-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Συριζα: Δεν έχουν βρει ακόμα τον καλλιτεχνικό προσανατολισμό τους ανάμεσα σε τσάμικο και τζαζ. Τελικά κατέληξαν σε κάτι σαν σόλο Μάνγκα (κουστούμι-κουρτίνες ένα τόπι ύφασμα). Δεν μπορείς τη μια να μιλάς μια χαρά και την άλλη να μας λες ότι θες να ρίξεις την ευρωζώνη και να εκτελέσεις τον Τσάρο.
Είδες τη συνέντευξη του protagon; Νομίζω μιλάμε για καθαρό jazz πλέον.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
@cmarin ακούει;
ήταν και ο φίλος σου στον enikos.gr βλέπω... πως την γλύτωσε από τον μαινόμενο Μπένυ ένας θεός γνωρίζειAπαραδεκτος ο σκατοχοντρος.Δεν του ειπε και τιποτα ο πολιτης για να κοπαναει τα τραπεζια ο μαΝγκας.
Παντως αποκλειστικα και μονο στο μελλον τα debate πρεπει να γινονται ΜΟΝΟ με πολιτες.
Παιχνιδακια και χαιδεματα απο δημοσιογραφους τελος.Οποιος εχει τα αρτιδια και γκαυλα για ντιμπειτ, με πολιτες και ελευθερες ερωτησεις.Ειδατε μολις ερωτηθηκε επιμονα την αντιδραση του.Εμ ετσι ειναι Βαγγελακημ,αμα δεν απαντας θα σε ξαναρωτανε μεχρι να απαντησεις,μεχρι να τελειωσει η εκπομπη.Αλήθεια, έτσι αντιδρούσε και στις διαπραγματεύσεις με την τρόικα;
Απαράδεκτος!
Τουλάχιστον να καταλάβει ο κόσμος περί τίνος πρόκειται.
Πριν από λίγο είδα στην tv μιλούσε σε κάποια συγκέντρωση και την είχε πέσει στον Τσίπρα για τον ίδιο λόγο.
Είχε αφρίσει από το κακό του και την κακία του.
Νομίζω πάει για πανωλεθρία. Το αξίζει. -
Επιβεβαιώνονται οι προφητείες ότι ο συριζα θα μας γυρίσει 20 χρόνια πίσω.
Το star πριν λίγο έδειξε διαφήμιση για τον πρίγκηπα του Μπελ Αιρ...Και τώρα που ακόμα καιη Charlize Theron στηρίζει ΣΥΡΙΖΑ, δεν τη γλυτώνουμε με τίποτα!
dimitris από την άλλη αν η Γερμανία αφήσει το γαλατικό χωριό στα Βαλκάνια να μην πληρώνει φόρους, να δίνει συντάξεις στους τυφλούς της Ζακύνθου και να διαγράφει πρόστιμα σε φίλους του Ζορό βάζει σε κίνδυνο το πρόγραμμα και των άλλων χωρών.
Τότε γιατί σκούζουν να ψηφίσουμε τις υπεύθυνες μνημονιακές δυνάμες (ΝΔ that is, αφού το ΠΑΣΟΚ μετακόμισε σε τόπο χλοερό), οι οποίες κατά σύμπτωση έκαναν όλα αυτά εδώ και 30+ χρόνια;
τι παπαρας Θεε μου
Ε ρε και να ήμουν εκεί, να του έτριβα στη μούρη αυτό:
Priceless! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συγνώμη δηλαδή, αλλά μαχαλάδες είναι κι αυτοί. ΜΑΧΑΛΑΔΕΣ! Απλώς φτιαγμένοι με σύγχρονα υλικά, το έγραψα. Ό,τι γουστάρει κάνει ο καθένας, όπου θέλει χτίζει, ό,τι θέλει χτίζει, λαδώνει για να μην εφαρμόσει τους κανόνες δόμησης, περνάει κιόλας υπουργικές αποφάσεις για να χτίσει όπου του αρέσει άμα είναι ισχυρός.
Κανόνες; Ρυμοτομία; Οργανωμένη πόλη; Αστεία πράγματα.Δε νομίζω ότι το πρόβλημά μας είναι η ρυμοτομία της Εκάλης. Μια χάρα είναι εξάλλου. Νομίζω ότι συμφωνείς πως έχουμε πολύ σοβαρότερα συστημικά προβλήματα.
Θα ψηφίσω:
Φωτάκο:Σου πάει η καρδιά δεξιός άνθρωπος να ψηφίσεις αυτό το (ημί-)κομμούνι;
-
Infinity καλώς ή κακώς αυτό που έμεινε στον κόσμο είναι οι δηλώσεις για την ευρωζώνη, το ότι το νόμισμα δεν είναι φετίχ και ο τσαμπουκάς του Λαφα-λα-ζάνη.
Το ότι ο Τσίπρας ήπιε δυο τσίπουρα με τον Θοδωράκη και τα είπαν όμορφα μικρή σημασία έχει.
Και αυτά δεν είναι εΜΜΕτός. Ας πρόσεχε να βουλώσει το στόμα των 2-3 μαλάκων που τα λένε να μην ακουγόντουσαν.Πρόσεξε λίγο το Μάνγκα.
Ναι μεν παίζει πανηγυρτζίδικο κλαρίνο αλλά σε κάποιες φάσεις σολάρει σα τζαζίστας.
Not enough...Σου πάει η καρδιά δεξιός άνθρωπος να ψηφίσεις αυτό το (ημί-)κομμούνι;
Δεξιά όπως κοιτάω εσένα ή δεξιά όπως κοιτάς εμένα;
-
Οι κουκουλοφόροι είναι ήδη έτοιμοι, ετοιμοπόλεμοι...
Λαφαζάνης:** Από τη Δευτέρα των εκλογών, ανεξαρτήτως, ποιός θα είναι κυβέρνηση, μόνο με δικτατορία μπορούν να εφαρμόσουν νέα μέτρα,** που θα περικόπτουν λαϊκά εισοδήματα μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες Έχουμε φτάσει στο όριο. Αν νομίζει κανείς ότι μια κυβέρνηση νεοδημοκρατική η Νέας Δημοκρατίας – ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν το μνημόνιο με τη μα ή την άλλη παραλλαγή, θα έχει να αντιμετωπίσει ένα απίστευτο λαϊκό τείχος.
http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/ ... aid=462538Με δημοκρατικές διαδικασίες...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τείνω να πιστέψω ακράδαντα ότι μόνο ξενική επιβολή θα μας κάνει ανθρώπους, θα μας οργανώσει σε μια συγκροτημένη κοινωνία, ν' αφήσουμε κάτι στα παιδιά μας ρε αδελφέ.Καλομελετα και ερχεται....
Πηγεντε το βιντεακι εκει που μιλαει ο ψευτομουφτης και το υπολυφαδι ανθρωπου που ειναι και δημοσιογραφος...
Αν πω α ρε Χ.Α που τους χρειαζεται θα με πειτε φασιστα και ναζιστη, χιτλερικο και τι αλλο...
Αλλα τουλαχιστον παλι βγαινω σωστος σε αυτο που ελεγα αλλου για τον μουσουλμανισμο... Οτι οι ακρωτητες δεν ειναι λογο κορανιου η επειδη ετσι λεει η θρησκεια τους επειδη ετσι μας εχουν περασει αλλα λογο των μουφτηδων και των φανατισμενων κυρικων του κορανιου.Γιατί μπορεί να έχεις ακούσει κι εσύ από την γιαγιά σου, όπως άκουσα κι εγώ από την δικιά μου για το ότι δεν κλείδωναν τις πόρτες αλλά επίσης άκουσα και πως ήρθε προσφυγάκι από τη Σμύρνη το '22 και τι φτώχια τράβηξαν στην 'ευημερούσα' Θεσ/νίκη του μεσοπολέμου
Δειξε της και εσυ λοιπον το πανω βιντεακι που εβαλα στον Μανο και πες της οτι ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηριζει την μουσουλμανικη μειωνοτητα στην Θρακη (τι sic να την λενε ετσι και οχι αυτο που πραγματικα ειναι).
Εγω αυτο που βλεπω κυριοι ειναι οτι ΔΙΣΤΥΧΩΣτοσα χρονια βαζουμε τα χερακια μας και βγαζουμε τα ματακια μας μονοι μας....Υ.Γ. Αν οντως λενε οτιο γραφει στους υποτιτλους....
