-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οποιος θελει προσκαλω να ερθει να μου πειραξει το κωλοπανο στο σπιτι μου.εχω ορεξη.
Γιατί έχει κάτι ιδιαίτερο το δικό σου από αυτό που πουλάει ο πακιστανός και πρέπει να το προτιμήσουμε;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Με τέτοιες μαλακίες ασχολούμαστε. Με σημαίες, με ονόματα, με την εθνική μας υπερηφάνεια και από ουσία..
Με τον σύριζα και όποιον άλλο είμαι υπέρ σε τέτοια ζητήματα. Χορτάσαμε πατριδομαλακία.Όμορφα λόγια.
Αυτό κατάλαβες*; Για άλλο λόγο έβαλα τα βίντεο. Τέλος πάντων, χ3στο, γιατί θα πάμε στο άλλο άκρο.
Γ@μώ την ατυχία μου, που έλεγε και η Μαλβίνα.
*Μήπως σε ενόχλησε η αναφορά στον Πάγκαλο;
Κατάλαβα γιατί το έβαλες, αλλά τα πήρα ως αφορμή. Ο άλλος παραπάνω λυπάται που αδιαφορώ για το κουρελόπανο με τις μπλε και άσπρες γραμμές. Αυτό τον ενδιαφέρει, όχι οι πολίτες που ζουν σε αυτή τη χώρα οποιασδήποτε εθνικότητας.
Στοιχειώδεις δημοκρατικές ευαισθησίες αν έχει κανείς, ότι και να πιστεύει δεν χυδαιολογεί για σύμβολα κρατικής κυριαρχίας ή θρησκευτικής πίστης.
Περίεργα έχουν αντιληφθεί το φιλελευθερισμό ορισμένοι! -
Το εθνικό σύμβολο είναι που κρατάει ενωμένους του Έλληνες.
Τα πρώτα 15' (σωτήριον έτος 1989, ιστορική σειρά για τη νεοελληνική κοινωνία, που θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία για να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη):
-
Φιλελεύθερη πατρίς θρησκεία οικογένεια είναι το νεο χιτ του καλοκαιριού;
-
-
Ο χρήστης Adriver έγραψε:
Στοιχειώδεις δημοκρατικές ευαισθησίες αν έχει κανείς, ότι και να πιστεύει δεν χυδαιολογεί για σύμβολα κρατικής κυριαρχίας ή θρησκευτικής πίστης.
Περίεργα έχουν αντιληφθεί το φιλελευθερισμό ορισμένοι!Ψιλά γράμματα αυτά για τους πεφωτισμένους.
Κουρελόπανα και κωλόπανα, είναι αυτά που φοράνε καποια μουνόπανα για παντελόνια....! ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ του κερατά....!!!! Εχουμε χασει αγαπημένα πρόσωπα ρε ΖΩΑ, γι΄αυτά που εσεις δεν σέβεστε ρε άψυχα κουφάρια...!!!!
-
Κακώς ανέβασα τα βίντεο.
-
οποιος θελει προσκαλω να ερθει να μου πειραξει το κωλοπανο στο σπιτι μου.
εχω ορεξη.
Γιατί έχει κάτι ιδιαίτερο το δικό σου από αυτό που πουλάει ο πακιστανός και πρέπει να το προτιμήσουμε;
Κατέστρεψε όποια θέλεις. Δύο (2) χρόνια φυλάκιση προβλέπει ο νόμος για καταστροφή Εθνικής Σημαίας ή άλλου Εθνικού Συμβόλου.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Κατέστρεψε όποια θέλεις. Δύο (2) χρόνια φυλάκιση προβλέπει ο νόμος για καταστροφή Εθνικής Σημαίας ή άλλου Εθνικού Συμβόλου.
πως και δεν εχει γραφτει τιποτα στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ γι αυτο το θεμα;
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
οποιος θελει προσκαλω να ερθει να μου πειραξει το κωλοπανο στο σπιτι μου.εχω ορεξη.
Εγω θα περιμενω να το παρει ο αερας
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
πως και δεν εχει γραφτει τιποτα στο προγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ γι αυτο το θεμα;
Μα είναι γνωστό ότι για τα Ίμια και το Μακεδονικό φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
-
εχω ορεξη.
No worries. Θα παρουσιάσει άρθρο του Γεωργελέ μαζί με μαϊμουδοεμότικον και θα απαλλαγεί
-
Πραγματικα υπανθρωπη γνησια υποβαλκανια κατασταση.. εδω ζουμε σε μια χωρα που εχει χεσει στον ταφο της κι ο τελευταιος μαυριδερος απογονος του Σωκρατη κλεβοντας το κρατος με χιλιους τροπους και αδειαζοντας το τασακι του στο πεζοδρομιο. Την εχει κατουρησει κι ο τελευταιος Ευρωπαιος που δικαιως εχει αποψη για τη χωρα αυτη. Κι εμεις ααχολουμαστε με το κατα ποσο οι συριζαιοι αγαπουν τη σημαια και αν οι ελ πρεπει να υποχρεουνται να σεβονται τη σημαια.. μια ζωη κατσιβελισταν.. νοοτροπια κλεφταρματολων αλβανιτων, γυφτια pride since 1821
-
εχω ορεξη.
Δηλαδή αν κάψω μια φωτογραφία του εθνικου σταρ ο νόμος προβλέπει φυλάκιση;
-
εχω ορεξη.
Δηλαδή αν κάψω μια φωτογραφία του εθνικου σταρ ο νόμος προβλέπει φυλάκιση;
Oταν η εθνικά πολιτική και πνευματική αλητεία έχει αποθρασυνθεί το όπλο της είναι η ειρωνία!
Γιατί δεν μας λες ευθέως ότι είσαι Εβραικό κατακάθι που ζεις εν Ελλάδι?
Ετσι για να εχουν γνώσι και οι υπόλοιποι..... -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
γιατί κάνεις quote πράγματα που ουδέποτε πόσταρα;
Λεβέντη μου, έσυ έχεις άποψη για να απαιτείς να γράψουν οι άλλοι την δική τους;
Koulis δεν είχα τέτοια πρόθεση, κάποιο λάθος έκανα στο quote, σου ζητώ συγγνώμη
Αποψη φυσικά και έχω. Οι απόψεις είναι σαν τις ......... όλοι έχουν από μία
-
Αν κάποιοι είχαν κάνει τον κόπο να διαβάσουν και να κατανοήσουν το Σύνταγμα της Ελλάδας, θα καταλάβαιναν (ελπίζω) ότι η ελληνική σημαία συμβολίζει αυτά ακριβώς που κλαίγονται σαν βιασμένες παρθένες ότι τους στερεί το κράτος ΤΟΥΣ.
Ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία, ατομικά δικαιώματα, κοινωνικά δικαιώματα, πολιτικά δικαιώματα, δημοκρατία, διάκριση των εξουσιών, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και τόσα άλλα όμορφα.
Όποιος περιγελά το σύμβολο αυτών των πραγμάτων, στην πραγματικότητα γουστάρει φασισμό, χούντα και ανελευθερία. Απλά πραγματάκια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όποιος περιγελά το σύμβολο αυτών των πραγμάτων, στην πραγματικότητα γουστάρει φασισμό, χούντα και ανελευθερία. Απλά πραγματάκια.
Oτι δηλ βιώνουμε μέχρι σήμερα.....και θα βιώσουμε!
-
Ο λαός ξύπνησε και ψηφίζει χρυση αυγή για να ξεβρομίσει ο τόπος από τη χούντα και τους φασίστες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Αν κάποιοι είχαν κάνει τον κόπο να διαβάσουν και να κατανοήσουν το Σύνταγμα της Ελλάδας, θα καταλάβαιναν (ελπίζω) ότι η ελληνική σημαία συμβολίζει αυτά ακριβώς που κλαίγονται σαν βιασμένες παρθένες ότι τους στερεί το κράτος ΤΟΥΣ.Ισότητα, δικαιοσύνη, ελευθερία, ατομικά δικαιώματα, κοινωνικά δικαιώματα, πολιτικά δικαιώματα, δημοκρατία, διάκριση των εξουσιών, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ και τόσα άλλα όμορφα.
φάε συμβολισμό
ή περίμενε απο το πανί ή την περηφάνια να σου λύσει τα προβλήματα
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα