-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Ναι , με την ηθοποιό /βουλευτή/Εθνική προξενήτρα.......
Την ....;
(δεν μπορω να θυμηθώ με τιποτα το ονομα της )
Ο Κωφιδης δεν ειναι αυτος; *
Βασια Τρυφιλη !!! Το επιασα !!- Χατζηπαναγης φυσικα
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
κοιτα οπως ειπα και πριν οταν τους καλουν παντου και τους εχουν στην μπουκα πριν καν μιλησουν και στο τελος περνας στην προσωπικη ζωη του κατι που δεν αφορα κανεναν νομιζω..
Τι λες ? Υποψήφιος βουλευτής είναι και μια χαρά ενδιαφέρει το εκλογικό σώμα αν είναι υπόδικος για επίθεση-κλοπή ή τι άλλο κατηγορείται. Δεν είναι στο δικαστήριο για παράνομη στάθμευση ή διαζύγιο ή κάποια αστική διαφορά, που όντως είναι προσωπική του υπόθεση, αλλά για σοβαρό αδίκημα που σχετίζεται και με την πολιτική και δημόσια στάση του, αν δεν κάνω λάθος.
και απο ποτε προδικαζουμε καποιον χωρις να εχει βγει η αποφαση? αυτο ρωταω... ηταν σοβαρο να μιλησει για αυτο εφοσον δεν υπαρχει αποφαση ακομη για αυτο ζητημα?
αμα υπηρχε εις βαρος του αποφαση καλα εκανε με το δικιο της και εις ανωτερα(για συριζα..)αλλα εφοσον δεν υπαρχει τιποτα παρα μονο μια κατηγορια που ουτε ξερουμε εαν ειναι η οχι ψεμμα δεν εχει μπιζνες σε πολιτικη συζητηση για το μελλον μιας χωρας.. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ναι , με την ηθοποιό /βουλευτή/Εθνική προξενήτρα.......
Την ....;
(δεν μπορω να θυμηθώ με τιποτα το ονομα της )
Ο Κωφιδης δεν ειναι αυτος; *
Βασια Τρυφιλη !!! Το επιασα !!- Χατζηπαναγης φυσικα
Κι εγώ για τον Κωφίδη τον πέρασα στην αρχή, μετά με το τριφύλλι ένιωσα!
-
Γιατι να μη μιλησει ρε μαστορα, ειπε 'δικαζεται για το ταδε πραγμα' κ ρωτησε τι εγινε με τη δικη. Γεγονοτα δεν ειναι αυτα?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Γιατι να μη μιλησει ρε μαστορα, ειπε 'δικαζεται για το ταδε πραγμα' κ ρωτησε τι εγινε με τη δικη. Γεγονοτα δεν ειναι αυτα?νομιζω ειπε
'γιατι πειρατε αναβολη απο την δικη?'
ενω μιλαγαν για το επος των κομμουνιστων.. -
συμπεράσματα:
-ο Κασιδιάρης μάλλον ήθελε να βρέξει το πουκάμισο της Δούρου... Ατιμούτσικο!
-λατρεύω στάση Πάκη, θύμισε αλήστου μνήμης εποχές Δεκεμβριανών. Είμαι σίγουρος πως, αν έβγαινε μαχαίρι και σφάζονταν 2-3, ο Πάκης θα έλεγε να του κάνουν κοντινό και θα έκανε δηλώσεις για ψυχραιμία με το γνωστό αγέρωχα θλιμμένο ύφος του.
Απορία
Πώς και δεν έχει ποσταριστεί ακόμα το βίντεο με τον Τατσόπουλο;Τροφή για σκέψη:
Λεβεντόπαιδα με μαύρες μπλούζες vs ΚΝΑΤ=? 1,2 ή Χ?
-
Μα δεν είπε 'είσαι ένοχος' είπε (αν άκουσα καλά) 'πήρες αναβολή' ?
Συμφωνούμε πάντως ότι ΔΕΝ είναι 'προσωπικό' όπως λες ?
Συμφωνούμε ότι αν αύριο με πιάσουν να δέρνω μετανάστες και με παραπέμψουν σε δίκη (λέμε τώρα... ) και βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, το εκλογικό σώμα δικαιούται να γνωρίζει ότι είμαι υπόδικος (ασχέτως απόφασης) ή πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση ?
-
ξερό διπλό. Το ενα είναι μία συμμορία με δεκάδες στελέχη που συμπτωματικά πήρε 7%, το άλλο είναι ενας οργανισμός με δεκάδες χιλιάδες μαχιμα μέλη. Απο το μαυρισμα στο τελος θα περνα ο Καιάδας τον Κασιδιάρη για αφρικανό και θα δερνονται μεταξύ τους
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν είπε 'είσαι ένοχος' είπε (αν άκουσα καλά) 'πήρες αναβολή' ?Συμφωνούμε πάντως ότι ΔΕΝ είναι 'προσωπικό' όπως λες ?
Συμφωνούμε ότι αν αύριο με πιάσουν να δέρνω τον mjacob και με παραπέμψουν σε δίκη (λέμε τώρα... ) και βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, το εκλογικό σώμα δικαιούται να γνωρίζει ότι είμαι υπόδικος (ασχέτως απόφασης) ή πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση ?
fixed
-
Τι είπε η Δούρου όταν είδε τον Κασιδιαρη από κοντά?
.
.
'Μούσκεμα έγινα...'
-
Πώς αυτοξεφτιλίζονται μέσα σε λίγα λεπτά κάποιοι ...
(όχι, δεν αναφέρομαι στον Κασιδιάρη, που κατά τα φαινόμενα χρήζει ψυχιατρικής παρακολούθησης ή, σε πρώτη φάση, φιλοξενίας σε σωφρονιστικό ίδρυμα)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μα δεν είπε 'είσαι ένοχος' είπε (αν άκουσα καλά) 'πήρες αναβολή' ?Συμφωνούμε πάντως ότι ΔΕΝ είναι 'προσωπικό' όπως λες ?
Συμφωνούμε ότι αν αύριο με πιάσουν να δέρνω μετανάστες και με παραπέμψουν σε δίκη (λέμε τώρα... ) και βάλω υποψηφιότητα για βουλευτής, το εκλογικό σώμα δικαιούται να γνωρίζει ότι είμαι υπόδικος (ασχέτως απόφασης) ή πρέπει να περιμένουμε 10 χρόνια να τελεσιδικήσει η υπόθεση ?
και τι δηλαδη να τον καταδικασουμε επειδη ειναι χ.α και το οτι μπορει αυτοματα να το εκανε χωρις να ξερουμε τι και πως?
το ιδιο δεν ειχε γινει και με το δηθεν βιασμο απο καποιον της χ.α στην κρητη παλι απο τον συριζα? τελικα εκει το ψεμμα φανηκε τοσο γελειο
οπως και να εχει τοση λασπη γενικα δεν εχω ξαναδει απο δηθεν πολιτικους που και καλα λενε οτι ειναι υπερανω..
(και μετα μου λενε γιατι δεν ψηφισα..ναι μεν βλεπουμε ποσο βλακες ειναι στην χ.α αλλα φυσικα βλεπουμε και μπορουν να φτασουν οι αλλοι για ψηφους..) -
Με τον Γκλέτσο και την Τριφύλλη, το επεισόδιο ήταν καθαρά φραστικό.
Από την άλλη πλευρά, μιλάμε για βία. Για παράδειγμα, ας θυμηθούμε τί είχε κάνει ο Μιχαλολιάκος το 1998 στην εκπομπή Ζούγκλα. Η συζήτηση αφορούσε το θέμα των μεταναστών. Δείτε τι έγινε με τον Κολλάτο.
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
'Φίλε θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου. Δεν μπορώ ποια να μιλήσω στην γυναίκα μου. Όλο λεφτά ζητάει και με έχει διαρκώς με την παντόφλα. Θα πάρω τον Κασιδιάρη σπίτι μου και μόλις ξεκινά η γυναίκα μου την παντόφλα, θα τον αμολάω... '
Ετσι, ετσι οι χρυσαυγιτες μια ζωη ειτε με γυναικοπαιδα ειτε πολλοι με εναν.
Γαμημενες λουγκρες εκει που τους παιρνει, αλλιως κοτουλεςΔηλαδή, όταν πολλοί (πόσο μάλιστα οπλισμένοι και οργανωμένοι) τα βάζουν με λίγους ή τυχαίους, είναι 'γαμημένες λούγκρες'.
Check.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
[...]
O βουλευτής της Χρυσής Αυγής έσπασε επίσης την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Δελλατόλας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον RealFM απείλησε ότι θα γυρίσει πίσω με 100 άτομα.
[...]χοχοχο
Γιούργια οργανωμένου όχλου σε τηλεοπτικό σταθμό.
Κάτι θυμίζει αυτό, αλλά θέλω βοήθεια του κοινού.EDIT: Ξέχασα ότι εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τη Χρυσή Αυγή. Ζητώ δημοσίως συγνώμη που εμπλέκω κι άλλους.
-
Δατσέρης: 'Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ'
«Εικόνες από το αύριο εάν συνεχιστεί η ένταση και η πόλωση στη χώρα, καταδικάζω τη φασιστική ενέργεια του στελέχους της Χρυσής Αυγής, έχει αρχίσει να επωάζεται το αυγό του φιδιού αλλά πρέπει να δούμε σε ποιο έδαφος χτίστηκε αυτή η φωλιά» είπε ο Γιάννης Δατσέρης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.Ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου, τόνισε ότι «όταν καθοδηγείς τις συνιστώσες σου, επί μακρό χρονικό διάστημα να ρίχνουν γιαούρτια και να προπηλακίζουν πολιτικούς και καλλιτέχνες όταν δεν εκδίδεις ανακοίνωση για τους τρεις νεκρούς της Μαρφίν, κάποτε έρχεται και η σειρά σου».
Όταν το καλλιεργείς αυτό, τότε πρέπει να περιμένεις το επόμενο βήμα, διότι καλλιεργήθηκε αυτό το έδαφος με τον οριακό ακτιβισμό. Φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βασική ευθύνη για την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, στο πρόσφατο παρελθόν και σήμερα έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης μαζί με τη ΝΔ για την πλαστή ατμόσφαιρα έντασης που δημιουργείται στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη ως βασικό μέτοχος της όλης κατάστασης της μεταπολίτευσης με την κυβερνητική του ευθύνη και ως κόμμα γενικά».
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/50782 ... YRIZA.html
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
[...]
O βουλευτής της Χρυσής Αυγής έσπασε επίσης την πόρτα του τηλεοπτικού σταθμού και σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Αντώνης Δελλατόλας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον RealFM απείλησε ότι θα γυρίσει πίσω με 100 άτομα.
[...]χοχοχο
Γιούργια οργανωμένου όχλου σε τηλεοπτικό σταθμό.
Κάτι θυμίζει αυτό, αλλά θέλω βοήθεια του κοινού.EDIT: Ξέχασα ότι εδώ μιλάμε ΜΟΝΟ για τη Χρυσή Αυγή. Ζητώ δημοσίως συγνώμη που εμπλέκω κι άλλους.
αυτο λες?
-
Οι δυο γυναικες ασκουν λεκτικη βια με υποτιμητικα σχολια και ο αμορφωτος το γυρνα στη σωματικη βια με μπουνιδια... Προφανως, ο καθενας εκει που πλεονεκτει.
Ο Παπαδακης θα επρεπε να τους ειχε συγκρατησει απο πιο πριν.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Δατσέρης: 'Φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ'
«Εικόνες από το αύριο εάν συνεχιστεί η ένταση και η πόλωση στη χώρα, καταδικάζω τη φασιστική ενέργεια του στελέχους της Χρυσής Αυγής, έχει αρχίσει να επωάζεται το αυγό του φιδιού αλλά πρέπει να δούμε σε ποιο έδαφος χτίστηκε αυτή η φωλιά» είπε ο Γιάννης Δατσέρης στον Real fm και την Κάτια Μακρή.Ο στενός συνεργάτης του Ευ. Βενιζέλου, τόνισε ότι «όταν καθοδηγείς τις συνιστώσες σου, επί μακρό χρονικό διάστημα να ρίχνουν γιαούρτια και να προπηλακίζουν πολιτικούς και καλλιτέχνες όταν δεν εκδίδεις ανακοίνωση για τους τρεις νεκρούς της Μαρφίν, κάποτε έρχεται και η σειρά σου».
Όταν το καλλιεργείς αυτό, τότε πρέπει να περιμένεις το επόμενο βήμα, διότι καλλιεργήθηκε αυτό το έδαφος με τον οριακό ακτιβισμό. Φταίει και ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει βασική ευθύνη για την ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη χώρα, στο πρόσφατο παρελθόν και σήμερα έχει σοβαρό μερίδιο ευθύνης μαζί με τη ΝΔ για την πλαστή ατμόσφαιρα έντασης που δημιουργείται στη χώρα. Το ΠΑΣΟΚ έχει την ευθύνη ως βασικό μέτοχος της όλης κατάστασης της μεταπολίτευσης με την κυβερνητική του ευθύνη και ως κόμμα γενικά».
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/50782 ... YRIZA.html
Και πολύ άργησε. Αν και το περίμενα από ΝΔ...
Μάνο μου, τον αυτοξεφτιλισμό δεν τον κάνεις μόνο στα τελευταία ποστς...
-
Και λίγες μάζεψαν
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες