-
Αν δεν βλέπεις τις διαφορές ανάμεσα στην νοοτροπία των Γερμανών και των Γάλλων ή των Ιταλών τότε δεν υπάρχει σωτηρία.
-
βλεπω τα κοινα, και αυτοι μας δανειζουν!
προφανως και εχουν διαφορες και ουτε ειναι η συμπαθεια μου οι Γερμανοι. Αλλα καλο ειναι να κοιταμε κανεναν καθρεφτη πριν μιλησουμε για αλλους...
-
Να κοιτάξουμε καθρέπτη. Πρώτα τα δικά μας λαμόγια πρέπει να δικαστούν για προδοσία. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι είναι εντολοδόχοι των Γερμανών και λοιπών. Δεν είναι οι δανειστές τα καλά παιδιά που είπαν να βοηθήσουν τον πτωχό συγγενή. Τοκογλύφοι είναι και το έχουν σύστημα να χρεοκοπούν χώρες (που προφανώς προσφέρονται για αυτό) για ίδια οφέλη. Μη μου πεις ότι πιστεύεις στην Ευρωπαική ολοκλήρωση και στον Άγιο Βασίλη.
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
delsol, εσυ πιστευεις αληθεια οτι η χωρα θα παει μπροστα με Σαμαρα, ή θα ψηφισεις ΝΔ για να μη βγει ο κομμουνοτσιπρας και καταστρεψει τη χωρα;
Αν ειναι το δευτερο οκ. Αν ειναι το πρωτο, καλυτερα να κοιταξεις τη δικη σου παρανοια και να αφησεις αυτη των αλλων
Κυρίως το δεύτερο. Είμαι καλά γιατρέ μου ;
Αν μπορέσουν λογικές σαν αυτές του άδωνι στο video να εφαρμοστούν και στην πράξη έχω σοβαρές ελπίδες και για το πρώτο, ότι θα πάει η χώρα μπροστά δηλαδή. Στην ίδια ακριβώς οικονομική λογική είναι και ο Βορίδης , Πλεύρης , Ντόρα , Χατζηδάκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και πάρα πολλοί άλλοι. Θέλω να πιστεύω και ελπίζω πως θα είναι και ο Σαμαράς. Τέτοιες λογικές μας κάνουν διεθνώς ανταγωνιστικούς , έρχεται χρήμα στην χώρα και ο κόσμος βρίσκει δουλειές και γλιτώνει χαράτσια και φόρους .
H συνιστωσα του Αδωνιδος παντως βρισκεται πολυ κοντα οικονομικα με τον ΣΥΡΙΖΑ οπως φαινεται, δηλαδη 'οχι ευρω παση θυσια!'
Ας βγει ο Σαμαρας να τον μαζεψει λοιπον, γιατι και ο ΣΥΡΙΖΑ τα ιδια λεει.
Για τον Βοριδη ασε, ειδαμε τι εκανε ηδη με την κιτρινη φυλη. Ριχτο ΝΔ να μη βγει ο Τσιπρας. Το καταλαβαινω απολυτως. Αλλα να ελπιζεις οτι το τσιρκο του Σαμαρα θα κανει μεταρρυθμισεις ειναι σκετη παρανοια. Ακομα και να ηθελε απο ιδεολογικης αποψης θα πρεπει αφενος να ξεβολεψει/να τα βαλει με τους πελατες, αφετερου αυτην την εποχη ΝΔ/ΠΑΣΟΚ δε μπορουν να περασουν τιποτα απολυτως. Και ειναι εξισου ψευτες με τον Τσιπρα οταν ταζουν 10 δις παροχες (και τουλαχιστον στον Τσιπρα λες οκ, εχει και μια σχετικη αγνοια). Και στο μεταναστευτικο ψεματα λενε. Προφανως δεν προκειται να λυθει κι αν θελεις σου το αναλυω. Το προγραμμα της ΝΔ ειναι εξισου για τα πανηγυρια με του ΣΥΡΙΖΑ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βλεπω τα κοινα, και αυτοι μας δανειζουν!προφανως και εχουν διαφορες και ουτε ειναι η συμπαθεια μου οι Γερμανοι. Αλλα καλο ειναι να κοιταμε κανεναν καθρεφτη πριν μιλησουμε για αλλους...
Εγώ πάντως τόσο καιρό στην Γερμανία μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και για τους Γερμανούς, και για την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους και όλα. Δεν είδα και δεν έζησα κάτι αρνητικό.
Φυσικά πολλοί ελληναράδες έχουν και είχαν πολλά 'αρνητικά' να πουν, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ''Ψωροκώσταινα' ... είναι κομμάτι της κουλτούρας των ιθαγενών της χώρας τούτης.
Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ γενικότερα και κυρίως οι Άραβες. Αχταρμάς. Να, κάπως έτσι είμαστε και εμείς. Γιουσουρούμ γιαβρούμ....
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
προφανως και εχουν διαφορες και ουτε ειναι η συμπαθεια μου οι Γερμανοι. Αλλα καλο ειναι να κοιταμε κανεναν καθρεφτη πριν μιλησουμε για αλλους...
Εγώ πάντως τόσο καιρό στην Γερμανία μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και για τους Γερμανούς, και για την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους και όλα. Δεν είδα και δεν έζησα κάτι αρνητικό.
Φυσικά πολλοί ελληναράδες έχουν και είχαν πολλά 'αρνητικά' να πουν, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ''Ψωροκώσταινα' ... είναι κομμάτι της κουλτούρας των ιθαγενών της χώρας τούτης.Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ γενικότερα και κυρίως οι Άραβες. Αχταρμάς. Να, κάπως έτσι είμαστε και εμείς. Γιουσουρούμ γιαβρούμ....
ακομη και 10 μερες στη Γερμανια ειναι αρκετες για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο ζουμε και πως εχουμε καταφερει να γαμησουμε τις ζωες μας. Εομαστε οπως το λες ακριβως, ιθαγενεις.
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.
ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
Δε νομίζω να το είπε κανείς αυτό. Το διεθνές κεφάλαιο συνωμοτεί ενάντια όλων των λαών. Απλά χτυπάει όταν του δοθεί η ευκαιρία. Δεν τα έχουν προσωπικά με την Ελλάδα ή την Αργεντινή.
-
Τυχαια παραδειγματα:
α)Σημιτης:παιχτε χρηματιστηριο...παει ο καθε μαλαξ και τα χωνει ολα εκει και μετα κλαιει
β)Τραπεζα:παρε παιδι μου δανειο 200k και ας βγαζεις 10k to χρονο.....τρεεχει ο ελληναρας να παρει το δανειο γιατι τουλειπε η καγιεν η το δυοροφο στην κηφισια
γ) παλι τραπεζα: παρε μια πιστωτικη με 15k οριο νεοελληνα,.....τρεεεχει ξανα ο ξεβρακωτος νεοελλην να βγαλει πεντε-εξι καρτες ετσι για τα ψιλοψωνια τουΤωρα που ηρθε η ωρα της κρισης.......Φταιει η μερκελ και οι κακοι γερμανοι
εκει ρε @αμησι και παλι @αμησι τωρα,γιατι ουτε βαλαμε ουτε θα βαλουμε μυαλο ποτέ
-
Μα είναι γνωστό ότι ο κόσμος είναι χαζός. Το είπε και ο W. Churchill σαν επιχείρημα κατά της δημοκρατίας εξάλλου.
Για αυτό το δημοκρατικό πολίτευμα είναι λάθος.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ειλικρινά ποιός θα στεναχωριόταν αν έπεφτε μια βόμβα υδρογόνου 20 μεγατόνων στο κέντρο του Βερολίνου, στο κτίριο της Κομαντατούρ;
Κανένας. Θα χαρούμε όλοι όπως τότε με τους δίδυμους πύργους.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.
ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
Δε νομίζω να το είπε κανείς αυτό. Το διεθνές κεφάλαιο συνωμοτεί ενάντια όλων των λαών. Απλά χτυπάει όταν του δοθεί η ευκαιρία. Δεν τα έχουν προσωπικά με την Ελλάδα ή την Αργεντινή.
obligatory
-
Δε χρειάζεται να μας βάζεις φωτογραφίες σου, άσε να σε φανταστούμε μόνοι μας. Αυτή είναι η ομορφιά του νετ.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Φυσικά πολλοί ελληναράδες έχουν και είχαν πολλά 'αρνητικά' να πουν, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ''Ψωροκώσταινα' ... είναι κομμάτι της κουλτούρας των ιθαγενών της χώρας τούτης.Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ γενικότερα και κυρίως οι Άραβες. Αχταρμάς. Να, κάπως έτσι είμαστε και εμείς. Γιουσουρούμ γιαβρούμ....
ακομη και 10 μερες στη Γερμανια ειναι αρκετες για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο ζουμε και πως εχουμε καταφερει να γαμησουμε τις ζωες μας. Εομαστε οπως το λες ακριβως, ιθαγενεις.
Ποιός το έγραψε αυτό Σπύρο; Α, ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας είναι ο ελληνικός επαρχιωτισμός, που νομίζουν πως στην Ευρώπη βρίσκεται ο παράδεισος και προσπαθούν να φυτέψουν στην Ελλάδα ξένες συμπεριφορές και νοοτροπίες λες και είναι θέσφατα. Όσο η σχέση με τους 'πολιτισμένους'ταλαντεύεται ανάμεσα στην πλήρη απόρριψη και στον θαυμασμό, θα μένουμε στο ίδιο χάλι.
Στορμ, έχεις πάει σε δημόσια τουαλέτα στο Μόναχο;
-
http://news247.gr/eidiseis/politiki/to_ ... 18484.html
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Στορμ, έχεις πάει σε δημόσια τουαλέτα στο Μόναχο;
Έχεις πάει σε δημόσια τουαλέτα στη μΠάτρα?
-
γι' αυτό και είμαι σε θέση να κάνω την σύγκριση. Είναι βαρετά να τρολλάρεις Σαββατόβραδο, ε;
-
Αν αυριο ψηφισετε Τσιπρα οι φωτιες σε Αττικη και στα περιχωρα της Πατρας δεν θα σβησουν ποτε. Αντιθετως θα ξεσπασουν φωτιες και σε αλλες περιοχες της Ελλαδος.
Αντιθετως ο Σαμαρας εγγυαται την αμεση κατασβηση τους. Θα το εκανε απο τωρα αλλα φοβαται το απροβλεπτο και απερισκεπτο εκλογικο σωμα.
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
γι' αυτό και είμαι σε θέση να κάνω την σύγκριση. Είναι βαρετά να τρολλάρεις Σαββατόβραδο, ε;Πω τι προκατειλημμένος μπάρμπας που είσαι. Εγώ σοβαρά σε ρώτησα, δεν ξέρω καν αν υπάρχει δημ. τουαλέτα εδώ, όλη η πόλη με τουαλέτα μοιάζει
-
Ε η τουαλετα τοτε μοιαζει με καθαρη πολη!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Αν αυριο ψηφισετε Τσιπρα οι φωτιες σε Αττικη και στα περιχωρα της Πατρας δεν θα σβησουν ποτε. Αντιθετως θα ξεσπασουν φωτιες και σε αλλες περιοχες της Ελλαδος.Αντιθετως ο Σαμαρας εγγυαται την αμεση κατασβηση τους. Θα το εκανε απο τωρα αλλα φοβαται το απροβλεπτο και απερισκεπτο εκλογικο σωμα.
Θα βάλει τον Βύρωνα Πολύδωρα ενάντια του Στρατηγού (Α.Σ.*) Ανέμου;
*Αεροπορίας Στρατού
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες