-
http://www.corriere.it/esteri/12_giugno ... 5e36.shtml
Διαφημιση
-
το ΚΚΕ παντως ξερει οτι η ΧΑ επιδιωκει προφανως να συγκρουστει μαζι του στο δρομο, βιαια, και ευτυχως γι'αυτους ξερουν πολυ καλα να μη μασανε απο τις προβοκατσιες. Βεβαια εχει δειξει κιολας οτι ξερει να αμυνεται πολυ καλα οταν δεχεται βιαιες επιθεσεις
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Τα φιδάκια ξέρετε που να τα βάλετε.....Στο έμβλημα της ΧΑ?
υ.γ. έχω ακούσει ότι τα εισπνεόμενα έχουν πιο αργή απορρόφηση από τα ενδοφλέβια. Εσύ τι παίρνεις? Εισπνεόμενα από το πρωϊ για να σε πιάσουν μεσημέρι και μετά, ή κατευθείαν ενεσούλα 5 λεπτά πριν μπεις στο 4tforum?
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Τα φιδάκια ξέρετε που να τα βάλετε.....
Στο έμβλημα της ΧΑ?
Της ΝΟΚΙΑ τα παιχνιδάκια,γιατί μόνο για κει είστε
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
το ΚΚΕ παντως ξερει οτι η ΧΑ επιδιωκει προφανως να συγκρουστει μαζι του στο δρομο, βιαια, και ευτυχως γι'αυτους ξερουν πολυ καλα να μη μασανε απο τις προβοκατσιες. Βεβαια εχει δειξει κιολας οτι ξερει να αμυνεται πολυ καλα οταν δεχεται βιαιες επιθεσειςΕλπίζω να μην είναι τόσο ανόητοι να τα βάλουν με το ΚΚΕ.
-
μια παρατηρηση
το χρηματηστηριο σημερα ανεβαινει με 4%
λετε να επαιξε ρολο ο Κασιδιαρης η Κανελη και η Δουρου?lol
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
το ΚΚΕ παντως ξερει οτι η ΧΑ επιδιωκει προφανως να συγκρουστει μαζι του στο δρομο, βιαια, και ευτυχως γι'αυτους ξερουν πολυ καλα να μη μασανε απο τις προβοκατσιες. Βεβαια εχει δειξει κιολας οτι ξερει να αμυνεται πολυ καλα οταν δεχεται βιαιες επιθεσεις
Ελπίζω να μην είναι τόσο ανόητοι να τα βάλουν με το ΚΚΕ.
επειδη το ΚΚΕ δεν αναγνωριζει το Συνταγμα ή για αλλο λογο;
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
**εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?
επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...**
Όταν σπέρνεις σφυροδρέπανα, θερίζεις σβάστικες....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Είναι πολιτικά το ίδιο; Έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα και τον ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο;
Τα αποφθέγματα θεωρείς πως σου δίνουν κύρος;
αν ζαλιζεσαι πολυ παρε depon , panadol, ponstan αλλιως η τακτικη του απανταω πλαγιως με ερωτηση στο ιδιο θεμα η το διαμορφωνω το θεμα οπως γουσταρω για να δημιουργισω εντυπωσεις δεν πιανει σε μενα...αυτα στα κομματικα σας οργανα...
Αν εσύ παίρνεις πονσταν για την ζαλάδα, εξηγούνται πολλά πράγματα...
Όντως, δεν πιάνει σε σένα γιατί το κάνεις ο ίδιος.
ποιά είναι τα κομματικά μου όργανα; Γνωρίζεις και άλλες πράξεις μου για τις οποίες δεν ήμουν ενημερωμένος; Όχι τίποτε άλλο, να με βοηθήσεις βρε αδελφέ.
-
Η πτώση που έχουν αδερφέ τους κάνει να παραληρούν στα τηλεοπτικά πάνελ,όσο κυλούσε το σύστημα ήρεμα και δεν τους πείραζε κανείς φιλοσοφούσαν εκ του ασφαλούς,κι έπεφτε το κασέρι......τώρα π@@τσα ξύλο κι άγιος ο θεός
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
**εχει την ιδια βαρυτητα και απο το νομο η ποινη ειναι ιδια...διαφωνεις ακομα και με αυτο...?
επισης ο ενας το εκανε προσωπικα ενω ο αλλος υποκινει αλλους να δρασουν για λογαριασμο του...**
Όταν σπέρνεις σφυροδρέπανα, θερίζεις σβάστικες....ΔΥΣΤΥΧΩΣ
Είναι πολιτικά το ίδιο; Έχει την ίδια πολιτική βαρύτητα και τον ίδιο κοινωνικό αντίκτυπο;
Τα αποφθέγματα θεωρείς πως σου δίνουν κύρος;
αν ζαλιζεσαι πολυ παρε depon , panadol, ponstan αλλιως η τακτικη του απανταω πλαγιως με ερωτηση στο ιδιο θεμα η το διαμορφωνω το θεμα οπως γουσταρω για να δημιουργισω εντυπωσεις δεν πιανει σε μενα...αυτα στα κομματικα σας οργανα...
Αν εσύ παίρνεις πονσταν για την ζαλάδα, εξηγούνται πολλά πράγματα...
Όντως, δεν πιάνει σε σένα γιατί το κάνεις ο ίδιος.
ποιά είναι τα κομματικά μου όργανα; Γνωρίζεις και άλλες πράξεις μου για τις οποίες δεν ήμουν ενημερωμένος; Όχι τίποτε άλλο, να με βοηθήσεις βρε αδελφέ.
πω πω τι μου ειπε!
μου εκανε τα μουτρα κρεας...παω να κρυφτω απο τις προσβολες...μα ουτε λιγο τσιπα να πειτε ναι ρε γαμωτο αυτο υποστηριζω και αυτο θελω να μπει στην βουλη...ντρεπεστε για τα πιστευω σας? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επειδή έχει σήμα το σφυροδρέπανο κυρίως...
Το ΚΚΕ έχει συνηθίσει να καταδιώκεται και ξέρει να αμύνεται. Πέρα από φανταστικούς εχθρού που ενίοτε βλέπει, είχε και έχει και κανονικούς και γι' αυτό είχε και έχει άμυνες.
Γι' αυτό και γενικώς όλοι το έχουν σε μια απόσταση, υπάρχει και σεβασμός και φόβος υποθέτω...Βέβαια, η ΧΑ είναι καινούριο φρούτο και νομίζει πως μπορεί να γ@μήσει τους πάντες.
Ε, καλύτερα να αλλάξουν άποψη, γιατί αν δεν αλλάξουν, την επόμενη φορά δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανυπεράσπιστες γυναίκες.
-
πω πω τι μου ειπε!
μου εκανε τα μουτρα κρεας...παω να κρυφτω απο τις προσβολες...μα ουτε λιγο τσιπα να πειτε ναι ρε γαμωτο αυτο υποστηριζω και αυτο θελω να μπει στην βουλη...ντρεπεστε για τα πιστευω σας?ποιά είναι τα πιστεύω μου;
-
εσυ τα γνωριζεις αλλα ντρεπεσαι να τα ονοματισεις (με ονομα)
end of story
-
Το ΚΚΕ έχει συνηθίσει να καταδιώκεται και ξέρει να αμύνεται. Πέρα από φανταστικούς εχθρού που ενίοτε βλέπει, είχε και έχει και κανονικούς και γι' αυτό είχε και έχει άμυνες.
Γι' αυτό και γενικώς όλοι το έχουν σε μια απόσταση, υπάρχει και σεβασμός και φόβος υποθέτω...Βέβαια, η ΧΑ είναι καινούριο φρούτο και νομίζει πως μπορεί να γ@μήσει τους πάντες.
Ε, καλύτερα να αλλάξουν άποψη, γιατί αν δεν αλλάξουν, την επόμενη φορά δεν θα έχουν να αντιμετωπίσουν ανυπεράσπιστες γυναίκες.
αν μπουμε στη λογικη, ποιος δερνει καλυτερα, ποιος εχει τους πιο φανατικους, ποιος την εχει πιο μακρια κτλ κτλ, οδηγουμαστε σε λαθος δρομο σαν κοινωνια.
καλο ειναι (κατα την γνωμη μου) να μην λεμε τετοια πραγματα.
-
εσυ τα γνωριζεις αλλα ντρεπεσαι να τα ονοματισεις (με ονομα)end of story
κοίτα, αν δεν τα πεις(έστω και με pm) είσαι ένας κοινός συκοφάντης.
End of paranoia
-
Ο Λοβερδος φταιει που αφησε τον κοσμο χωρις [spoiler:1kbncj9p]ψυχο[/spoiler:1kbncj9p]φαρμακα.
Αυτα που λεει ο ΗF ισχυουν σε τεραστιο βαθμο. Αλλα στο ΚΚΕ δε θα τη φανε να μετατρεψουν το σκηνικο σε ντου και ξυλο ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ.
-
Να πα να χτυπήσεις το άθλιο καθεστώς σου πρώτα,εκεί να δείξεις ανδρισμό και δικαιοσύνη,γιατί αν δεν το κάνεις να είσαι σίγουρος ότι θα το κάνουμε εμείς........και θα μαζέψτε της χρονιάς σας μάγκες.
Εμ νταης εμ νταβαντζης ε αυτό παέι πολύ. -
Ορεξη εχεις εκτος απο αρλουμπες στο φορουμ να διαβασεις και πιπες στα πμ
-
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί γιατί κάθε φορά που μπαίνω έχουν προστεθεί καμιά 15ριά σελίδες αλλά θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους της ΧΑ το εξής:
Αν υπήρχε περίπτωση να κυβερνήσει τη χώρα η Χρυσή Αυγή, με αυτοδυναμία, θα θέλατε να γίνει αυτό?
Να κάνουν κουμάντο στη χώρα ο Μιχαλολιάκος, ο Κασιδιάρης, ο Λαγός, ο Μπαρμπαρούσης, κλπ, κλπ, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που υπάρχουν σε όλους τους τομείς (από φορολογία και γραφειοκρατία μέχρι επενδύσεις, παιδεία, υγεία, κ.ο.κ)?Ή απλά θεωρείτε ότι είναι καλό να υπάρχει και η φωνή της ΧΑ μέσα στη Βουλή, να πιέζει προς συγκεκριμένες λύσεις σε ακόμα πιο συγκεκριμένα θέματα, για να μην τα γράφουν οι άλλοι στα @@ τους?....
Απλά το είχα απορία...
-
Πολυ καβλωμενο τον βλεπω τον G60, τι γινεται
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες