-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Πολυ καβλωμενο τον βλεπω τον G60, τι γινεταιεχασε στο φιδακι
-
παιδια απο σημερα ελατε σε μενα να σας αποκαλυψω οτι θελετε με τις μαντικες μου ικανοτητες (και πανω απο ολα ΔΩΡΕΑΝ)
Σημερα μου ζητησε ενας συμφορουμιτης να του πω εγω τι πολιτικες πεποιθησεις εχει και ποιο κομμα τον εκφραζει...(τι αλλο θα ακουσουμε??????)
αυριο θα μπου ζητησει να του πω αν το αμαξι του θα χρειαστει βενζινη η οχι......what goes around...comes around....
-
και επειδη κατι επιασα για πιπες...
πρεπει να εχετε μεγαλη εμπειρια και να τις εχετε αναγει σε επιστημη ορισμενοι τις πιπες για να μιλατε γιαυτες τοσο ανετα.... -
Πολυ καβλωμενο τον βλεπω τον G60, τι γινεταιΟλο το πρωι θα εβλεπε Παπαδακη, μετα θα επεσε δουλεια, δε θα προλαβε να παιξει την πρωινη
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
πω πω τι μου ειπε!
μου εκανε τα μουτρα κρεας...παω να κρυφτω απο τις προσβολες...μα ουτε λιγο τσιπα να πειτε ναι ρε γαμωτο αυτο υποστηριζω και αυτο θελω να μπει στην βουλη...ντρεπεστε για τα πιστευω σας?ποιά είναι τα πιστεύω μου;
Αν δεν σκοπεύεις να απαντήσεις, μην το κουράζεις σε παρακαλώ. Πέταξες ένα πυροτέχνημα και σου ζήτησα να απαντήσεις. Τόσο απλό. Θα το κάνεις ή θα συνεχίσεις να κάνεις online ψυχοθεραπεία;
Μήπως το παρατραβάτε ? [Mod]
-
Το μωρο δε κανει τπτ μου φαινεται
-
Το μωρο... -
πω πω τι μου ειπε!
μου εκανε τα μουτρα κρεας...παω να κρυφτω απο τις προσβολες...μα ουτε λιγο τσιπα να πειτε ναι ρε γαμωτο αυτο υποστηριζω και αυτο θελω να μπει στην βουλη...ντρεπεστε για τα πιστευω σας?ποιά είναι τα πιστεύω μου;
Αν δεν σκοπεύεις να απαντήσεις, μην το κουράζεις σε παρακαλώ. Πέταξες ένα πυροτέχνημα και σου ζήτησα να απαντήσεις. Τόσο απλό. Θα το κάνεις ή θα συνεχίσεις να κάνεις online ψυχοθεραπεία;
εγω σε προκαλεσα να δηλωσεις ποιο κομμα θελεις να βγει πρωτο ...και ζητας απο μενα να σου πω εγω τι πιστευεις εσυ?
η online ψυχοθεραπεια περιλαμβανει και δωρεαν μαθηματα ? -
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1520085Κροτάλισμα, δραχμής ή ελικοπτέρου...
- Κροτάλισμα, ΑΚ-47, δραχμής ή ελικοπτέρου...
«Χθες στο Σκάι, 69χρονη γυναίκα θύμα ληστείας στην Παιανία, είπε: Μόλις έφυγαν οι ληστές, πήρα το 100. Μου είπαν να πάρω το Τμήμα. Αυτοί δεν απαντούσαν πήρα την «Χρυσή Αυγή». Μου είπαν αμέσως: «Που μένετε; Ερχόμαστε!». 100 άτομα άρχισαν να ψάχνουν τους ληστές. Μου είπαν πως το αυτοκίνητο τουλάχιστον θα το βρουν, σίγουρα. Το μεσημέρι, με ξαναπήραν και μου είπαν ότι δεν έχουν φάει, καν, γιατί ψάχνουν το αμάξι, αλλά να μην ανησυχώ, θα μου το βρουν»...
Πηγή:www.capital.gr
Δείγμα ότι για την καθημερινότητα των πολιτών η ΧΑ την ύπαρξη της την έχει κερδίσει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα οι μπουνιές του Κασιδιάρη με Λιάνα,Δούρου αμφιβάλω τι συνέπειες θα έχουν για αυτούς. Καθόλου περίεργο αν στο τέλος μέχρι και ήρωες βγούν απο αυτή την ιστορία.
Τι τηλεφωνο εχει η ΧΑ;Εχει συντομο του στυλ 11880 ή κλειδαραδικο 696969696 ?
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
πω πω τι μου ειπε!
**εγω σε προκαλεσα να δηλωσεις ποιο κομμα θελεις να βγει πρωτο ...**και ζητας απο μενα να σου πω εγω τι πιστευεις εσυ?
η online ψυχοθεραπεια περιλαμβανει και δωρεαν μαθηματα ?Πού ακριβώς το γράφεις αυτό;
Α, σε προκλήσεις απαντούσαμε στο δημοτικό. Στην πορεία αρχίσαμε να διαλεγόμαστε και να μην αφήνουμε κάποιον να πετάει μια βλακεία χωρίς να την στηρίζει κάπου. Αυτό περιμένω -
Ξυλο στο ΚΚΕ, Προσκυνημα στη Ντορουλα.
-
Θα συνδυάσω τα 2 γεγονότα σήμερα καθώς πιστεύω ότι το φονικό με τον 23 χρονο φοιτητή είναι πιο σημαντικό από το συμβάν με το Κασιδιάρη. Προσωπικά και σα νέος που είμαι το πρώτο με ανησυχεί πολύ περισσότερο γιατί, αν και δεν έχω όπλο ίσως να αντιδρούσα παρόμοια. Θα μου γ@μήσουν δλδ τη μάνα ή θα τη χτυπήσουν μπροστά στα μάτια μου, θα επιχειρήσουν να ξαναέρθουν κι εγώ θα βρώ τρόπο διαπραγμάτευσης? Κι εσείς ασχολείστε με το Κασιδιάρη και τη π@π@ριά του? Εγώ πχ τώρα πείτε μου. Γτ να ψηφίσω αριστερά κόματα? Για ποιό λόγο? Για κανέναν.
Προσωπικά εαν υπήρχε ένα σοβαρό κεντρώο κόμμα θα το ψήφιζα. Αυτό με εκφράζει σαν άνθρωπο πολιτικά και μετέπειτα κοινωνικά. Δυστυχώς δεν υπάρχει, δε το έζησα ποτέ. Μου έχουν προτείνει να ακούσω ομιλίες του Γεωργίου Μαύρου.
Δυστυχώς δε ξέρω τι να ψηφίσω. Καλά για αριστερά δε το συζητώ. Πολύ δύσκολα. Αλλά και οι κεντροδεξιοί.... Αφήστε τα συμφορουμίτες.
Τελειώνω με ένα αστείο που άκουσα από φίλο.. 'Πρώτη φορά κόμμα πραγματοποιεί αυτά για τα οποία το ψήφισαν'
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ξυλο στο ΚΚΕ, Προσκυνημα στη Ντορουλα.
Αφού η Ντόρα θα τους πλακώσει
-
πω πω τι μου ειπε!
μου εκανε τα μουτρα κρεας...παω να κρυφτω απο τις προσβολες...μα ουτε λιγο τσιπα να πειτε ναι ρε γαμωτο αυτο υποστηριζω και αυτο θελω να μπει στην βουλη]...ντρεπεστε για τα πιστευω σας?ποιά είναι τα πιστεύω μου;
**εγω σε προκαλεσα να δηλωσεις ποιο κομμα θελεις να βγει πρωτο ...**και ζητας απο μενα να σου πω εγω τι πιστευεις εσυ?
η online ψυχοθεραπεια περιλαμβανει και δωρεαν μαθηματα ?Πού ακριβώς το γράφεις αυτό;
Α, σε προκλήσεις απαντούσαμε στο δημοτικό. Στην πορεία αρχίσαμε να διαλεγόμαστε και να μην αφήνουμε κάποιον να πετάει μια βλακεία χωρίς να την στηρίζει κάπου. Αυτό περιμένωΣίγουρα το παρατραβάτε! [Mod]
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ξυλο στο ΚΚΕ, Προσκυνημα στη Ντορουλα.εσυ τι θα φοβόσουν περισσότερο. τους πιθήκους του ΚΚΕ ή την κατάρα του Επίτιμου
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
δεν ειναι σβαστικα ειπαμε ειναι φιδακι
Είναι Ο ΑΡΧΑΙΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ κι όχι τα σφυροδρέπανα του Στάλιν και του Σοβιέτ.Τα φιδάκια ξέρετε που να τα βάλετε.....
Μήπως εννοείτε: ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΜΑΙΑΝΔΡΟΣ ;
https://www.google.gr/search?sugexp=chr ... E%9F%CE%A3 -
Βλακείς= χαρακτηρισμός φράσης.
Η σε έχει τυφλώσει=χαρακτηρισμός ανθρώπου.
Αναφορά και πάυω να ασχολούμαι.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
εσυ τι θα φοβόσουν περισσότερο. τους πιθήκους του ΚΚΕ ή την κατάρα του Επίτιμου
Δεν πιστευω σε καταρες. Αλλα η Ντορα φαινεται να'χει βαρυ χερι
-
η μαλακια ειναι ενεργεια ασχετε! κανε οσες αναφορες θελεις
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1520085
Κροτάλισμα, δραχμής ή ελικοπτέρου...
- Κροτάλισμα, ΑΚ-47, δραχμής ή ελικοπτέρου...
«Χθες στο Σκάι, 69χρονη γυναίκα θύμα ληστείας στην Παιανία, είπε: Μόλις έφυγαν οι ληστές, πήρα το 100. Μου είπαν να πάρω το Τμήμα. Αυτοί δεν απαντούσαν πήρα την «Χρυσή Αυγή». Μου είπαν αμέσως: «Που μένετε; Ερχόμαστε!». 100 άτομα άρχισαν να ψάχνουν τους ληστές. Μου είπαν πως το αυτοκίνητο τουλάχιστον θα το βρουν, σίγουρα. Το μεσημέρι, με ξαναπήραν και μου είπαν ότι δεν έχουν φάει, καν, γιατί ψάχνουν το αμάξι, αλλά να μην ανησυχώ, θα μου το βρουν»...
Πηγή:www.capital.gr
Δείγμα ότι για την καθημερινότητα των πολιτών η ΧΑ την ύπαρξη της την έχει κερδίσει εδώ και πολύ καιρό. Τώρα οι μπουνιές του Κασιδιάρη με Λιάνα,Δούρου αμφιβάλω τι συνέπειες θα έχουν για αυτούς. Καθόλου περίεργο αν στο τέλος μέχρι και ήρωες βγούν απο αυτή την ιστορία.
Τι τηλεφωνο εχει η ΧΑ;Εχει συντομο του στυλ 11880 ή κλειδαραδικο 696969696 ?
Με εξυπνακισμούς αντιμετωπίζεται μια πραγματικότητα; Σόρρυ αλλά το παραπάνω έχει ως περιστατικό, αναφερθεί εδώ μέσα και άλλη φορά.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες