-
Παιδια ειμαι καινουργιος στο forum θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου μεχρι 1200cc
μεχρι 2500e εχω στο νου μου καποιες μαρκες Fiat Punto, Opel Corsa ECOTEC, Citroën Saxo, Seat Ibiza, Fiat Brava,
το ερώτημα μου ειναι ποια απο αυτες τις μαρκες βγαζει τις λιγοτερες ζημιες γενικα,να προσθέσω το αμαξι που θα αγοραστεί προοριζεται για νησι οποτε δεν θα κινειται και σε μεγαλες αποστασεις και οχι πολυ,ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Παιδια ειμαι καινουργιος στο forum θα ηθελα την βοηθεια σας σχετικα με την αγορα μεταχειρισμενου αυτοκινητου μεχρι 1200cc
μεχρι 2500e εχω στο νου μου καποιες μαρκες Fiat Punto, Opel Corsa ECOTEC, Citroën Saxo, Seat Ibiza, Fiat Brava,
το ερώτημα μου ειναι ποια απο αυτες τις μαρκες βγαζει τις λιγοτερες ζημιες γενικα,να προσθέσω το αμαξι που θα αγοραστεί προοριζεται για νησι οποτε δεν θα κινειται και σε μεγαλες αποστασεις και οχι πολυ,ευχαριστώ εκ των προτέρων -
Ο χρήστης STELIOS35 έγραψε:
το ερώτημα μου ειναι ποια απο αυτες τις μαρκες βγαζει τις λιγοτερες ζημιες γενικα,να προσθέσω το αμαξι που θα αγοραστεί προοριζεται για νησι οποτε δεν θα κινειται και σε μεγαλες αποστασεις και οχι πολυ,ευχαριστώ εκ των προτέρωνfiat punto 1.25 16v 80ps sporting 2000-2002 ,citroen saxo 1.1 f/l 2001-2002,seat ibiza 1.0 f/l 2001-2002,nissan micra 1.0 f/l luxury 2001-2002,fiesta 1.25 75ps 1999-2001
-
το ερώτημα μου ειναι ποια απο αυτες τις μαρκες βγαζει τις λιγοτερες ζημιες γενικα,να προσθέσω το αμαξι που θα αγοραστεί προοριζεται για νησι οποτε δεν θα κινειται και σε μεγαλες αποστασεις και οχι πολυ,ευχαριστώ εκ των προτέρωνΜε τη σειρά που τα έγραψες είναι σα να τα βαλες μόνος σου σε σειρά προτίμησης από το καλύτερο προς το χειρότερο αλλά οποσδήποτε άσε το brava στην απ έξω και γενικά επικεντρώσου στα punto-corsa.
-
επιλογή θα μπορούσε να είναι και το γιάρις πρώτης γενιάς σε χιλιάρι...δεν νομίζω ότι υστερεί σε σχέση με τις προτάσεις παραπάνω...
-
Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια,εχω βρει ενα Opel Corsa '01 1.000 cc 45000 χμ, θα ηθελα την γνομισαs,επισης Seat Ibiza '01 1.000cc kai Fiat Punto '01 1.200 cc 50.000 χμ,ποιο απο αυτα βγαζουν τις λιγοτερες ζημιες?
-
Πολύ λίγα χιλιόμετρα για τέτοιας χρονολογίας αυτοκίνητα. Αυτό για τις ζημιές που ρωτάς δεν μπορεί να απαντηθεί, δεν υπάρχει κάτι στάνταρ.
Τις λιγότερες ζημιές θα στις βγάλει ένα sunny, corolla, civic του '85. -
Που ειναι ολα αυτα τα αυτοκινητα 10ετιας με 40 και 50.000 χιλιομετρα να παρουμε και εμεις ενα?
Στο ρεζουμε.Οι βλαβες ειναι λαχειο οποτε μη περιμενεις πειστικη απαντηση.
Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες μεινε στα μικρα-Punto,Corsa.Εχει πραγματικα απειρα εκει εξω. -
Ο χρήστης antonisczt έγραψε:
Που ειναι ολα αυτα τα αυτοκινητα 10ετιας με 40 και 50.000 χιλιομετρα να παρουμε και εμεις ενα?
Στο ρεζουμε.Οι βλαβες ειναι λαχειο οποτε μη περιμενεις πειστικη απαντηση.
Οπως ειπαν και οι προλαλησαντες μεινε στα μικρα-Punto,Corsa.Εχει πραγματικα απειρα εκει εξω.τι να σου πω για τα χιλιομετρα που δειχνουν αυτά είναι, εκτός αν έχουν εκτος αν εχουν πειραξει το κοντέρ και δεν ειναι τα πραγματικα, ισως το Opel Corsa να ειναι λιγο καλυτερο ποιοτικα??
-
Το ιδιο πάνω κάτω με το Punto. Aπό τα άλλα σίγουρα ναι.
-
TO Fiat Punto 1.2 ACTIVE 5D Χρονολογία 2001 124.000 χμ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?
-
TO Fiat Punto 1.2 ACTIVE 5D Χρονολογία 2001 124.000 χμ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ?Kοιτα μόνο για το 16v punto με τα 80 άλογα στα 1200 κυβικά,και όχι τον τάφο με τα 60 άλογα .Το 3-θυρο sporting είναι νεανικό και σπορτίφ(έχει και 6άρι σασμάν,μπάκετ καθίσματα,ωραία όργανα).Κοιτα μοντέλα 2000-2002.
-
Προτίμησε 3θυρη έκδοση και κυριώς sporting γιατί έχουν κυκλοφορίσει πολλά νοικιάρικα στις απλές τους εκδόσεις. Επίσης να μην είναι το 8v γιατί οι φλάντσες του δεν ήταν και τόσο καλές.
-
αυτα με τα νοικιάρικα με φοβίζουν λιγο,ξερω ενα γνωστο μου που την είχε πατήσει ετσι,τελικα για Opel Corsa '01 1.000 cc ,68 bhp το βλεπω να παρω,τι να προσεξω σε αυτα τα μοντελα περισσοτερο που πονανε??
-
Δεν θεωρώ καλύτερα τα παραπάνω από ένα γιάρις και είναι όλα σαφώς λιγότερο αξιόπιστα από αυτό.
Το θέμα όμως του φίλου μας είναι ότι αναζητεί μεταχειρισμένο δεκαετίας...
εκεί μπορεί να πετύχει κελεπούρι όμως ο κανόνας είναι ότι τα περισσότερα θα είναι 'φαγωμένα'.
Σπάνια τα χιλιόμετρα θ' ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ενώ η τιμή κατ' εμέ μπορεί να συμπιεστεί και άλλο προς τα κάτω αφού η ζήτηση σε αυτοκίνητα 10ετίας με τις χαμηλές τιμές των νεότερων μεταχειρισμένων είναι επίσης χαμηλή.
Γιατί κάποιος να δώσει 3000 για αυτοκίνητο δεκαετίας και να μην πάρει κάτι νεώτερο με 1000 ευρώ το πολύ παραπάνω;
Πριν ξεκινήσετε να μου πείτε ότι τόσα έχει μόνο, δεν μπορεί, δεν θέλει θα σας υπενθυμίσω ότι το αυτοκίνητο που θα επιλέξει θα θέλει μια συντήρηση η οποία αν φτάνει σε επίπεδο, ελαστικών,αναρτησης, φρένων, σασμάν ακόμα και το σέρβις που θα του κάνει είναι αρκετά για να φτάσουν την τιμή ενός πολύ νεώτερου οχήματος! -
TO Renault Clio 1.2 16V '03 να είναι καλύτερο από το Opel Corsa '01 1.000 cc ?
-
Kαλύτερο σίγουρα όχι.
-
TO Renault Clio 1.2 16V '03 να είναι καλύτερο από το Opel Corsa '01 1.000 cc ?ΝΑΙ.-
-
TO Renault Clio 1.2 16V '03 να είναι καλύτερο από το Opel Corsa '01 1.000 cc ?ειλικρινά δεν ξέρω κανέναν που θα σου πει ότι το ρενώ είναι χειρότερο.
Αν δεν είχαν τα προβλήματα με ηλεκτρικά και πολλαπλασιαστές θα τα χαρακτήριζα εύκολα το καλύτερο σουπερμίνι της εποχής τους.
Απλά με τα δικά μου δεδομένα πλέον όταν επιλέγεις κάτι τόσο παλιό η αξιοπιστία, η δυνατότητα φθηνού σέρβις και η επάρκεια ανταλλακτικών ξεπερνούν το παραπάνω ερώτημα μαζί φυσικά με την κατάσταση του αυτοκινήτου προς αγορά.
Η τελευταία ειδικά θα με έκανε να επιλέξω κάτι με χειρότερα specs αρκεί να ήταν καλοδιατηρημένο!
Ψαχνω αυτοκίνητο μέχρι 1200cc και μεχρι 2500e