-
Δεν θυμάμαι μόνο εγώ κάποια πράγματα ...
http://news247.gr/eidiseis/gnomes/andre ... 95438.html
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
... μπορεί να μην είναι ακριβώς έτοιμοι για να κυβερνήσουν... σε κάθε περίπτωση όμως έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, ...Μπα; Περίεργο. Εγώ άλλα βλέπω και βιώνω. Τέσπα. Ο καθείς με τα βιώματά του και τις εμπειρίες του.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
... μπορεί να μην είναι ακριβώς έτοιμοι για να κυβερνήσουν... σε κάθε περίπτωση όμως έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, ...
Μπα; Περίεργο. Εγώ άλλα βλέπω και βιώνω. Τέσπα. Ο καθείς με τα βιώματά του και τις εμπειρίες του.
ε πες και μας που τα λεμε και δεν μας πιστευουν...
-
Επίσης θα το ρίχνω Αλέξη διπλα δαγκωτό μέχρι... οχι ο ηλιος να βγάλει κέρατα, αλλά μέχρι ο manosk να βάλει wifi
Δυστυχώς για τη χώρα, όταν πρότεινα ταμπλέτα στην , πχ για να χαζεύουμε τπτ στο κρεβάτι, μου το ξέκοψε.
'Καλύτερα να μπαίνουν κάποια όρια, το κρεβάτι δεν μπορεί να γίνει γραφείο κλπ, χάνει την αξία του'.
Ορθόν.
Άρα μένουμε με netbook, desktop PC, ethernet και Τσίπρα.
Alea iacta est. -
Και δεν πάτησες ΠΟΔΙ;
Να αυτοαμπαναριστείς άμεσα από το φόρουμ! -
τεσπά... το είδαμε το καθωσπρέπει σύστημα ως τώρα. Ας δοκιμάσουμε μια ποιο ριζοσπαστική λύση. Πλεον κυριολεκτικα δεν έχουμε να χάσουμε κάτι
Τι πιο ριζοσπαστικό και αντιμνημονιακό;
Πάντως το ότι πολλοί θα ψηφίσουν συριζα για να τη σπάσουν στο μανοσκυ είναι ενδιαφέρον case study για την ψυχιατρική επιστήμη...
@drifter
δεν είναι δυνατό να κρίνεις κάποιον ως κωλοτούμπα όταν αυτός μιλάει για το συριζα.
Είναι αυτό που είχε πει ο Ιωαννίδης 'Κωλοτούμπας εναντίον κωλοτούμπα' (Δεν θυμάμαι γμτ για ποιούς παίχτες το είχε πει. Ο ένας ήταν ο Κόρφας; )Κοινώς πώς είναι δυνατόν να σου φταίει ο κοκκινοντάνης και όχι ο συριζα που το 1300 το έκανε 750;
Που το καταγγέλω μονομερώς το έκανε καταγγέλω πολιτικώς.
Που το θα επιστραφεί το χαράτσι το έκανε θα αντικατασταθεί το χαράτσι.
ετσετερά ετσετερά... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επίσης θα το ρίχνω Αλέξη διπλα δαγκωτό μέχρι... οχι ο ηλιος να βγάλει κέρατα, αλλά μέχρι ο manosk να βάλει wifi
Δυστυχώς για τη χώρα, όταν πρότεινα ταμπλέτα στην , πχ για να χαζεύουμε τπτ στο κρεβάτι, μου το ξέκοψε.
'Καλύτερα να μπαίνουν κάποια όρια, το κρεβάτι δεν μπορεί να γίνει γραφείο κλπ, χάνει την αξία του'.
Ορθόν.
Άρα μένουμε με netbook, desktop PC, ethernet και Τσίπρα.
Alea iacta est.Άρα στο κρεβάτι έχεις το netbook για να τα χώνεις στον Τσίπρα;
Με ethernet?Να προσέχεις μην σου κάψει τα πόδια!
-
σε μένα απευθύνεσαι?
και να πεις ότι δεν έχω κάνει κριτική για τις θέσεις του σύριζα ή τον οπορτουνισμό του, λέγοντας μάλιστα ότι όσοι φοβούνται κομμουνιστική επανάσταση μάλλον έχουν κάλο
σπάστα και ξαναρίχτα λοιπόν
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ορθόν.
μηδέν φαντασία η σύζυγος και καμιά πρόθεση για αξιοποίηση νέων τεχνολογιών που θα κάνουν 'ευκολότερη' την ζωή σας στο κρεβάτι.
-
Ορθά κοφτά ΣΥΡΙΖΑ και δαγκωτό
Τι μας εμεινε λοιπόν? Ο Αλέξης με τις μαλακίες του. Μπορεί να λένε 100 μαλακίες το δευτερόλεπτο... μπορεί να μην είναι ακριβώς έτοιμοι για να κυβερνήσουν... σε κάθε περίπτωση όμως έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, επιπροσθετα δεν είναι υπερ του ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, και τεσπά... το είδαμε το καθωσπρέπει σύστημα ως τώρα. Ας δοκιμάσουμε μια ποιο ριζοσπαστική λύση. Πλεον κυριολεκτικα δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.να υποθεσω οτι κανεις πλακα ετσι?δεν ειναι μονο οι μλκιες του.δεν ειναι μλκια η εδαφικη ακεραιοτητα η οι λαθρο.η εστω ακομα κ η θρησκεια.θα τον ψηφιζα αλλα δεν μ αρεσουν οι θεσεις του πανω σε αυτα.η συζυγος τους ψηφισε τις 6 κ θα τους ξαναψηφισει
μεθαυριο αλλα δεν μου παει το χερι να ριξω ψηφο σε αριστερους.
καλυτερα να μην παω αν δεν υπαρχει αλλη λυση. -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Άρα στο κρεβάτι έχεις το netbook για να τα χώνεις στον Τσίπρα;
Με ethernet?Να προσέχεις μην σου κάψει τα πόδια!
Σίγουρα, θ' αφήσω το γάμο να πάω για πουρνάρια.
Και τι θέλεις δηλαδή; Να γράφω μετά ότι ο Τσίπρας μας κατέστρεψε ΚΑΙ τη λίμπιντο;
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σε μένα απευθύνεσαι?και να πεις ότι δεν έχω κάνει κριτική για τις θέσεις του σύριζα ή τον οπορτουνισμό του, λέγοντας μάλιστα ότι όσοι φοβούνται κομμουνιστική επανάσταση μάλλον έχουν κάλο
σπάστα και ξαναρίχτα λοιπόν
drifter αποφάσισε...
Έκανες κριτική στον κοκκινοντάνη ή όχι;Και αν έκανες εγώ τι είπα;
δεν είναι δυνατό να κρίνεις κάποιον ως κωλοτούμπα όταν αυτός μιλάει για το συριζα.
σιμπλ γκρικ
-
ρε άνθρωπε τί σου είναι δύσκολο να καταλάβεις?
Ο κόκκινος ντάνυ για μένα είναι το αντίστοιχο της δαμανάκη. dot
Για τον σύρριζα έχω πεί ότι αν κυβερνήσει είναι αναμενόμενο ότι θα κάνει πίσω στα μισά που λεει.
Το ότι ο ένας είναι κωλοτούμπας απαγορεύει τον άλλο να κάνει το ίδιο?
Πέραν αυτού, ο ντάνυ κάνει κωλοτούμπες έξω απ το χορό, σχολιάζοντας και πράγματα άσχετα με το σύρριζα,
Ο σύρριζα μπορείς και να πεις ότι προσπαθεί να σταθεί σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον που ό,τι και να λέει χρησιμοποιείται εναντίον του -
Ωραία, με λίγα λόγια είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα...
Ο σύρριζα μπορείς και να πεις ότι προσπαθεί να σταθεί σε ένα εντελώς εχθρικό περιβάλλον που ό,τι και να λέει χρησιμοποιείται εναντίον του
Επίσης ισχύει ότι όποια μαλακία του καβλώσει τη φτιάνει ως σκευωρία εναντίον του.
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Και δεν πάτησες ΠΟΔΙ;
Να αυτοαμπαναριστείς άμεσα από το φόρουμ!Στρατηγικό ελιγμό το λένε.
Δεν περνάς από το 'Γάμος ή σκέση' να μάθεις λίγα πραγματάκια; -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ποιο είναι το ποιο **φιλομνημονιακό **κόμμα που να υπόσχεται όμως ότι θα κόψει κ@λους;; ...Αυτό θα ψηφίσω.
Εδώ είσαι: ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ
Στέφανος Μάνος: Κατά την εκτίμησή μου, το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το μνημόνιο, αλλά το γεγονός ότι έχει αναλάβει το ρόλο του προστάτη του δημοσιοϋπαλληλικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου, των δύο κατεστημένων που με τις συντεχνίες τους έχουν καθηλώσει την Ελλάδα στον πάτο. Η ουσία του προβλήματος που μας οδηγεί στην καταστροφή βρίσκεται στην εμμονή για στασιμότητα και διατήρηση αυτών των κατεστημένων. Με το λόγο και τις πρακτικές τους αποδεικνύουν καθημερινά ότι δεν σκοπεύουν να αλλάξουν τίποτα και δεν θα προχωρήσουν σε απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, για να μη χαλάσει η βολή τους, εις βάρος των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ πασιφανώς εμποδίζει το σπάσιμό τους και οδηγεί έτσι την Ελλάδα εκτός Ευρώπης. Γι’ αυτό είναι ο βασικός μας αντίπαλος. Πιστεύουμε ότι για την ανάπτυξη και την ευημερία του ελληνικού λαού πρέπει να ανοίξουν τα δύο αυτά κατεστημένα, να μικρύνουν, να αναβαθμιστούν και να πάψουν να λειτουργούν με γνώμονα τα συντεχνιακά συμφέροντα, τα συμφέροντα των λίγων...
-
Ο χρήστης mixaloliakos έγραψε:
Ορθά κοφτά ΣΥΡΙΖΑ και δαγκωτό
Τι μας εμεινε λοιπόν? Ο Αλέξης με τις μαλακίες του. Μπορεί να λένε 100 μαλακίες το δευτερόλεπτο... μπορεί να μην είναι ακριβώς έτοιμοι για να κυβερνήσουν... σε κάθε περίπτωση όμως έχουν το τεκμήριο της αθωότητας, επιπροσθετα δεν είναι υπερ του ευρώ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ, και τεσπά... το είδαμε το καθωσπρέπει σύστημα ως τώρα. Ας δοκιμάσουμε μια ποιο ριζοσπαστική λύση. Πλεον κυριολεκτικα δεν έχουμε να χάσουμε κάτι.να υποθεσω οτι κανεις πλακα ετσι?δεν ειναι μονο οι μλκιες του.δεν ειναι μλκια η εδαφικη ακεραιοτητα η οι λαθρο.η εστω ακομα κ η θρησκεια.θα τον ψηφιζα αλλα δεν μ αρεσουν οι θεσεις του πανω σε αυτα.η συζυγος τους ψηφισε τις 6 κ θα τους ξαναψηφισει
μεθαυριο αλλα δεν μου παει το χερι να ριξω ψηφο σε αριστερους.
καλυτερα να μην παω αν δεν υπαρχει αλλη λυση.Οχι καμια πλακα! Οπως είπα 'Μπορεί να λένε 100 μαλακίες το δευτερόλεπτο' οπερ σημαίνει πως εχω σοβαρές αντιρρήσεις με πολλά απο τα λεγόμενα τους (σε αυτα που αναφέρεις επίσης), πλην ομως.... η 'δοκιμασμένη οδός' αποδείχτηκε πως ειναι σίγουρος θανατος (επίσης η δοκιμασμένη οδός τα γάμησε την μάνα στην λαθρομεταναστευση, και στα λοιπά εθνικά θέματα). Ας το ρισκάρω με κάτι αλλο και οτι κάτσει.
Ας το δούμε και απο την αλλη πλευρά... και ο Αλέξης αμα θα βγει... θα βάλει σε αρκετα πράγματα νερό στο κρασί του, και κάποιες γωνίες του αναγκαστικά θα τις στρογγυλέψει. Στην τελικη τελική κανένας δεν τήρησε το πρόγραμμά του επακριβώς... Για μένα κέρδος θα ναι αν μας δώσει την στροφή που χρειαζομαστε για να αποφύγουμε τον τοίχο... απο εκει και πέρα βλέποντας και κάνοντας.
-
Ο χρήστης soch έγραψε:
Στέφανος Μάνος: Κατά την εκτίμησή μου, το πρόβλημα με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι το μνημόνιο, αλλά το γεγονός ότι έχει αναλάβει το ρόλο του προστάτη του δημοσιοϋπαλληλικού και πανεπιστημιακού κατεστημένου
Πολλοι τον κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ γι αυτή την στάση του.... λαθεμένα η μη.
Είτε έτσι είτε αλλιως... για μένα το πρόβλημα δεν ειναι το αν θα διατηρήσει η αυξήσει τον δημόσιο τομέα... Μπορεί να τον κάνει να δουλευεί σωστά, να εξυπηρετεί τον πολίτη, να αμειβεται σε λογικά πλαίσια? Αν ΝΑΙ, έχει καλώς... ας κάνει και προσλήψεις τότε... Αν ΟΧΙ... αλλάζει το πράγμα. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
...
Που το καταγγέλω μονομερώς το έκανε καταγγέλω πολιτικώς.
Που το θα επιστραφεί το χαράτσι το έκανε θα αντικατασταθεί το χαράτσι.
ετσετερά ετσετερά...σημερινό ..
http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=228881
στο 1:21:09
-
Πες τα Γιώργο Βαρεμένε!
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες