-
Ο χρήστης skye έγραψε:
χέστηκα
ποσα δινεις για να μην ψηφισω συριζα;
@jmarr, η Μιτο ειναι σωστη επιλογη ταξικα, αγοραζοντας τη βοηθησα τους αδελφους πιγκζ απο τη γειτονα χωρα και οχι τους γερμανοκαπιταλες του βορρα
βοήθησες τους ιταλοκαπιτάλες του βορρα και οχι τους ιταλοκατσίβελους (una faccia una kolorazza ) του νοτου.
ως σωστός αγωνιστής θα έπρεπε να κυκλοφορείς με Laδα
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Νομίζω ότι σε συμφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.Πως το εννοεις αυτο; Θα μου δωσουν καμια ΔΕΚΟ να διοικησω για το καλο του λαου;
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Νομίζω ότι σε συμφέρει η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Πως το εννοεις αυτο; Θα μου δωσουν καμια ΔΕΚΟ να διοικησω για το καλο του λαου;
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
βοήθησες τους ιταλοκαπιτάλες του βορρα και οχι τους ιταλοκατσίβελους (una faccia una kolorazza ) του νοτου.
δεν τα ξες καλα, στα εργοστασια του βορρα δουλευουν κατα βαση μεταναστες απο τον ιταλικο νοτο
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
o κόκκινος ντάνυ είναι το αντίστοιχο της δαμανάκη
Ή όπως θα λεγε και ο πρόεδρος... ο Δαμιαντάνης κυρίες και κύριοι...
ΥΓ: Ντεμεκ κι ο Ντάνης. Πάλι καλά που υπάρχουν αγωνιστικές προσωπικότητες όπως ο Στρατούλης ή ο Γλέζος.
εδιτ
δεν τα ξες καλα, στα εργοστασια του βορρα δουλευουν κατα βαση μεταναστες απο τον ιταλικο νοτο
Ναι αλλά την υπεραξία την καρπώνονται οι φλώροι γιάπηδες που μένουν στο Μιλάνο και δίνουν 100 ευρώ για πεντικιούρ.
ΥΓ: έπρεπε να πεις για τον Ένγκελ που ήταν ματσωμένος. Δουλεύει καλύτερα...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ναι.Βέβαια διατηρώ μια επιφύλαξη μέχρι το τέλος, γιατί αν ξαναδιαβάσω όλα τα post του manosk, παίζει να ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ από αγανάκτηση.
Έτσι απο περιέργεια, αφού είσαι τόσο στα αριστερά πως και δεν πας στο real thing?
-
Πόσο πιο αριστερά από ανταρσύα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
o κόκκινος ντάνυ είναι το αντίστοιχο της δαμανάκη
Ή όπως θα λεγε και ο πρόεδρος... ο Δαμιαντάνης κυρίες και κύριοι...
ΥΓ: Ντεμεκ κι ο Ντάνης. Πάλι καλά που υπάρχουν αγωνιστικές προσωπικότητες όπως ο Στρατούλης ή ο Γλέζος.
κάτσε να σου φέρω μια βούρτσα, γιατί πάλι τη μπέρδεψες με την π@τσα
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ούτε μια τρίχα απ τα @@@@@ τους δεν είμαστε γενικώς ως λαός αλλά τεσπά......κι εδώ η κριτική τσακίζει κόκκαλα!!
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Πόσο πιο αριστερά από ανταρσύα;Χρυσή αυγή
-
στις δημοσκοπησεις που δειχνουν τα μμε πεσμενο πολυ ειναι το κομμα των ανεξ.ελληνων.
ισως το περισσοτερο.
αυτοι οι ψηφοι αραγε που θα πανε?νδ παντως δεν το πολυπιστευω. -
Άσε το σχόλιο σου.
Το άρθρο πριν, έτσιιιιιι ξαφνικάαααααα δεν κάνει μια προσπάθεια απαξίωσης του κοκκινοντάνη;Όταν έσκουζε πρόπερσυ κατά του ΔΝΤ έπαιζε πρώτη μούρη όμως σε κανάλια-γιουτούμπηδες-ραδιόφωνο-ίντερνετ.
Τώρα που είπε όμως με απλά λόγια 'Παιδία κόφτε τη χοντρή την παραμύθα'*, έγινε μέσα σε δυο χρόνια υποχείριο των κατοχικών δυνάμεων...Κλασσική ρωμαίικη λογική κλωτσοπατινάδας.
Να κουνήσουμε και κανά τυπωμένο πενηντάευρω στον Σπανούλη...*άλλωστε και ο συριζα το 1300 δεν το έκανε πρόσφατα 750-να τ' αφήσω-καλά είναι;
-
Ο χρήστης mixaloliakos έγραψε:
στις δημοσκοπησεις που δειχνουν τα μμε πεσμενο πολυ ειναι το κομμα των ανεξ.ελληνων.
ισως το περισσοτερο.
αυτοι οι ψηφοι αραγε που θα πανε?νδ παντως δεν το πολυπιστευω.Εδώ πάνε τα στελέχη της στη ΝΔ....οι ψηφοφόροι που θα πάνε δηλαδή?
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
ισως το περισσοτερο.
αυτοι οι ψηφοι αραγε που θα πανε?νδ παντως δεν το πολυπιστευω.Εδώ πάνε τα στελέχη της στη ΝΔ....οι ψηφοφόροι που θα πάνε δηλαδή?
πλακα κανεις ε? απ τον καρατζαφερη εγω ξερω που φευγουνε κ πανε στον μιχελακη.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άσε το σχόλιο σου.
Το άρθρο πριν, έτσιιιιιι ξαφνικάαααααα δεν κάνει μια προσπάθεια απαξίωσης του κοκκινοντάνη;Όταν έσκουζε πρόπερσυ κατά του ΔΝΤ έπαιζε πρώτη μούρη όμως σε κανάλια-γιουτούμπηδες-ραδιόφωνο-ίντερνετ.
Τώρα που είπε όμως με απλά λόγια 'Παιδία κόφτε τη χοντρή την παραμύθα'*, έγινε μέσα σε δυο χρόνια υποχείριο των κατοχικών δυνάμεων...Κλασσική ρωμαίικη λογική κλωτσοπατινάδας.
Να κουνήσουμε και κανά τυπωμένο πενηντάευρω στον Σπανούλη...*άλλωστε και ο συριζα το 1300 δεν το έκανε πρόσφατα 750-να τ' αφήσω-καλά είναι;
την γνώμη μου για τον ντάνυ την έχω γράψει πολύ παλιότερα σε άσχετες φάσεις, δεν μου είναι κανα καινούργιο φρούτο.
Το άρθρο είναι ιδιαίτερα εύστοχο, γιατί δείχνει ποιος είναι κωλοτούμπας και ποιος υποστηρίζει αυτά που πιστεύει -
Ο χρήστης mixaloliakos έγραψε:
ισως το περισσοτερο.
πλακα κανεις ε? απ τον καρατζαφερη εγω ξερω που φευγουνε κ πανε στον μιχελακη.
Του Καρατζαφέρη τελειώσανε. Δεν έμεινε κανέναν πια στον ΛΑΟΣ, πήγαν όλοι ΝΔ. Τώρα φύγανε 3-4 από Καμμένο για Αντωνάκη μεριά!
-
Ποιο είναι το ποιο **φιλομνημονιακό **κόμμα που να υπόσχεται όμως ότι θα κόψει κ@λους;; ...
Αυτό θα ψηφίσω.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποιο είναι το ποιο **φιλομνημονιακό **κόμμα που να υπόσχεται όμως ότι θα κόψει κ@λους;; ...Αυτό θα ψηφίσω.
-
Ορθά κοφτά ΣΥΡΙΖΑ και δαγκωτό, γιατί:
- ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ = Δοσίλογοι, κλεφτες, μας έφτασαν εδω. Χρήζουν εκτέλεσης...
- ΚΚΕ = Δεν θελει να κυβερνήσει. Το εχει πει το Αλεκάκι σε προσφατη συνεντευξη, οποτε δεν υπάρχει λόγος να το ψηφίσουμε.
- Κουβέλης = Ψοφάμε να αντλήσουμε στελέχη του ΠΑΣΟΚ, λέμε αναδιαπραγμάτευση... αλλα με ανοιχτό ορίζοντά... σε αυτη την φάση είμαστε και τώρα μπορουμε να θεωρήσουμε
- Καμμένος = Καπηλεύεται θεωρώ ψηφους πουλώντας πατρίς θρησκεια οικογένεια... δεν είμαι σίγουρος... ισως τον αδικό.
- Χρυση Αυγη = no comments
- Τζημερος, δεν ξερω τι πρεσβεύει και αν δεν βγει οι ψήφοι μπορεί να πάνε χαμένες προς ΝΔ, οποτε οχι.
Τι μας εμεινε λοιπόν? Ο Αλέξης με τις μαλακίες του. Μπορεί να λένε 100 μαλακίες το δευτερόλεπτο... μπορεί να μην είναι ακριβώς έτοιμοι για να κυβερνήσουν... σε κάθε περίπτωση όμως έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, επιπροσθετα δεν είναι υπερ του ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, και τεσπά... το είδαμε το καθωσπρέπει σύστημα ως τώρα. Ας δοκιμάσουμε μια ποιο ριζοσπαστική λύση. Πλεον κυριολεκτικα δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.
Επίσης θα το ρίχνω Αλέξη διπλα δαγκωτό μέχρι... οχι ο ηλιος να βγάλει κέρατα, αλλά μέχρι ο manosk να βάλει wifi
-
Και άλλες παραιτήσεις.....
Δεκτές οι παραιτήσεις στη «Δημιουργία Ξανά» λόγω της συνεργασίας με τη «Δράση»
Δεκτές έγιναν από το Θάνο Τζήμερο οι παραιτήσεις του αντιπροέδρου της «Δημιουργίας Ξανά», Κωνσταντίνου Λουκόπουλου, και πέντε μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, Βασίλη Δρακονταειδή, Ειρήνης Σφακιανάκη, Τάσου Τσάμη, Θεόδωρου Πολυζωϊδη και Ευτυχίας Γιαννούλη, οι οποίοι διαφώνησαν με τη συνεργασία του κόμματος με τη Δράση στις εκλογές της 17ης Ιουνίου
Όπως διευκρινίζεται στη σχετική ανακοίνωση, οι παραιτηθέντες παραμένουν μέλη του κόμματος.
«Η διαφωνία για την προεκλογική στρατηγική, δεν αλλάζει σε τίποτε τα συναισθήματα φιλίας και εκτίμησης που έχω για τους μέχρι χθες στενούς μου συνεργάτες», δήλωσε ο κ. Τζήμερος, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι «θα ξαναδουλέψουμε μαζί, πολύ σύντομα».
«Σέβομαι την διαφορετική πολιτική τους αντίληψη, ωστόσο θέλω να επισημάνω, ακόμα μια φορά, πως από δω και μπρος η μόνη πολιτική «κουλτούρα» που μπορεί να παράγει λύσεις είναι αυτή των συνεργασιών.
Η Ελλάδα καταρρέει, η οικονομία κινείται σε «σπιράλ θανάτου» και κανένας μας δεν έχει την πολυτέλεια να αναγάγει σε μείζον θέμα το «φύλο των αγγέλων», όπως οι Βυζαντινοί λίγες ώρες πριν την Αλωση», επισημαίνει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της «Δημιουργίας Ξανά», τονίζοντας πως «συνεργασία δεν σημαίνει ταύτιση».
Η «Δημιουργία Ξανά», εξηγεί, «είναι ένα αυτόνομο κόμμα, όπως και η Δράση, δεν συμφωνούμε σε όλα, διατηρούμε την αυτοτέλειά μας, και τώρα και μετά τις εκλογές, όμως προωθούμε από κοινού την βασική «πλατφόρμα» μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη επειγόντως η ελληνική οικονομία» και «για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος χρειάζεται οι εκπρόσωποι του ορθολογισμού και του κοινού νου να βρίσκονται στην επόμενη Βουλή, άρα να ξεπεράσουν το όριο του 3%, αθροίζοντας τις δυνάμεις τους».
«Δεν πρόκειται για πολιτική φιλοσοφία, αλλά για απλή αριθμητική», καταλήγει ο κ. Τζήμερος στη δήλωσή του.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες