-
γιουσα = U.S.A αν το πεις ολο μαζι
Βασικα ο καταναλωτης στην αμερικη εχει ξυπνησει και αναζητα σαν τρελλος το value for money! Ψαχνουν να δουν τι αυτοκινητο θα παρουν με βαση το milage και ας αγοραζουν τη βενζινη με το γαλονι. Επισης αν κατι ειναι ακριβο, κανεις δεν παει να το παρει και περιμεουν να φθηνυνει... Και φθηναινει! -
Ώς παράδειγμα σου λέω οτι μπορείς να αγοράσεις οτι θέλεις απο καταστήματα και άν απλά δεν μείνεςι ευχαριστημένος το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λευτά σου πίσω χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα. Αυτό είναι απολύτος συνηθισμένο εδώ αφού ο πελάτης πρέπει να μείνει ικανοποιημένος με αυτό που αγόρασε. Νομίζω οτι το παράδειγμα δείχνει ένα μέρος της νοοτροπίας
Μπράβο σας!
Πραγματικά σας ζηλεύω...δεν χρειάζεται να σου πω τι συμβαίνει εδώ..καταλαβαίνεις!
Κοιτάμε πώς θα κοροιδέψουμε τον άλλο είτε αγοραστή είτε πωλητή...σε ΟΛΕΣ τις εμπορικές συναλλαγές μας..υ.γ. Γιατί γράφεις συνεχώς ..με εκτίμηση..?
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
[...................
Ώς παράδειγμα σου λέω οτι μπορείς να αγοράσεις οτι θέλεις απο καταστήματα και άν απλά δεν μείνεςι ευχαριστημένος το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λευτά σου πίσω χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο εδώ αφού ο πελάτης πρέπει να μείνει ικανοποιημένος με αυτό που αγόρασε. Νομίζω οτι το παράδειγμα δείχνει ένα μέρος της νοοτροπίας
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΥΓ. Γιουσάδων τι σημαίνει;
και αυτην ακριβως την νοοτροπια μερικοι πονηροι ελληναρες την εκμεταλευονται και κανουν ''μνημοσυνο με ξενα κολυβα'' οπως ενας γνωστος μου που μου ειχε με περισια μαγκια εξηγησει πως εφερνε σε περας διαφορες δουλειες που αναλαμβανε σαν τεχνικος οχι με τα δικα του εργαλεια αλλα με ''αγορασμενα'' που μετα απο λιγες μερες αφου τελειωνε την δουλεια τα επεστρεφε οτι και καλα δεν του κανανε και επαιρνε πισω τα λεφτα του απο τα ''αμερικανακια''.
κατα τα αλλα σαν καλος χριστιανος [τρομαρα του] οταν περναγε εξω απο εκκλησια εκανε καμια δεκαρια φορες τον σταυρο του.......να τον εχει ο θεος του καλα να κανει κι'αλλες τετοιες [και οχι μονον] κομπινες στους ανυποψιαστους ευκολοπιστους αμερικανους.
-
Εμένα μου την δίνει το εξής,βλέπεις μεταχειρισμένα και δεν μιλάω για ένα αυτοκίνητο,μιλάω για πληθώρα αυτοκίνητων διαφόρων τύπων και μαρκών είναι ενος χρόνου και βλέπεις 2.000 Km.Καλά αυτός ο άνθρωπος που αγόρασε αυτό το αμάξι τι το πήρε,για να φυλάει τα πεζοδρόμια ή τα γκαράζ;και αφού το χόρτασε το πουλάει έτσι;Και αν το έχετε παρατηρήσει όλα αυτά τα κελεπούρια είναι απο το εξωτερικό,άκουσον άκουσον αγοράζει για παράδειγμα ο Γερμανός αυτοκίνητο γράφει 2000Km το χρόνο και το πουλάει μετά,που αν κρίνω από εμένα που ζώ στην Ελλάδα σε μια μικρή πόλη δεν πέφτω κάτω απο 60 Km ημερεσίως,ενώ ο άλλος σε ολόκληρη Γερμανία με αουτομπάν κ.λ.π που μπoρε;i να διανύει και 150Km για να πάει στη δουλεία του γράφει μόνο-5,5Km μέσο όρο ημερεσίως για αυτά τα υποτιθέμενα 2000Κm oλόκληρου χρόνου-.
-
Ρε παιδιά με βάλατε σε σκέψεις.
Λες να μην έχει μόνο 235000 το ΒΧ μου?? -
το γυρισμα των χιλιομετρων εχει γινει εθνικο σπορ και ειναι σχεδον βεβαιο οτι αμαξι που πουλιεται σε μαντρα εχει πειραχτει ο χιλιομετρητης του.
μπορειτε να δειτε αντιδρασεις εαν πειτε να το πατε για ελεγχο σε διαγνωστικο της αντιπροσωπειας και να πραξετε αναλογως.
απο οσο γνωριζω εαν συνδεθει σε διαγνωστικο μπορουν να διαβαστουν τα πραγματικα χιλιομετρα του ανεξαρτητα με το τι λεει η ενδειξη στο κοντερ και τα οποια ουτε σβυνουν ουτε μηδενιζονται........εκτος και αν εχει αλλαξει ECU οποτε εαν ειναι καινουργια ειναι μηδενισμενη και αν ειναι μεταχειρισμενη οτι ειχε γραψει μεχρι που την ξυλωσανε.
-
Ο χρήστης alexastrag έγραψε:
[...................
Ώς παράδειγμα σου λέω οτι μπορείς να αγοράσεις οτι θέλεις απο καταστήματα και άν απλά δεν μείνεςι ευχαριστημένος το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λευτά σου πίσω χωρίς κανένα πρόβλημα. Αυτό είναι πολύ συνηθισμένο εδώ αφού ο πελάτης πρέπει να μείνει ικανοποιημένος με αυτό που αγόρασε. Νομίζω οτι το παράδειγμα δείχνει ένα μέρος της νοοτροπίας
Με εκτίμηση,
ΔημήτρηςΥΓ. Γιουσάδων τι σημαίνει;
και αυτην ακριβως την νοοτροπια μερικοι πονηροι ελληναρες την εκμεταλευονται και κανουν ''μνημοσυνο με ξενα κολυβα'' οπως ενας γνωστος μου που μου ειχε με περισια μαγκια εξηγησει πως εφερνε σε περας διαφορες δουλειες που αναλαμβανε σαν τεχνικος οχι με τα δικα του εργαλεια αλλα με ''αγορασμενα'' που μετα απο λιγες μερες αφου τελειωνε την δουλεια τα επεστρεφε οτι και καλα δεν του κανανε και επαιρνε πισω τα λεφτα του απο τα ''αμερικανακια''.
κατα τα αλλα σαν καλος χριστιανος [τρομαρα του] οταν περναγε εξω απο εκκλησια εκανε καμια δεκαρια φορες τον σταυρο του.......να τον εχει ο θεος του καλα να κανει κι'αλλες τετοιες [και οχι μονον] κομπινες στους ανυποψιαστους ευκολοπιστους αμερικανους.
Είναι πολύ άσχημο κάποιος να εκμεταλεύεται έτσι το σύστημα. Μπορείς πράγματι να γυρίσεις κάτι απλά γιατι δεν σου άρεσαι και είναι κακό να το κάνει κάποιος συστηματικά.
Γενικά οι εταιρείες δεν χάνουν απο τα επιστρεφόμενα προιόντα. Τα επιστρέφουν πίσω στα εργοστάσια κατασκευής τους και τα πουλάνε ως refurbished σε χαμηλές τιμές. Δηλαδή προιόντα που έχουν επιστρεφεί πίσω απο καποιον αγοραστή, μετά πίσω στην εταιρεία, ελέγχτηκαν οτι δεν έχουν τίποτα απο την εταιρεία και τα πουλάει αυτή με εγγύηση Πάντως δεν είναι οτι στα καταστήματα είναι ευκολόπιστοι και στο παίρνουν πίσω. Απλά δεν δίνουν σημασία γιατί δεν θα χάσουν $. Είναι προβλεπόμενο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν το σύστημα.
Γενικά σε μία εταιρεία συμφέρει πιο πολύ να πάρει πίσω κάτι με χαμόγελο και να σου δώσει τα χρήματά σου. Έτσι κερδίζει έναν πελάτη. Επίσης για παράδειγμα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά του στοιχίζει πιο λίγο να πάρει χωρίς πρόβλημα πίσω την tv σου που δεν σου άρεσε, παρά να αναγκαστείς να πέις ψέματα για παράδειγμα οτι είχε πρόβλημα και να πληρώνει ολόκληρο τεχνικό προσωπικό σε μόνιμη βάση να κάνουν ελέγχους.
Μπράβο σας!
Πραγματικά σας ζηλεύω...δεν χρειάζεται να σου πω τι συμβαίνει εδώ..καταλαβαίνεις!
Κοιτάμε πώς θα κοροιδέψουμε τον άλλο είτε αγοραστή είτε πωλητή...σε ΟΛΕΣ τις εμπορικές συναλλαγές μας..υ.γ. Γιατί γράφεις συνεχώς ..με εκτίμηση..?
Αγαπητέ elteo,
είμαι σίγουρος οτι με τα χρόνια και στην Ελλάδα έτσι θα γίνουν τα πράγματα κάποια στιγμή. Σίγουρα θα ανακαλύψουν οι εταιρείες οτι για να επιβιώσουν πρέπει να αφήσουν ικανοποιημένο τον πελάτη. Ποιός είναι χαρούμενος άν ξέρει οτι θα έχει ένα πρόβλημα με τη tv του για παράδειγμα και θα πρέπει να πείσει οτι πραγματικά είναι χαλασμένη;
Όσο για το που γράφω με εκτίμηση...χμμ.. Δεν ξέρω γιατί. Απο ευγένεια μάλλον. Το γράφω, εννοώντας αυτό ακριβώς που σημαίνει..
Όσο για αυτό που αναφέρονται με τα khm τί πρέπει να κάνει κάποιος αγοραστής αυτοκινήτου αν διαπιστώσει πειραγμένα khm? Η κάποιο total που δεν του το είχαν αναφέρει;
Φιλικα,
Δημήτρης -
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Γενικά οι εταιρείες δεν χάνουν απο τα επιστρεφόμενα προιόντα. Τα επιστρέφουν πίσω στα εργοστάσια κατασκευής τους και τα πουλάνε ως refurbished σε χαμηλές τιμές. Δηλαδή προιόντα που έχουν επιστρεφεί πίσω απο καποιον αγοραστή, μετά πίσω στην εταιρεία, ελέγχτηκαν οτι δεν έχουν τίποτα απο την εταιρεία και τα πουλάει αυτή με εγγύηση Πάντως δεν είναι οτι στα καταστήματα είναι ευκολόπιστοι και στο παίρνουν πίσω. Απλά δεν δίνουν σημασία γιατί δεν θα χάσουν $. Είναι προβλεπόμενο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν το σύστημα.Γενικά σε μία εταιρεία συμφέρει πιο πολύ να πάρει πίσω κάτι με χαμόγελο και να σου δώσει τα χρήματά σου. Έτσι κερδίζει έναν πελάτη. Επίσης για παράδειγμα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά του στοιχίζει πιο λίγο να πάρει χωρίς πρόβλημα πίσω την tv σου που δεν σου άρεσε, παρά να αναγκαστείς να πέις ψέματα για παράδειγμα οτι είχε πρόβλημα και να πληρώνει ολόκληρο τεχνικό προσωπικό σε μόνιμη βάση να κάνουν ελέγχους.
Δέν είναι αλήθεια αυτό. Οι εταιρείες χάνουν απο τις επιστροφές. Οι πελάτες που επιστρέφουν πράγματα συστηματικά, ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο απο το προσωπικό του καταστήματος χωρίς να παράγουν κέρδος. Και σίγουρα το κατάστημα δεν βγάζει το ίδιο κέρδος αν πουλήσει το προιόν ως refurbished.
Πλέον τα καταστήματα έχουν αρχίσει να εντοπίζουν τους κακούς πελάτες. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις έχουν απογορεύσει σε συγκεκριμένους πελάτες να ξαναμπούν στο κατάστημα τους (έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό).
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Γενικά οι εταιρείες δεν χάνουν απο τα επιστρεφόμενα προιόντα. Τα επιστρέφουν πίσω στα εργοστάσια κατασκευής τους και τα πουλάνε ως refurbished σε χαμηλές τιμές. Δηλαδή προιόντα που έχουν επιστρεφεί πίσω απο καποιον αγοραστή, μετά πίσω στην εταιρεία, ελέγχτηκαν οτι δεν έχουν τίποτα απο την εταιρεία και τα πουλάει αυτή με εγγύηση Πάντως δεν είναι οτι στα καταστήματα είναι ευκολόπιστοι και στο παίρνουν πίσω. Απλά δεν δίνουν σημασία γιατί δεν θα χάσουν $. Είναι προβλεπόμενο ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να εκμεταλευτούν το σύστημα.
Γενικά σε μία εταιρεία συμφέρει πιο πολύ να πάρει πίσω κάτι με χαμόγελο και να σου δώσει τα χρήματά σου. Έτσι κερδίζει έναν πελάτη. Επίσης για παράδειγμα σε ένα μαγαζί με ηλεκτρονικά του στοιχίζει πιο λίγο να πάρει χωρίς πρόβλημα πίσω την tv σου που δεν σου άρεσε, παρά να αναγκαστείς να πέις ψέματα για παράδειγμα οτι είχε πρόβλημα και να πληρώνει ολόκληρο τεχνικό προσωπικό σε μόνιμη βάση να κάνουν ελέγχους.
Δέν είναι αλήθεια αυτό. Οι εταιρείες χάνουν απο τις επιστροφές. Οι πελάτες που επιστρέφουν πράγματα συστηματικά, ξοδεύουν πολύτιμο χρόνο απο το προσωπικό του καταστήματος χωρίς να παράγουν κέρδος. Και σίγουρα το κατάστημα δεν βγάζει το ίδιο κέρδος αν πουλήσει το προιόν ως refurbished.
Πλέον τα καταστήματα έχουν αρχίσει να εντοπίζουν τους κακούς πελάτες. Σε κάποιες ακραίες περιπτώσεις έχουν απογορεύσει σε συγκεκριμένους πελάτες να ξαναμπούν στο κατάστημα τους (έχουν το δικαίωμα να το κάνουν αυτό).
Ναι φυσικά και απαγορεύουν μερικούς πελάτες, αλλά είναι ακραίες περιπτώσεις. Περιπτώσεις ανθρώπων που το μήνα κάνουν και επιστροφή για $10,000 συστηματικά για πολύ καιρό.
Πάντως συνολικά έχει αποδειχτεί οτι τα καταστήματα έχουν περισσότερο κέρδος παρά απώλειες με το σύστημα αυτό.
Μου κάνει εντύπωση όμως που στην Ελλάδα απο όσο ακούω ακόμα και σε ελλατωματικά προιόντα με δυσκολία κάνουν αλλαγή και γενικά κάνυν τη ζωή δύσκολη στον πελάτη. Δεν ξέρω πόσο υπερβολικά ή όχι μου τα έχουν περιγράψει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ώς παράδειγμα σου λέω οτι μπορείς να αγοράσεις οτι θέλεις απο καταστήματα και άν απλά δεν μείνεςι ευχαριστημένος το πηγαίνεις πίσω και παίρνεις τα λευτά σου πίσω χωρίς κανένα απολύτος πρόβλημα. Αυτό είναι απολύτος συνηθισμένο εδώ αφού ο πελάτης πρέπει να μείνει ικανοποιημένος με αυτό που αγόρασε. Νομίζω οτι το παράδειγμα δείχνει ένα μέρος της νοοτροπίας
Μπράβο σας!
yparxei fine print, den einai toso eukola. prepei na to epistrepseis se sygkekrimeno xroniko diastima, na exeis tin original apodi3i kai na einai stin katastasi pou to pires.
to exw kanei arketes fores kai genika den eixa problima ektos apo 2-3 fores pou mou kanane tin zwi dyskoli.
symfwnw me dimitrio, to magazi pou sini8ws einai megali etaireia den xanei, kai to emporeuma pou epistrafike 8a to poulisei se kapoion pou den endiaferetai pou exei anixto to kouti an einai na glytwsei 20% (h telika 8a to dwsei sta magazia pou poulane last season's items ga rouxa/papoutsia) h an einai elatwmatiko 8a to steilei pisw sto ergostasio kai exei euxaristimenous pelates pou 3anarxontai. Ola ta magazia exoun suni8ws megalo peri8wreio kerdous opote merikes epistrofes kalyptontai eukola.
To gyrisma twn xiliometrwn ginetai poli kai stin Ameriki. O 8eios mou pou menei stin eparxia exe agorasei mia Chevy me polla milia gyrismena.
-
Ο χρήστης agisd έγραψε:
Μπράβο σας!
yparxei fine print, den einai toso eukola. prepei na to epistrepseis se sygkekrimeno xroniko diastima, na exeis tin original apodi3i kai na einai stin katastasi pou to pires.
to exw kanei arketes fores kai genika den eixa problima ektos apo 2-3 fores pou mou kanane tin zwi dyskoli.
symfwnw me dimitrio, to magazi pou sini8ws einai megali etaireia den xanei, kai to emporeuma pou epistrafike 8a to poulisei se kapoion pou den endiaferetai pou exei anixto to kouti an einai na glytwsei 20% (h telika 8a to dwsei sta magazia pou poulane last season's items ga rouxa/papoutsia) h an einai elatwmatiko 8a to steilei pisw sto ergostasio kai exei euxaristimenous pelates pou 3anarxontai. Ola ta magazia exoun suni8ws megalo peri8wreio kerdous opote merikes epistrofes kalyptontai eukola.
To gyrisma twn xiliometrwn ginetai poli kai stin Ameriki. O 8eios mou pou menei stin eparxia exe agorasei mia Chevy me polla milia gyrismena.
Nαι πράγματι για να επιστρέψεις κάτι θέλει απόδειξη, αλλά τις κρατάω πάντα για 3 μήνες, εκτός σε πράγματα που δεν με νοιάζουν. Επίσης computer έχεις 15 μέρες να τα πάς πίσω αν θέλεις τα χρήματά σου πίσω. Προσωπικά και να μην μου αρέσει κάτι πολλές φορές βαριέμαι να το πάω πίσω και το κρατάω Αλλά το να το πάς πίσω άν έχεις το κουτί και την απόδειξη δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα. Προσωπικά όποτε έχω επιστρέψει κάτι ποτέ δεν μου ρώτησαν τίποτα πέρα απο το κλασσικό αν είναι ελλατωματικό (στα ελλατωματικά μπαίνει ειδικό αυτοκόλητο για να πάνε πίσω στην εταιρεία)
Ο θείος σου όταν αγόρασε το Chevy δεν φάνηκε στο carfax οτι έχει γυρισμένα χιλιόμετρα; ! Γιατί απο όσο ξέρω πάντα φαίνεται.. Το πολύ πολύ να μπορεί κάποιος να τα γυρίσει ελάχιστα (όσο πριν το τελευταίο emission test) .. Δυστηχώς όμως πολλοί αγοράζουν μεταχειρισμένα και δεν κοιτούνε το carfax πράγμα με το οποίο δεν συμφωνω προσωπικά.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
Είναι πολύ απλό για τις εταιρείες να φτιάξουν ταχογράφους στους οποίους τα χλμ να μη γυρίζουν πίσω έτσι απλά αλλά να απαιτείται κωδικός που μόνο το εργοστάσιο μπορεί δώσει και μόνο σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Υπάρχουν πολλές δικλείδες ασφαλείας που μπορούν να εφαρμοστούν. Απορώ γιατί δε το κάνουν.
-
Ο χρήστης f104 έγραψε:
Εμένα μου την δίνει το εξής,βλέπεις μεταχειρισμένα και δεν μιλάω για ένα αυτοκίνητο,μιλάω για πληθώρα αυτοκίνητων διαφόρων τύπων και μαρκών είναι ενος χρόνου και βλέπεις 2.000 Km.Καλά αυτός ο άνθρωπος -.Εγώ είδα αγγελία για 350Ζ, εκ Γερμανίας , του Ιανουαρίου 2004 με 1500χλμ. Δεν είναι περίεργο? Τι έπαθε ο Γερμανός ιδιοκτήτης, το βαρέθηκε ξαφνικά???
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Εμένα μου την δίνει το εξής,βλέπεις μεταχειρισμένα και δεν μιλάω για ένα αυτοκίνητο,μιλάω για πληθώρα αυτοκίνητων διαφόρων τύπων και μαρκών είναι ενος χρόνου και βλέπεις 2.000 Km.Καλά αυτός ο άνθρωπος -.
Εγώ είδα αγγελία για 350Ζ, εκ Γερμανίας , του Ιανουαρίου 2004 με 1500χλμ. Δεν είναι περίεργο? Τι έπαθε ο Γερμανός ιδιοκτήτης, το βαρέθηκε ξαφνικά???
Παντού υπάρχει το συμφέρον. Δεν παει να πει οτι στην Ελλάδα ανθεί το συγκεκριμένο σπόρ. Μην βρίζετε τους εαυτούς σας λοιπόν ως Ελληναράδες και άλλα τέτοια. Και στην Γερμανία και στο Βέλγιο και στην Ιταλία και στην Σουηδία που γνωρίζω τα ίδια γίνονται και χειρότερα.
Θα θέλατε να μένετε στην χώρα που μένει ο φίλος και ανα πάσα στιγμή να μπεί ο 10 χρονος γιός του γείτονα σε ενα κατάστημα με μια καραμπίνα και να σκοτώσει καμια 10αρια άτομα. Ας κρατήσουν τα συτήματα ελέγχου και επιβολής. Εμείς ζούμε χωρίς το άγχος του ίσκιου μας και ας αγοράζουμε, αν αγοράσουμε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με λάθος χιλιόμετρα. Έτσι και αλλιώς εμείς εδώ μέσα δεν θα κάναμε ποτέ κάτι τέτοιο. Ας γίνουμε το καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους.
-
Εμένα μου την δίνει το εξής,βλέπεις μεταχειρισμένα και δεν μιλάω για ένα αυτοκίνητο,μιλάω για πληθώρα αυτοκίνητων διαφόρων τύπων και μαρκών είναι ενος χρόνου και βλέπεις 2.000 Km.Καλά αυτός ο άνθρωπος -.
Εγώ είδα αγγελία για 350Ζ, εκ Γερμανίας , του Ιανουαρίου 2004 με 1500χλμ. Δεν είναι περίεργο? Τι έπαθε ο Γερμανός ιδιοκτήτης, το βαρέθηκε ξαφνικά???
Οχι αλλά ο γερμαναράς μπορεί στο γκαράζ του να είχε και κανα 2 Porsche..
-
Φίλε μου όλα παίζονται,αλλά και Πορσίδια να έχει ο ''Ριχά είναι Μπήτε'' αποκλείεται να πήρε το 350Ζ και να μην του άλλαξε τα φώτα,εκτός και αν είναι τόσο μαζόχα και το είχε μέσα στο γκαράζ μόνο για να το ''κοιτάει'' .Μα είναι δυνατόν
-
Καλό είναι να ελέγχουμε ένα μεταχειρισμένο πριν την αγορά, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που λένε την αλήθεια. Η δική μου alfa 156, 1.6 TS, 11os toy 2001 ;exei m;ono 15,500 Km. Αν αποφασίσω να την πουλήσω όποιος την πάρει θα πάρει καινούριο αυτοκίνητο. Και αυτό γιατί στην Αθήνα κυκλοφοεώ με μηχανή. Της γυνάικας μου ακόμη χειρότερα. Matiz του 2000 με 10,500 Km. Όχι η γυναίκα μου ευτυχώς δεν έχει μηχανή. Απλά επειδή έχω 2 παιδιά,θέλω την ALFA για κάποια ταξίδια και με το Matiz τα πάει η γυναίκα μου σχολείο και εντός Αθηνών διαδρομές. Άρα υπάρχουν και εξαιρέσεις. Πάντως άμα αποφασίσω να πουλήσω θα το δημοσιεύσω πρώτα στους φίλους του FORUM.
-
Ο φίλος μου του είπε 120.000 οπότε ο άλλος του λέει: Εγώ πάντως το αγόρασα με 78.000 km.!
Είχα δουλέψει για ένα διάστημα σε αντιπροσωπεία της Τοyota και ΟΛΑ τα μεταχειρισμένα 'πειράζονταν'! Δε μου το λέγανε(!),αλλά το διαπίστωσα μόνος μου...
-
Γνωστός μου έδωσε το αυτοκίνητό του 2-3 ετών αλλά πολλών χιλιομέτρων για πούλημα και ο μαγαζάτορας πρότεινε και συμφώνησε με τον γνωστό μου και το μείωσε από πάνω από 100.000 σε περίπου 75.000.... Κατάλαβα ότι είναι αρκετά συνηθισμένη τακτική.... πολύ πιο συνηθισμένη από όσο φανταζόμουνα!
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Γνωστός μου έδωσε το αυτοκίνητό του 2-3 ετών αλλά πολλών χιλιομέτρων για πούλημα και ο μαγαζάτορας πρότεινε και συμφώνησε με τον γνωστό μου και το μείωσε από πάνω από 100.000 σε περίπου 75.000.... Κατάλαβα ότι είναι αρκετά συνηθισμένη τακτική.... πολύ πιο συνηθισμένη από όσο φανταζόμουνα!Εν μέρει το πρόβλημα λύνεται εάν υπάρχει ενημερωμένο βιβλίο service απο εξ. συνεργείο...
Πως βρίσκουμε πόσα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ χλμ. έχει ένα μεταχειρισμένο?