-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Με Leopard;Μα δεν είναι υπέροχη ειρωνία ρε Μάνο να τους μαμήσεις με τα δικά τους όπλα;!
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Α, και θα μας αποζημιώσουν και για έναν πόλεμο που έγινε πριν 70 χρόνια γιατί είμαστε και πολύ μάγκες να 'ουμ.
Με το θάρρος της προσωπικής γνωριμίας. Λίγο το έχεις αυτό;
Δεν πιστεύω σε μαγικές λύσεις και σε τέτοιες 'μαγκιές', Αλέξανδρε.
Πες με απαισιόδοξο αν θέλεις, αλλά η μόνη λύση στην οποία πιστεύω είναι η σκληρή δουλειά. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπω και μου έρχεται να κάνω αντάρτικο.
Γιατί δεν κάνεις;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Κάτι τέτοια βλέπω και μου έρχεται να κάνω αντάρτικο.
Γιατί δεν κάνεις;
Δε θα το 'θελες Γιαννάκη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
βλεπω τα κοινα, και αυτοι μας δανειζουν!
προφανως και εχουν διαφορες και ουτε ειναι η συμπαθεια μου οι Γερμανοι. Αλλα καλο ειναι να κοιταμε κανεναν καθρεφτη πριν μιλησουμε για αλλους...
Εγώ πάντως τόσο καιρό στην Γερμανία μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και για τους Γερμανούς, και για την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους και όλα. Δεν είδα και δεν έζησα κάτι αρνητικό.
Φυσικά πολλοί ελληναράδες έχουν και είχαν πολλά 'αρνητικά' να πουν, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ''Ψωροκώσταινα' ... είναι κομμάτι της κουλτούρας των ιθαγενών της χώρας τούτης.Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ γενικότερα και κυρίως οι Άραβες. Αχταρμάς. Να, κάπως έτσι είμαστε και εμείς. Γιουσουρούμ γιαβρούμ....
ακομη και 10 μερες στη Γερμανια ειναι αρκετες για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο ζουμε και πως εχουμε καταφερει να γαμησουμε τις ζωες μας. Εομαστε οπως το λες ακριβως, ιθαγενεις.
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.
ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
Υπάρχουν και οι δοσίλογοι.
-
Από εμένα έχεις το ΟΚ.
Προχώρα! -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν ξέρω αν υπάρχει όρος γι αυτό το είδος 'μαγκιάς'...
'Tzamba'
Έχουμε πρόβλημα με το DNA μας. Γεγονός.
-
Ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη και θέλουν η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ο Ισπανός πρωθυπουργός δήλωσε ότι θέλουν την Ελλάδα στην Ευρώπη και θέλουν η Ελλάδα να τηρήσει τις δεσμεύσεις της.Πες του να στείλει μια τεράστια παέγια και ένα κιβώτιο λευκό κρασί και να αφήσει τις πίπες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
προφανως και εχουν διαφορες και ουτε ειναι η συμπαθεια μου οι Γερμανοι. Αλλα καλο ειναι να κοιταμε κανεναν καθρεφτη πριν μιλησουμε για αλλους...
Εγώ πάντως τόσο καιρό στην Γερμανία μόνο καλά λόγια έχω να πω. Και για τους Γερμανούς, και για την νοοτροπία τους και την κουλτούρα τους και όλα. Δεν είδα και δεν έζησα κάτι αρνητικό.
Φυσικά πολλοί ελληναράδες έχουν και είχαν πολλά 'αρνητικά' να πουν, αλλά το θεωρώ φυσιολογικό.
Δεν είναι τυχαίο ότι η λέξη ''Ψωροκώσταινα' ... είναι κομμάτι της κουλτούρας των ιθαγενών της χώρας τούτης.Ωστόσο πρέπει να ομολογήσω ότι μου κακοφάνηκε ιδιαίτερα το Τελ Αβίβ και το Ισραήλ γενικότερα και κυρίως οι Άραβες. Αχταρμάς. Να, κάπως έτσι είμαστε και εμείς. Γιουσουρούμ γιαβρούμ....
ακομη και 10 μερες στη Γερμανια ειναι αρκετες για να καταλαβει κανεις σε τι μπουρδελο ζουμε και πως εχουμε καταφερει να γαμησουμε τις ζωες μας. Εομαστε οπως το λες ακριβως, ιθαγενεις.
Το ακομη πιο γαματο ειναι οτι πιστευουμε πως ειμαστε το κεντρο του κοσμου η οτι ολοι συνομοτουν εναντιων μας.
ΠΑΝΤΑ φταινε οι αλλοι, οι ξενοι, οι Εβραιοι, οι Μασονοι, το διεθνες κεφαλαιο κτλ κτλ...
Αναφερεσαι σε αυτους που θελουν να μας κανουν κολητους με την Β. κορεα;
Απλα να ενημρωσω οτι εκλεισε το εργοστασιο, για την ακριβεια χρεωκοπησε
-
Ποιο εργοστάσιο χρεοκόπησε Σπύρος;
-
Ernani τη χλαίνη την πήγες καθαριστήριο;
Πώς θα πας να ψηφίσεις αύριο; -
Η εναλλακτική είναι Αλβανία του Χότζα ή Βόρεια Κορέα.
-
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η εναλλακτική είναι Αλβανία του Χότζα ή Βόρεια Κορέα.Όχι η ΕΣΣΔ; Δεν θα φτιάξουμε MIR και MiG? Δεν θα έχουμε 300 Μεραρχίες; Θα γίνουμε μπανανία; Ω τι τραγωδία...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αναφερεσαι σε αυτους που θελουν να μας κανουν κολητους με την Β. κορεα;
Απλα να ενημρωσω οτι εκλεισε το εργοστασιο, για την ακριβεια χρεωκοπησε
Αναφέρομαι στους ξεφτίλες (καλή ώρα σαν τον ΓΑΠ) που μας 'δίνουν στεγνά' στο εξωτερικό.
-
Η Βόρεια Κορέα είναι η κατασκότεινη περιοχή πάνω από φωτεινή Νότια Κορέα.Έτσι θα γίνουμε αύριο.
ΜΕ ΓΚΑΖΟΛΑΜΠΕΣ.(κι αν έχεις πετρέλαιο να ανάψεις τη λάμπα)
-
Κι εγώ αν σε έχω σε αποκλεισμό από τα πάντα έτσι θα είσαι Λεωνίδα. Τι πάει να πει αυτό;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έτσι θα γίνουμε αύριο.Γιατί, αύριο είναι η Ώρα της Γης που σβήνουμε τα φώτα;
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ernani τη χλαίνη την πήγες καθαριστήριο;
Πώς θα πας να ψηφίσεις αύριο;Χωρίς κουκούλα.
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες