-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φυσικά οι Ευωπέη Ουνοι πήγαν να βάλουν χέρι και στους Δανούς αλλά τους γράψανε στα @@@@@ τους κανονικά,όπως και οι Αγγλοι,εμείς που είμασταν μάγκες ας λουστούμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Έχει κάνει κανείς regression analysis στα pipes που ποστάρει ο G60 για να μάθουμε πότε τον πιάνει περίοδος;
...μόνο ο 'G60' γράφει πίπες?..
...εδώ μέσα, αν έχω καταλάβει σωστά, υπάρχουν και συγγενείς του Soros, αλλά και μεγαλομέτοχοι της goldman sachs, αλλά και άλλων... 'ευαγών ιδρυμάτων'!.. (που νοιάζονται για το καλό μας βέβαια!..). -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν τόσοι πολλοί έλεγαν τ' αντίθετα απ' αυτά που υποστηρίζω ο ίδιος, θα έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα και σε διαβεβαιώνω ότι θα το έκανα.Καλώς ή κακώς, με όσα λέω συμφωνούν πάρα πολλοί. Και δεν αναφέρομαι στο φόρουμ.
Κατά τα λεγόμενά σου πιστεύεις τα αντίθετα από αυτά που πιστεύουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΖΑ, καμμένος, δημάρ, ΧΑ.
Καταλαβαίνεις ότι οι 'πολλοί' που συμφωνούν μαζί σου, μάλλον ωχριούν μπροστά στους πραγματικά πολλούς.
Αλλά να φανταστώ ότι λαμβάνεται υπ' όψιν μόνο η άποψη 'όσων γνωρίζουν την αλήθεια' και δεν είναι 'παραπλανημένοι'; -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ερώτηση αν μου επιτρέπεις αγαπητέ Μάνο. Έχεις ζήσει στο εξωτερικό; Αν ναι, έχεις ακούσει ειδήσεις/δηλώσεις/αναλύσεις κλπ για μια κατάσταση που η κοινή τους γνώμη δεν γνωρίζει αλλά εσύ ξέρεις από πρώτο χέρι; Σου φάνηκε ότι εξιστορούσε σωστά την κατάσταση που εσύ ήξερες τόσο καλά; Στα ξένα κράτη ο λαός ξέρει αυτό που τους λένε για εμάς, όπως κι εμείς ξέρουμε αυτά που μας λένε για εκείνους. Καταλαβαίνεις πόσο εύκολο είναι να χειραγωγήσεις έναν λαό φαντάζομαι.
Δεν αναφέρομαι σε καμιά Bild, ούτε στους Γερμανούς ή τους Ολλανδούς.
Μας πήραν φαλάγγι μέχρι κι οι Εσθονοί, οι παραδοσιακά φίλοι Γάλλοι, μας λένε να βάλουμε το κεφάλι κάτω οι Ρώσσοι και τέλος πάντων, ακόμα κι όσοι λένε 'δώστε τους χρόνο, χρειάζονται ευκαιρίες', δεν παύουν να συμπληρώνουν ότι έχουμε μόνοι μας πηδήξει τη χώρα ΜΑΣ και απλώς πρέπει να μπούμε σε ένα σωστό δρόμο με το καλό ή το άσχημο.Αλλά εμείς ξέρουμε καλύτερα απ' όλους, δεν χρειάζεται να πειράξουμε τίποτα, μόνο να γυρίσουμε στη δραχμή για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο όπως πριν το ευρώ. Χωρίς συμμάχους, με ρημαγμένη παραγωγή, με κλειστά επαγγέλματα, με προσλήψεις γραφιάδων στο δημόσιο, χωρίς οργανωμένο κράτος, με ένα σωρό βολεμένες συντεχνίες. Ε, αυτό δεν το προκάλεσαν άλλοι σ' εμάς, είναι επιλογή μας και την πληρώνουμε.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν τόσοι πολλοί έλεγαν τ' αντίθετα απ' αυτά που υποστηρίζω ο ίδιος, θα έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα και σε διαβεβαιώνω ότι θα το έκανα.
Καλώς ή κακώς, με όσα λέω συμφωνούν πάρα πολλοί. Και δεν αναφέρομαι στο φόρουμ.
Κατά τα λεγόμενά σου πιστεύεις τα αντίθετα από αυτά που πιστεύουν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΖΑ, καμμένος, δημάρ, ΧΑ.
Καταλαβαίνεις ότι οι 'πολλοί' που συμφωνούν μαζί σου, μάλλον ωχριούν μπροστά στους πραγματικά πολλούς.
Αλλά να φανταστώ ότι λαμβάνεται υπ' όψιν μόνο η άποψη 'όσων γνωρίζουν την αλήθεια' και δεν είναι 'παραπλανημένοι';Εξαιρουμένων ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου, ΚΚΕ και ΧΑ, οι άλλοι γιατί πιστεύουν τα αντίθετα με όσα λέω;
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμμένουν στο μνημόνιο, αλλά με τροποποιήσεις.
Η ΔΗΜΑΡ είναι η πιο λογική, λέει όχι στο Μνημόνιο, αλλά σταδιακά, όταν σταθούμε στα πόδια μας και -προφανώς- πείθοντας με τη στάση μας προηγουμένως τους εταίρους μας να μας βοηθήσουν, όχι κουτσαβάκικα.
Και υπάρχουν και τα ποσοστά ΔΗΣΥ (ενσωματώθηκε στη ΝΔ), ΔΡΑΣΗΣ, ΔΗΞΑ, ΛΑΟΣ (επίσης ενσωματώθηκε στη ΝΔ).
Για κάνε τις πράξεις.Είμαι σίγουρος ότι αν είχε προηγηθεί του Μνημονίου μια πραγματική στάση πληρωμών (όχι πάνω από 5-6 μήνες), τα ποσοστά ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένου θα ήταν ΠΟΛΥ χαμηλότερα. Αλλά ίσως το βιώσουμε και τότε ΔΥΣΤΥΧΩΣ θα δούμε την άποψη ανθρώπων που παρασύρονται σε χώρους εκτός της κοινής λογικής.
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231198196οι σκληρες παρωπιδες των αλανθαστων και των κριτων των παντων στηριγμενες σε αερολογιες και μισες αληθειες...
not my words...
'ειναι αρκετα ρομαντικο οπως οταν θες να ριξεις μια γκομενα ολο τετοια γλυκολογα της λες το διαβασα 4 φορες για να καταλαβω οτι τελικα δεν λεει κατι' -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εξαιρουμένων ΣΥΡΙΖΑ, Καμμένου, ΚΚΕ και ΧΑ, οι άλλοι γιατί πιστεύουν τα αντίθετα με όσα λέω;
Η ΔΗΜΑΡ είναι η πιο λογική, λέει όχι στο Μνημόνιο, αλλά σταδιακά, όταν σταθούμε στα πόδια μας και -προφανώς- πείθοντας με τη στάση μας προηγουμένως τους εταίρους μας να μας βοηθήσουν, όχι κουτσαβάκικα.Δλδ η πολιτική σου θεώρηση εξαντλείται σε αυτό;
Το ΠΑΣΟΚ εκφράζει τα πολιτικά πιστεύω σου;
Η ΝΔ;Νόμιζα ότι προσπαθούσες να μας πείσεις ότι δεν σε εκφράζει κανένα από τα δύο.
Ναι κοίτα, επειδή εγώ νόμιζα ότι κάτι μεταξύ : ΔΗΣΥ (ενσωματώθηκε στη ΝΔ), ΔΡΑΣΗΣ, ΔΗΞΑ ήθελες να αναδείξεις ως 'σωστούς', γι' αυτό έγραψα ό,τι έγραψα.
Τα ενδοφορουμικά ήταν απλώς το αστείο της υπόθεσης -
Μου παρουσίασες ένα 'αντιμνημονιακό' μέτωπο, σου έδειξα το 'μνημονιακό'.
Άσε που είμαι σίγουρος ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει πραγματικά 'μνημόνιο', αφού έφαγε μόνο απολύσεις, μειώσεις μισθών και χαράτσια.Ή να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο, ότι (και) η Χρυσή Αυγή σε εκφράζει πολιτικά;
-
Παραθεση κανω χωρις να σημαινει οτι συμπορευομαι ή οχι με τις αποψεις του...
===============================================================================================
Ο επικεφαλής του κόμματος Δημιουργία Ξανά, μιλάει για τις εκλογές, τον gay γάμο και τη γυναίκα της ζωής του.Άνθρωπος της επικοινωνίας ο Θάνος Τζήμερος και αυτό σημαίνει ότι ξέρει να πουλάει καλά το προϊόν του, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση το προϊόν είναι ο ίδιος και το πολιτικό του μέλλον.
Τον Σεπτέμβρη του 2011 αποφάσισε να αφήσει για λίγο στην άκρη την πετυχημένη καριέρα του στο marketing και να πέσει στο λάκκο με τα λιοντάρια ή αλλιώς στο πολιτικό στίβο. Ως αρχηγός του κόμματος Δημιουργία Ξανά δεν κατάφερε να σπάσει το φράγμα του 3 τοις εκατό, που θα του έδινε κάποια έδρανα στη Βουλή, αλλά με τη συνεργασία της Δράσης του Στέφανου Μάνου ελπίζει ότι το βράδυ της Κυριακής της 16 Ιουνίου, θα είναι από τα ευχάριστα καλοκαιρινά βράδια.
«Εκείνος που δίνει την εξουσία στον άνθρωπο, την παραδίδει σε θηρίο» λέει ο Αριστοτέλης και ο Θάνος Τζήμερος, σαν έξυπνος άνθρωπος που είναι, γνωρίζει τέτοια τσιτάτα από πρώτο χέρι. Γιατί όμως να θέλει κάποιος, να αφήσει τον περιφραγμένο χώρο και να μπει στη ζούγκλα; Ο ίδιος εξηγεί.Νέες δημοσκοπήσεις , βλέπουν το φως καθημερινά. Πόσο αισιόδοξος είστε για την πορεία του κόμματός σας;
Φαίνεται ότι θα μπούμε στη Βουλή.Τελικά θα συνεργαστείτε και με τον Γρηγόρη Βαλλιανάτο. Τι σας έκανε να αλλάξετε γνώμη μια και έχετε εκφράσει ανοιχτά τις απόψεις σας για εκείνον;
Δεν έχω αλλάξει γνώμη και δεν πρόκειται για το πρόσωπο αλλά για το κόμμα που εκπροσωπεί. Η ΦΙΣ είναι ένα μικρό τμήμα της Δράσης, από πλευράς ψήφων, μόλις το 1%. Επιπλέον διαφωνούμε σε βασικά ζητήματα της φιλελεύθερης αντίληψης, όπως στην οικονομία, στο Μακεδονικό, αλλά και στο μεταναστευτικό. Όμως η Ελλάδα καταρρέει. Έχουμε την πολυτέλεια να συζητάμε για το «φύλο των αγγέλων»;Ποια είναι η θέση σας για τον γάμο μεταξύ ομοφύλων και για την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια;
Είμαι κατά του γάμου και μεταξύ ετερόφυλων! (γέλια). Σοβαρά τώρα, όλα τα ζευγάρια, ανεξάρτητα από τον ερωτικό τους προσανατολισμό θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να απολαμβάνουν τα αντίστοιχα αστικά δικαιώματα. Ωστόσο, θα πρέπει να αναμορφωθεί το νομικό πλαίσιο, για να μην γίνεται κατάχρησή τους. Όσον αφορά στην υιοθεσία, το ιδανικό θα ήταν ένα παιδί να μεγαλώνει με μητέρα και πατέρα. Όμως, προκειμένου να μεγαλώσει σε ένα ίδρυμα, προτιμώ τη θαλπωρή ενός σπιτιού – κι ας μην πρόκειται για μια τυπική οικογένεια. Άλλωστε, πότε στη ζωή καταφέρνεις το ιδανικό;Με αφορμή την είσοδο της Χρυσής Αυγής στη Βουλή είχατε δηλώσει παλαιότερα ότι: 'τόσο καιρό ανεχόμαστε τους οπαδούς του Στάλιν, τώρα θα ανεχτούμε και αυτούς του Χίτλερ'. Εξισώνετε τον κομμουνισμό με τον φασισμό αν κατάλαβα καλά;
Αν δεν σέβεσαι τους κανόνες του παιχνιδιού δεν θα πρέπει να συμμετέχεις στο παιχνίδι. Η Δημοκρατία είναι ευαίσθητο πολίτευμα – εγώ δεν δέχομαι να κρύβονται στα «φουστάνια» της Δημοκρατίας όσοι επιδιώκουν να τη βιάσουν.Υπάρχει μια αντιπάθεια του κόσμου προς την Άνγκελα Μέρκελ. Συμμερίζεστε αυτή τη αγανάκτηση προς το πρόσωπό της;
Η αντιπάθεια και η συμπάθεια δεν είναι χρήσιμα ως εργαλεία πολιτικής. Η κυρία Μέρκελ θα μπορούσε να είναι πιο ευέλικτη και λιγότερο πείσμων, αλλά το ότι ζητάει να σεβαστούμε στοιχειωδώς την υπογραφή μας, και να διορθώσουμε τα «στραβά» μας δεν το βρίσκω και τόσο παράλογο. Καλό είναι να πάψουμε να επινοούμε εχθρούς και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε ποιες είναι οι δικές μας υποχρεώσεις προς τη χώρα μας.Πώς σχολιάζετε τις πρόσφατες απόψεις της κ. Λαγκάρντ; Το γεγονός ότι ανησυχεί περισσότερο για τα παιδιά της υποσαχάριας Αφρικής;
Δίκαιο δεν έχει; Νομίζουμε ότι είμαστε το κέντρο του κόσμου. Δεν μπορούμε εσαεί να απειλούμε την Ευρώπη με κατάρρευση, μην έχοντας διάθεση να κάνουμε τίποτε, για να αλλάξουμε ένα κράτος που είναι μπλοκαρισμένο εδώ και δεκαετίες. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι η Ελλάδα έχει τεράστιο έλλειμμα αξιοπιστίας, διεθνώς. Στην Ευρώπη έχουν καταλάβει ότι οι πολιτικοί μας τους δουλεύουν «ψιλό γαζί». Έχουν βαρεθεί, έχουν κουραστεί, έχουν αγανακτήσει. Πήγε και ο γραφικός πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και τα «έχωσε» στον Γάλλο Πρόεδρο και γελοιοποιηθήκαμε ακόμα μια φορά παγκοσμίως. Ε, λοιπόν, να το πάρουμε απόφαση: τα παιδιά της υποσαχάριας Αφρικής σε λίγο θα βρίσκονται πιο κοντά - όχι μόνο στο ενδιαφέρον, αλλά και στις αξίες της Ευρώπης απ' όσο εμείς.Διάβασα ότι απαντήσατε ήδη στους πολλούς ισχυρισμούς διάφορων στο διαδίκτυο ότι είστε μάρτυρας του Ιεχωβά; Αλήθεια πιστεύετε στο θεό;
Έχω απαντήσει εκατομμύρια φορές ότι δεν είμαι. Έλεος πια με τη λάσπη! Δεν ανήκω στη φυλή των Ελ, δεν είμαι πράκτορας του Πούτιν, δεν κρύβω πτώματα στον κήπο. Ήξερα ότι ο πολιτικός πόλεμος είναι χυδαίος, αλλά τόσο πολύ και τόσο γρήγορα; Πάντως, η σχέση ενός ανθρώπου με τα μεγάλα ερωτήματα της 'Ύπαρξης είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Κάποιοι προσπαθούν να τα προσεγγίσουν με τη θρησκεία κάποιοι άλλοι με τη φιλοσοφία. Εμένα μου πάει ο δεύτερος δρόμος. Ωστόσο πιστεύω ένθερμα στον θεό που κάθε άνθρωπος κρύβει μέσα του.Ο Πέτρος Κωστόπουλος από το site του έγραψε 'Με χάλασε ο Τζήμερος' αναφερόμενος στο συνασπισμό με Δράση του κ. Μάνου. Πώς το σχολιάζετε;
Και μένα με... χάλασε ως ένα βαθμό αυτή μου η απόφαση, αλλά θεωρώ ότι σε τόσο κρίσιμες ιστορικά στιγμές, δεν έχουμε το δικαίωμα να ρισκάρουμε την απουσία των μεταρρυθμιστικών δυνάμεων από τη Βουλή, επειδή ανάμεσα στους 114.000 ψηφοφόρους και μέλη της Δράσης υπάρχει και ένας «παλιός» πολιτικός, παρότι απέχει από την πολιτική 13 χρόνια και είναι και από τους λίγους που παρήγαγαν έργο - άλλωστε εξοβελίστηκε από το σύστημα για τη συνέπειά του. Ο συνασπισμός αυτός δεν είναι γάμος - είναι άθροιση δυνάμεων. Η Δημιουργία Ξανά διατηρεί την αυτοτέλειά της, η Δράση διατηρεί τη δική της, και η κοινή κάθοδος είναι ένας τρόπος να ξεπεράσουμε το εμπόδιο του 3 %.Κάποιοι σας θεωρούν σνομπ; Πώς το εκλαμβάνεστε αυτό;
Αυτοί που με ξέρουν καλά, ξέρουν ότι είμαι ακριβώς το αντίθετο: απλός και προσηνής. Όταν όμως εκτίθεσαι, ο καθένας προσλαμβάνει ένα στοιχείο της προσωπικότητάς σου και το περνάει από το δικό του φίλτρο. Αν διαβάσει κανείς το βιογραφικό μου στο site της «Δημιουργίας» θα δει ότι το έχω προβλέψει: Στο αξιακό μου σύστημα, η δημοσιότητα δεν διαφέρει από καταδίκη. Παύεις να είσαι «εσύ». Αντικαθίστασαι από την «εικόνα» σου, αυτό το χαοτικό κολάζ από στερεότυπα και παραμορφωμένα θραύσματα ενός επινοημένου εαυτού. Γίνεσαι επικοινωνιακό προϊόν. Πώς θα σε προσλάβει ο «άλλος»; Και να υπήρχε ένας μόνον άλλος...Το καλοκαίρι παντρεύεστε;
Καιρός να με αποκαταστήσω! Είναι και φτηνότερα – δεν χρειάζεσαι στεγασμένο χώρο! (γέλια) Ελπίζω βέβαια να μην φάμε όλο το καλοκαίρι με απανωτές εκλογές...Χρειάστηκαν 51 χρόνια για να βρείτε τη γυναίκα τη ζωή σας;
Πάλι καλά, που χρειάστηκαν μόνο 51. Εδώ άλλοι την ψάχνουν μια ζωή...Εσείς χρωστάτε στην τράπεζα όπως σχεδόν όλοι οι έλληνες;
Αντιθέτως, μου χρωστάει η Εφορία. Είχα την συνήθεια να μην χρωστάω. Αν είχα λίγα, ζούσα με λίγα. Αν δεν μου έφταναν τα χρήματα να αγοράσω, δεν αγόραζα. Δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια του «δανείζομαι για να πάω διακοπές». Στο κάτω κάτω, αν θες να πας φτηνές διακοπές, μπορείς να πας και με αντίσκηνο. Ή με ένα πρόγραμμα αγροτουρισμού να κάνεις και διακοπές και φίλους. Όταν χρωστάς είσαι υπόλογος στον δανειστή. Ακόμη και όταν αγόρασα το σπίτι που μένω, φρόντισα το δάνειο να είναι για 5 χρόνια. Αυτό με ανάγκασε να δουλέψω πολύ σκληρά εκείνη την περίοδο, αλλά το ξεπλήρωσα. Από τότε δεν χρωστάω τίποτε. Δεν ξέρω όμως τι θα συμβεί με την καταιγίδα της οικονομικής κρίσης που μας δέρνει όλο και πιο άγρια.Φίλοι σας έχουν ζητήσει δανεικά και πως αντιδράσατε;
Μου έχουν ζητήσει και έχω δώσει. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
[...]Πάλι τα ίδια θα λέμε; Ποιές τροποποιήσεις; Αφού και οι δυο έχουν δεσμευτεί υπέρ της πιστής τήρησης του δεύτερου μνημονίου.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
[...]Πάλι τα ίδια θα λέμε; Ποιές τροποποιήσεις; Αφού και οι δυο έχουν δεσμευτεί υπέρ της πιστής τήρησης του δεύτερου μνημονίου.
Mε τροποποιησεις που θα βεβαιωνουν οτι θα τηρηθει το μνημονιο,πχ νεους φορους
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μου παρουσίασες ένα 'αντιμνημονιακό' μέτωπο, σου έδειξα το 'μνημονιακό'.
Άσε που είμαι σίγουρος ότι ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει τι σημαίνει πραγματικά 'μνημόνιο', αφού έφαγε μόνο απολύσεις, μειώσεις μισθών και χαράτσια.Ή να σου απαντήσω με τον ίδιο τρόπο, ότι (και) η Χρυσή Αυγή σε εκφράζει πολιτικά;
Εγώ παρουσίασα ένα αντιμνημονιακό μέτωπο; Που; Πότε; ΓΙα την ακρίβεια που αναφέρθηκα εγώ σε μνημόνιο;
Θυμάσαι ότι η συζήτηση είναι 'Αν τόσοι πολλοί έλεγαν τ' αντίθετα απ' αυτά που υποστηρίζω ο ίδιος, θα έπρεπε να το κοιτάξω καλύτερα και σε διαβεβαιώνω ότι θα το έκανα.' ή το έχεις ξεχάσει ήδη;
Το ζήτημα είναι ότι στο βαθμό που δεν σε εκφράζουν τα 5-6 πρώτα κόμματα, και μάλιστα με σφοδρό τρόπο ώστε ούτε καν να τα υποστηρίζεις, η άποψή σου είναι και εσένα απλώς μια ισχνότατη μειοψηφία.
Δεν σε εμποδίζει όμως αυτό το να την πιστεύεις. Οπότε γυρνάς να 'την πεις' στους άλλους που κάνουν το ίδιο, από που κι ως που;
Καλά, ότι μου απαντάς με τον ίδιο τρόπο με το 'ότι (και) η Χρυσή Αυγή σε εκφράζει πολιτικά', πραγματικά δεν θέλω να σκέφτομαι ποια νομίζεις πως ήταν η δική μου απάντηση [wtf βασικά σε ρώταγα δεν απάνταγα], οπότε το αφήνω
-
Τελικά βρέθηκε ο λόγος που οι του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άξιοι να ηγηθούν της χώρας:
Θέλουν να μας κυβερνήσουν μαλλιαροί, σπυριάρηδες χωρίς γραβάτα
Νέο χτύπημα από τον Θεόδωρο Πάγκαλο, ο οποίος αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ενδυματολογικά ήθη της εποχής των ανδρών της πολιτικής (βλέπε ΣΥΡΙΖΑ), κατηγορώντας κυρίως τους νέους που πηγαίνουν στο Κοινοβούλιο χωρίς γραβάτα. Με άρθρο του στα Νέα ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υποστηρίζει πως η γραβάτα στο Κοινοβούλιο ήταν θέμα αρχής, «σεβασμού προς αυτούς που μας είχαν στείλει εκεί να τους εκπροσωπούμε».«Ολοι χωρίς εξαίρεση οι άρρενες εκπρόσωποι των κομμάτων σε όλα χωρίς εξαίρεση τα πάνελ της εποχής είναι ξεκούμπωτοι και καμία γραβάτα δεν καλύπτει τους χυδαίους, μαλλιαρούς, ιδρωμένους με σπυράκια εν πάση περιπτώσει κάθε είδους σβέρκους και λαιμούς τους».
Προσθέτει μάλιστα πως τα τελευταία χρόνια ξεκινώντας από τον Συνασπισμό διάφοροι εμφανίζονταν χωρίς γραβάτα, ελάχιστοι χωρίς σακάκι. Δεν φοβόταν κανένα. Δεν υπήρχαν πια οι τρομεροί πρόεδροι που θα σε ειρωνεύονταν από το ύψος της έδρας εξαναγκάζοντας σε ευπρεπή συμπεριφορά.
Παράλληλα επισημαίνει πως ακόμη και πρώην υπουργοί με δεκαετείες και βάλε θητείες πέταξαν στον αέρα το ντεκολτέ τους για να μαζέψουν ψήφους. «Φτου σας μπαγάσηδες Μαυρογιαλούροι. Φτου σας ψηφοθήρες και γλοιώδεις λαοπλάνοι».
Τέλος υποστήριξε πως αν και ο ίδιος έχει αποφασίσει να αποσυρθεί από την πολιτική, ωστόσο θα έβρισκε πολύ δελεαστική μία πρόταση να ηγηθεί του κόμματος της γραβάτας.
Τι πίνει και δε μας δίνει...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μια σοβαρή απορία την έχω πάντως.Πώς γίνεται να μας βρίζει όλος ο κόσμος, πλην ορισμένων είτε ακροαριστερών (κάργα μειοψηφία στα κράτη τους), είτε εθνικιστών, σαν εκείνο τον Άγγλο;
Πώς γίνεται να μας έχουν όλοι στη μπούκα, αλλά εμείς να είμαστε τόσο ισχυρογνώμονες, τόσο 'self-righteous';Αυτή είναι συμπεριφορά, ξέρετε, απατεώνα. Που υποστηρίζουν πάντα ότι είναι αθώοι, ότι όλα είναι μια αισχρή σκευωρία, μια πλεκτάνη. Ό,τι κι αν πεις, ό,τι κι αν αποδείξεις, όσα επιχειρήματα κι αν αραδιάσεις, οι Έλληνες έχουν δίκιο κι όλοι οι άλλοι άδικο.
In logic, an argumentum ad populum (Latin for 'appeal to the people') is a fallacious argument that concludes a proposition to be true because many or most people believe it. In other words, the basic idea of the argument is: 'If many believe so, it is so.'
Οι ξενοι δεν εχουν εικονα της πραγματικης καταστασης. Οντως μας εχουν στη μπουκα, αλλα δε γνωριζουν την αληθεια. Εχεις συνομιλησει καθολου μαζι με αυτους που μας εχουν στη μπουκα; Δε χρειαζεται να τρεχεις στην αλλη ακρη της Ευρωπης να τους βρεις, ανοιξε τα σχολια μιας ευρωπαϊκης εφημεριδας, αν ειναι σ'αλλη γλωσσα απ'τα Αγγλικα ανοιξε στο διπλα tab google translate και.. απολαυσε: οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες και βγαινουν στη συνταξη στα 45, η Ελλαδα εχει περισσοτερα πολυτελη αυτοκινητα κι απ'το Μονακο..'. Αυτα ειναι τα επιχειρηματα τους, αυτα πραγματικα πιστευουν γιατι στα ξενα μεσα εχουν γινει ακραιες γενικευσεις και εξαιρετικα απλουστευτικες αναλυσεις. πχ προσεγγιση τυπου 'η Ελλαδα δεν ειναι ανταγωνιστικη και εχει χαμηλη παραγωγικοτητα' (που ισχυει) -> 'οι Ελληνες ειναι τεμπεληδες' (γενικευτικη μαλακια που μονον οι ευκολοπιστοι μαλακες πιστευουν). Ή 'ταδε Ελληνιδα βγηκε στη συνταξη στα 45' (ενδεχομενως να ισχυει) -> 'οι Ελληνες βγαινουν στη συνταξη στα 45' (...). Αυτα παντοτε ερχονται σε αντιθεση φυσικα με τη χωρα τους που ολοι εργαζονται σαν τα σκυλια και αντι να απολαμβανουν τους καρπους της εργασιας τους, καβατζωνουν τα dollars οι τεμπεληδες Ελληνες για να τα κανουν κωλοχαρτα και να σκουπιζουν μ'αυτα τους κωλους τους.
Τωρα αν εσυ θες να πεισθεις οτι η κατασταση στη χωρα σου ειναι αυτη που σου λενε οι ξενοι επειδη ειναι.. οι πολλοι, ενω εσυ βλεπεις κατι διαφορετικο ή εστω βλεπεις οτι αυτη ειναι η μιση αληθεια και η αλλη μιση ειναι οτι υπαρχει και κοσμος που ξεκωλιαζεται δουλευοντας με 400 ευρω full time, που ψαχνει στα σκουπιδια, που εχει βυθιστει στην καταθλιψη, που εχει στραφει ακομη και στο νεοναζισμο, που εχει εν παση περιπτωσει φαει τραγικη πουτσα λογω των συνεπειων του μνημονιου και των πολιτικων της ΕΕ με τον εναν ή τον αλλον τροπο, εχεις καθε δικαιωμα να το κανεις, εγω παντως δε θα παρω -
Χθες το βράδυ σε μια παρέα που βρέθηκα στη συζήτηση κυριαρχούσε επί της ουσίας το 'ούτε κι εμένα μ' αρέσει ο Σαμαράς, καραγκιόζης είναι κι αυτός και τα στελέχη του, το πιθανότερο είναι να πάμε σε αργό θάνατο με ΝΔ γιατί έργο και μεταρρυθμίσεις για να πάρει μπροστά η οικονομία και να μειωθεί η ανεργία δεν πρόκειται ούτε και τώρα να δούμε, αλλά θα τον ψηφίσω αντί γι αυτούς που ψήφισα στις 6 Μαϊου γιατί αν πάρει τις 50 έδρες το μ@λ@κισμένο του ΣΥΡΙΖΑ, φτιάξει κυβέρνηση και πάει να πουλήσει τσάμπα μαγκιά στους ξένους αντί να κοιτάξει να διορθώσουμε τα στραβά μας, έχουμε χρεοκοπήσει κι έχουμε γυρίσει στο Μεσαίωνα σε χρόνο dt'.
(την έκαναν τη δουλειά τους οι δημοσκοπήσεις και τα ΜΜΕ )
Ενδιαφέρον θα είχε να κάναμε ένα άλλο δημοψήφισμα με 2 μόνο επιλογές - αν (1) σκοπεύουμε να ψηφίσουμε αυτό που θεωρούμε ότι μας εκφράζει πραγματικά (ως ιδεολογία, συγκεκριμένες προτάσεις & τρόπους υλοποίησής τους, και φυσικά άτομα) ή (2) θα ψηφίσουμε κάποιον επειδή φοβόμαστε ότι αν δεν το κάνουμε θα βγει ένας άλλος που δεν τον θέλουμε με τίποτα - αυτό δηλαδή που έκαναν τόσα χρόνια τώρα οι περισσότεροι (?) και αντί να ψηφίζουν, ΚΑΤΑψήφιζαν...
-
οπως το γεγονος οτι την μεγαλυτερη διαρροη η ΧΑ την εχει προς το ΣΥΡΙΖΑ ...... think.....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
οπως το γεγονος οτι την μεγαλυτερη διαρροη η ΧΑ την εχει προς το ΣΥΡΙΖΑ ...... think.....Basta μέχρι τις 17 να δεις ποιοί θα έχουν διαρροή λαδιών.....
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Φυσικά οι Ευωπέη Ουνοι πήγαν να βάλουν χέρι και στους Δανούς αλλά τους γράψανε στα @@@@@ τους κανονικά,όπως και οι Αγγλοι,εμείς που είμασταν μάγκες ας λουστούμε ΑΝΑΠΤΥΞΗ
Έχει κάνει κανείς regression analysis στα pipes που ποστάρει ο G60 για να μάθουμε πότε τον πιάνει περίοδος;
To τραγικότερο όλων ξέρεις ποιό είναι,ότι νεοελ παθαίνει,λιμοκτονεί και μυαλό δεν βάζει.
Και μιας και είπες για pipes κάτι έλεγα πριν λίγα χρόνια αλλά και πρόσφατα για τις τάσεις των Ουνων γενικότερα σαν λαό ως προς την ιδιοσυγκρασία τους.
Ο Greo είχε δίκιο που έλεγε ότι η πλέμπα δεν βλέπει το αύριο θα καταλάβει το παραπέρα?Εν τέλει, όμως, το κόστος από επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα επιστρέψει στη Γερμανία. Αν ο τραπεζικός πανικός και η αναταραχή στις αγορές ανάγκαζαν την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες να φύγουν και αυτές από το ευρώ, οι απώλειες θα εξαφάνιζαν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων των γερμανικών τραπεζών. Πιθανή διάλυση του ευρώ θα είχε σημαντικές επιπτώσεις και στις εξαγωγές της Γερμανίας, ενώ θα διακινδύνευε και την ύπαρξη της ίδιας της Ε.Ε. και την προσπάθεια να μην επαναληφθούν οι φρικαλεότητες των δύο παγκοσμίων πολέμων.
http://tvxs.gr/news/user-post/bloomberg ... -eayto-tis
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Εν τέλει, όμως, το κόστος από επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή θα επιστρέψει στη Γερμανία. Αν ο τραπεζικός πανικός και η αναταραχή στις αγορές ανάγκαζαν την Πορτογαλία, την Ισπανία, την Ιταλία και άλλες χώρες να φύγουν και αυτές από το ευρώ, οι απώλειες θα εξαφάνιζαν μεγάλο μέρος των κεφαλαίων των γερμανικών τραπεζών. Πιθανή διάλυση του ευρώ θα είχε σημαντικές επιπτώσεις και στις εξαγωγές της Γερμανίας, ενώ θα διακινδύνευε και την ύπαρξη της ίδιας της Ε.Ε. και την προσπάθεια να μην επαναληφθούν οι φρικαλεότητες των δύο παγκοσμίων πολέμων.
εαν αυτες ειναι οι επιπτωσεις για τους ξενους, για μας ποιες λες να ειναι αραγε;
-
Ο Βενιζελος ξεκινησε την επαναδιαπραγματευση,βεβαιως οχι με την τροικα,αλλα την ΑΔΕΔΥ!!
http://www.protothema.gr/ekloges/article/?aid=200840
Την αναθεώρηση της δανειακής σύμβασης συζήτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος με την Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ. Ο κ. Βενιζέλος ζήτησε να μείνουν τα θετικά και να αναθεωρηθούν όλες οι αρνητικές όψεις που επηρεάζουν το εισόδημα.Νωριτερα ειχε κανει επιθεση αγαπης στους ΔΥ
«Αδελφικοί οι δεσμοί ΠΑΣΟΚ - δημοσίων υπαλλήλων»
«Δεν πρόκειται να γίνουν απολύσεις στο δημόσιο, γιατί δεν έχουμε ανάγκη από απολύσεις.» -
Άρα δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούμε μήπως βγούμε από το ευρώ.
Απλά, θα διαλυθεί το ευρώ.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες