-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Κοντολογίς το κρατος λειτουργεί όπως λειτουργεί επειδή** είστε** άχρηστοι να ανατρέψτε το σύσημα εν μέσω δημοκρατικών διαδικασιών,(εν μέσω της ψήφου) κι επειδή είστε άχρηστοι να το πράξετε επιλέγετε την πολιτική της απόλυτης εξαθλίωσης με το υπάρχον καθεστώς.
Απλά πράγματα.Καλά** σας **κάνει τελικά η Λαγκάρντ και σας γαμάει,ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ!!
Αυτός ο 2ος πληθυντικός βγάζω-την-ουρά-μου-απ'-έξω με σκλαβώνει...
Aπο σας τους εβραίους θα ξεκινήσουμε πρώτα
Όπως και να 'χει, θεωρώ ότι τα βασικά μας προβλήματα είναι δύο. Τα πολλά λεφτά που κλέβουν οι λίγοι(το 'παρεάκι' που αναφέρει συχνά ο mjacob) καθως και τα λίγα λεφτά που κλέβουν οι πολλοί(συντάξεις πεθαμένων, φοροδιαφυγή μικρομεσαίων, ανελέητο ξύσιμο και αντιπαραγωγικόττηα στο δημόσιο, κλπ).
Νομίζω ότι το 'δεξιό' μπλοκ επικεντρώνεται στο δεύτερο, ενώ το 'αριστερό' επικεντρώνεται στο πρώτο.
+πολλά. Είναι περίπτωση cherry picking και ιδεολογικού φιλτραρίσματος.
-
το 'κυριακή κοντή γιορτή' φθάνει και η ανησυχία μου παραμένει...εάν τα ποσοστά που θα πάρουν και η μικροπολιτική που ακολουθούν δεν σχηματιστεί κυβέρνηση τι γίνεται ή μάλλον τι κάνουμε?
άκουσα εχθές και κάτι, που έχει βάση, από τα χείλη του Φέρη....'η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί δεν θ' αντέξει πέρα από τρις μήνες'
η κρίση έγινε αφορμή να παραδεχθούμε τα αυτονόητα αλλά τελευταία ξεκαθάρισε και το τοπίο που ήθελε την ελληνική 'ακαταστασία' αιτία όλων των δεινών που κατατρέχει την ζώνη του € και επηρεάζει την παγκόσμια οικονομία.
ποιο σχήμα (κυβερνητικό) θα μπορέσει να διαχειριστεί όλο αυτό το σκηνικό ? μη παύση πληρωμών, ευρωπαικές σχέσεις, αναδιοργάνωση κρατικού μηχανισμού, επανεκκίνηση της οικονομίας....
εδώ χρειάζεται κάποιον που να μπορεί να κάνει θαύματα, να έχει δίπλα του δωδεκαμελές έμπιστο σχήμα και να μιλάει απ' ευθείας με τον θεό... (κάτι μου θυμίζει αυτό) -
Σήμερα δικάζεται ο Ηλ. Κασιδιάρης
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η δίκη στο Β' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), στην οποία δικάζεται ο βουλευτής, υπεύθυνος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία. Η επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή, είχε γίνει στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007, λίγες μέρες πριν από τη “Γιορτή Νεολαίας” της Χρυσής Αυγής.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ποιο σχήμα (κυβερνητικό) θα μπορέσει να διαχειριστεί όλο αυτό το σκηνικό ? μη παύση πληρωμών, ευρωπαικές σχέσεις, αναδιοργάνωση κρατικού μηχανισμού, επανεκκίνηση της οικονομίας....Μία κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ευθύνης και συναίνεσης του 80%, αλλά πότε τα αυτονόητα γίναν πράξη σε αυτή τη χώρα?
Να δώ τι σημασία θα έχουν οι στρατηγικές ενδυνάμωσης ή συγκράτησης της εκλογικής βάσης τους όταν η χώρα θα είναι ερείπια. -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Σήμερα δικάζεται ο Ηλ. Κασιδιάρης
Σήμερα είναι προγραμματισμένη η δίκη στο Β' Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων Αθηνών (Αλεξάνδρας και Λουκάρεως), στην οποία δικάζεται ο βουλευτής, υπεύθυνος Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, για συνδρομή σε μαχαίρωμα, ξυλοδαρμό και ληστεία. Η επίθεση σε μεταπτυχιακό φοιτητή, είχε γίνει στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007, λίγες μέρες πριν από τη “Γιορτή Νεολαίας” της Χρυσής Αυγής.
Παιδιά είναι και παίζαν κύριε πρόεδρε...
-
Απαράδεκτοι!!!!!.. απλά απαράδεκτοι (και ζητάνε την ψήφο μας!... τρομάρα τους!!!)
(...άσε που τα παιδάκια δείχνουν μαθητές κάποιου ακριβού ιδιωτικού!..) -
Δεν θα σχολιάσω την πολιτική διαφήμιση, αλλά τη μέρα που η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός Ευρώπης -ποια; η ΕΛΛΑΔΑ!-, ένα βάρος θα το έχω μέσα μου. Σαν να χάσαμε ένα μεγάλο πόλεμο και απωλέσαμε ένα κομμάτι της πατρίδας μας.
Επειδή δεν αποφασίζαμε να διορθώσουμε το σπίτι μας για δεκαετίες, αν κι είχαμε τη δυνατότητα, αλλά ακούγαμε μόνο αυτούς που μας χάιδευαν.
[πάντως, συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να είχαν διαλέξει κανα δημοτικό σε κορακοχώρι, με πεσμένους σοβάδες, σπασμένα τζάμια και παιδιά που θα θύμιζαν Βορειοηπειρωτάκια στο Σιδηρόκαστρο του 1960, αυτό θα ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό]Όσον αφορά την πολιτική διαφήμιση , ορίστε τι μου θύμισε :
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
KAΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΜΑΝΟΣσας θυμίζει κάτι?
-
Κατά τ' άλλα μ' αρέσει που δήλωσες ότι δεν θα σχολιάσεις τη διαφήμιση.
Μάλλον δική σου είναι η σκηνοθεσία και το σενάριο.
-
Ναι, το ξέρω. Γι' αυτό γέλαγα μετά.
Τι να κάνουμε βρε Ernani, κάτι αφήνουμε στα παιδιά μας. Και πάντα προσπαθούμε ν' αφήσουμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Η προηγούμενη γενιά (του 'Πολυτεχνείου') έκανε ακριβώς το αντίθετο, να το συνεχίσουμε κι εμείς στο ίδιο μοτίβο, έτσι;
-
Δεν ξέρω αν έχει ξαναμπεί αλλά:
Στο πρώτο μας μάθημα μάθαμε το GREXIT.
Σήμερα θα μάθουμε το SPANIC.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ναι, το ξέρω. Γι' αυτό γέλαγα μετά.Τι να κάνουμε βρε Ernani, κάτι αφήνουμε στα παιδιά μας. Και πάντα προσπαθούμε ν' αφήσουμε περισσότερα από αυτά που πήραμε. Η προηγούμενη γενιά (του 'Πολυτεχνείου') έκανε ακριβώς το αντίθετο, να το συνεχίσουμε κι εμείς στο ίδιο μοτίβο, έτσι;
Μιλάμε ότι δεν έχεις αφήσει να πέσει τίποτα κάτω στο παρόν topic όσον αφορά τη ΝΔ.
Τέλος πάντων. Με αφορμή τη διαφήμιση (πως και σου ξέφυγε; - την είχε ποστάρει και ο ντρίφτερ χθες) και τα όσα έγραψες, πάρε και την πληρωμένη απάντηση:
Λίγο bold μάστορη!
Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ, τελικά αυτοί που τρομοκρατούν τον κόσμο δεν είναι οι 'μνημονιακοί', αλλά οι 'αντιμνημονιακοί';
τροφή για θρέψη
viewtopic.php?f=13&t=51177&sid=e07ff989d2b6da0e4976180f7541e603&start=1095#p2539119
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν θα σχολιάσω την πολιτική διαφήμιση, αλλά τη μέρα που η Ελλάδα θα βρεθεί εκτός Ευρώπης -ποια; η ΕΛΛΑΔΑ!-, ένα βάρος θα το έχω μέσα μου. Σαν να χάσαμε ένα μεγάλο πόλεμο και απωλέσαμε ένα κομμάτι της πατρίδας μας.
Επειδή δεν αποφασίζαμε να διορθώσουμε το σπίτι μας για δεκαετίες, αν κι είχαμε τη δυνατότητα, αλλά ακούγαμε μόνο αυτούς που μας χάιδευαν.
[πάντως, συμφωνώ στο ότι θα έπρεπε να είχαν διαλέξει κανα δημοτικό σε κορακοχώρι, με πεσμένους σοβάδες, σπασμένα τζάμια και παιδιά που θα θύμιζαν Βορειοηπειρωτάκια στο Σιδηρόκαστρο του 1960, αυτό θα ήταν πολύ πιο ρεαλιστικό]Το κομμάτι της πατρίδας μας το έδωσε ο εθναρχης σου μπούφο και τώρα προσπαθούμε να το πάρουμε πίσω με όσο γίνεται λιγότερες συνέπειες. Εκεί έφτασε η προπαγάνδα σε συνδυασμό με την έλλειψη IQ. Να θεωρούμε κομμάτι της πατρίδας μας την ξένη επιβολή
Το Σιδηρόκαστρο είναι στις Σέρρες αγράμματε.
-
Αργυρόκαστρο, γράψε λάθος.
Ας αντιπαρέλθω τις μπούρδες και την αγαπημένη σου εμφυλιακή ιστορία (τότε που το κόμμα σου δεν κατόρθωσε να μας κολλήσει στους ευτυχείς ανατολικούς λαούς με περίσσευμα δημοκρατίας κι ελευθερίας), αναφέροντας ότι οι Έλληνες είναι λαός που ανήκει στη Δύση κι όχι στη Μογγολία ή την Αραβία.
-
Η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν ανήκουν πουθενά. Κάτι ραγιάδες σαν κι εσενα ψαχνουν να δουν που ανήκουν και από ποιο χέρι θα φανε τη σφαλιάρα τους
-
Την ημερα που θα βγουμε απο την ΟΝΕ,σχεδον θα πανηγυριζω.
Η Ελλαδα εχασε ενα πολεμο που δεν εγινε ποτε, και τωρα βιωνει τις συνεπειες.
Οταν η νεα συνθηκη των Βερσαλλιων παει σπιτι της,η χωρα θα μπορει να ξαναρχισει την πορεια της. -
καποιοι στον τον ορο απυθμενη βλακεια και ασχετοσυνη τον πανε 2 κλικ παραπερα και δινουν δουλεια στον Μπαμπινιωτη για να ανανεωσει το λεξικο του....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν ανήκουν πουθενά. Κάτι ραγιάδες σαν κι εσενα ψαχνουν να δουν που ανήκουν και από ποιο χέρι θα φανε τη σφαλιάρα τουςΜίλησε ο οπαδός του ξενικού κόμματος τώρα.
Παράνοια ή κουτοπονηριά; -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επειδή δεν αποφασίζαμε να διορθώσουμε το σπίτι μας για δεκαετίες, αν κι είχαμε τη δυνατότητα, αλλά ακούγαμε μόνο αυτούς που μας χάιδευαν.Συγκινηθηκα μ΄αυτα που γραφεις .
Οπως συγκινουμαι οταν διαβαζω για αγριοκερασιες και λουλουδακια που κελαηδανε , πουλακια που ευωδιαζουν (ή το αντιστροφο ? ) και στα ηχεια του μυαλου μου παιζει το 'Love is all around' σε downtempo εκτελεση.
-
Είναι απολύτως κατανοητό ότι δεν αγαπούν τη χώρα όσοι κατοικούν μόνιμα σ' αυτήν.
Δεν απαιτείται διαρκής επιβεβαίωση. -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Η Ελλάδα και οι Ελληνες δεν ανήκουν πουθενά. Κάτι ραγιάδες σαν κι εσενα ψαχνουν να δουν που ανήκουν και από ποιο χέρι θα φανε τη σφαλιάρα τουςΕκπροσωπεις ολους τους Ελληνες και δε το εχουμε καταλαβει?
Εκλογές 2012 Reloaded [#3]: Επιστροφή στις κάλπες