-
Mμμμ.. μαλιστα ! αυτη ειναι ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ !!!
-
Τα δελτία τύπου συντάσσονται από την εκάστοτε διοργανώτρια λέσχη....Η περιγραφή και σε αυτή, δυστυχώς, την περίπτωση (όπως και στην περίπτωση της ΑΛΑ) είναι για τα μπάζα....Και αναρωτιέμαι....Αυτοί που αναδημοσιεύουν, δεν διαβάζουν; Κανείς από την ΕΠΑ δεν είναι στους αγώνες; Αυτη η περιβόητη επιτροπή προβολής και ενημέρωσης είναι μόνο για να βολτάρει στα service park και στις ειδικές με μοντελάκια τελευταίας εσοδείας;
Δεν περιμένω απαντήσεις ΚΑΙ σε αυτά τα ερωτήματά μου, όπως και στα προηγούμενα....Τις απαντήσεις τις ξέρω....Μη χαλάσετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να μας απαντήσετε....
-
Πείτε με ανώμαλο, αλλά εγώ ως θεατής ευχαριστήθηκα κάμποσα περάσματα, αν και στο τέλος έμεινα με τη γεύση ότι αυτός ήταν μισός αγώνας λόγω έλλειψης συμμετοχών. Φρόντισα, ως συνήθως, να καθίσω σε γνωστά μου γρήγορα κομμάτια και είδα κάμποσους οδηγούς να περνάνε καλά ως πολύ καλά και τον Κύρκο να κάνει ΤΟ πέρασμα χωρίς υποψία αφήματος σε ένα από τα πιο δύσκολα σημεία στο Οινοχώρι, εκεί που κάποτε ο McRae απογείωνε το Ιμπρέζα.
Και οι 3 πρώτοι με τα Ν4 ήταν καλοί, το ίδιο και οι μονομάχοι της Α7, όπως και κάμποσοι με Α6. Στο δε βραδινό Μπράλο, όπου είδα και τους συμμετέχοντες στο σπριντ, έγιναν κάμποσα καλά περάσματα αλλά το πέρασμα του Ζάχου χωρίς αύριο στις απανωτές αριστερές μετά την τελευταία αριστερή φουρκέτα θα μείνει αξέχαστο.Κάτι που παρατήρησα ξανά είναι ότι οι θεατές των ελληνικών αγώνων δεν έχουν ιδέα τι βλέπουν και τι μπορούν να περιμένουν να δουν. Είναι όλοι μαζεμένοι σε φουρκέτες και κλειστές στροφές και κριτικάρουν τους οδηγούς και τα προσθιοτετρακίνητα γιατί δεν πάνε 'με τις μπάντες'. Όλος ο νυχτερινός Μπράλος ήταν τίγκα στον κόσμο, αλλά σε γρήγορα κομμάτια με κεκτημένες ανάθεμα αν ήταν 4-5 άνθρωποι συνολικά. Αναρωτιέμαι οι υπόλοιποι τι είδαν.
Εύχομαι γρήγορη επιστροφή σε Σταφυλοπάτη και Σύλλα που κατρακύλισαν στην πλαγιά στην ίδια ακριβώς πονηρή αριστερή. Και οι δύο είχαν κάνει πολύ καλό πέρασμα λίγο πριν.
-
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΧΕΣ ΚΑΠΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΑΕ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ. -
-
Ο χρήστης WaGoN R έγραψε:
ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ,ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
ΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΑΧΕΣ ΚΑΠΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΓΕΝΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΤΗΣ ΟΜΑΕ ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ.ΕΙΔΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΕΡΑΚΗ ΑΝΔΡΕΑ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΦΙΛΙΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.
-
31ο Ράλλυ Φθιώτιδος-4ο Σπριντ Μπράλου απο την Α.Λ.Α.Λαμίας