-
ΕΙΝΑΙ γνωστο οτι ο κλαδος εχει παθει πανωλεθρια...πολλοι σκεφτονται διαφορους τροπους να επιβιωσουν. Ας αναφερουμε μερικους να δουμε μεχρι που φτανει η φαντασια μας-τους στα πλαισια της νομιμοτητας βεβαια. Πειτε τι εχετε δει η τι ιδεα εχετε. Ξεκιναω πρωτος....
CAR-WASH λογω πτωσης τζιρου,(αναμενομενο), την αιθουσα αναμονης την μετετρεψε σε μπαρακι...το πρωι πλενει και πουλαει καφεδες σε οσους περιμενουν και απο της 6-7 το απογευμα σερβιρει ποτα μεχρι το πρωι...αφου τον βασικο εξοπλισμο τον εχει. Εβαλε και ΝΟΒΑ για να μαζευονται να βλεπουν μπαλιτσα. Εκανε πολυ καλη διακοσμηση+ διαμορφωση του χωρου με μουσικη, ξυλινα-δερματινα επιπλα και εβαλε φυτα γυρω-γυρω και περγκολες, και σε τιποτα δεν θυμιζει πλυντηριο...σαν American Sallon το εκανε. Εβαλε και κουρτινες στη τζαμαρια να μη φαινεται το πληντυριο οταν δουλευει σαν μπαρ. Πολυ διακριτικο και φινο. Εξαιρετικο. Τιμες ποτου 5 ευρω..και δινει καρτουλα οτι την επομενη φορα τα 2-ευτερα ποτα σε ολη την παρεα σας ειναι κερασμενα..προφανως μεχρι να γινει γνωστο το μαγαζι...να παρεις την παρεα σου και να πας. Νομιζω ειναι μια πολυ σωστη-εξυπνη κινηση απο τον επιχειρηματια.
-
ΕΙΝΑΙ γνωστο οτι ο κλαδος εχει παθει πανωλεθρια...πολλοι σκεφτονται διαφορους τροπους να επιβιωσουν. Ας αναφερουμε μερικους να δουμε μεχρι που φτανει η φαντασια μας-τους στα πλαισια της νομιμοτητας βεβαια. Πειτε τι εχετε δει η τι ιδεα εχετε. Ξεκιναω πρωτος....
CAR-WASH λογω πτωσης τζιρου,(αναμενομενο), την αιθουσα αναμονης την μετετρεψε σε μπαρακι...το πρωι πλενει και πουλαει καφεδες σε οσους περιμενουν και απο της 6-7 το απογευμα σερβιρει ποτα μεχρι το πρωι...αφου τον βασικο εξοπλισμο τον εχει. Εβαλε και ΝΟΒΑ για να μαζευονται να βλεπουν μπαλιτσα. Εκανε πολυ καλη διακοσμηση+ διαμορφωση του χωρου με μουσικη, ξυλινα-δερματινα επιπλα και εβαλε φυτα γυρω-γυρω και περγκολες, και σε τιποτα δεν θυμιζει πλυντηριο...σαν American Sallon το εκανε. Εβαλε και κουρτινες στη τζαμαρια να μη φαινεται το πληντυριο οταν δουλευει σαν μπαρ. Πολυ διακριτικο και φινο. Εξαιρετικο. Τιμες ποτου 5 ευρω..και δινει καρτουλα οτι την επομενη φορα τα 2-ευτερα ποτα σε ολη την παρεα σας ειναι κερασμενα..προφανως μεχρι να γινει γνωστο το μαγαζι...να παρεις την παρεα σου και να πας. Νομιζω ειναι μια πολυ σωστη-εξυπνη κινηση απο τον επιχειρηματια.
-
-
Και το πλύσιμο πόσο έχει??
-
Επετρεψε μου με φιλικη διαθεση παντα κ επειδη αναφερεις τα πλαισια της νομιμοτητας,αυτο που κανει ο πλυντηριας ειναι καργα παρανομο κ ειναι θενα χρονου να πεσει η καρφωτη κ να του το κλεισουν εντελως.
Ποιος νοιαζεται σε καιρους κρισης θα μου πεις.. μα ο τυπος που εχει το κανονικο μπαρακι καπου κοντα κ ο πλυντηριας του περνει την πελατεια.
Το ιδιο θα εκανε κ ο πλυντηριας αν μαθαινε οτι ο μπαριαρης παρακατω πλενει κ αυτοκινητα το πρωι..
Η αδεια λειτουργιας καταστηματων εχει καποιο σκοπο
-
Να μην αναρωτηθω ως τι εχει δηλωμενο το καταστημα στην εφορία στο Δημο, αν εχει αδεια μουσικής και πληρωνει δικαιωματα αν εχει αδεια να πουλαει ποτα... αν κοβει αποδηξεις και τι γραφουν...
υγ.. με προλαβε αλλος...
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Και το πλύσιμο πόσο έχει??σTA κανονικα επιπεδα...εκανα μεσα εξω σε μχ5 με 12. (19 ευρω = πλυσιμο, + 1 ενα ουισκυ εγω και 1 μπυρα η συζυγος) Για βιολογικο μου ζητησε 60 (σαν σμαρτ) και οταν του ειπα οτι αλλου το κανουν με 30 μου ειπε ελα και θα το δουμε το θεμα...ακομη δεν πηγα...για βιολογικο.
-
Δε θα το λεγα έξυπνη επιχειρηματική κίνηση. Αντί να μειώσει τιμές, βγάλει προσφορές, δώσει κουπόνια για δώρα κλπ προτίμησε να συνδυάσει καφέ-ποτό με πλύσιμο. Θα σκάσεις δηλαδή το 12ευρω και θα δώσεις και άλλα 5 για ποτό σε τέτοιους καιρούς....δε νομίζω.
Τις όλες αλλαγές πότε θα τις αποσβέσει γιατί όσο να ναι κάτι του κόστισαν. -
δινει κουπονια και στο πλυσιμο...1/10 δωρεαν. Τιμες δινει καλες το πρωι στις πελατισσες του διπλανου σουπερμαρκετ... (νομιζω 8 μεσα-εξω). Την ωρα που δουλευει το πλυντηριο μεχρι 6-7 απογευμα κυριως ο κοσμος πινει κανα ανψυκτικο-καφε να περασει η ωρα..με 0.50 ευρω απο τον αυτοματο πωλητη κυριως. Το βραδυ το γυριζει σε κανονικο μπαρ. Αφου τα βασικα τα ειχε ετοιμα + το χωρο, νομιζω θα αποσβεσει πολυ γρηγορωτερα απο καποιον που ανοιγει μονο σαν μπαρ με το καλημερα. Επισησ δινει κουπονια στα ποτα..την επομενη φορα, τα 2-ρα κερασμενα.
Εδωσα προχθες απογευμα 19 ευρω (12 το μεσα εξω + 5 ουισκι μου +2 μπυρα συζυγου).
Εμενα μου αρεσε η κινηση του διοτι εδειξε φαντασια+δραστηριοτητα ο επιχειρηματιας, εχωσε καποια λεφτα, εκανε ενα συμπαθητικο μαγαζι που με λογικες τιμες (τα 5 ειναι λογικο σε σχεση με τα 7-9 που ζητανε αλλου + το κερασμα)...μαλλον εχει πιασει το ρυθμο και προσαρμοστηκε. Μου εδωσε 2 αποδειξεις για ποτα+πλυσιμο...ξεχωριστα. Δεν ξερω αν ειναι 2 επιχειρησεις που συστεγαζονται η μια μονο. Πιστευω θα ειναι νομιμος αφου ολο και καποια σοβαρα λεφτα θα εριξε...θα τσεκαρω-ρωτησω και θα ενημερωσω.
ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΕΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΡΗΠΤΙΤΖΑΔΗΚΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ...ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΤΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ
-
Μήπως αυτός πάντα μπαράκι ονειρευόταν και βρήκε ευκαιρία μέσα στην αναδουλειά να το φτιάξει;;
Αν όμως είναι παράνομος, που μάλλον είναι, δεν μπορώ να εγκρίνω τις κινήσεις του. -
Είναι παράνομο αφού άλλη άδεια πλυντήριο αυτοκινήτων και άλλη καφετέρια
-
γιατι σωνει και καλα να ειναι παρανομος?
μπορει να εχει αδεια και για αναψυκτήριο μπαρ .
-
Γυναικες ποτε θα βαλει;
-
billako ένα απέραντο εύρος επιλογών βλέπω να ζωγραφίζεται στα μάτια σου.
oh my god, the βενζιναδικο polls are just there waiting.... -
Κανά σουβλάκι ψήνει;;;
-
Είστε πίσω...
http://www.facebook.com/pages/Soft-Touc ... 6766998490Εγώ πάντως όντας γιαπωνεζόφιλος και λάτρης της ιαπωνικής κουλτούρας αναμένω το πρώτο καρ γούος που ο πελάτης θα τρώει το σούσι του, σε 50άρα πλάσμα θα βλέπει τον Κείτσι Τσουσίγια να ντριφτάρει ένα λευκό ΑΕ86, ενω θα μπορεί παράλληλα να χαζεύει το αστραφτερό του έβο να γυαλίζεται στο χέρι από έφηβα έζιαν γκομενάκια...
-
Διασκευή Χάρυ Κλυν:
'Δε μου λες ρε παληκάρι, μπορώ ν' αφήσω στο πίσω κάθισμα 5 ουίσκια και 8 μπύρες;'
'Βεβαίως κύριε'
'Ευχαριστώ ρε παιδί, να 'σαι καλά ε; ΜΠΟΥΟΥΟΥΑΡΧΧΧΧΧΧΧΧ!!!!
Ρίξε τώρα κι έναν βιολογικό να το φχαριστηθεί το αμαξάκι'
'Έφτασε!' -
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Είστε πίσω...
http://www.facebook.com/pages/Soft-Touc ... 6766998490Απ ότι φαίνεται απ τα σχόλια έκλεισε το Δεκέμβριο υποτείθεται για τις γιορτές μόνο και ακόμα δέν έχει ανοίξει
-
Νομίζω ο Χάρυ Κλύν θα άφηνε πίτσες και μπύρες και όχι ουίσκια.... Με τις πίτσες πετυχαίνεις το σωστό ηχητικό αποτέλεσμα που προκύπτει από στερεό, με το ουίσκυ ο ήχος θα ήταν πολύ λεπτός, ελαφρύς, μη ικανοποιητικός!
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