάμπι.
Χονδρογιάννης και Τσέκο άξιζαν σαμπανιζέ κρασάκι. Ο 1ος όταν δε στουκάρει πετάει κι ο 2ος είναι ο νέος 'γητευτής των ελαστικών'.
Ο παλιός μας τελείωσε. Τι έχει πάθει ο Μιτσιμπάτον ρε;
Δεν είναι μόνο τα λάστιχα που κάνουν τους αγώνες κώλο. Είναι ο συνδυασμός λάστιχα-πίστα-θερμοκρασία-μονοθέσιο-οδηγός.
Με άλλα λόγια: Καρθιτέτοιε να η ευκαιρία. -
Τι μου έκανε εντύπωση στον αγώνα?......Το ότι δεν έφαγε λάστιχο ο Λούης . Μάλλον καλύτερα ...δεν έστριβε. Flat everywere! Ηταν καλός! Για την Κυριακή αυτή.
Α....και ο Button. Λετε να του ήρθε το εκκαθαριστικό της εφορίας και τα ''έχασε'' το παιδί και δεν έβρισκε το σωστό set up για τον αγώνα? -
Ο συνδυασμός Ferrari-Alonso είναι αυτός που έχει φτάσει πιο κοντά στο τέλειο των δυνατοτήτων του μέχρι τώρα. Όπως έχω ξαναγράψει δεν πρόκειται περί θαύματος. Όλες οι ομάδες είχαν αγώνες που δεν είχαν καλό ρυθμό, απλά της Ferrari ήταν στην αρχή (με εξαίρεση τον δεύτερο) και μας έμεινε η εντύπωση (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουν βελτιώσει αρκετά το μονοθέσιο). Τα λάθη τους μέχρι τώρα είναι οι έξοδοι του Alonso σε Αυστραλία και Κίνα και η στρατηγική στον Καναδα. Όλα μικρά που δεν στοίχισαν πολύ. Άρα τόση κριτική για μένα δεν δικαιολογείται.
Αν πάμε πχ στην απέναντι μεριά, στον συνδυασμο McLaren-Hamilton, τα λάθη είναι αμέτρητα (και όλα από την πλευρά της ομάδας) και έχουν στοιχίσει πολύ. -
Ο χρήστης touring the m3 1.6 έγραψε:
Εγώ θέλω να ελπίζω οτι η τελική ταχύτητα θα δώσει την ευκαιρία στα Ασημένια Βέλη να παλέψουν για την νίκη . Επίσης πιστεύω οτι ο Fern θα είναι πολύ δυνατός - σταθερός. Ας μην ξεγράψουμε όμως και την LGP που έδειξε οτι έχει το set up για πίστες δυναμομετρο (βλ. Bahrain).
Ασημένια Βέλη...; Το 'σατινέ' ή το 'γκριζάκι';
Νομίζω οτι όσοι πραγματικά τους ενδιαφέρει η F1 ξέρουν ποια είναι τα ασημένια βέλη.
-
-
Το πλακάτ με το τηλέφωνο του Perez είναι όλα τα λεφτά
2012 - Grand Prix du Canada