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]@koulis
κάνεις λάθος. Ο Έλληνας πιστεύει ότι είναι ο εκλεκτός λαός, που ό,τι κι αν κάνει έχει δίκιο. Που του χρωστάνε και δεν χρωστάει. Που δεν τον φτύνουν, αλλά ότι βρέχει. Που τα ζητάει όλα για πάρτη του και δεν προσφέρει τίποτα, αν δεν έχει άμεσο προσωπικό όφελος.
Το τι είμαι εγώ ή ο άλλος, ας το αφήσουμε να φανεί στη σούμα.Οταν κάποιος Έλληνας γράφει 'ο Έλληνας' 2 τινά συμβαίνουν: είτε οι χαρακτηρισμοί που του αποδίδει αφορούν και αυτόν είτε θεωρεί πως είναι κάτι ξεχωριστό. Συνήθως συμβαίνει το δεύτερο και αυτό είναι βασικό χαρακτηριστικό των Ελλήνων.
-
Σου πάει η καρδιά δεξιός άνθρωπος να ψηφίσεις αυτό το (ημί-)κομμούνι;
Ε τον μλκ κόντεψες να με πνίξεις ...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Οι κουκουλοφόροι είναι ήδη έτοιμοι, ετοιμοπόλεμοι...Λαφαζάνης:** Από τη Δευτέρα των εκλογών, ανεξαρτήτως, ποιός θα είναι κυβέρνηση, μόνο με δικτατορία μπορούν να εφαρμόσουν νέα μέτρα,** που θα περικόπτουν λαϊκά εισοδήματα μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές δαπάνες Έχουμε φτάσει στο όριο. Αν νομίζει κανείς ότι μια κυβέρνηση νεοδημοκρατική η Νέας Δημοκρατίας – ΔΗΜΑΡ – ΠΑΣΟΚ θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν το μνημόνιο με τη μα ή την άλλη παραλλαγή, θα έχει να αντιμετωπίσει ένα απίστευτο λαϊκό τείχος.
http://www.tovima.gr/vimafm/interviews/ ... aid=462538Με δημοκρατικές διαδικασίες...
Το μουνί που σε πέταγε Λαφαζάνη μαλάκα.
Δηλαδή ο λαός είναι ηλίθιος και δεν ξέρει και θα πρέπει να βγουν τα λεβεντόπαιδα με τις κουκούλες για να τον διαφωτίσουν.
Αλλά όταν σας έδωσε ένα 17% εκφράζατε τη λαϊκή βούληση. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δεξιά όπως κοιτάω εσένα ή δεξιά όπως κοιτάς εμένα;Έχεις χιούμορ και μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως άλλωστε και το 98% του φόρουμ. Όμως δεν μου απάντησες.
Δειξε της και εσυ λοιπον το πανω βιντεακι που εβαλα στον Μανο
Μωρέ θα της τα πω όταν πεθάνω κι εγώ καθώς δεν είναι μαζί μας από το 1997. Αλλά ποτέ δεν τους πήγαινε τους του ΚΚ Εσωτερικού έτσι κι αλλιώς, hardline κομμμουνίστρια ήταν.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Έχεις χιούμορ και μου είσαι ιδιαίτερα συμπαθής, όπως άλλωστε και το 98% του φόρουμ. Όμως δεν μου απάντησες.
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.proswpa&id=16023
Aπόσπασμα από συνέντευξη στην Λίνα Παπαδάκη«Αν μπορούσατε να γυρίσετε 15 χρόνια πίσω ποια πράγματα που τότε βλέπατε σωστά, τώρα θα θεωρούσατε λάθος;»
«Θα ψήφιζα τον νόμο Γιαννίτση, θα στήριζα την εκπαιδευτική μεταρρύθμιση της κυρίας Γιαννάκου, την χωροταξική μεταρρύθμιση Μάνου και Τρίτση, τον διαχωρισμό κράτους-εκκλησίας, θα στήριζα αποκρατικοποιήσεις ΔΕΚΟ και άλλω οργανισμών, θα συμφωνούσα με τις προτάσεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το μακεδονικό με σύνθετη ονομασία, μακριά από συλλαλητήρια του εθνικιστικού λαικισμού, τα εμπάργκο, τα καμποτάζ και τις αηδίες. Επίσης δεν θα θεωρούσα ότι ο κρατισμός και το δημόσιο συμφέρον είναι ταυτόσημες έννοιες. Έχουμε καταλάβει πια ότι μάλλον είναι έννοιες αντίθετες. Όπως και άλλα ιδεολογήματα που είναι πια στον αέρα λόγου χάρη «νόμος είναι το δίκιο του εργάτη» ή του επενδυτή, του επιχειρηματία, του αγρότη, του συνδικαλιστή, της πλουτοκρατίας, του Θεού, των γυναικών, των ομοφυλοφίλων, των ελλήνων, των ξένων. Νόμος είναι το δίκιο. Τελεία. Σκέτο».
