-
Πόσα λεφτά παίζει να έχει βγάλει έξω ο Τράγκας;
-
Πιο απατεώνας και κωλοτούμπας κι από τον Κουρή είναι αυτός. Και σκάρτος ως άνθρωπος.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Πόσα λεφτά παίζει να έχει βγάλει έξω ο Τράγκας;Μπορείς να τον ρωτήσεις και αν είσαι εφοριακός να τον ελέγξεις ενδεχομένως.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Για ρίξε μια ματιά στο φανταστικό μου σενάριο πριν 2 σελίδες κι έλα να μου πεις ποια είναι η άποψη σου για τις κινήσεις του Τσίπρα.Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του 'αποτυγχάνω σε αυτό που θέλω να κάνω' και 'λέω ψέμματα γι αυτό που θέλω να κάνω'.
΄
Αν πάμε στο ότι πιστεύεις ότι ούτως ή άλλως θα αποτύγχανε, τότε πέφτουμε στο σενάριο περί υποκειμενικής κρίσης και όχι αντικειμενικής πραγματικότητας. Έτσι δεν είναι;Γενικότερο σχόλιο ασχέτως τσίπρα:
Αν στην κάθε φοβέρα είναι να κλάνουμε μέντες, τότε όχι διαπραγμάτευση, ούτε λιπαντικό δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε.
Αν εμείς δεν έχουμε @@, τότε τι @@ περιμένουμε να έχουν οι πολιτικοί μας; -
Καλά, ελπίζω να μη ζήσουμε σύντομα SuperMarket Run.
Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι λέει ψέμματα, αλλά αυτή είναι μόνο η άποψή μου.
Αντικειμενικά, μείνε Έλληνα χωρίς λεφτά για μερικά τέρμινα και έλα να μας πεις μετά. Κι αυτό δεν είναι απλή απειλή, είναι κίνηση που ήδη γίνεται. -
πριν κανά δίωρο ηρεμία είχε, όλα τα προϊόντα εκεί και κάτι δραχμές που πήγα να τους πασάρω δεν τις δέχτηκαν. Ήθελαν €
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσωπικά έχω την πεποίθηση ότι λέει ψέμματα, αλλά αυτή είναι μόνο η άποψή μου.Α γεια σου.
Βλέπεις τι απλό που ήταν να το παραδεχτείς; Θα είχαμε γλυτώσει ένα σωρό posts. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Για ρίξε μια ματιά στο φανταστικό μου σενάριο πριν 2 σελίδες κι έλα να μου πεις ποια είναι η άποψη σου για τις κινήσεις του Τσίπρα.
Δεν νομίζω ότι είσαι τόσο χαζός ώστε να μην καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του 'αποτυγχάνω σε αυτό που θέλω να κάνω' και 'λέω ψέμματα γι αυτό που θέλω να κάνω'.
΄
Αν πάμε στο ότι πιστεύεις ότι ούτως ή άλλως θα αποτύγχανε, τότε πέφτουμε στο σενάριο περί υποκειμενικής κρίσης και όχι αντικειμενικής πραγματικότητας. Έτσι δεν είναι;Γενικότερο σχόλιο ασχέτως τσίπρα:
Αν στην κάθε φοβέρα είναι να κλάνουμε μέντες, τότε όχι διαπραγμάτευση, ούτε λιπαντικό δεν είμαστε σε θέση να κάνουμε.
Αν εμείς δεν έχουμε @@, τότε τι @@ περιμένουμε να έχουν οι πολιτικοί μας;το plan Β του τσίπρα ποιο είναι.
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
πριν κανά δίωρο ηρεμία είχε, όλα τα προϊόντα εκεί και κάτι δραχμές που πήγα να τους πασάρω δεν τις δέχτηκαν. Ήθελαν €Το ίδιο θα σου λένε κι όταν βρεθούμε με δραχμές.
Α γεια σου.
Βλέπεις τι απλό που ήταν να το παραδεχτείς; Θα είχαμε γλυτώσει ένα σωρό posts.Από την αρχή το είχα γράψει, για ρίξε μια ματιά [υποκειμενική γνώμη on].
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Αν εμείς δεν έχουμε @@, τότε τι @@ περιμένουμε να έχουν οι πολιτικοί μας;Αυτό ισχύει 100%
Όμως βέλτιστα αποτελέσματα επιτυγχάνεις με 'αρραγές' μέτωπο.
-
beggars can't be choosers
-
@greo (σόρυ φορ δε λειτ ριπλάι)
Δεν είναι η Ελλάδα αταξική κοινωνία αλλά η μόνη pali που θέλει ο ελληνικός λαός είναι η ελληνορωμαϊκή pali (αν υπάρχει κανάς ντοπαρισμένος ρωσοπόν να παίρνει μετάλιο για να γαβγίσουμε 'Σήκωσε τοοοο...'),το 'Ήρθες pali τρελό καρναβάλι' και το 'Χορός και pali, χάλι γκάλι'.
Σε καμμία περίπτωση όμως ταξική πάλη.
Να ναι γεμάτη η μπάκα με το λιγότερο δυνατό κόπο, να είναι ή να φαίνεται ψιλοψόφια η κατσίκα του γείτονα και όλα καλά.Ο λαός του φόρουμ ψηφίζει.
Επειδή τώρα δεν μπορώ να ψάξω, για τις δηλώσεις Παπαδημούλη τι κωλοτούμπα να βάλω;
-Ρυθμική γυμναστική
-Breakdance
-Κωλοτούμπα μωρούΌσοι απαντήσουν μπαίνουν σε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα.
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://on-news.gr/2012/05/10/to-facebook-tou-egerthitou/Some Are Ass
epic...
(αν και το condom in ass από τον Κοντομηνά είναι πιο πνευματώδες)
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α γεια σου.
Βλέπεις τι απλό που ήταν να το παραδεχτείς; Θα είχαμε γλυτώσει ένα σωρό posts.Από την αρχή το είχα γράψει, για ρίξε μια ματιά [υποκειμενική γνώμη on].
sure you did
Δεν συνεννοούμαστε. Το 'σωστά' δεν σημαίνει αυτό που θεωρώ εγώ ή ο άλλος ή εσύ ως 'σωστό'!
Επαναλαμβάνω ότι η δική μου εκτίμηση δεν έχει σημασία
και και ωραίο μαζεμένο αν πιστεύεις ότι εκτός context διαστρεβλώνεται το νόημα
-
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/42564 ... risma.html
Στις 6 του Μάη η ΧΑ έλαβον 7%, στις επόμενες εκλογές θα είναι σίγουρα διψήφιο. Μετά κάποιοι απορούν... Μισό σχεδόν εκατομμύριο ψήφισε ΧΑ ενώ το εκλογικό σώμα που το έπραξε ήταν ως επί τω πλείστον νεολαία, όχι αμόρφωτοι και γιδοβοσκοί όσο αφήνεται από κάποιους να εννοηθεί. Ο ξεκάθαρος και τιμωριτικός τους λόγος θα προσελκύσει κι άλλο κόσμο πιστεύω. -
Κάποια στιγμή, είτε κάνει κωλοτούμπα (που δεν το βλέπω, αν έχει λίγη τσίπα, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας), είτε αποφασίζει να κηρύξει στάση πληρωμών, αναγκαστική έξοδο από το ευρώ κλπ, πράγμα που [υποκειμενική κρίση εδώ] είναι αυτό που έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και δεν το λέει τώρα για να μη χάσει σωρηδόν ψήφους [/υποκειμενική κρίση εδώ].
Αυτό υποσχέθηκε προεκλογικά; Ή μήπως όχι, αφού το πρόγραμμά του ερχόταν σε αντίθεση με το 'θα παραμείνουμε στην ευρωζώνη'; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ο λαός του φόρουμ ψηφίζει.
Επειδή τώρα δεν μπορώ να ψάξω, για τις δηλώσεις Παπαδημούλη τι κωλοτούμπα να βάλω;
-Ρυθμική γυμναστική
-Breakdance
-Κωλοτούμπα μωρούΌσοι απαντήσουν μπαίνουν σε κλήρωση με πολλά πλούσια δώρα.
Ρυθμική γυμναστική
κούτες νουνου θα ήθελα για δώρο
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
beggars can't be choosersΑν σου πω ποιος μου τόνισε -σε προσωπική συζήτηση- αυτή τη φράση μπορεί και να μη με πιστέψεις...
Την είχα αναφέρει εδώ
EDIT: Τι είπε ο Παπαδημούλης ρε παιδιά; Είναι σε κάποιο από τα video στο papadimoulis.wordpress.com;
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
http://www.enikos.gr/ekloges-2012/42564,H_Xrysh_aygh_gia_to_xakarisma.html
Στις 6 του Μάη η ΧΑ έλαβον 7%, στις επόμενες εκλογές θα είναι σίγουρα διψήφιο. Μετά κάποιοι απορούν... Μισό σχεδόν εκατομμύριο ψήφισε ΧΑ ενώ το εκλογικό σώμα που το έπραξε ήταν ως επί τω πλείστον νεολαία, όχι αμόρφωτοι και γιδοβοσκοί όσο αφήνεται από κάποιους να εννοηθεί. Ο ξεκάθαρος και τιμωριτικός τους λόγος θα προσελκύσει κι άλλο κόσμο πιστεύω.ο μεσος ψηφοφορος της δεν ξερει ορθογραφια,περιμενεις να ξερει ιστορια?
στο δημοτικο πρωτα μαθαινες ορθογραφια και μετα ιστορια... -
μπεπε θα τρομαξεις αν δεις ποσο αμορφωτη κ απαιδευτη ειναι η νεολαια σημερα..το λεω μετα λυπης.
εχω τοσες μερες που λεω(λες κ μετραει η αποψη μου ) οτι το θεμα για την ψηφο δεν ειναι η ηλικια,αλλα να υποβαλλομαστε σε ενα απλο τεστ γνωσεων της πολιτικης καταστασης της χωρας,με γελοιες ερωτησεις του στυλ ποιος ειναι ο πρωθυπουργος μεχρι ποιο συνθετες οπως να αναφερουμε καποιους ορους του μνημονιου η τις βασικες γραμμες εκφρασης της παραταξης που υποστηριζουμε..
το λεω επειδη ετυχε να μιλησω με νεολαιους(σαν εμενα η κ νεοτερους) που θεωρουσαν οτι πρωθυπουργος ηταν ο τζεφρυ η ο μπενυ..κ ατομα που θεωρουν οτι ο παπαδημος μπηκε πρωθυπουργος επειδη ομιλει καλα την αγγλικη κ επειδη δεν παιρνει μισθο.
κ οταν ξεκινω να αναφερω καποια πραγματακια,γνωστα για οσους εχουν διαβασει καμια εφημεριδα,εχουν ψαχθει στο διαδικτυο,εχουν διαβασει λιγο η πολυ ιστορια,με κοιταζουν με αυτο το αφελες χαμογελο κ κανουν αστειακια περι προεκλογικης καμπανιας!
κ μετα η συζητηση εννοειται πως γυριζει στα γκομενικα κ στα ρουχα κ στις διακοπες.. -
Ο χρήστης nintza έγραψε:
ο μεσος ψηφοφορος της δεν ξερει ορθογραφια,περιμενεις να ξερει ιστορια?
στο δημοτικο πρωτα μαθαινες ορθογραφια και μετα ιστορια...Συγνώμη που θα στο πω αλλά γράφεις αρλούμπες.
Αυτός που περιγράφεις είναι ο μέσος ψηφοφόρος του Πασόκ.
Εκλογές 2012 [#3]: Η επόμενη μέρα