-
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.........ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ 1οΠΕΡΑΚΗΣ 2οΑΝΑΠΟΛΙΩΤΑΚΗ3οΤΑΣΣΙΟΠΟΥΛΟ .ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ
-
Ο χρήστης grN έγραψε:
κατι ακουσα για ακυρωση της νυχτερινης, ξερει κανεις κατι επισημο???ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Κο ΝΙΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6977959322 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....................
-
Ο χρήστης MEGA CARS έγραψε:
κατι ακουσα για ακυρωση της νυχτερινης, ξερει κανεις κατι επισημο???
ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Κο ΝΙΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6977959322 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....................
Το τηλέφωνο, γιατι μας το δίνεις? Οι ενδιαφερόμενοι, να μιλήσουν μαζί του? Και αφού βάζει ανακοίνωση μέσα στο Forum - αρα το υπολογίζει σαν ενα μέσο πληροφόρησης- γιατι δεν δίνει και τις ανάλογες πληροφορίες που ζητούν οι αγωνιζόμενοι μέσω του Forum? Μηπως για να υπάρχει ενα αισθημα 'φιλίας' και προσωπικής σχέσης? ή δεν υπάρχει χρόνος για ερωταπαντήσεις? Αχ αυτά ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΆΚΙΑ...
-
ΜΙΛΗΣΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.Κο ΝΙΚΟ ΜΑΝΩΛΗ ΣΤΟ ΤΗΛ.6977959322 ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.....................
thanx!
-
Ο χρήστης van έγραψε:
Το τηλέφωνο, γιατι μας το δίνεις? Οι ενδιαφερόμενοι, να μιλήσουν μαζί του? Και αφού βάζει ανακοίνωση μέσα στο Forum - αρα το υπολογίζει σαν ενα μέσο πληροφόρησης- γιατι δεν δίνει και τις ανάλογες πληροφορίες που ζητούν οι αγωνιζόμενοι μέσω του Forum? Μηπως για να υπάρχει ενα αισθημα 'φιλίας' και προσωπικής σχέσης? ή δεν υπάρχει χρόνος για ερωταπαντήσεις? Αχ αυτά ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΆΚΙΑ...
ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ...........................
-
Ένα ερώτημα που τίθεται και ενδεχομένως απασχόλησε την Οργάνωση, και αφορά τους 15 συμμετέχοντες στο Σπρίντ, είναι με ποιόν τρόπο θα διαχειρισθεί τον ιδανικό χρόνο μεταξύ της Αφετηρίας 2 - Μπράλος 2 – 09:58 και του ΣΕΧ 3 – Ηράκλεια 3 – 13:06, ο οποίος ορίζεται στις 3 ώρες και 8 λεπτά.
Οι Αγωνιζόμενοι θα έχουν αυτόν τον (ομολογουμένως μεγάλο) χρόνο ελεύθερο για να διανύσουν τα 9,58 χλμ της ειδικής, συν τα 16,88 χλμ. της απλής διαδρομής ή θα οργανωθεί κάποιο Parc Ferme πριν το ΣΕΧ 3 – Ηράκλεια 3, ώστε να υπάρξει σωστότερος έλεγχος και καλύτερη ευταξία στην εύρυθμη ροή του αγώνα ;
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πείραμα – προσπάθεια, δηλ. ράλλυ και σπρίντ ταυτόχρονα σε μια διοργάνωση, πρώτη φορά επιχειρείται και είναι καλό να πετύχει και να καθιερωθεί.
Πιστεύω ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στον αγώνα, όπως π.χ. οι 7 αγωνιζόμενοι που δήλωσαν και στους 2 θεσμούς, θα έχουν το βάρος της μιας επί πλέον ειδικής, αλλά και το όφελος του ενός επί πλέον σέρβις, έναντι των υπολοίπων 15 συναδέλφων τους ή ότι οι συνοδηγοί αυτοί πρέπει να έχουν 2 διαφορετικά καρνέ στα χέρια τους, ή ο μεγάλος χρόνος αναμονής για την 3η ειδική στο Σπρίντ, ή οι διαφορετικοί (ταυτόχρονα) αριθμοί λειτουργίας σε ορισμένα κοντρόλ κριτών, κλπ.
Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά,
Καλή Επιτυχία σε Οργάνωση και Αγωνιζόμενους
-
Καλησπέρα σε όλους
Συγγνώμη αλλά λόγω τρεξίματος μετά το post μου της 22/03/12 μόλις τώρα 'ξαναμπήκα'
Λοιπόν
κ.'sp0+'Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
α) Εάν και θεωρώ και πρόκληση, και όμορφη εμπειρία τη νυχτερινή ειδική, και εάν και προσωπικά είχα εξασφαλίσει προβολιέρα, θεωρώ επίσης εντελώς άκαιρη την προσπάθεια της λέσχης τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να την εντάξει και στο σπριντ (το γεγονός μάλλον έδιωξε περισσότερους από ότι προσέλκυσε, για ευνόητους λόγους)Δικαίωμά σας η γνώμη σας και σεβαστή καθ'ολα.
γ) Προσωπικά, η λέσχη με αγνόησε δια του εκπροσώπου της, σε επανειλλημένες ερωτήσεις επί σοβαρού θέματος το οποίο έθεσα σε αυτό το βήμα, το οποίο η ίδια χρησιμοποιεί για επικοινωνία, ενημέρωση και διαφήμιση. Άρα δεν πάω εκεί που δεν με σέβονται και δεν με υπολογίζουν.
Εδώ μέσα γράφω ώς 'ενας απλός και μόνος κάου μπόυ' με ονοματεπώνυμο, χωρίς κανένα απολύτως τίτλο ή ιδιότητα, και ώς τέτοιος ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ δέν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς είναι αυτή η πολυσυζητημένη ερώτησή σας γιά να σας απαντήσω.Συγχωρήστε με, αλλά ή το μυαλό μου είναι λίγο, ή είναι πολύ κουρασμένο.Παρ'ολα ταύτα αν μου την εξηγήσετε κάπως,θα σας απαντήσω,εάν ξέρω, αλλά μετά την Δευτέρα γιατί δέν υπάρχουν ούτε αυτά τα 10΄μέχρι τότε.
Εκ χαρακτήρος, επι προσωπικού, ποτέ δεν αγνοώ κανένα συνομιλητή, ακόμα και άν δεν τον γνωρίζω προσωπικά όπως εσάς.Φίλε Βασίλη
Νομίζω οτι μπερδεύτηκες με κάποια άλλη λέσχη με αυτά που γράφεις περί ξύλινης γλώσσας κλπ, και πιστεύω πώς εάν αναλογιστείς - θυμηθείς - ομολογήσεις (στόν εαυτό σου κατ'αρχήν) θα καταλάβεις οτι όντως μπερδεύτηκες.Καί για να προχωρήσουμε σε εποικοδομητικές ερωταπαντήσεις - διευκρινήσεις
Ένα ερώτημα που τίθεται και ενδεχομένως απασχόλησε την Οργάνωση, και αφορά τους 15 συμμετέχοντες στο Σπρίντ, είναι με ποιόν τρόπο θα διαχειρισθεί τον ιδανικό χρόνο μεταξύ της Αφετηρίας 2 - Μπράλος 2 – 09:58 και του ΣΕΧ 3 – Ηράκλεια 3 – 13:06, ο οποίος ορίζεται στις 3 ώρες και 8 λεπτά.
Τό ανωτέρω ωράριο αφορά το ράλλυ και μόνο.Υπάρχει ανηρτημένο διαφορετικό ώράριο, road book, κανονισμός για το Σπρίντ.Οι 15 του Σπρίντ θα γυρίσουν μετά την ΑΦΕΤ.2 κατέυθείαν στόν Σεχ 3 με ιδανικό χρόνο που θα ανακοινωθεί μετά το τέλος του Τ.Ε.όπως γίνεται πάντα στα Σπρίντ
Οι Αγωνιζόμενοι θα έχουν αυτόν τον (ομολογουμένως μεγάλο) χρόνο ελεύθερο για να διανύσουν τα 9,58 χλμ της ειδικής, συν τα 16,88 χλμ. της απλής διαδρομής ή θα οργανωθεί κάποιο Parc Ferme πριν το ΣΕΧ 3 – Ηράκλεια 3, ώστε να υπάρξει σωστότερος έλεγχος και καλύτερη ευταξία στην εύρυθμη ροή του αγώνα ;
Οχι, αφού σύμφωνα με τον Γ.Κ.Σπρίντ τα αυτοκίνητα μεταξύ των δύο ε.δ. είναι ελέυθερα.
Πιστεύω ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στον αγώνα, όπως π.χ. οι 7 αγωνιζόμενοι που δήλωσαν και στους 2 θεσμούς, θα έχουν το βάρος της μιας επί πλέον ειδικής, αλλά και το όφελος του ενός επί πλέον σέρβις, έναντι των υπολοίπων 15 συναδέλφων τους
Οι 7 'ντούμπλεξ' έχουν το βάρος 2 επι πλέον ε.δ. και οχι μιάς (Ραλλύ), αλλά οχι προνόμιο σέρβις καθότι οι 15 Σπρίντ θα εχουν χρόνο για σέρβις, και μάλιστα ελεύθερο, μεταξύ 2ης και 3ης ε.δ.
ή ότι οι συνοδηγοί αυτοί πρέπει να έχουν 2 διαφορετικά καρνέ στα χέρια τους,
Θα εχουν μόνο το καρνέ του Ραλλύ με τις 5 ε.δ. μόνο που οι 3 Μπράλοι θα 'παίξουν' και για το Σπρίντ
ή οι διαφορετικοί (ταυτόχρονα) αριθμοί λειτουργίας σε ορισμένα κοντρόλ κριτών, κλπ.
Εχει προβλεφθεί πλήρως, και είναι στημένα ήδη δύο ξεχωριστά data, σαν π.χ. να γίνεται ο ενας αγώνας στήν Λαμία και ο άλλος στην Κρήτη, ακριβώς για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.
Η αλήθεια είναι ότι αυτό το πείραμα – προσπάθεια, δηλ. ράλλυ και σπρίντ ταυτόχρονα σε μια διοργάνωση, πρώτη φορά επιχειρείται και είναι καλό να πετύχει και να καθιερωθεί.
Οντως, και προσπαθούμε να το τελειοποιήσουμε προκαταβολικά.
Ελπίζω να βοήθησα κε Μιχάλη.
Καλό αγώνα λοιπόν σε όλους και από εμένα. -
Οι πρόσφατες συστάσεις της Ομοσπονδίας περί Ράλλυ-Σπριντ, προφανώς πήγανε περίπατο, ε;
αυτη ηταν η ερωτηση η οποια ηταν γραμμενη 2η στη σειρα στο θεμα αυτο.
βολικο να σχολιαζετε αναλυτικα τις ερωτησεις που θελατε και οχι αυτο το τοσο απλο ερωτημα.....
αν πειτε οτι δεν ξερετε περι τινος προκειται τοτε δεν παρακολουθειται τα μαξιμουμ 5 γεγονοτα-θεματα των ελληνικων αγωνων τον τελευταιο καιρο...
και αρα σας νοιαζει μονο ο αγωνας σας(θελω να πιστευω οτι δεν ειναι ετσι.) -
Κύριε 'ΝikΜan' καλημέρα.
Στο συγκεκριμένο φόρουμ είμαστε όλοι επώνυμοι (έχουν αλλάξει λίγο τα πράγματα, εάν δεν το καταλάβατε....) ακόμα και αν το ονοματεπώνυμο μας δεν είναι γραμμένο φανερά κάπου στις δημοσιεύσεις μας.
Το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε αυτό το βήμα για προβολή του αγώνα και ενημέρωση των ενδιαφερομένων (μεταξύ αυτών και εγώ) αυτόματα σας βγάζει από τη θέση του 'χωρίς τίτλο και ιδιότητα μοναχικού επώνυμου κάου-μπόυ' και σας καθιστά υπεύθυνο για τις δημοσιεύσεις σας και την επικοινωνία , από τη στιγμή δε που κατέχετε αυτή τη θέση στη διοργανώτρια λέσχη και τον αγώνα.
Το ερώτημά μου, όσο και αν δεν το θέλετε, ήταν και εποικοδομητικό και ουσιώδες, τουλάχιστον τόσο, όσο και τα ερωτήματα που ακολούθησαν. Και ήταν το πρώτο και σαφώς διατυπωμένο τουλάχιστον δις....και ως εκ τούτου δεν θα το επαναλάβω...Σε άλλους κατέστη σαφές..Σε εσάς όχι...ΟΚ...
Στην απάντηση σας δε, αγνοήσατε παντελώς και το β)...Γιατί;
Το ξέρω ότι είναι πολύ το τρέξιμο τέτοιες ώρες, αλλά, τουλάχιστον εσείς, που καταδέχεστε αυτό το φόρουμ, θα έπρεπε να είστε ποιο επικοινωνιακός (και εδώ έρχεται η παρατήρηση του Βασίλη....που μάλλον έχει δίκιο...).Θα πω μόνο ότι με λίγες παραπάνω κινήσεις θα μπορούσατε να μαζέψετε περισσότερες συμμετοχές και να έχετε ακόμα περισσότερους ικανοποιημένους 'πελάτες'...
Εύχομαι καλό αγώνα σε όλους..
Σπύρος Πούντος. (επωνύμως....!!!!! )
-
Σπύρο,
Οφείλω, ομως, να ομολογήσω, οτι ήταν ενα θετικό βήμα ως προς την εξέλιξη της επικοινωνίας της Λέσχης.Επίσης, τα ερωτήματα, ήταν πολλά(σε πολύ πρώιμο στάδιο - πριν φτάσει ο Αγώνας σε αυτή την φάση εξέλιξης), και ενα απο αυτά είναι, το γιατι καταργήθηκε η Παυλιανη...(Σημαντικός λόγος για την δήλωση μιας συμμετοχής).
Γιατι πχ, δεν εγινε Σπριντ η Παυλιανη, ωστε να μην καταργηθεί...
Γιατι δεν επιλέχτηκε και μια κατηφορική ειδική αλλα και οι δύο με πολύ στήθωμα.πχ Μπράλος κατηφόρα, ας πούμε...
Γιατι δεν πιέστηκε η ΟΜΑΕ, ωστε να γίνουν ολα αυτά που είχε υποσχεθεί κατα την ανακοίνωση του Προγράμματος (αν αυτό σας εφερε εμπόδια)...Γιατι πέρνετε αποφάσεις για τις ειδικές διδρομές, χωρίς εστω τυπικά, να κάνετε ενα υποτυπώδες Γκάλοπ πολύ πριν την οργάνωση ενός αγώνα, αφού στο κάτω κάτω...οι οδηγοί είναι αυτοί που θα τρέξουν και αρα αυτοί είναι που θα επρεπε να ειχαν το πρώτο λόγο στο που θα ήθελαν να συναγωνιστούν...Πακετάκια ειδικών διαδρομών και το επικρατέστερο κερδίζει.
Είναι δύσκολες μέρες και η εμμεση διαφήμιση, αλλα και η υποστήριξη χρειάζεται...λέω εγώ...
ΥΓ: Η Α.Λ.Α, και η Βέροια μέχρι στιγμής εχουν την καλύτερη επικοινωνία και ελπίζω να το διατηρήσουν...και να μην καβαλήσουν καλάμι...και ισως θα επρεπε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι απο αυτό...
ΥΓ2: Κοίτα να δεις, που η ΕΛΠΑ θα οργανώσει το Σπριντ της, στον Αη Γιαννη (ετσι ακούγεται), αλλα σαν ασχετοι, δεν ξεκινούν απο τώρα να το διαφημίσουν, να προγραμματιστεί ο κοσμάκης...Το αφήνουν για το τέλος...για εκπληξη...Τότε που δεν θα εχει μείνει αγωνιστικό και χρήματα για διασκέδαση...Αυτή η ΕΛΠΑ πιάνει χρυσό και καταφέρνει να το κάνει σκουπίδι...Το Ιστορικό τους μάρανε... -
ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΟΣΟ ΕΣΥ ΕΜΕΝΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ...........................
Εχεις όρεξη...αλλα επειδή εγώ σε 'πάω', δεν θα το συνεχίσω...Δεν ξέρω αν βλέπω αστυνομικά έργα, αλλα δεν καταλαβαίνω που προσβλήθηκες...Διοτι η ερώτηση ως προς εσένα τελειώνει στο:
'Το τηλέφωνο, γιατι μας το δίνεις? Οι ενδιαφερόμενοι, να μιλήσουν μαζί του?' Ολα τα αλλα δεν σε αφορούν, αλλα αφορούν τον Αλυτάρχη...Τέλος! Οποτε, και δεν καταλαβαίνω το νόημα της επίθεσής σου, αφού απο μεριά μου δεν σε έθιξα. Παρόλαυτά δεν πειράζει, αρκεί που σε θαύμασα στην Ριτσώνα με την υπόλοιπη διάδα(Ζαγαρη και Τσιούρη)...και περιμένω και την συνέχεια... -
Ο χρήστης van έγραψε:
Εχεις όρεξη...αλλα επειδή εγώ σε 'πάω', δεν θα το συνεχίσω...Δεν ξέρω αν βλέπω αστυνομικά έργα, αλλα δεν καταλαβαίνω που προσβλήθηκες...Διοτι η ερώτηση ως προς εσένα τελειώνει στο:
'Το τηλέφωνο, γιατι μας το δίνεις? Οι ενδιαφερόμενοι, να μιλήσουν μαζί του?' Ολα τα αλλα δεν σε αφορούν, αλλα αφορούν τον Αλυτάρχη...Τέλος! Οποτε, και δεν καταλαβαίνω το νόημα της επίθεσής σου, αφού απο μεριά μου δεν σε έθιξα. Παρόλαυτά δεν πειράζει, αρκεί που σε θαύμασα στην Ριτσώνα με την υπόλοιπη διάδα(Ζαγαρη και Τσιούρη)...και περιμένω και την συνέχεια...ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
-
ΑΝ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΑΝ ΕΜΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ.ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΚΕΠΑΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΝΩΜΗ
Ωχ!!!! Συγνώμη για το υφος μου και απο μένα...Να χαίρεστε το Γιο!!!!
-
Ο χρήστης NikMan έγραψε:
Πιστεύω ότι υπάρχουν ενδιαφέροντα στοιχεία στον αγώνα, όπως π.χ. οι 7 αγωνιζόμενοι που δήλωσαν και στους 2 θεσμούς, θα έχουν το βάρος της μιας επί πλέον ειδικής, αλλά και το όφελος του ενός επί πλέον σέρβις, έναντι των υπολοίπων 15 συναδέλφων τους
Οι 7 'ντούμπλεξ' έχουν το βάρος 2 επι πλέον ε.δ. και οχι μιάς (Ραλλύ), αλλά οχι προνόμιο σέρβις καθότι οι 15 Σπρίντ θα εχουν χρόνο για σέρβις, και μάλιστα ελεύθερο, μεταξύ 2ης και 3ης ε.δ.
