-
1/ efthymis (29/4 η 6/5 )
2/ dbekos (22/4 και μέχρι 27 Mαίου - όλες τις Κυριακές)
3/ kyr80 (22/4) edit μέχρι 6-5 όποτε θέλετε ακόμα και καθημερινές
4/ blinkys ( Oποτεδήποτε μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου )
5/ Ernani (Οποιαδήποτε Κυριακή εκτός από αυτή των εκλογών )
6/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου )
7/ cosneo (οποτεδήποτε, εκτός απροόπτου)
8/ VolvoZeus ( Θα προτιμουσα οχι 22/04, αφου θα ειμαι Πασχα εκει...δυο ΣΚ σερι θα μου πεσει βαρια η Καλαμπακα )
9/ Angel
10/ sv2 (δεν το κάνουμε την Κυριακή των εκλογών όποτε γίνουν αυτές ?)
11/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
12/ Orestisren (ημερομηνία σύντομα για να κανονίσω άδεια )
13/ kotetsi (οποιαδήποτε Κυριακή)
14/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ
15/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
16/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα...Επισης τον Μαιο ειναι υπεροχα αυτα τα μερη!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
**Το σημείο συνάντησης οριστικοποιείται: **
ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ !!!
+10000
-
4/ blinkys ( Oποτεδήποτε μετά το Πάσχα και μέχρι τον Ιούνιο, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου )
6/ Κίκιζας Γρηγόρης ( Οποιοδηποτε ΣΚ μετα το Πασχα, εκτος συγκλονιστικου απροοπτου )
8/ VolvoZeus ( Θα προτιμουσα οχι 22/04, αφου θα ειμαι Πασχα εκει...δυο ΣΚ σερι θα μου πεσει βαρια η Καλαμπακα )
9/ Angel
11/ Thomas_C200K (οταν μαθει ποτε βγαινουν τα γκρουπακια και η Αδεια Απολυσεως )
14/ REALZEUS για λίμνη Πλαστήρα! Όποτε θέτε αρκεί να μην είναι εκλογές... για την Ελλάδα ρε γμτ
15/ Κωνσταντίνος για λίμνη Πλαστήρα , είναι και δίπλα μου.Οποιαδήποτε ημερομηνία.
16/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα
17/kouliscd 22/4 κατά προτίμηση. Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTy -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTyΝα το κοιτάξεις αυτό, ειναι σοβαρό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTy
Να το κοιτάξεις αυτό, ειναι σοβαρό.
Τί πιο σοβαρό από τον έρωτα;
-
Αυτό αρχίζει να θυμίζει την ιστορία έρωτα του Patrinos με άλλο επιφανές μέλος του φόρουμ(ονόματα δε λέμε)
-
9/ Angel
16/ InFiNiTy (22/4, μετά έχουμε να ψηφίσουμε την ΠΑΣΟΚαρα
17/kouliscd 22/4 κατά προτίμηση. Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTyΛοιπόν βάση των grοup του Πάσχα και με μεγάλη προσπάθεια για να είμαι στο 2ο group θα μπορώ είτε 22 είτε 29
Σας παρακαλω κανονίστε για τότε
Pleeeeaaseeeeee
Παρακαλωωωω κύριοι διοργανωτες -
Και πάλι ίδα γούστα με τον InFiNiTyΔεν είμαι σίγουρος γιατί χθες κατάλαβα ότι είμαι αναρχικός τελικά.
Από την άλλη βέβαια ο ΓΑΠ είπε ότι είμαστε αντιεξουσιαστες στην εξουσία, οπότε τα κομμάτια του παζλ συμπληρώνονται! -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Η λίμνη Πλαστήρα δεν ειναι κακή ιδέα, δεν έχει πάει και η ταυρίνα, αλλά επειδή μάλλον θα έρθουμε με το Λούπο, μας πέφτει λίγο μακριά χωρίς ανεφοδιασμό βενζινης. Mπορεί να μη μας βγάλει, αν πάμε και λίγο σβέλτα. Εγώ πάντως θα επιμείνω λιγο στη Β. Εύβοια, γιατί ειναι ένα μέρος όπου σαν φόρουμ δεν έχουμε πάει ποτέ.Για την ημερομηνία δεν έχω πρόβλημα, [τσιγκούνης mode]αν ειναι όμως να πάμε στις 22/4, καλό ειναι να μη μαζευτούμε και πάρα πολλοί, γιατί στις 21/4 έχω γενέθλια.[/τσιγκούνης mode]
**[τσιγκούναρος mode]**Στις 22/04 έχω εγώ [/τσιγκούναρος mode]
-
Εσύ είσαι άπλα.
Θα πληρώσεις και τις βενζίνες μας... -
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Η λίμνη Πλαστήρα δεν ειναι κακή ιδέα, δεν έχει πάει και η ταυρίνα, αλλά επειδή μάλλον θα έρθουμε με το Λούπο, μας πέφτει λίγο μακριά χωρίς ανεφοδιασμό βενζινης. Mπορεί να μη μας βγάλει, αν πάμε και λίγο σβέλτα. Εγώ πάντως θα επιμείνω λιγο στη Β. Εύβοια, γιατί ειναι ένα μέρος όπου σαν φόρουμ δεν έχουμε πάει ποτέ.
Για την ημερομηνία δεν έχω πρόβλημα, [τσιγκούνης mode]αν ειναι όμως να πάμε στις 22/4, καλό ειναι να μη μαζευτούμε και πάρα πολλοί, γιατί στις 21/4 έχω γενέθλια.[/τσιγκούνης mode]
**[τσιγκούναρος mode]**Στις 22/04 έχω εγώ [/τσιγκούναρος mode]
[λύτρια]στις 23 εγώ. αν διαιρέσουμε τα έξοδα δια του 3 είμαστε όλοι κομπλέ [/λύτρια]
-
Με 3 ανθρώπους να κερνάνε, να φέρω ταπεράκι;
-
Κανουμε και μια δευτερη λιστα για το ποιοι θα διανυκτερευσουν το Σαββατο;
-
Count us in με την και το
-
Να πω οτι 29/4 θα ειναι λιγο καλυτερα αφου (θεωρητικα) θα εχει σπασει λιγο ο κοσμος απο το Πασχα; Θα βρουμε κι οσοι θελουμε διανυκτερευση λιγο πιο ευκολα δωματια υποθετω...
-
Όσο για τα δωμάτια, μπορώ να πάρω μια προσφορά για ξενοδοχείο στο Μουζάκι, αν σας ενδιαφέρει.
-
Το Μουζάκι απέχει 20+ χιλιόμετρα από τη Λίμνη Πλαστήρα , με δρόμο που σε μεγάλο του τμήμα έχει τα μαύρα του τα χάλια.
Πιστεύω πως στην περίπτωση της διανυκτέρευσης πρέπει να επιλεγεί μια τοποθεσία κεντρικά της Λίμνης Πλαστήρα.
Για παράδειγμα αναφέρω τα Καλύβια Πεζούλας , Νεοχώρι και Λαμπερό. -
16 χιλιόμετρα λέει στο site.
Δεν ειναι και τραγική απόσταση μπροστά σε όσα θα έχουμε κάνει.
Όταν λες 'χαλια', εννοείς σπασμένος?Ορίστε και το site, αν ενδιαφέρεστε.
http://www.apolisclub.gr/disclaimer: Δεν έχω καμία σχέση οικονομική με το ξενοδοχείο, απλά τυγχάνει να το έχω δει σε αφίσα σε ένα κρεοπωλείο που ψωνίζω στην Αθήνα.
-
Γιατι πιστευω οτι θα ειναι ακριβο αυτο;
-
Δεν ειναι. Έμαθα τιμή.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012