-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Αυτό για όσους θεωρούν ότι τα άκρα δεν έχουν σημεία επαφής. Στην πραγματικότητα η άκρα δεξιά με την άκρα αριστερά έχουν κάποιες ιδεολογικές διαφορές αλλά όσον αφορά τη λειτουργία του κράτους δεν έχουν κάποια σοβαρή διαφοροποίηση.
εχουν μια βασικη διαφορα. Η αριστερα στην Ελλαδα ΔΕΝ θελει να λειτουργει το κρατος
αποδειξη αυτου ειναι οτι στην παραμικρη προσπαθεια να εκσυγχρονιστει το κρατος, η αριστερα ειναι στα κεραμιδια.edit ορθογραφικο που εβγαζε ματι!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό για όσους θεωρούν ότι τα άκρα δεν έχουν σημεία επαφής. Στην πραγματικότητα η άκρα δεξιά με την άκρα αριστερά έχουν κάποιες ιδεολογικές διαφορές αλλά όσον αφορά τη λειτουργία του κράτους δεν έχουν κάποια σοβαρή διαφοροποίηση.
εχουν μια βασικη διαφορα. Η αριστερα στην Ελλαδα ΔΕΝ θελει να λειτουργει το κρατος
αποδειξη αυτου ειναι οτι στην παραμικρη προσπαθεια να εξυχρονιστει το κρατος, η αριστερα ειναι στα κεραμιδια.Να συμπληρώσω... δεν θέλει να λειτουργήσει το αστικό κράτος που απαιτεί κάθε 4 χρόνια εκλογές...
-
Ειδα συνεντεύξεις του Μιχαλολιάκου ( Χ.Α) , τον ρωτησαν και για το ΚΚΕ , είπε 'εμείς διαφέρουμε , δεν είμαστε κατά της ιδιοκτησίας. '
Βέβαια στη συνέχεια παραδέχτηκε την ανωτερότητα της Άρειας Φυλής και κάτι τέτοιες παπαριές ( Να είναι λευκός κι ας είναι δολοφόνος ) . -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτό το Δημιουργία Ξανά τι είναι; Καμία κίνηση από μέλη του φόρουμ;Να σε κατατοπίσω:
http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/ ... 2-20-09-09Δεν γνωρίζω αν είναι μέλη από φόρουμ, αλλά δεν αποκλείεται. Γιατί δεν χρησιμοποιούν, για να προωθήσουν τις μούρες τους, φυλλάδες που τυπώνονται στην Τυποεκδοτική, όπως κάνουν τόσοι διαπλεκόμενοι εκδότες.
Τώρα που σου απάντησα, θέλω κι εγώ μια ενημέρωση.
Λένε κάποιοι, όχι δεξιοί, ότι το ΚΚΕ είναι δεκανίκι του υπάρχοντος συστήματος, ότι υπηρετεί τα συμφέροντα του δικομματισμού.
Αληθεύει; -
Ο χρήστης greo έγραψε:
Aυτό το Δημιουργία Ξανά τι είναι; Καμία κίνηση από μέλη του φόρουμ;Να και ο ύμνος του κόμματος
Γιατί δεν πρόκειται να μπει στη Βουλή το συγκεκριμένο κόμμα:
-δεν έχει πραμάτεια να πουλήσει
-δεν έχει Γκρούεζες να κάνουν ντηλ
-δεν έχει ιστορικές επαναστατικές βάσεις
-δεν χαϊδεύει ούτε γλύφει παπάρια και αυτιάΤι προσφέρει; Κοινή λογική.
Του αρέσει του El η κοινή λογική; Όχι γιατί αν του άρεσε θα την ψήφιζε τόσα χρόνια.
Άρα δεν πρόκειται να πετύχει κάτι το κόμμα αυτό γιατί του El του αρέσει:
-να έχει καλά ντηλ
-να έχει ένα Γκρούεζα για να νιώθει ότι είναι μέσα στα πράγματα
-να νιώθει ότι κάνει κάτι ιστορικά σημαντικό (αριστερό branding, ρίξαμε νεράτζι σε ένα περιπολικό --> είμαστε σύγχρονοι Γλέζοι-ήρωες)
-να του χαϊδεύουν και τα αυτιά και τα παπάρια καθότι είναι ο ΜΟΝΟΣ που δεν φταίει για τίποτα. Γι αυτό και γουστάρει να ακούει Λάκη κυρία μου και Θέμο που έχει και έξυπνα τσιτάτα... -
στο χερι μας ειναι να μπουν λογικες φωνες στην Βουλη. Εννοειται οτι εχουν ελαχιστες ελπιδες για τους λογους που αναφερεις.
ομως, αν οι μισοι απο αυτους που τις περασμενες εκλογες δεν πηγαν να ψηφισουν, αποφασισουν να το κανουν, ευκολα μπορουν να βαλουν 1-2-3 νεα κομματα στη Βουλη που να εκφραζουν συγχρονες αποψεις και οχι κομματικα απολιθωματα που κατεκλεψαν την χωρα (μαζι με πολλους πολιτες-πελατες τους).
-
Η συνεντευξη μυριζε μανοσκίλα και Εντίλα. Γιαυτο ρωτησα. Για να επιβεβαιώσω την αρχικη μου υποψία Καλή επιτυχία στις εκλογές αδέρφια
Εδιτ: Ξεχασα την απαντηση - αδικαιολόγητος. Ετσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Πάντως τα θερινά ανάκτορα μπορούν να αισθάνονται ασφαλή από το ΚΚΕ προς το παρόν.
-
Παντως το ωραιο ειναι οτι ως δημοκρατικη κοινωνια τα καναμε σκατα ψηφιζοντας πασοκ-νδ τοσα χρονια και τωρα εχουμε θυμωσει κι απο πανω και θα τα κανουμε χειροτερα, ειτε βαζοντας διαφορους καμμενους (δεν αναφερομαι στον συμπαθητικοτατο γνησιο ανεξαρτητο ελληνα grease is not for sale εδω) στη βουλη, ειτε κανοντας ακομη πιο ισχυρους διαφορους αλλους καμμενους που ειναι ηδη στη βουλη. γνησιος παραπληγισμος.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Παντως το ωραιο ειναι οτι ως δημοκρατικη κοινωνια τα καναμε σκατα ψηφιζοντας πασοκ-νδ τοσα χρονια και τωρα εχουμε θυμωσει κι απο πανω και θα τα κανουμε χειροτερα, ειτε βαζοντας διαφορους καμμενους (δεν αναφερομαι στον συμπαθητικοτατο γνησιο ανεξαρτητο ελληνα grease is not for sale εδω) στη βουλη, ειτε κανοντας ακομη πιο ισχυρους διαφορους αλλους καμμενους που ειναι ηδη στη βουλη. γνησιος παραπληγισμος.Με λύπη μου θα προσυπογράψω.
-
-δεν έχει Γκρούεζες να κάνουν ντηλ
Είπα Γκρούεζας και θυμήθηκα το κομματόσκυλο που πήρε γνωστό μου πριν κάτι εβδομάδες και του είχε πει '18 Μάρτη ψηφίζουμε Παπουτσή' (δεν είχε φάει χ ακόμα).
Ο δικός μου του απάντησε 'Ποιός είναι ο Παπουτσής;'Μέσα στην κουβέντα το κομματόσκυλο έδειξε το δέον ενδιαφέρον για την οικογένεια, οπότε αναφέρθηκε ότι ένα παιδί είχε κάνει τα χαρτιά του για κάποιο διαγωνισμό στο δημόσιο πρόσφατα.
Γκρούεζας: 'ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΜΕ ΠΗΡΕΣ;'Οπότε Σπύρο ακριβώς επειδή είναι στο χέρι μας, δεν θα μπουν λογικές φωνές στη Βουλή.
γνησιος παραπληγισμος
+οο
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οπότε Σπύρο ακριβώς επειδή είναι στο χέρι μας, δεν θα μπουν λογικές φωνές στη Βουλή.
Προεδρε* διαφωνω, υπαρχουν πολλοι που θελουν να ζησουν σε μια συγχρονη χωρα. Το θεμα ειναι να δημιουργηθει η κρισιμη μαζα.
- ο greo σε εχρισε κομματοσκυλο
-
Κι εγώ που 'μαι mnemonic (ΧΩΡΙΣ τους φόρους) τι να ψηφίσω;
Η εφαρμογή του μνημονίου που 'χουν κάνει μέχρι τώρα, είναι για τον λούτσο καβάλα.
Δεν μπορώ ούτε μπατσοκ ούτε νδ, μου φέρνουν και τα δύο αηδία (πάντα, όχι τώρα. δεν τα 'χω ψηφίσει και ποτέ).Καμένο.
Παρόλο που 'ναι antimnemonic.
Γιατί ΙΣΩΣ (λέω, ίσως) να βάλει και κανέναν φυλακή, και μέχρι στιγμής είναι συνεπής στις θέσεις του. Δεν είναι κωλοτούμπας.
Επίσης, το πάθος με το οποίο υπερασπίζεται, διαχρονικά, τις θέσεις του, μου δείχνει ότι τις πιστεύει. -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Οπότε Σπύρο ακριβώς επειδή είναι στο χέρι μας, δεν θα μπουν λογικές φωνές στη Βουλή.
Προεδρε* διαφωνω, υπαρχουν πολλοι που θελουν να ζησουν σε μια συγχρονη χωρα. Το θεμα ειναι να δημιουργηθει η κρισιμη μαζα.
που είναι ολοι αυτοί που θέλουν συγχρονη χώρα
γιατί αν ήταν πολλοί θα την είχαμε ήδη
-
Κάτι πήγε να γίνει με ΑΣΕΠ και Πεπονή αλλά ήταν βαρύ το πεπόνι και δεν το άντεξε ο λαός. 400 χρόνια ρουσφέτι , αυτό ξέρουμε , αυτό εμπιστευόμαστε. Είναι πλεον στο DNA δεν μπορείς να το αλλάξεις , Έλληνας = μπουνταλάς και απατεώνας.
-
Να μιλάμε λίγο απλά. Αν είσαι άνεργος 6 μήνες ή έχεις κουραστεί να τρως στη μάπα το όποιο αφεντικό και σε πάρει τηλέφωνο ο Γκρούεζας και σου πει ότι 'να στρώσουν λίγο τα πράγματα Παναγιώταρε και θα βρω να σε βάλω κάπου καλά' τη χέζεις και την κοινή λογική και τη δημιουργία και τη σύγχρονη χώρα.
Προφανώς ακόμα πουλάει το παραμύθι.
Απροπό. Νομίζετε ότι οι επαναστατικές δυνάμεις του τόπου (πχ σύριζα) είναι εκτός αυτού του παιχνιδιού;
-
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Να μιλάμε λίγο απλά. Αν είσαι άνεργος 6 μήνες ή έχεις κουραστεί να τρως στη μάπα το όποιο αφεντικό και σε πάρει τηλέφωνο ο Γκρούεζας και σου πει ότι 'να στρώσουν λίγο τα πράγματα Παναγιώταρε και θα βρω να σε βάλω κάπου καλά' τη χέζεις και την κοινή λογική και τη δημιουργία και τη σύγχρονη χώρα.λογικό και κατανοητό δεν είναι αυτό ρε EDDIE_147 όσο ηλίθιο και αν είναι
-
Με το ίδιο σκεπτικό και ο Λαυρεντιάδης λογικά δεν έπραξε;
Αφού μπορούσε να εκμεταλλευτεί κάποιες καταστάσεις για να γίνει μεγιστάνας στις πλάτες άλλων γιατί να μην το κάνει;Γιατί ο Γιωργάκης λογικά δεν έπραξε;
Ο Κόκκαλης;
Το Aki;
Το Tzoumakistiri;
Το Voulgaraki;
Ο Ευφραίμ;
Ο Ρουσσόπουλος;and the list goes on
Επειδή εμάς μας αρκεί μια θεσούλα στο δημόσιο θα πρέπει να αρκεί και σ' αυτούς;
Δε νομίζω Τάκη...Ο λάκος στην παραπάνω φάβα είναι η έλλειψη ελέγχου που τη γουστάρουμε όσο τίποτα...
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Γι αυτόν εδώ τι λέτε?Για καφενείο καλός είναι.
-
δεν είπα οτι είναι σωστό αλλα αν είσαι σε χοντρά ζόρια και δεν υπάρχει λύση πραγματικά το κατανοώ
οταν δεν έχεις ενα επιχειρηματικό περιβάλον που να κάνει το δημόσιο μη θελκτικό τότε δεν έχεις και πολλές λύσεις.
Εκλογές 2012 [#2]