Θετικό αυτό Νίκο και θα ήταν επίσης χρήσιμο να αποτυπωθεί – καταγραφεί στο ωράριο του 1ου αυτοκινήτου και στην αντίστοιχη τουλίπα του Road Book ένας ελεύθερος χώρος Service Park (χωρίς ΣΕΧ in – out), αλλά σαφώς οριοθετημένος εντός της απλής διαδρομής των 16,88 χλμ. με ασφάλεια (πυροσβεστήρες, κλπ), με άνεση (ένα ψυγείο με νερά, αναψυκτικά, κλπ) και όχι διάσπαρτα στα ρείθρα της ασφάλτινης διαδρομής, με όποιον κίνδυνο συνεπάγεται αυτό, για Αγωνιζόμενους και Τεχνικούς. Κατά την ταπεινή μου γνώμη, πρέπει να αντιδιαστέλλεται το ελεύθερο με το ασύδοτο και το επιτρεπόμενο με το άναρχο.
ή ότι οι συνοδηγοί αυτοί πρέπει να έχουν 2 διαφορετικά καρνέ στα χέρια τους,
Θα εχουν μόνο το καρνέ του Ραλλύ με τις 5 ε.δ. μόνο που οι 3 Μπράλοι θα 'παίξουν' και για το Σπρίντ
Χμ, δεν νομίζω να είναι απόλυτα σωστό αυτό. Όχι μόνο 2 καρνέ πρέπει να έχουν μαζί τους, αλλά και 2 Road Book και 2 αναλυτικά δρομολόγια, διότι στα καρνέ δεν καταγράφονται μόνο οι επιδόσεις των ειδικών διαδρομών, αλλά και οι ιδανικοί χρόνοι από ΣΕΧ σε ΣΕΧ και η πορεία (κατεύθυνση) του πληρώματος.
Από την στιγμή που θα πάρουν Αφετηρία στις 09:15 το πρωί, αυτόματα και παράλληλα «τρέχουν» σε δύο διαφορετικούς αγώνες, με διαφορετικό βαθμό δυσκολίας, διαφορετικό μέγεθος, διαφορετικό δρομολόγιο και με άλλους ιδανικούς χρόνους.
Το αξιοπαρατήρητο είναι ότι τους δίνει η Οργάνωση (πολύ σωστά) το δικαίωμα ακόμη και κατά την διάρκεια της εξέλιξης του αγώνα να αλλάξουν γνώμη, είτε ηθελημένα είτε λόγω ανωτέρας βίας και να ακολουθήσουν – επιλέξουν την διαδρομή και τους ιδανικούς χρόνους του Σπρίντ και όχι του Ράλλυ.Δύο ενδεχόμενα τα οποία μπορεί να προκύψουν κατά την διάρκεια του αγώνα,
1ο παράδειγμα : Πλήρωμα αφού πάρει εκκίνηση από το 1Δ παθαίνει αβαρία στην απλή, αλλά δεν ακινητοποιείται και συνεχίζει αλλάζοντας (υποβαθμίζοντας) τον στόχο του και αντί το τερματισμό στο Ράλλυ, επιδιώκει αυτόν του Σπρίντ. Αυτό το πλήρωμα πρέπει να έχει μαζί του το R.B. ώστε να περάσει και να κάνει τον κύκλο του, μέσω Δαμάστας (το δρομολόγιο του Σπρίντ) και το Καρνέ επίσης για να ακολουθεί τους νέους ιδανικούς χρόνους.2ο παράδειγμα : Πλήρωμα που τρέχει στην 4η ειδική του Ράλλυ, (Μπράλος 3), αντιμετωπίζει μηχανικά προβλήματα και πιθανολογώντας ότι δεν θα μπορέσει να βγάλει ακόμη μία ειδική (Καλοσκοπή 2) και άλλα 76 χλμ. απλής έως την Λαμία, δεν ρισκάρει την εγκατάλειψη και αποφασίζει – επιλέγει να τερματίσει στο ΣΕΧ 3Α , δηλ. στο Stop της ειδικής και να βαθμολογηθεί τουλάχιστον για τον αγώνα του Σπρίντ.
Θα μπορούσα να αναφέρω και άλλες περιπτώσεις με τις οποίες αποδεικνύεται η αναγκαιότητα του εφοδιασμού του πληρώματος με τα επίσημα έγγραφα και των δύο αγώνων. ‘Όλα αυτά βέβαια αφορούν μόνον τους Αγωνιζόμενους που έχουν επιλέξει και τους 2 αγώνες.
Όπως και νάχει πάντως είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά και εμπιστεύομαι απόλυτα τους Αγωνοδίκες και τον Παρατηρητή του αγώνα και πιστεύω ότι θα αντιμετωπίσουν άμεσα και σοφά οποιαδήποτε «ασυνήθιστη» εξέλιξη του αγώνα.
-
Καλοι οι νεοτερισμοι ...οταν ομως μπορουν να αλλαξουν το αξιολυπητο σκηνικο των σημερινων αγωνων .
Μια ματια στους χρονους αυτου του αγωνα , και παθαινεις καταθλιψη .Βλεπει κανεις οτι αν υπηρχαν αλλοι 5 παππουδες να ενοικιασουν απο μια φτερουγα .... θα πιστευες οτι στα ΚΑΠΙ πηραν η ηπιαν κατι , και αμολυθηκαν στα ανυφορια της Λαμιας να εξευτελισουν τους νεους .......... που δεν εχουν μπαμπα να τους παρει μια φτερουγα .
Ησαστε για τα μπαζα ρε σωτηρες του αθληματος , που περιμενετε να εχει και μελλον το χαλι σας το μαυρο .
Φατε την τωρα με συμμετοχες τρεις κι ο κουκος , να βαλετε μυαλο , Διεγράφη προσβλητική έκφραση. Δεν είναι ανάγκη να το παρατραβάς και να προκαλείς, είναι σαφές τι θέλεις να πεις και χωρίς αυτά... [Mod]
To μονο ευχαριστο γεγονος οτι η ΕΛΟΑΜ ετοιμαζει πολυ συντομα να κανει , το ροντε της χρονιας με ...... την και gamo την ειδικη (και με ωραια κατηφοριτσα ) 4 φορες και θα μετρανε τα 3 καλυτερα περασματα !!!
-
ενδιαφερον...
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Καλοι οι νεοτερισμοι ...οταν ομως μπορουν να αλλαξουν το αξιολυπητο σκηνικο των σημερινων αγωνων .Μια ματια στους χρονους αυτου του αγωνα , και παθαινεις καταθλιψη .Βλεπει κανεις οτι αν υπηρχαν αλλοι 5 παππουδες να ενοικιασουν απο μια φτερουγα .... θα πιστευες οτι στα ΚΑΠΙ πηραν η ηπιαν κατι , και αμολυθηκαν στα ανυφορια της Λαμιας να εξευτελισουν τους νεους .......... που δεν εχουν μπαμπα να τους παρει μια φτερουγα .
Ησαστε για τα μπαζα ρε σωτηρες του αθληματος , που περιμενετε να εχει και μελλον το χαλι σας το μαυρο .
Φατε την τωρα με συμμετοχες τρεις κι ο κουκος , να βαλετε μυαλο , Διεγράφη προσβλητική έκφραση. Δεν είναι ανάγκη να το παρατραβάς και να προκαλείς, είναι σαφές τι θέλεις να πεις και χωρίς αυτά... [Mod]
To μονο ευχαριστο γεγονος οτι η ΕΛΟΑΜ ετοιμαζει πολυ συντομα να κανει , το ροντε της χρονιας με ...... την και gamo την ειδικη (και με ωραια κατηφοριτσα ) 4 φορες και θα μετρανε τα 3 καλυτερα περασματα !!!
Αντιπαρερχομαι το 'Διεγράφη προσβλητική έκφραση. Δεν είναι ανάγκη να το παρατραβάς και να προκαλείς, είναι σαφές τι θέλεις να πεις και χωρίς αυτά... [Mod]' και το 'χαλι σας το μαυρο' και μακαρι η ΕΛΟΑΜ να διοργανωσει τον αγωνα αυτο, ωστε ο συναγωνισμος να φερει και καλυτερες ημερες στο αθλημα!!!
'el-em'
-
Aντιπαρερχομαι τους αντιπαρερχομενους και ρωτω , μηπως ξερει καποιος τι εγινε ο μικρος Ζαχος και εξαφανιστηκε απ'τους επομενους χρονους ? γιατι αυτος ο χλεμπουρας που κανει περιγραφη στο σιτε της ΟΜΑΕ ..... τον αγνοησε τελειως ?Aναρωτιεμαι πραγματικα , μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους ?,υποτιθεται πως με , και φτανει να αναφερει την ολη κατασταση μεχρι ενος συμπαθεστατου κατα τα αλλα πλην θεοκουλου με φτερουγα στον πατο Ν4....και δεν αναφερει τι ? απεγινε ο πρωταγωνιστης της Α6 και γενικης !!!
Μηπως στην υπερπροσπαθεια τους οταν βρησκοντε σέ τετοια θεση οι κονδυλοφοροι , (για να γλειψουν κανενα κοκκαλακι δηλ.), παθαινουν μπλακ αουτ ?Οσοι κοπανοι υπαρχουν θα τους βρουν παντως , και θα τους χρησιμοποιουν (τον αλλον τον δυστυχο που βαζει τα βιντεο τον εχετε ακουσει τι λεει ? ) , αν ηταν στην θεση του Β.Ζ. με το c2 κανενας φτερουγατος κολλητος τους θα μας τα ειχαν κανει μελομακαρονα
Οτι τσαμπα ρε ανθρωποι , δεν σημαινει οτι μπορει να κανει και καλο στο αθλημα ...ημαρτον .υ.γ. καλο μηνα ...τσιμπες
-
ειχε ενα προβλημα με τα φρενα (κατι με το μουαγιε).
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Aντιπαρερχομαι τους αντιπαρερχομενους και ρωτω , μηπως ξερει καποιος τι εγινε ο μικρος Ζαχος και εξαφανιστηκε απ'τους επομενους χρονους ? γιατι αυτος ο χλεμπουρας που κανει περιγραφη στο σιτε της ΟΜΑΕ ..... τον αγνοησε τελειως ?Aναρωτιεμαι πραγματικα , μεχρι εκει φτανει το μυαλο τους ?,υποτιθεται πως με , και φτανει να αναφερει την ολη κατασταση μεχρι ενος συμπαθεστατου κατα τα αλλα πλην θεοκουλου με φτερουγα στον πατο Ν4....και δεν αναφερει τι ? απεγινε ο πρωταγωνιστης της Α6 και γενικης !!!
Μηπως στην υπερπροσπαθεια τους οταν βρησκοντε σέ τετοια θεση οι κονδυλοφοροι , (για να γλειψουν κανενα κοκκαλακι δηλ.), παθαινουν μπλακ αουτ ?Οσοι κοπανοι υπαρχουν θα τους βρουν παντως , και θα τους χρησιμοποιουν (τον αλλον τον δυστυχο που βαζει τα βιντεο τον εχετε ακουσει τι λεει ? ) , αν ηταν στην θεση του Β.Ζ. με το c2 κανενας φτερουγατος κολλητος τους θα μας τα ειχαν κανει μελομακαρονα
Οτι τσαμπα ρε ανθρωποι , δεν σημαινει οτι μπορει να κανει και καλο στο αθλημα ...ημαρτον .υ.γ. καλο μηνα ...τσιμπες
Απο εχθες ειχε προβλημα με τα φρενα του και σημερα στον πρωτο Μπραλο, πηγε το πενταλι στο πατωμα.
Αιτια ? Μια ραγισμενη πλημνη.
Για να μην ρισκαρει να το κανει τρομπετο, πολυ σωστα τα παρατησε.Φιλικα,
'el-em'
31ο Ράλλυ Φθιώτιδος-4ο Σπριντ Μπράλου απο την Α.Λ.Α.Λαμίας