-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μολις μιλησα με τον Λωρη και παραδεχομαι οτι εκανα λαθος. Εγω εννοουσα οτι χρειαζεται οπωσδηποτε επιβραδυνση στο κομματι απο την αφετηρια (ταβερνα) μεχρι την πρωτη ορθη δεξια. Ο scn εννοουσε ομως το σχεδον ευθυ κοματι που καταληγει στον τερματισμο της αναβασης. Δεν το ειχα προσεξει.
Οπως λοιπον μου ειπε ο Λωρης, στο κομματι που εννουσα εγω, θα μπει επιβραδυνση, ενω στο κοματι 'του scn' oxi. Συνεπως...συνεννοηθηκαμε .ΟΧΙ, ΟΧΙ, γιατρέ, μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Επαναλαμβάνω. Με το C2 ξεκίνησα από στάση 50 μ. μετά την ταβέρνα όπου υποθέτω ότι θα είναι η αφετηρία. Στη συνέχεια υπάρχουν τρεις δεξιές, όπου οι δύο πέρασαν τέζα ενώ στη μια απ' αυτές άφησα αρκετά για να μη βγω στο άλλο ρεύμα. Στον αγώνα πιθανώς δε χρειάζεται κανένα άφημα. Απ' ό,τι θυμάμαι από την ανάποδη φορά, περνάει με 4η μέτρια, όσα χλμ. περίπου θα έχει βγάλει μέχρι εκεί από την αφετηρία.
Μετά υπάρχει μια αριστερή τέζα και άλλη μια δεξιά στην οποία το C2 πέρασε τέζα 'με το ένα το χέρι' με 138 χωρίς γλίστρημα και χωρίς να περάσει τη διαχωριστική γραμμή στην έξοδο. Στον αγώνα εκεί το αγωνιστικό θα φτάσει με τουλάχιστον 15 χλμ. παραπάνω, τα οποία τα δέχεται επίσης άνετα η συγκεκριμένη στροφή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αρχίζει μια ευθεία 900 μ. σύμφωνα όσα είδα στο οδόμετρό μου ή 970 μ. σύμφωνα με το Google Earth. Εκεί το δικό μου αγωνιστικό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να μην κάνει 500 μ. με κόφτη. Κατά την άποψή μου, αυτό δεν είναι ασφαλές ούτε για το μοτέρ, ούτε για την τσέπη μου, ούτε για τους άλλους αγωνιζόμενους που, αν σπάσει κάποιο μοτέρ θα βρεθούν σε λαδωμένο δρόμο όπου ακολουθεί μια πολύ γλιστερή αριστερή 4ης, ίσως και 5ης.
Αυτό προσπαθώ να πείσω τον el-em να εξετάσει.Η δική μου συζήτηση με τον el-em είναι κόσμια και σε επίπεδο επιχειρημάτων. Θα παρακαλούσα πολύ όσοι έχουν αυτοκίνητα με αγωνιστικά σασμάν που γενικά τελειώνουν στα 165 - 175 να πουν κι αυτοί την άποψή τους επίσης κόσμια. Με τις προσβολές και την αμφισβήτηση των καλών προθέσεων (η οποία πιστεύω ακράδαντα ότι στο 95% των περιπτώσεων είναι λάθος) νομίζω ότι το μόνο που καταφέρνει κάποιος είναι να διαλύσει τη συζήτηση.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Απο την αλλη, βλεπω οτι περνας τελειως στο 'ντουκου' (και ισιως επιβραβευεις) εναν αγωνιζομενο που πηγε με ενα ι.χ. αυτοκινητο και δοκιμασε με ΑΝΟΙΧΤΟ δρομο ποσα χιλιομετρα μπορει να πιασει στο κομματι (168 χ.α.ω!!!) , για να γινει πιο πειστικος στην αποψη που ειχε εκφρασει !!!
Γνωρίζω καλά ότι αυτό που έκανα δεν είναι νόμιμο, παρόλο που όλη την ώρα ήμουν στο ρεύμα μου. Όποιος αγωνιζόμενος δεν έχει πιάσει ποτέ αυτή την ταχύτητα σε ευθεία 970 μ. σε ανοιχτό δρόμο μπορεί να με ψέξει άνετα. Όποιος την έχει πιάσει, ας σκεφτεί πριν το κάνει.
Όμως, δεν το έκανα για να γίνω πιο πειστικός στην άποψή μου. Όπως μπορεί να βεβαιώσει άλλος αγωνιζόμενος που γράφει στο forum και το είχα συζητήσει πιο πριν μαζί του, το έκανα μόνο για να δω αν είναι ασφαλές να δηλώσω συμμετοχή στον αγώνα ή να πάω αλλού. Η αλήθεια είναι ότι σε συζήτηση που είχα μετά με το συνοδηγό μου συμφώνησε κι εκείνος ότι δεν είναι καθόλου ασφαλές αλλά, όπως είπε, 'είναι πιο οικονομικός αγώνας από τους άλλους αυτής της περιόδου, δεν μπορώ να φύγω Σάββατο από τη δουλειά, πάμε και απλώς στην ευθεία παράτα το, άφηνε το γκάζι και πρόσεχε μήπως έχει λάδια'. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Μολις μιλησα με τον Λωρη και παραδεχομαι οτι εκανα λαθος. Εγω εννοουσα οτι χρειαζεται οπωσδηποτε επιβραδυνση στο κομματι απο την αφετηρια (ταβερνα) μεχρι την πρωτη ορθη δεξια. Ο scn εννοουσε ομως το σχεδον ευθυ κοματι που καταληγει στον τερματισμο της αναβασης. Δεν το ειχα προσεξει.
Οπως λοιπον μου ειπε ο Λωρης, στο κομματι που εννουσα εγω, θα μπει επιβραδυνση, ενω στο κοματι 'του scn' oxi.Επαναλαμβάνω. Με το C2 ξεκίνησα από στάση 50 μ. μετά την ταβέρνα όπου υποθέτω ότι θα είναι η αφετηρία. Στη συνέχεια υπάρχουν τρεις δεξιές, όπου οι δύο πέρασαν τέζα ενώ στη μια απ' αυτές άφησα αρκετά για να μη βγω στο άλλο ρεύμα. Στον αγώνα πιθανώς δε χρειάζεται κανένα άφημα. Απ' ό,τι θυμάμαι από την ανάποδη φορά, περνάει με 4η μέτρια, όσα χλμ. περίπου θα έχει βγάλει μέχρι εκεί από την αφετηρία.
Μετά υπάρχει μια αριστερή τέζα και άλλη μια δεξιά στην οποία το C2 πέρασε τέζα 'με το ένα το χέρι' με 138 χωρίς γλίστρημα και χωρίς να περάσει τη διαχωριστική γραμμή στην έξοδο. Στον αγώνα εκεί το αγωνιστικό θα φτάσει με τουλάχιστον 15 χλμ. παραπάνω, τα οποία τα δέχεται επίσης άνετα η συγκεκριμένη στροφή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αρχίζει μια ευθεία 900 μ. σύμφωνα όσα είδα στο οδόμετρό μου ή 970 μ. σύμφωνα με το Google Earth.Από τα παραπάνω εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάτε για την ευθεία, κανα χλμ. μετά την αφετηρία, στην οποία ο el-em είπε ότι θα μπει επιβράδυνση, και όχι για την ευθεία ή σχεδόν ευθεία στη διασταύρωση της Αεροπορίας μέχρι τον τερματισμό της ανάβασης. Αρα αν θα μπει επιβράδυνση τότε ΟΚ, σωστά και άρα τζάμπα συζητάμε ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Από τα παραπάνω εγώ καταλαβαίνω ότι μιλάτε για την ευθεία, κανα χλμ. μετά την αφετηρία, στην οποία ο el-em είπε ότι θα μπει επιβράδυνση, και όχι για την ευθεία ή σχεδόν ευθεία στη διασταύρωση της Αεροπορίας μέχρι τον τερματισμό της ανάβασης. Αρα αν θα μπει επιβράδυνση τότε ΟΚ, σωστά και άρα τζάμπα συζητάμε ?Μα για την ευθεία μετά την αφετηρία μιλάω από την πρώτη στιγμή. Δεν κατάλαβα να είπε ο el-em ότι θα μπει επιβράδυνση σ' αυτή.
Το άλλο κομμάτι στον τερματισμό της ανάβασης είναι περίπου 1300 μ. χωρίς άφημα, αλλά ξεκινάει από μια πολύ ανηφορική φουρκέτα 2ης και το πολύ-πολύ να χτυπήσει κόφτη για καμιά 100η μέτρα. Τα 100 μ. κόφτη είναι κάτι αποδεκτό απ' όσους που έχουν κοντά σασμάν, τα 600 μ. κόφτη δε νομίζω ότι είναι αποδεκτά από κανέναν. -
Ο χρήστης scn έγραψε:
Οπως λοιπον μου ειπε ο Λωρης, στο κομματι που εννουσα εγω, θα μπει επιβραδυνση, ενω στο κοματι 'του scn' oxi. Συνεπως...συνεννοηθηκαμε .ΟΧΙ, ΟΧΙ, γιατρέ, μάλλον δεν έγινα κατανοητός.
Επαναλαμβάνω. Με το C2 ξεκίνησα από στάση 50 μ. μετά την ταβέρνα όπου υποθέτω ότι θα είναι η αφετηρία. Στη συνέχεια υπάρχουν τρεις δεξιές, όπου οι δύο πέρασαν τέζα ενώ στη μια απ' αυτές άφησα αρκετά για να μη βγω στο άλλο ρεύμα. Στον αγώνα πιθανώς δε χρειάζεται κανένα άφημα. Απ' ό,τι θυμάμαι από την ανάποδη φορά, περνάει με 4η μέτρια, όσα χλμ. περίπου θα έχει βγάλει μέχρι εκεί από την αφετηρία.
Μετά υπάρχει μια αριστερή τέζα και άλλη μια δεξιά στην οποία το C2 πέρασε τέζα 'με το ένα το χέρι' με 138 χωρίς γλίστρημα και χωρίς να περάσει τη διαχωριστική γραμμή στην έξοδο. Στον αγώνα εκεί το αγωνιστικό θα φτάσει με τουλάχιστον 15 χλμ. παραπάνω, τα οποία τα δέχεται επίσης άνετα η συγκεκριμένη στροφή. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα αρχίζει μια ευθεία 900 μ. σύμφωνα όσα είδα στο οδόμετρό μου ή 970 μ. σύμφωνα με το Google Earth. Εκεί το δικό μου αγωνιστικό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ να μην κάνει 500 μ. με κόφτη. Κατά την άποψή μου, αυτό δεν είναι ασφαλές ούτε για το μοτέρ, ούτε για την τσέπη μου, ούτε για τους άλλους αγωνιζόμενους που, αν σπάσει κάποιο μοτέρ θα βρεθούν σε λαδωμένο δρόμο όπου ακολουθεί μια πολύ γλιστερή αριστερή 4ης, ίσως και 5ης.
Αυτό προσπαθώ να πείσω τον el-em να εξετάσει.Η δική μου συζήτηση με τον el-em είναι κόσμια και σε επίπεδο επιχειρημάτων. Θα παρακαλούσα πολύ όσοι έχουν αυτοκίνητα με αγωνιστικά σασμάν που γενικά τελειώνουν στα 165 - 175 να πουν κι αυτοί την άποψή τους επίσης κόσμια. Με τις προσβολές και την αμφισβήτηση των καλών προθέσεων (η οποία πιστεύω ακράδαντα ότι στο 95% των περιπτώσεων είναι λάθος) νομίζω ότι το μόνο που καταφέρνει κάποιος είναι να διαλύσει τη συζήτηση.
Λοιπον αγαπητε scn,
Εχουμε ανοιξει ολοκληρο θεμα και τσακωνομαστε δυο ημερες, διοτι δεν μπορεις να εκφρασεις αυτο που θελεις να πεις. Πηγαινε στην πρωτη σου δημοσιευση και διαβασε οτι ζητας επιβραδυνση στην απολυτη ευθεια (?) ενος χιλιομετρου που υπαρχει μετα τον τερματισμο της αναβασης !!!
Εγω προσπαθουσα να σε πεισω, οτι : α) δεν ειναι απολυτη ευθεια, β) οτι ειναι ανηφορα και δεν θα προλαβουν να 'γεμισουν' και γ)οτι δεν χρειαζεται επιβραδυνση στο σημειο.
Στο σημειο που περιγραφεις τωρα, σιγουρα θα υπηρχε θεμα και εχει προβλεφθει μια επιβραδυνση. Το σημειο που αναφερεις βρισκεται στο 1,23 χλμ της ε.δ. Υπαρχει μια ευθεια 600 μετρων η οποια ακολουθειται απο μια τεζα δεξια και μια ευθεια των 700 μετρων. Μην αμφισβητησεις τις μετρησεις γιατι εχουν γινει με καλιμπραρισμενο Halda.
Στο 1,23 χλμ οπου μοναχικο μεγαλο δεντρο δεξια σου θα ξεκιναει η επιβραδυνση και θα τελειωνει μετα το δρομακι που ερχεται απο αριστερα σου.
Ετσι στην πρωτη ευθεια θα πεφτουν τα αυτοκινητα στα φρενα και στην δευτερη θα ειναι στην επιταχυνση.
Αν ησουν λιγο πιο προσεκτικος σε αυτα που εγραφες, θα ειχαμε γλυτωσει δυο σελιδες γραψιμο.Φιλικα,
'el-em'
-
Άνοιξα το θέμα γράφοντας:
Ο χρήστης scn έγραψε:
Στο Αττικό του 2003 που έκανα το κομμάτι μετά τον τερματισμό της ανάβασης ο συνοδηγός μου είδε στην ευθεία 210 με το νορμάλ σασμάν.Έχεις δίκιο, έπρεπε να διευκρινήσω ότι μιλάω για την ευθεία που είναι πολύ πιο κάτω και όχι γι' αυτήν ακριβώς μετά το τέλος της ανάβασης η οποία είναι πολύ μικρότερη. Στο νου μου είχα μόνο αυτή ως ευθεία επειδή το άλλο κομμάτι πολύ σωστά αναφέρεις ότι δεν είναι ευθεία. Άρα όλη την ώρα διαφωνούμε χωρίς κανένα λόγο.
Παρεμπιπτόντως, μπορεί το οδόμετρο του C2 να κάνει λάθος, αλλά το Google Earth δεν κάνει λάθος. Η ευθεία στο Google Earth είναι συνολικά 970 μ. και όχι 700 μ.
-
Ο χρήστης scn έγραψε:
Άνοιξα το θέμα γράφοντας:Στο Αττικό του 2003 που έκανα το κομμάτι μετά τον τερματισμό της ανάβασης ο συνοδηγός μου είδε στην ευθεία 210 με το νορμάλ σασμάν.
Έχεις δίκιο, έπρεπε να διευκρινήσω ότι μιλάω για την ευθεία που είναι πολύ πιο κάτω και όχι γι' αυτήν ακριβώς μετά το τέλος της ανάβασης η οποία είναι πολύ μικρότερη. Στο νου μου είχα μόνο αυτή ως ευθεία επειδή το άλλο κομμάτι πολύ σωστά αναφέρεις ότι δεν είναι ευθεία. Άρα όλη την ώρα διαφωνούμε χωρίς κανένα λόγο.
Παρεμπιπτόντως, μπορεί το οδόμετρο του C2 να κάνει λάθος, αλλά το Google Earth δεν κάνει λάθος. Η ευθεία στο Google Earth είναι συνολικά 970 μ. και όχι 700 μ.
Οσο αφορα την αποσταση, εχεις δικιο.
Εν πασει περιπτωσει, εφ'οσον σου αρεσει το Google Earth, η επιβραδυνση θα μπει απο 38.25.179Β-23.31.335Ε μεχρι 38.25.229Β-23.31.357Ε.Ευχαριστημενος τωρα ?
Φιλικα,
'el-em'
-
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Εν πασει περιπτωσει, εφ'οσον σου αρεσει το Google Earth, η επιβραδυνση θα μπει απο 38.25.179Β-23.31.335Ε μεχρι 38.25.229Β-23.31.357Ε.Ευχαριστημενος τωρα ?
Ναι. Τώρα μπορώ να βάλω το συνοδηγό να γράψει την ειδική από το Google Earth μπας και γλιτώσουμε κάνα φράγκο.
Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους και, κυρίως, όσο το δυνατόν περισσότερες συμμετοχές μπας και αρχίσει να αλλάζει το κλίμα, γιατί τα μαντάτα που ακούω από το Βόλο δεν είναι καθόλου ευχάριστα.
-
Ελειψα 2 μερες κι εγινε μπαχαλο
Λοιπον, λυσαμε την παρεξηγηση, μιλουσαμε για το ιδιο πραγμα, δεν το ειχαμε καταλαβει, κι αν ο Λωρης απο την αρχη ελεγε οτι εχει προβλεφθει επιβραδυνση, θα ειχαμε τελειωσει μια ωρα αρχιτερα.
Συμφωνωντας με τον Σπυρο 100%, εχω να πω 2 πραγματα στον Λωρη, εδω, δημοσια, κι οχι στο τ/φ, γιατι ναι ρε Χριστο APR ειναι φιλος μου 40 χρονια, τον αγαπαω, ξερει και ξερω τα κουσουρια μας, συνενοούμαστε, και δεν παραχωρω σε κανεναν το δικαιωμα να μ ελεγχει για το ποιους φιλους θα εχω. ΟΜΩΣ- Λωρη, εισαι ωρες ωρες εριστικος, χωρις λογο. Οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου ν απαντας με οποιον τροπο ή και με τις επιδοσεις σου. Σαν οργανωτης ομως, και αρα διαμορφωτης κλιματος και καταστασεων, η επικοινωνια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διαφορετικη, ανεπιρεαστη απο προσωπικα και αδιαλλειπτη. Ετσι παμε στο 2. Ναι μεχρι τωρα τα δελτια τυπου ηταν 'τεμπελικα' . Οποιος ομως εχει ζησει στο μπακετ, (και πιο πολυ εσυ) ξερει οτι η ακριβεια κι η λεπτομερεια στην πληροφορηση ειναι απαιτητή κι απαραιτητη. Συνεπως, μετακομιζοντας απο το μπακετ στη σκηνη του οργανωτη, εχεις υποχρεωση να θυμασαι τι ζητουσες σαν αγωνιζομενος, και φυσικά να το παρεχεις. Αρα, (ας το γραψω οπως τα λεμε μεταξυ μας) στ αρχιδια μου τι εκαναν ως τωρα οι οργανωτες, απο σενα θελω το τελειο. Και το τελειο σημερα ειναι, ναχω με την πρωτη ανακοινωση καθε δυνατη πληροφορηση. Τελεια και παυλα.
Ειμαι κι εγω 35 χρονια στο κουρμπετι, ισως να μην ετυχε να ειμαι πολυπρωταθλητης (οχι γιατι σωνει και καλα ειμαι κουλος ετσι? υπαρχουν κι αλλοι λογοι που σε κανουν πρωταθλητη) και τσαντιζομαι ν ακουω καποιον να το κοπαναει, εστω κι αν δεν απευθυνεται σε μενα. Και τσαντιζομαι περισσοτερο οταν διαβαζω οτι βαρεθηκες ν απαντας σε καθε ασχετο (η καπως ετσι- μην κολάς σ αυτο), γιατι αν πραγματι βαρεθηκες, φιλε , δεν σε υποχρεωνει κανεις να οργανωνεις τους αγωνες μου.
Ειμαι σιγουρος οτι τωρα εισαι ενοχλημενος. Καλυτερα ομως να στα γραφω εγω, που ξερεις ποιος ειμαι και τι σκεφτομαι, παρα ενα νεο παιδι, που τωρα αρχιζει, σε σεβεται, πιθανα σε φοβαται κι εχει αρχισει να κλονιζεται ο θαυμασμος του για σενα...
Φιλικα
Χι Πι.
- Λωρη, εισαι ωρες ωρες εριστικος, χωρις λογο. Οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου ν απαντας με οποιον τροπο ή και με τις επιδοσεις σου. Σαν οργανωτης ομως, και αρα διαμορφωτης κλιματος και καταστασεων, η επικοινωνια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διαφορετικη, ανεπιρεαστη απο προσωπικα και αδιαλλειπτη. Ετσι παμε στο 2. Ναι μεχρι τωρα τα δελτια τυπου ηταν 'τεμπελικα' . Οποιος ομως εχει ζησει στο μπακετ, (και πιο πολυ εσυ) ξερει οτι η ακριβεια κι η λεπτομερεια στην πληροφορηση ειναι απαιτητή κι απαραιτητη. Συνεπως, μετακομιζοντας απο το μπακετ στη σκηνη του οργανωτη, εχεις υποχρεωση να θυμασαι τι ζητουσες σαν αγωνιζομενος, και φυσικά να το παρεχεις. Αρα, (ας το γραψω οπως τα λεμε μεταξυ μας) στ αρχιδια μου τι εκαναν ως τωρα οι οργανωτες, απο σενα θελω το τελειο. Και το τελειο σημερα ειναι, ναχω με την πρωτη ανακοινωση καθε δυνατη πληροφορηση. Τελεια και παυλα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λοιπον, λυσαμε την παρεξηγηση, μιλουσαμε για το ιδιο πραγμα, δεν το ειχαμε καταλαβει, κι αν ο Λωρης απο την αρχη ελεγε οτι εχει προβλεφθει επιβραδυνση, θα ειχαμε τελειωσει μια ωρα αρχιτερα.
Συμφωνωντας με τον Σπυρο 100%, εχω να πω 2 πραγματα στον Λωρη, εδω, δημοσια, κι οχι στο τ/φ, γιατι ναι ρε Χριστο APR ειναι φιλος μου 40 χρονια, τον αγαπαω, ξερει και ξερω τα κουσουρια μας, συνενοούμαστε, και δεν παραχωρω σε κανεναν το δικαιωμα να μ ελεγχει για το ποιους φιλους θα εχω. ΟΜΩΣ- Λωρη, εισαι ωρες ωρες εριστικος, χωρις λογο. Οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου ν απαντας με οποιον τροπο ή και με τις επιδοσεις σου. Σαν οργανωτης ομως, και αρα διαμορφωτης κλιματος και καταστασεων, η επικοινωνια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διαφορετικη, ανεπιρεαστη απο προσωπικα και αδιαλλειπτη. Ετσι παμε στο 2. Ναι μεχρι τωρα τα δελτια τυπου ηταν 'τεμπελικα' . Οποιος ομως εχει ζησει στο μπακετ, (και πιο πολυ εσυ) ξερει οτι η ακριβεια κι η λεπτομερεια στην πληροφορηση ειναι απαιτητή κι απαραιτητη. Συνεπως, μετακομιζοντας απο το μπακετ στη σκηνη του οργανωτη, εχεις υποχρεωση να θυμασαι τι ζητουσες σαν αγωνιζομενος, και φυσικά να το παρεχεις. Αρα, (ας το γραψω οπως τα λεμε μεταξυ μας) στ αρχιδια μου τι εκαναν ως τωρα οι οργανωτες, απο σενα θελω το τελειο. Και το τελειο σημερα ειναι, ναχω με την πρωτη ανακοινωση καθε δυνατη πληροφορηση. Τελεια και παυλα.
Ειμαι κι εγω 35 χρονια στο κουρμπετι, ισως να μην ετυχε να ειμαι πολυπρωταθλητης (οχι γιατι σωνει και καλα ειμαι κουλος ετσι? υπαρχουν κι αλλοι λογοι που σε κανουν πρωταθλητη) και τσαντιζομαι ν ακουω καποιον να το κοπαναει, εστω κι αν δεν απευθυνεται σε μενα. Και τσαντιζομαι περισσοτερο οταν διαβαζω οτι βαρεθηκες ν απαντας σε καθε ασχετο (η καπως ετσι- μην κολάς σ αυτο), γιατι αν πραγματι βαρεθηκες, φιλε , δεν σε υποχρεωνει κανεις να οργανωνεις τους αγωνες μου.
Ειμαι σιγουρος οτι τωρα εισαι ενοχλημενος. Καλυτερα ομως να στα γραφω εγω, που ξερεις ποιος ειμαι και τι σκεφτομαι, παρα ενα νεο παιδι, που τωρα αρχιζει, σε σεβεται, πιθανα σε φοβαται κι εχει αρχισει να κλονιζεται ο θαυμασμος του για σενα...
Φιλικα
Χι Πι.
Αγαπητε φιλε,
Μαλλον το εχει τ'ονομα και βλεπεις φαντασματα και εσυ !!!
Ποιον νεο αγωνιζομενο υποτιμησα και τι παραπανω να γραψει κανεις σε ενα δελτιο τυπου ?
Οσο για το αν 'κοπανησα' κατι στον spo+ ελα και εσυ (με τα 35 χρονια στην πλατη σου) στην θεση μου και σκεψου ποια θα ηταν η αντιδραση σου, αν ηξερες οτι εχεις προβλεψει οτι θα ηθελε ο καθε νεος αγωνιζομενος και σου εγραφε, 'ρωτησατε και κανεναν αγωνιζομενο' ?
Οσο αφορα την προταση σου 'οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου να απαντας με οποιον τροπο', δεν θεωρω οτι επειδη εχω να τρεξω εναμισι χρονο, εχω χασει την ιδιοτητα μου, τα δικαιωματα μου καθως και το κυρος μου.
Οταν, φιλε Χριστο, ξερεις μεσα σου οτι οι επιλογες σου ειναι οι σωστες και ειναι αυτες που ζητανε οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι εδω και χρονια, δεν μπορει να παραμενεις τερας ευγενειας οταν υπαρχουν αντιδρασεις μονο και μονο για να υπαρχουν (APR).
Θα ηθελα να εβλεπα τις αντιδρασεις σου, αν εσενα σε αποκαλουσε δημοσια 'οδοντιατρο της πλακας', 'διαπλεκομενο' και οτι σχεδιαζεις εναν αγωνα 'για τους κολητους σου '.
Για τους πιο πανω λογους, συστηνω να σκεφτεσαι λιγο περισσοτερο πριν και αν εκφραζεσαι δημοσια οπως θα μου μιλουσες σε προσωπικο επιπεδο.Φιλικα,
'el-em'
- Λωρη, εισαι ωρες ωρες εριστικος, χωρις λογο. Οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου ν απαντας με οποιον τροπο ή και με τις επιδοσεις σου. Σαν οργανωτης ομως, και αρα διαμορφωτης κλιματος και καταστασεων, η επικοινωνια ΠΡΕΠΕΙ να ειναι διαφορετικη, ανεπιρεαστη απο προσωπικα και αδιαλλειπτη. Ετσι παμε στο 2. Ναι μεχρι τωρα τα δελτια τυπου ηταν 'τεμπελικα' . Οποιος ομως εχει ζησει στο μπακετ, (και πιο πολυ εσυ) ξερει οτι η ακριβεια κι η λεπτομερεια στην πληροφορηση ειναι απαιτητή κι απαραιτητη. Συνεπως, μετακομιζοντας απο το μπακετ στη σκηνη του οργανωτη, εχεις υποχρεωση να θυμασαι τι ζητουσες σαν αγωνιζομενος, και φυσικά να το παρεχεις. Αρα, (ας το γραψω οπως τα λεμε μεταξυ μας) στ αρχιδια μου τι εκαναν ως τωρα οι οργανωτες, απο σενα θελω το τελειο. Και το τελειο σημερα ειναι, ναχω με την πρωτη ανακοινωση καθε δυνατη πληροφορηση. Τελεια και παυλα.
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Φιλικα
Χι Πι.
Αγαπητε φιλε,
Μαλλον το εχει τ'ονομα και βλεπεις φαντασματα και εσυ !!!
Ποιον νεο αγωνιζομενο υποτιμησα και τι παραπανω να γραψει κανεις σε ενα δελτιο τυπου ?
Οσο για το αν 'κοπανησα' κατι στον spo+ ελα και εσυ (με τα 35 χρονια στην πλατη σου) στην θεση μου και σκεψου ποια θα ηταν η αντιδραση σου, αν ηξερες οτι εχεις προβλεψει οτι θα ηθελε ο καθε νεος αγωνιζομενος και σου εγραφε, 'ρωτησατε και κανεναν αγωνιζομενο' ?
Οσο αφορα την προταση σου 'οσο ησουν συνοδηγος-πρωταθλητης, δικαιωμα σου να απαντας με οποιον τροπο', δεν θεωρω οτι επειδη εχω να τρεξω εναμισι χρονο, εχω χασει την ιδιοτητα μου, τα δικαιωματα μου καθως και το κυρος μου.
Οταν, φιλε Χριστο, ξερεις μεσα σου οτι οι επιλογες σου ειναι οι σωστες και ειναι αυτες που ζητανε οι περισσοτεροι αγωνιζομενοι εδω και χρονια, δεν μπορει να παραμενεις τερας ευγενειας οταν υπαρχουν αντιδρασεις μονο και μονο για να υπαρχουν (APR).
Θα ηθελα να εβλεπα τις αντιδρασεις σου, αν εσενα σε αποκαλουσε δημοσια 'οδοντιατρο της πλακας', 'διαπλεκομενο' και οτι σχεδιαζεις εναν αγωνα 'για τους κολητους σου '.
Για τους πιο πανω λογους, συστηνω να σκεφτεσαι λιγο περισσοτερο πριν και αν εκφραζεσαι δημοσια οπως θα μου μιλουσες σε προσωπικο επιπεδο.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Θα ηθελα να εβλεπα τις αντιδρασεις σου, αν εσενα σε αποκαλουσε δημοσια 'οδοντιατρο της πλακας', 'διαπλεκομενο' και οτι σχεδιαζεις εναν αγωνα 'για τους κολητους σου '.Sorry που μπλεκω στην συζητηση σας αλλα τον εχει αποκαλεσει χειροτερα, του εχει σουρει τα απειρα και εχουν σφαχτει πολυ πιο ασχημα εδω μεσα (δημοσια) απειρες φορες κ. Λωρη.
-
Λωρη, τη σωστη απαντηση την εδωσε ο ..ξενητεμενος. Εγω μονο θα παρακαλεσω να διαβαζεις 2 φορες τις δημοσιευσεις μου, ωστε να στεκεσαι στο ΝΟΗΜΑ κι οχι τις λεξεις.
Αν εσυ νομιζεις οτι εισαι Ο ΤΕΛΕΙΟΣ και οτι τοσα χρονια οι οργανωσεις παρεχουν τ αυτονοητα ωστε να μη χρειαζεται να ζηταει κανεις τιποτα, δικαιωμασου. Εγω πρεπει να πω πως πιστευω οτι δεν ειμαι τελειος και δεν εχω συναντησει ακομα τον τελειο (καλυτερα γιατι δεν θα ειχε ενδιαφερον )κι οτι θα χρειαστει πολυς χρονος για να ξεχαστουν οι οργανωτικες μαλακιες του παρελθοντος και το κοινο των αγωνων να παψει να ρωταει. Υπαρχει δικαιολογια λοιπον για τις ερωτησεις και αμφισβητησεις, και χρειαζεται υπομονη απο την πλευρα σας (των οργανωτων δηλαδη) για να γυρισει ο τροχος.
Επισης να δεωσω δικηο στον Σπυρο για την ερωτηση του 'ρωτηθηκαν οι αγωνιζομενοι?' γιατι την υπεβαλε πριν μας ανακοινωσεις εσυ την επιβραδυνση. Βλεπεις, τ αυτονοητα που λεγαμε...
Το τριτο? Φιλος ειν αυτος που σου τη λεει καμια φορα, οταν ξεχασεις μεσα την προσφιλη σου...εκτη. Ετσι λοιπον, πρεπει να επαναλαβω οτι σαν αθλητης (που μακαρι να συνεχισεις ως το 2100-απο καρδιας το ευχομαι) εχεις λογο ν απαντας οπως γουσταρεις, ως οργανωτης ομως οχι, ακομα κι αν εχεις απεναντι σου το κοκκινο πανι. Κι αυτο, γιατι αυτο το κοκκινο πανι μπορει να χρειαστει να τ αντιμετωπισεις ως αλυταρχης, αγωνοδικης, κριτης, κι αντε να πεισεις μετα οτι το αντιμετωπισες αντικειμενικα.
Πιο φιλικα απο φιλικα λοιπον
Χι Πι.Υ.Γ. Αν με πουν κακο οδοντιατρο? Στα τετοια μου.Αλλωστε, καποιες στιγμες εχω υπαρξει κι απ αυτο. Κακο ανθρωπο δεν θελω να με πουν...
-
Ο χρήστης Hannibal έγραψε:
Sorry που μπλεκω στην συζητηση σας αλλα τον εχει αποκαλεσει χειροτερα, του εχει σουρει τα απειρα και εχουν σφαχτει πολυ πιο ασχημα εδω μεσα (δημοσια) απειρες φορες κ. Λωρη.
Kαλο θα ηταν να μην μπλεκεις γιατι θυμασαι οτι θελεις η τουλαχιστον οτι σχηματισε το μυαλο σου τοτε, μην γνωριζοντας οσα εμεις μεταξυ μας (για να μην σου πω οτι τωρα μ'αγαπει περισσοτερο απο πριν , γιατι καταλαβε οτι ο γερος φωναζει μονον οταν εχει δικιο ).Ποτε δεν αποκαλεσα κατι σχετικο με το επαγγελμα του τον doc (το αναποδο εχει γινει ), εν αντιθεση με τον παντογνωστη που φυτρωνει ως ειδημων και απαξιει τους παντες εκτος καποιων της συνομοταξιας του ,και αυτο γιατι , κανει οσους ανθρωπους εχουν εστω και την απλη νοημοσυνη να βγαινουν απ'τα ρουχα τους με την .........που κουβαλαει .
Αυτα για να μπαινουν στην θεση τους καποια πραγματα .Και επιμενω οτι ειναι μεγαλη φακα αυτη η ειδικη σαν σπριντ με συγχρονα αυτοκινητα , απ'την τελευταια αριστερη (σχεδον φουρκετα) μεχρι τον τερματισμο της αναβασης τα φτερουγατα εχουν καθαρισει τον αγωνα ....εστω κι αν ολοι οι αλλοι δαγκωσουν ταυτοτητα στο κατεβασμα .......... για να ξανακουσω τον να λεει για φαντασματα παλι .αντε γεια !
(εχω δει αστρονομικο νουμερο στο κοντερ N4 στο χασιμο πηγαινοντας αναποδα , δεν απεχει και πολυ αντιστροφα ). -
Ο χρήστης APR έγραψε:
Sorry που μπλεκω στην συζητηση σας αλλα τον εχει αποκαλεσει χειροτερα, του εχει σουρει τα απειρα και εχουν σφαχτει πολυ πιο ασχημα εδω μεσα (δημοσια) απειρες φορες κ. Λωρη.
Kαλο θα ηταν να μην μπλεκεις γιατι θυμασαι οτι θελεις η τουλαχιστον οτι σχηματισε το μυαλο σου τοτε, μην γνωριζοντας οσα εμεις μεταξυ μας (για να μην σου πω οτι τωρα μ'αγαπει περισσοτερο απο πριν , γιατι καταλαβε οτι ο γερος φωναζει μονον οταν εχει δικιο ).Ποτε δεν αποκαλεσα κατι σχετικο με το επαγγελμα του τον doc (το αναποδο εχει γινει ), εν αντιθεση με τον παντογνωστη που φυτρωνει ως ειδημων και απαξιει τους παντες εκτος καποιων της συνομοταξιας του ,και αυτο γιατι , κανει οσους ανθρωπους εχουν εστω και την απλη νοημοσυνη να βγαινουν απ'τα ρουχα τους με την .........που κουβαλαει .
Αυτα για να μπαινουν στην θεση τους καποια πραγματα .Και επιμενω οτι ειναι μεγαλη φακα αυτη η ειδικη σαν σπριντ με συγχρονα αυτοκινητα , απ'την τελευταια αριστερη (σχεδον φουρκετα) μεχρι τον τερματισμο της αναβασης τα φτερουγατα εχουν καθαρισει τον αγωνα ....εστω κι αν ολοι οι αλλοι δαγκωσουν ταυτοτητα στο κατεβασμα .......... για να ξανακουσω τον να λεει για φαντασματα παλι .αντε γεια !
(εχω δει αστρονομικο νουμερο στο κοντερ N4 στο χασιμο πηγαινοντας αναποδα , δεν απεχει και πολυ αντιστροφα ).Ωπα κυρ Χρηστο... Φουρκετα.... Ξαναδιαβαστε τι γραφω. Το νοημα του ποστ που που λεω οτι θυμαμαι βγαινει οτι εχετε σφαχτει κατα το παρελθον και και δημοσια... Τωρα αν εχει υποθει για το επαγγελμα παλι δεν ειπα κατι τετοιο. Αν βγαινει κατι τετοιο απο το ποστ μου τοτε σορρυ. Δεν ηταν αυτη η προθεση μου.... Αλλωστε με επιβεβαιωσε και ο γιατρος....
Χαιρετισματα
Ο ξενιτεμενος -
Παπουλη, ειχες δεν ειχες δικηο, (που δεν ειχες δηλαδη )στα 60 μου κοντα, χαιρομαι να κουβεντιαζω και βαριεμαι να βριζομαι.
Ποτε δεν υποτιμησες τη δουλεια μου, οντως, ε αν μου εσουρες και κατι παραπανω απο οσα δικαιουσο και επρεπε, δε βαριεσαι, αρκει να ζουμε και να τ ακουμε Ομως 40 χρονια μαζι, ολοι μας , Λωρης, εσυ, εγω κι αλλοι ας κραταμε λιγο τα μποσικα γιατι ξερουμε οτι μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε. Δεν ειναι σοφο να φτανουμε στην κηδεια για να συνειδητοποιησουμε τι ειχαμε και τι χασαμε!
Καλη ψηφο... -
Ωραια ιδεα φαινεται.
Μακαρι τα 'μπιλιετακια' που θα ερθουν σε ολους μας αυτους τους μηνες να μην εχουν πολλα μηδενικα για να μπορεσουμε να τρεξουμε. -
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΣ.ΦΙΛΕ ΕΛ ΕΜ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.
-
Ο χρήστης theokoylis έγραψε:
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟΣ.ΦΙΛΕ ΕΛ ΕΜ ΣΥΓΧΑΡΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ.Ευχαριστω πολυ.
Τα πρωτα καλα λογια μετα απο 4 σελιδες μουρμουρα !!!Φιλικα,
'el-em'
Ασφάλτινο σπριντ ΕΛΠΑ 17/6/12