-
γεια χαρα σε ολους.
ειμαι ετοιμος για την αγορα ενος απο αυτα τα 2fiat panda 1.100 2005
Hyundai Getz 1.100 2003η τιμη που τα εχω βρει ειναι πανω κατω ιδια κοντα στα 3000 ευρω (παραπανω χρηματα δεν υπαρχουν)
το αυτοκινητο θα χρησιμοποιηται κυριως μεσα στη πολη και μονο χειμωνα βασικα ζητημα δλδ να κανει 5-10χιλ χλμ το χρονο και σπανια σε εθνικη και ταξιδακια.
ακουω γνωμες και για τα 2.
βασικα η οικονομια καυσιμου με ενδιαφερει περισσοτερο και η αξιοπιστια του καθενος.
-
γεια χαρα σε ολους.
Hyundai Getz 1.100 2003η τιμη που τα εχω βρει ειναι πανω κατω ιδια κοντα στα 3000 ευρω (παραπανω χρηματα δεν υπαρχουν)
το αυτοκινητο θα χρησιμοποιηται κυριως μεσα στη πολη και μονο χειμωνα βασικα ζητημα δλδ να κανει 5-10χιλ χλμ το χρονο και σπανια σε εθνικη και ταξιδακια.
βασικα η οικονομια καυσιμου με ενδιαφερει περισσοτερο και η αξιοπιστια του καθενος.
-
γεια χαρα σε ολους.
-
Εγω προσωπικα θα σου πω για το panda διοτι επειδη το εχει η οικογενεια μου.Ακουγονται πολλα για την αξιοπιστια των μοντελων της fiat ωστοσο το panda πιστευω καταρριπτει αυτην την θεωρια διοτι ειναι πολυ αξιοπιστο.8 χρονια το εχουμε και μονο κατι ηλεκτρολογικα προβληματα προεκυψαν τα οποια ωστοσο ηταν αμελητεα.Οσον αφορα την καταναλωση θα ξεχνας ποτε εβαλες βενζινη τελευταια φορα.
-
Κι εμεις εχουμε το Παντα απο το 2005, χωρις σχεδον κανενα προβλημα.
Απλα το 1100 ειναι πολυ ψοφιο.
Απο καταναλωση παντως δεν ειναι και τοσο καλο, συγκρινομενο με νεοτερα μοντελα. Σε σχεση με το Γκετζ δεν ξερω.Και το Χιουνται παντως, που εχει φιλικη οικογενεια, ειναι καλο.
Προσωπικα μου αρεσει περισσοτερο το Παντα.
-
Αν το Panda γίνει 1200, ούτε σκέψη για το Getz (κάτοχος 1.1). Στην πόλη οι 25-30 πόντοι μήκος και 10 πλάτος είναι σημαντικοί, ενώ στον έξω δρόμο το Getz μπορεί να δείχνει περισσότερο αυτοκίνητο, αλλά τα 120 τα κρατάει δύσκολα, οπότε δώρο άδωρο.
-
Εχουμε τετοιο Getz σα δευτερο 5 χρονια τωρα και εχει βγει πολυ καλο
Μεχρι και ταξιδι βορεια ελλαδα πηγε χωρις προβλημα αν και κυριως ειναι για πολη
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τις επιδοσεις του 1.1, και τα 120 τα κραταει ανετοτατα , και εχει και καλο 'μπαμ' στην εκινηση αφου ειναι ελαφρυ
Η καταναλωση του μονο ειναι καπως μεγαλη, για 1.1 δηλάφη θα περιμενα μικροτερη -
Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα κοίταζα και το Skoda Fabia 1.2/12V 2004/2005
Έχω κάνει αρκετά ταξίδια με αυτό και ήταν ιδιαίτερα καλό στην Εθνική, καλή ηχομόνωση, στιβαρό, ξεκούραστο και θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο.Κάποια τυχαία που βρήκα στο car.gr
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2228874/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2293348/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2280905/ -
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Εχουμε τετοιο Getz σα δευτερο 5 χρονια τωρα και εχει βγει πολυ καλο
Μεχρι και ταξιδι βορεια ελλαδα πηγε χωρις προβλημα αν και κυριως ειναι για πολη
Δεν ειχα ποτε προβλημα με τις επιδοσεις του 1.1, και τα 120 τα κραταει ανετοτατα , και εχει και καλο 'μπαμ' στην εκινηση αφου ειναι ελαφρυ
Η καταναλωση του μονο ειναι καπως μεγαλη, για 1.1 δηλάφη θα περιμενα μικροτερηTo bold είναι αλήθεια, η απόκριση στο γκάζι πρέπει να την κάνει τη δουλειά. Τα 120 τα κρατάει ανετότατα; Δηλαδή δεν καταλαβαίνεις ανηφόρες σε ΕΟ κλπ.; Γιατί εμένα πέφτει στα 110 χωρίς μαστίγωμα, όπως και αν κάτι με ρίξει στα 100, κλάφτα. Χώρια που για 130-140 αν δεν είναι αρκετά επίπεδο δεν τα έχουμε καθόλου εύκολα.
Το συγκρίνω με άλλα αντίστοιχα αδύναμα αυτοκίνητα που έχουν πέσει στην κατοχή μου, όχι γενικά.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εγώ σε αυτά τα χρήματα θα κοίταζα και το Skoda Fabia 1.2/12V 2004/2005
Έχω κάνει αρκετά ταξίδια με αυτό και ήταν ιδιαίτερα καλό στην Εθνική, καλή ηχομόνωση, στιβαρό, ξεκούραστο και θυμίζει μεγαλύτερο αυτοκίνητο.Κάποια τυχαία που βρήκα στο car.gr
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2228874/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2293348/
http://www.car.gr/classifieds/cars/view/2280905/Ο 1.2 είναι μακράν ο χειρότερος κινητήρας του group vag. Αν είναι να πάει σε fabia,καλύτερα να πάει σε 1.4 . Ανάμεσα στα 2 τώρα που αναφέρονται θα πω το panda γιατί δεν πιστεύω πως το getz υπερτερεί κάπου και το fiat μ αρέσει περισσότερο σαν εμφάνιση.
-
Ο χρήστης nikostz9 έγραψε:
γεια χαρα σε ολους.
Φιλε μου ΠΡΟΣΟΧΗ στο Getz 1.100 ,εχουν παρουσιασει φθορες στον στροφαλο,μια συζητηση με μηχανικο της ΛΑΜΔΑ θα σου λυσει τις οποιες αποριες.
Αν αποφασισεις για Getz ,να στραφεις οπωσδηποτε στο 1.3 το οποιο ειναι σκυλι,με καλυτερες επιδοσεις και χωρις διαφορες στην καταναλωση.
Καλοταξιδο οποιο και αν παρεις. -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Ο 1.2 είναι μακράν ο χειρότερος κινητήρας του group vag.
Γιατί είναι ο χειρότερος;
Τι ελαττώματα έχει αυτός ο κινητήρας;Εγώ πάντως δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα.
-
Επειδή έχω πολύχρονη εμπειρία και με τα 2 αυτά μοτέρ έχω να σου πώ ότι και τα 2 είναι τρομερά για τη δουλειά που τα θέλεις. Τίμια και σκυλιά και τα 2. Όπως ίσως θα καταλαβαίνεις κι εσύ το Panda υστερεί κάπως σε χώρους αλλά υπερτερεί σε ποιότητα. Ειλικρινά αν είχα το ίδιο δίλημμα με σένα δεν θα ήξερα τί να διαλέξω. Panda αν ήθελες κάτι μικρό Getz αν ήθελες το κάτι παραπάνω.
Ότι και να πάρεις τελικά είμαι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσεις!!! -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ο 1.2 είναι μακράν ο χειρότερος κινητήρας του group vag.
Γιατί είναι ο χειρότερος;
Τι ελαττώματα έχει αυτός ο κινητήρας;Εγώ πάντως δεν είδα να έχει κάποιο πρόβλημα.
Μακράν χειρότερες επιδόσεις από τους 1.4, πολλά χαζοπροβλήματα, 3κύλινδρος με ότι συνεπάγεται και γενικά λύση ανάγκης κατά τη γνώμη μου για αυτά τα μοντέλα. Οι 1.4 προσφέρουν πολλά περισσότερα χωρίς να ζητάνε τόσα περισσότερα.
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Μακράν χειρότερες επιδόσεις από τους 1.4, πολλά χαζοπροβλήματα, 3κύλινδρος με ότι συνεπάγεται και γενικά λύση ανάγκης κατά τη γνώμη μου για αυτά τα μοντέλα. Οι 1.4 προσφέρουν πολλά περισσότερα χωρίς να ζητάνε τόσα περισσότερα.Σίγουρα ένα FABIA 1.4 θα προσφέρει αρκετά περισσότερα.
Ωστόσο δεν ξέρω κατά πόσο τα Fiat Panda και Hyundai Getz είναι καλύτερα από ένα FABIA 1.2...
Εγώ πάντως με τίποτα δεν θα έπαιρνα το Panda και πολύ δύσκολα θα αγόραζα το Getz.
Θα κοιτούσα για κάτι άλλο.Τέλος πάντων. Λεπτομέρειες.
-
επειδη εβαλες τη λεξη ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ το getz ειναι μονοδρομος
-
επειδη σημερα ειχα αυτη την συζητηση με φιλο, θα ηθελα να πεταξω και αλλο ενα στο τραπεζι, να ακουσουμε αποψεις
grande punto , στα ιδια λεφτα με τα παραπανω, και αρκετα νεοτερο! τι λετε ? -
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
επειδη σημερα ειχα αυτη την συζητηση με φιλο, θα ηθελα να πεταξω και αλλο ενα στο τραπεζι, να ακουσουμε αποψεις
grande punto , στα ιδια λεφτα με τα παραπανω, και αρκετα νεοτερο! τι λετε ?σιγουρα πιο ευρυχωρο,με καλυτερο πατημα κτλ αλλα φιατ.........
-
Ο χρήστης manolis109 έγραψε:
grande punto , στα ιδια λεφτα με τα παραπανω, και αρκετα νεοτερο! τι λετε ?
Θα με προβλημάτιζε ότι κάτι τρέχει...
Με 3000euro Grande Punto θα ήμουν εξαρχής ιδιαίτερα υποψιασμένος.
Εκτός αν χάνουν τόσο πολύ σε μεταπωλητική αξία τα Grande Punto & EVO.
Που δεν το νομίζω. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
grande punto , στα ιδια λεφτα με τα παραπανω, και αρκετα νεοτερο! τι λετε ?
Θα με προβλημάτιζε ότι κάτι τρέχει...
Με 3000euro Grande Punto θα ήμουν εξαρχής ιδιαίτερα υποψιασμένος.
Εκτός αν χάνουν τόσο πολύ σε μεταπωλητική αξία τα Grande Punto & EVO.
Που δεν το νομίζω.οχι 3000 , αλλα 4000-4500 οσο εχουν και τα getz δηλαδη!
μεταχειρισμενο fiat panda η Hyundai Getz