Σου απάντησα;
-
Χλωμό να ψηφίσω:
Τζήμερος Ξανά!-Δράση-Αντίδραση-gay pride: Τον ψήφισα στον πρώτο γύρο επειδή όντως λέει κάτι διαφορετικό από όσα έχουμε συνηθίσει να ακούμε. Η συμμαχία με Μανοβαλιανάτους δεν με χάλασα (ίσα ίσα) αλλά ο τρόπος που χειρίστηκε το όλο θέμα (χωρίς να το έχει συζητήσει/συμφωνήσει από πριν) με ξενέρωσε. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα τον ψηφίσω.Θα ψηφίσω:
Φωτάκο: Μπορεί να χει κάνει κάποιες άκυρες μεταγραφές αλλά από την επόμενη των εκλογών μέχρι σήμερα για μένα ήταν το πιο σοβαρό κόμμα. Η συμμαχία με τους πράσινους οι-κωλο-γους θα μπορούσε να λείψει (και δεν ξέρω αν τελικά τον ευνοήσει τόσο) αλλά νομίζω ότι όσες περισσότερες έδρες πάρει, τόσο καλύτερο αντίβαρο σοβαρότητας θα υπάρξει στην επόμενη κυβέρνηση όποιος και αν βγει πρώτος.Ο φωτάκος τη βουλή δεν θα τη χάσει. Πρέπει να ψηφήσεις Δράση
Πάντως μεγάλο βήμα το οτι κατάφεραν να συνεργαστούν ολοι αυτοί.
Και η εναλλακτική:
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δειξε της και εσυ λοιπον το πανω βιντεακι που εβαλα στον Μανο
Μωρέ θα της τα πω όταν πεθάνω κι εγώ καθώς δεν είναι μαζί μας από το 1997. Αλλά ποτέ δεν τους πήγαινε τους του ΚΚ Εσωτερικού έτσι κι αλλιώς, hardline κομμμουνίστρια ήταν.
Ωπα Δια. Συγνωμη δεν το γνωριζα.... Ελπιζω να μην σε εθιξε η να μην πατησα κανα νευρο που δεν επρεπε που την χρησημοποιησα για παραδειγμα... Αν ναι να παω να το σβησω.
-
Έμμεση αλλά δεκτή η απάντηση Έντυ...
@Hannibal: Όχι συνονόματε, κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Και περπατάς στη ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και βλέπεις ένα τουρκαρβανίτικο μαχαλά, παλιό ή μοντέρνο, πάντως μαχαλά.
Ο Έλληνας δεν αγαπά τη χώρα του - period!
Γι' αυτό ψηφίζει έτσι που ψηφίζει. Αγαπά τον εαυτούλη του, θέλει οι γύρω του να φροντίζουν το συμφέρον του, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.
+1
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Και η εναλλακτική:
Με απλη αναλογικη παντως, τον βλεπω μονιμο κατοικο βουλης.
@Μανο δεν προκειται ποτε να βελτιωθεις οσο μισεις τον εαυτο σου, τσαμπα αυτομαστιγωνεσαι. Επισης το να περιμενεις να σε σωσουν οι ξενοι, απλα τραγικο. Εμενα παντως μου αρεσει η αγρια ομορφια των Εξαρχειων πολυ περισσοτερο απ'την αποστειρωμενη Ζυριχη.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Ο φωτάκος τη βουλή δεν θα τη χάσει. Πρέπει να ψηφήσεις Δράση
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Και η εναλλακτική:
Με απλη αναλογικη παντως, τον βλεπω μονιμο κατοικο βουλης.
Κάποια στιγμή πρέπει να τον πιστέψουν και τα ζώα
-
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες