-
Μολις μιλησα με τον Λωρη και παραδεχομαι οτι εκανα λαθος. Εγω εννοουσα οτι χρειαζεται οπωσδηποτε επιβραδυνση στο κομματι απο την αφετηρια (ταβερνα) μεχρι την πρωτη ορθη δεξια. Ο scn εννοουσε ομως το σχεδον ευθυ κοματι που καταληγει στον τερματισμο της αναβασης. Δεν το ειχα προσεξει.
Οπως λοιπον μου ειπε ο Λωρης, στο κομματι που εννουσα εγω, θα μπει επιβραδυνση, ενω στο κοματι 'του scn' oxi. Συνεπως...συνεννοηθηκαμε .
Χωρις βεβαια αυτο να σημαινει οτι οι οργανωτες δεν πρεπει να εχουν τ αυτια τους ανοιχτα στις αποψεις αυτων που οδηγουν...Υ.Γ. Παρ ολα αυτα, κι ας μην θεωρηθει υπερβολη, ας γινει μια προσπαθεια στο κοντρολ τερματισμου να βιδωθει στον δρομο μια ραμπιτσα, ωστε την ωρα που το πληρωμα θα περιμενει να σφραγιστει το καρνε, να κοντραρει εκει τ αυτοκινητο και να μην ειναι αναγκασμενος ο οδηγος να παταει συνεχεια φρενο με τα γνωστα αποτελεσματα λογω υπερθερμανσης .Κυριως για τα ιστορικα και για την οικονομια σε υλικα φρενων. Λεω τωρα...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πάντως η μέση ωριαία είναι σίγουρο ότι θα ξεφύγει από τα όρια....Ποιός ρωτήθηκε για τις επιβραδύνσεις;....Μήπως να επανεξεταστεί το θέμα αυτό;
Σπυρο,
Μαζι μιλαμε.
Μαλλον προσβλητικο το κρινω το σχολιο σου.
Ουδεις αλανθαστος αλλα (συγνωμη κι ολας) θα ρωτησω την γνωμη του καθε αγωνιζομενου με τριαντα χρονια στην πλατη μου ?
Ελεος πια.
Δεν ειμαι ο καθε τυχαιος οργανωτης.
Κατι ξερω και εγω!'el-em'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Πάντως η μέση ωριαία είναι σίγουρο ότι θα ξεφύγει από τα όρια....
Ποιός ρωτήθηκε για τις επιβραδύνσεις;....Μήπως να επανεξεταστεί το θέμα αυτό;
Σπυρο,
Μαζι μιλαμε.
Ουδεις αλανθαστος αλλα (συγνωμη κι ολας) θα ρωτησω την γνωμη του καθε αγωνιζομενου με τριαντα χρονια στην πλατη μου ?
Ελεος πια.
Μα βρε Λώρη, ποιος αμφισβήτησε την εμπειρία και τις γνώσεις σου;;
Προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον αγώνα από ένα γενικό δελτίο τύπου και από μισόλογα από εδώ και από εκεί...
Που να ξέρω ότι θα μπει επιβράδυνση εκεί που θα μπει; (και που ορθώς θα μπει) Ή πρέπει όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε να σε παίρνουμε τηλέφωνο και να σου σπάμε τα νεύρα; Το γεγονός ότι έγινε η πρώτη ανακοίνωση είναι πολύ θετικό, αλλά θα πρέπει να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, διότι οι καιροί απαιτούν προσεκτικό προγραμματισμό....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πάντως η μέση ωριαία είναι σίγουρο ότι θα ξεφύγει από τα όρια....
Ποιός ρωτήθηκε για τις επιβραδύνσεις;....Μήπως να επανεξεταστεί το θέμα αυτό;
Σπυρο,
Μαζι μιλαμε.
Ελεος πια.
Μα βρε Λώρη, ποιος αμφισβήτησε την εμπειρία και τις γνώσεις σου;;
Προσπαθούμε να βγάλουμε συμπεράσματα για τον αγώνα από ένα γενικό δελτίο τύπου και από μισόλογα από εδώ και από εκεί...
Που να ξέρω ότι θα μπει επιβράδυνση εκεί που θα μπει; (και που ορθώς θα μπει) Ή πρέπει όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε να σε παίρνουμε τηλέφωνο και να σου σπάμε τα νεύρα; Το γεγονός ότι έγινε η πρώτη ανακοίνωση είναι πολύ θετικό, αλλά θα πρέπει να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες, διότι οι καιροί απαιτούν προσεκτικό προγραμματισμό....
Σπυρο,
Εχεις δει πολλα δελτια τυπου που να λενε, εκτος απο την διαδρομη, το μηκος της,και το μηκος της απλης, οτι θα μπει και επιβραδυνση στο 1.23 χλμ της διαδρομης ???
Αν ναι, τοτε πασσο.
Φιλικα,
'el-em'
-
Πλατηηηηη , δεν σε ακουω καλααααα !
Πολυ ευκολα αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβες ........
Παλι ο φιλος σου ειναι μπλεγμενος με την φαεινη του , αλλα επειδη τα κουκια (ακριβες οι αμοιβες των επιβραδυνσεων οπως εχουν βγαλοι οι ειδικοι της νασα ) κι οι κολλητοι του (που ακουν επιβραδυνση και τους πεφτουν τα κλαπετα ) δεν βγαινουν για την δευτερη επιβραδυνση **που πολυ σωστα λεει ο scn οτι ειναι Η απαραιτητη **, γιατι πρωτον εκει παιζεται το παιχνιδι των διεκδικητων με τα φτερωτα ...και εκει καταστρεφοντε ολοι οι αλλοι !
Κι αυτα τα περι σαραντα χρονια φουρναρης με ειδικοτητα να τα λενε μερικοι εκει που δεν τους ξερουν (η να μην τα γραφουν εδω μεσα τουλαχιστον)........... αντε αηδιες ,πια ,κοντευει να τα πιστεψει κι ο ιδιος που δεν ηξερε που πεφτει η Ριτσωνα .
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Πλατηηηηη , δεν σε ακουω καλααααα !Πολυ ευκολα αλλα δεν νομιζω οτι καταλαβες ........
Παλι ο φιλος σου ειναι μπλεγμενος με την φαεινη του , αλλα επειδη τα κουκια (ακριβες οι αμοιβες των επιβραδυνσεων οπως εχουν βγαλοι οι ειδικοι της νασα ) κι οι κολλητοι του (που ακουν επιβραδυνση και τους πεφτουν τα κλαπετα ) δεν βγαινουν για την δευτερη επιβραδυνση που πολυ σωστα λεει ο scn οτι ειναι Η απαραιτητη , γιατι πρωτον εκει παιζεται το παιχνιδι των διεκδικητων με τα φτερωτα ...και εκει καταστρεφοντε ολοι οι αλλοι !
Κι αυτα τα περι σαραντα χρονια φουρναρης με ειδικοτητα να τα λενε μερικοι εκει που δεν τους ξερουν (η να μην τα γραφουν εδω μεσα τουλαχιστον)........... αντε αηδιες ,πια ,κοντευει να τα πιστεψει κι ο ιδιος που δεν ηξερε που πεφτει η Ριτσωνα .
Aφου το ξεκινησες, θα το συνεχισω στο ιδιο πνευμα και στο ιδιο υφος.
Σου το εχω ξαναγραψει.
Σαν και εσενα, θελω εικοσι στην καθισια μου.
Ειδημων και στα οργανωτικα τωρα ?
Γυαλισε καμμια βαλβιδουλα και πολυ σου πεφτει. Προσεχε μην κανεις κανενα λαθος και σε αυτην την πολυπλοκη δουλιτσα!!!!!'el-em'
Υ.Γ. Οσο για το αν ηξερα που πεφτει η Ριτσωνα, την εχω κανει κατηφορα με βροχη και τρακτερωτα το 1984, μαλλον πριν την μαθεις εσυ κυριε παντογνωστη.
-
Επειδη συντομα θα τα σβησει ο μοντ . συνοδηγακι , μυρουδια δεν εχεις , απ'αυτα που πουλας φουμαρα οτι κατεχεις , και δεν σημαινει οτι επειδη δεν εχεις δουλεια σαν συνοδηγος θα πρεπει να σε αφησουμε αυτες τις δυσκολες ημερες να καταστρεψεις τελειως και τους ασφαλτινους αγωνες ...........
ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ
Μπα, ας ξυπνάμε που και που Αλλά φτάνει, άλλο να κάνουμε πρόταση αν χρειάζεται μια επιβράδυνση και άλλο να το γυρνάμε στο προσωπικό -εκατέρωθεν [Mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Επειδη συντομα θα τα σβησει ο μοντ . συνοδηγακι , μυρουδια δεν εχεις , απ'αυτα που πουλας φουμαρα οτι κατεχεις , και δεν σημαινει οτι επειδη δεν εχεις δουλεια σαν συνοδηγος θα πρεπει να σε αφησουμε αυτες τις δυσκολες ημερες να καταστρεψεις τελειως και τους ασφαλτινους αγωνες ...........ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ
Μπα, ας ξυπνάμε που και που Αλλά φτάνει, άλλο να κάνουμε πρόταση αν χρειάζεται μια επιβράδυνση και άλλο να το γυρνάμε στο προσωπικό -εκατέρωθεν [Mod]
Απαξιω να συνεχισω αυτην την κουβεντα, σε αυτο το επιπεδο.
Γραφε οτι θελεις.
Εχεις το ελευθερο.
ΜΗΧΑΝΙΚΑΡΑ !!!!!!'el-em'
-
Φτάνει λέμε! [Mod]
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Φτάνει λέμε! [Mod]Δεν φωναζατε (δικαιως) για τα ανηφορικα Rall Sprint (Φτερη-Μαυροσουβαλα κ.α.) τοσα χρονια ?
Μπαινει ενα Sprint κατηφορα (επι τελους) και σας ανοιξε η ορεξη και θελετε να βρειτε τροπους να κερδισετε τις φτερουγες.
Ειμαι βεβαιος οτι και οι ιδιοι να οργανωσετε ενα Sprint παλι θα ψαξετε και θα βρειτε λεπτομεριες για να παραπονεθειτε.
Η αντιδραση για την αντιδραση.
Σας βαρεθηκα πια, μεσα στην μιζερια.'el-em'
-
el-em, αν μου επιτρέπεις και εντελώς φιλικά, το θέμα δεν το ξεκίνησε ο APR αλλά ο scn, ο οποίος είπε, ότι τα μικρά αυτοκίνητα θα πρέπει να πηγαίνουν πολλή ώρα στον κόφτη, το οποίο προφανώς είναι κακό (ακόμα και για τον αγώνα είναι κακό, φαντάζεσαι να σπάσει κανένα σαράβαλο και να γεμίσει η διαδρομή λάδια ?) και δεν έχει σχέση με το 'πως να κερδίσουν οι μικροί τους μεγάλους'.
Μην το παίρνεις λοιπόν στραβά ότι στη λέει ο APR διότι δεν είναι εκεί το θέμα (και καλύτερα να τον αγνοοείς γιατί χάνεται η ουσία), το θέμα είναι αν όντως έχει δίκιο ο scn και αν σκοπεύει ο διοργανωτής να κάνει κάτι. Ούτε σε πρόσβαλλε ο scn ούτε αμφισβήτησε τις γνώσεις σου, τη γνώμη του είπε ο άνθρωπος ευγενικά και τεκμηριωμένα (έκανε και επιτόπου δοκιμή με ένα νορμάλ αυτοκίνητο) και κυρίως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και απαντήσεις της μορφής 'ξέρω γω 40 χρόνια φούρναρης' δεν είναι ΙΜΗΟ πειστικές, πειστική απάντηση είναι 'δε χρειάζεται επιβράδυνση για τον τάδε λόγο'. Ούτε νομίζω ότι έχουν πάει μπροστά οι αγώνες με την παλιά νοοτροπία 'έτσι είναι και αν σας αρέσει'.
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Δεν φωναζατε (δικαιως) για τα ανηφορικα Rally Sprint (Φτερη-Μαυροσουβαλα κ.α.) τοσα χρονια ?
Κι επειδη οι φιλοι σου δεν πατησαν το ποδι τους εκει να μας δειξουν οτι δεν κολωνουν .....τους φτιαχνεις το ιδανικο σπριντακι μεσα στην αυλη τους για δωρακι !Μπαινει ενα Sprint κατηφορα (επι τελους) και σας ανοιξε η ορεξη και θελετε να βρειτε τροπους να κερδισετε τις φτερουγες.
Ειδες ρε γαμωτο κατι ορεξεις που μας ερχοντε τετοιες εποχες ...........
Σας βαρεθηκα πια, μεσα στην μιζερια.
Και εμεις ,πια , μες την διαπλοκη μονιμως .
'el-em'apr
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
el-em, αν μου επιτρέπεις και εντελώς φιλικά, το θέμα δεν το ξεκίνησε ο APR αλλά ο scn, ο οποίος είπε, ότι τα μικρά αυτοκίνητα θα πρέπει να πηγαίνουν πολλή ώρα στον κόφτη, το οποίο προφανώς είναι κακό (ακόμα και για τον αγώνα είναι κακό, φαντάζεσαι να σπάσει κανένα σαράβαλο και να γεμίσει η διαδρομή λάδια ?) και δεν έχει σχέση με το 'πως να κερδίσουν οι μικροί τους μεγάλους'.Μην το παίρνεις λοιπόν στραβά ότι στη λέει ο APR διότι δεν είναι εκεί το θέμα (και καλύτερα να τον αγνοοείς γιατί χάνεται η ουσία), το θέμα είναι αν όντως έχει δίκιο ο scn και αν σκοπεύει ο διοργανωτής να κάνει κάτι. Ούτε σε πρόσβαλλε ο scn ούτε αμφισβήτησε τις γνώσεις σου, τη γνώμη του είπε ο άνθρωπος ευγενικά και τεκμηριωμένα (έκανε και επιτόπου δοκιμή με ένα νορμάλ αυτοκίνητο) και κυρίως ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ και απαντήσεις της μορφής 'ξέρω γω 40 χρόνια φούρναρης' δεν είναι ΙΜΗΟ πειστικές, πειστική απάντηση είναι 'δε χρειάζεται επιβράδυνση για τον τάδε λόγο'. Ούτε νομίζω ότι έχουν πάει μπροστά οι αγώνες με την παλιά νοοτροπία 'έτσι είναι και αν σας αρέσει'.
Αγαπητε nass,
Με τον scn ειχα μια κοσμια συζητηση με επιχειρηματα εκατερωθεν και θεωρω οτι συνενοηθηκαμε.Δεν του εγραψα πουθενα οτι '40 χρονια φουρναρης,' ξερω εγω.
Μετα βγηκε ο spo+ και εθεσε το θεμα αν ρωτησαμε κανενα αγωνιζομενο και εκει του απαντησα οτι μαλλον 30 χρονια στην πλατη μου, φτανουν για να μην χρειαζεται να ρωτησω αλλον.
Μετα βγηκε ο APR και οπως παντα, βρηκε αρνητικα σε αυτην την προσπαθεια. Ξεκινησα χαλαρα να του εξηγω οτι δεν εχει δικιο και αρχισε τις αμπελοφιλοσοφιες του περι πολλων επιβραδυνσεων και πως τα φτερουγατα δεν θα εχουν πλεονεκτημα.Γιατι αυτο το κολημα ? Ειναι ποτε δυνατον ενα 1600ρι οσο καλο και να ειναι και οσο Loeb και να ειναι ο οδηγος του, να κερδισει γενικη ? Σε αλλη κλασση τρεχουν και καλο θα ειναι ο καθενας να επικεντρωθει στον συναγωνισμο του.
Μετα συνεχισε με τις ειρωνιες και τους χαρακτηρισμους του, οπου του απαντησα δεοντως.
Οποτε τις νουθεσιες, θα πρεπει να τις απευθυνεις εκει που δεν το εχεις κανει εδω και πολλα χρονια.Φιλικα,
'el-em'
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Δεν φωναζατε (δικαιως) για τα ανηφορικα Rally Sprint (Φτερη-Μαυροσουβαλα κ.α.) τοσα χρονια ?
Κι επειδη οι φιλοι σου δεν πατησαν το ποδι τους εκει να μας δειξουν οτι δεν κολωνουν .....τους φτιαχνεις το ιδανικο σπριντακι μεσα στην αυλη τους για δωρακι !Μπαινει ενα Sprint κατηφορα (επι τελους) και σας ανοιξε η ορεξη και θελετε να βρειτε τροπους να κερδισετε τις φτερουγες.
Ειδες ρε γαμωτο κατι ορεξεις που μας ερχοντε τετοιες εποχες ...........
Σας βαρεθηκα πια, μεσα στην μιζερια.
Και εμεις ,πια , μες την διαπλοκη μονιμως .
'el-em'Πρεπει να παιρνεις πολλα ληγμενα και να βλεπεις φαντασματα.
'el-em'
apr
-
Δεν θεωρώ ότι απάντησες στον scn, στην τελευταία του δημοσίευση http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2506801#p2506801 επιβεβαιώνει-επαναλαμβάνει την αρχική του άποψη, ότι τα περισσότερα μικρά θα πηγαίνουν ώρα στον κόφτη.
-
Σεβομαι την δουλεια του mod και και δεν σου απανταω οπως σου αξιζει ! Μ' αρέσει που σέβεσαι τη δουλειά του Mod [Mod]
φιλικα φιλακια
υ.γ. Ευτυχως που διαβαζει ο nass και απανταει γιατι ειναι γνωστη η τακτικη σου , Μ' αρέσει που σέβεσαι τη δουλειά του Mod #2 [Mod]
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν θεωρώ ότι απάντησες στον scn, στην τελευταία του δημοσίευση http://www.4tforum.gr/phpBB3/viewtopic.php?p=2506801#p2506801 επιβεβαιώνει-επαναλαμβάνει την αρχική του άποψη, ότι τα περισσότερα μικρά θα πηγαίνουν ώρα στον κόφτη.Βρε Νασο μου,
Τεχνικος εισαι και δεν πρεπει να εχεις τετοιου ειδους αμφιβολιες ΕΣΥ !!
Δεν εσπαγαν τα μοτερ του 1970 που ενδεχομενως πηγαιναν στον κοφτη για 8-10 δευτερα και θα σπασουν τα μοτερ του 2012 ???
Δεν εσπασαν τα μοτερ στην ιδια (αλλα με αντιθετη φορα) ε.δ. και στον Μερκουρη του 2003 και θα σπασουν τωρα?
Τι εχει αλλαξει απο τοτε ?
Απο την αλλη, βλεπω οτι περνας τελειως στο 'ντουκου' (και ισιως επιβραβευεις) εναν αγωνιζομενο που πηγε με ενα ι.χ. αυτοκινητο και δοκιμασε με ΑΝΟΙΧΤΟ δρομο ποσα χιλιομετρα μπορει να πιασει στο κομματι (168 χ.α.ω!!!) , για να γινει πιο πειστικος στην αποψη που ειχε εκφρασει !!!
Γι' αυτον ακριβως τον λογο, δεν απαντησα στην δημοσιευση του.Φιλικα,
'el-em'
-
- Κάποια μοτέρ θα είναι τα ίδια τα μοτέρ του 1970
- Κάποια μοτέρ είναι τα ίδια που δεν έσπασαν το 2003
- Το 1970 ένα 1600άρι group 1 έβγαζε 130 άλογα στις 6500 σαλ και σήμερα ένα Ν/2 βγάζει 150 στις 8000 σαλ. Δεν είναι το ίδιο.
- Αφού είναι έτσι και δεν υπάρχει κίνδυνος τότε γιατί βάλατε την άλλη επιβράδυνση ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Κάποια μοτέρ θα είναι τα ίδια τα μοτέρ του 1970
- Κάποια μοτέρ είναι τα ίδια που δεν έσπασαν το 2003
- Το 1970 ένα 1600άρι group 1 έβγαζε 130 άλογα στις 6500 σαλ και σήμερα ένα Ν/2 βγάζει 150 στις 8000 σαλ. Δεν είναι το ίδιο.
- Αφού είναι έτσι και δεν υπάρχει κίνδυνος τότε γιατί βάλατε την άλλη επιβράδυνση ?
- Tα ιδια του 1970 ? Αρα ιστορικα που δεν εσπασαν τοτε. Γιατι να σπασουν τωρα ?
- Δεν εσπασαν το 2003 αρα αντεχουν και δεν θα σπασουν και τωρα.
- Τα ιδια μεταλλα ειχαν το 1970 και τα ιδια λιπαντικα με τωρα ?
- Γιατι τα Ν/4 θα εφταναν τα 220 χλμ.και κριναμε οτι για να μην εχουμε μουρμουρες, επρεπε να μπει.
Φιλικα,
'el-em'
-
Ε μάλλον το ρίξαμε στην πλάκα τώρα.....
ΔΕΝ είπα να ρωτηθούν όλοι οι αγωνιζόμενοι...Είπα ότι οι παρατηρήσεις κάποιου, από όσο 'χαμηλά' κι αν προέρχονται και για όσο 'ψηλά' και αν προορίζονται, ΠΡΕΠΕΙ να λαμβάνονται υπόψη, ιδίως όταν εκφράζονται κόσμια, και να αντικρούονται με επιχειρήματα...Τώρα τα περί φτερούγας κλπ τα αντιπαρέρχομαι με την βεβαιότητα ότι με σχεδισμό αυτού του τύπου, ο φτερουγάτος θα κερδίσει με ένα χέρι (και μαγκιά του!!!) χωρίς να χρειαστεί να πιέσει και άρα να προσφέρει το αναμενόμενο θέαμα (κατά γενική ομολογία).
Όσον αφορά τα περί δελτίων τύπου και το αν έχω δει πιο λεπτομερή αλλού, η απάντηση είναι όχι, αλλά η ΕΛΠΑ λόγω ιστορίας και εμπειρίας ΟΦΕΙΛΕΙ να κάνει την υπέρβαση, να ξεπεράσει την οργανωτική μετριότητα, και έχοντας τόσο έμπειρα στελέχη με τριακονταετή και πλέον παρουσία στο 'κουρμπέτι', να προσφέρει έναν αγώνα που θα συζητιέται για καιρό, και όχι μόνο για την επιλογή μιας ειδικής....
Και κάτι που και πάλι πέρασε στο 'ντούκου'....Με τις κλάσεις, τι θα γίνει;;;
Ασφάλτινο σπριντ ΕΛΠΑ 17/6/12