-
Τελικά ο πωλητής ήταν σωστός και αν δεν είχα καθυστερήσει λίγες μέρες την παραγγελία θα είχα το C-Max ήδη στα χέρια μου.
Το αυτοκίνητο βγήκε απ' την παραγωγή και θα το έχω στα χέρια μου στο τέλος του μήνα (βασικά θα έρθει νωρίτερα στην Ελλάδα, αλλά θα λείπω σε διακοπές για να το παραλάβω τότε).Θα επανέλθω με τις πρώτες εμπειρίες μου!
-
Ο χρήστης anapofasistos έγραψε:
Επανέρχομαι στο θέμα μετά από αρκετές ημέρες μιας και πέρασα και είδα το ;Renault Scenic (παρόλη την προκατάληψη που έχω για τα Renault). Δεν ήταν το facelift (αλλάζουν λίγα πράγματα στην μάσκα) όμως με ενδιέφερε πολύ να δω τους χώρους.Ξεκινώ με το τεστ των 3 παιδικών καθισμάτων που τα χώρεσε σχετικά άνετα. Πορτ παγκαζ όχι τεράστιο αλλά ικανοποιητικό, 3 ανεξάρτητα καθισματάκια πίσω που μετακινούνται , πολλοί μικροί αποθηκευτικοί χώροι και καταλήγω σε αυτό που μου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση. Μου φάνηκε αρκετά ποιοτικό το εσωτερικό (ίσως και το πιο ποιοτικό από όσα έχω δει) και γενικά έφυγα με πολύ καλές εντυπώσεις. Επίσης οι φωτογραφίες το αδικούν πολύ. Από κοντά το αυτοκίνητο είναι πολύ καλύτερο.
Τέλος η τιμή που πήρα για τριτεκνικό με τον κινητήρα 1.6 dci για την έκδοση dynamic ήταν 21.600, που είναι επίσης η χαμηλότερη από όσα έχω δει.
Και η αναζήτηση συνεχίζεται...
Ποιοτικό το εσωτερικό του scenic!!!
Για κύττα πώς αλλάζουν οι καιροί
Μακάρι φίλε, γιατί και από τιμή ακούγεται μια χαρά και από χώρους οι Γάλλοι είναι μπροστά από όλους σε σχέση με το μήκος. Από βάρος ..πώς πάει;
Το Picasso, το χρειάζεται το τούρμπο για να κινηθεί σβέλτα πάντως. Σε συνδυασμό και με τη φορτηγο-ανάρτηση δε σε ..εμπνέει για απότομα, έστω και μόνος σου.
Γρήγορα πάει πάντως (195 έλεγε, φουλ φορτωμένο, έξω από την Τρίπολη )
Ford C-Max vs Peugeot 5008 vs Peugeot 3008 vs Citroen C4 Pic