-
Το αυτοκινιτο μου εχει τον καταλυτη και το φιλτρο σωματιδειων μαζι,και συνεχεια εχω προβλημα να βουλωνει το φιλτρο,ενω εχει αυτοματο καθαρισμα και μου δημιουργει προβληματα.Μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω??
(εκτος αν το σπασω μεσα..θα εχω προβλημα με τον εγκεφαλο του αυτοκινιτου?) -
Το αυτοκινιτο μου εχει τον καταλυτη και το φιλτρο σωματιδειων μαζι,και συνεχεια εχω προβλημα να βουλωνει το φιλτρο,ενω εχει αυτοματο καθαρισμα και μου δημιουργει προβληματα.Μηπως ξερει κανεις τι μπορω να κανω??
Ο χρήστης spanker3 έγραψε:
(εκτος αν το σπασω μεσα..θα εχω προβλημα με τον εγκεφαλο του αυτοκινιτου?)Στο μανουαλ δεν λεει τον τροπο για την αυτοματη αναγεννηση του φιλτρου ;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
(εκτος αν το σπασω μεσα..θα εχω προβλημα με τον εγκεφαλο του αυτοκινιτου?)Στο μανουαλ δεν λεει τον τροπο για την αυτοματη αναγεννηση του φιλτρου ;
Δυστυχως οχι φιλε μου,και οταν εχω προβλημα μου βγαζει check,και μου δινει λαθος βλαβες,μια πενταλ γκαζιου,μια αισθητηρα Λ,με λιγα λογια μπερδευεται ο εγκεφαλος..
Μηπως ειναι καλυτερα να σπασω τα τοιχωματα του φιλτρου σωματιδιων???
Οσο για την αναγεννηση,μου κανει αραια και που,αλλα εξακολουθει να βουλωνει και να μου δημιουργει προβληματα -
Ο χρήστης spanker3 έγραψε:
Δυστυχως οχι φιλε μου,και οταν εχω προβλημα μου βγαζει check,και μου δινει λαθος βλαβες,μια πενταλ γκαζιου,μια αισθητηρα Λ,με λιγα λογια μπερδευεται ο εγκεφαλος..
Μηπως ειναι καλυτερα να σπασω τα τοιχωματα του φιλτρου σωματιδιων???
Οσο για την αναγεννηση,μου κανει αραια και που,αλλα εξακολουθει να βουλωνει και να μου δημιουργει προβληματαΒαζεις καθαρο πετρελαιο κινησης ή......;
-
bill33 μονο κινησης,το αμαξι ειναι με ηλεκτρονικα μπεκ,δεν δουλευει αλλιως
-
η αναγέννηση γίνετε στον αυτοκινητόδρομο αυτόματα οπότε μια μεγάλη βόλτα ίσως βοηθήσει. Αν όχι το πας σε ένα συνεργείο στο βάζουν από το διαγνωστικό να κάνει αναγκαστικά αναγέννηση μόλις βγεις αυτοκινητόδρομο, και μετά το πας μια βόλτα σε ανοιχτό δρόμο και γίνετε η δουλειά.
-
Αν το τρυπισεις μετα απο λίγο επειδή η πίεση στην είσοδο και στην έξοδο οι συστήματος θα ειναι αλλα αντ άλλων θα σου βγάλει και άλλες ιστορίες.Εγω να σου πω στο δικό μου αυτοκίνητο μόλις πάρω χαμπάρι ότι ξεκινάει η αναγέννηση το πηγαίνω σταθερα σας 2500 με αποτέλεσμα να εχω αραιοτερα διαστήματα που συμβαίνει αυτο και ταχύτερη την όλη διαδικασια
-
βασικα μονο ο καταλυτης που βαζει στα μοντελα τα sirion και τα cuore αυτοκαθαριζεται ο καταλυτης,στα πετρελαιοκινητα ουτε μια στο εκατομμυρια παταμυθια των εταιρειων απλα το αλλαζεις
παραπανω βασιζομαι σε δεδομενα εχω δει στο youtube σε bmw 3diesel να καθαριζουν φιλτρο dpf και καταλυτη με πιεστικο πλυσης που δεν συνιστω λογω της ρυπανσης,το τι πραγμα καφε σαν χωμα εβγαζε δεν περιγραφεται -
ρίξε μια ματιά εδώ
http://www.caroto.gr/2011/12/19/diesel- ... emissions/ -
αυτό το πρόβλημα το έχω ακούσει σε πολλά αυτοκίνητα με τέτοιο φίλτρο.ελλαδάρα είσαι..!!
-
Ο χρήστης r200 έγραψε:
βασικα μονο ο καταλυτης που βαζει στα μοντελα τα sirion και τα cuore αυτοκαθαριζεται ο καταλυτης,στα πετρελαιοκινητα ουτε μια στο εκατομμυρια παταμυθια των εταιρειων απλα το αλλαζεις
παραπανω βασιζομαι σε δεδομενα εχω δει στο youtube σε bmw 3diesel να καθαριζουν φιλτρο dpf και καταλυτη με πιεστικο πλυσης που δεν συνιστω λογω της ρυπανσης,το τι πραγμα καφε σαν χωμα εβγαζε δεν περιγραφεταιΜπερδεύεις το φίλτρο σωματιδίων με τον καταλύτη.
kia magentis diesel 2000 ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΦΙΛΤΡΟ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