-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν γινει τη βδομαδα μετα το πασχα ειμαι μεσαΣωστά. Να γίνει την Κυριακή μετά το Πάσχα...
Για να μας κάνει το τραπέζι ο ταρίφας.. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αν γινει τη βδομαδα μετα το πασχα ειμαι μεσα
Σωστά. Να γίνει την Κυριακή μετά το Πάσχα...
Για να μας κάνει το τραπέζι ο ταρίφας..μ κατσε μην ειμαι τον δρομο για την Ορεστιαδα
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ορίστε και λινκ!
Youtube VideoΩραία διαδρομή αλλα πολύ κίνηση.
Θα βολευτούμε με τις minimum επιδόσεις -
Δεν έχει μόνο κίνηση. Έχει και Σιου, Απατσι, Μοϊκανούς, Ναβάχο, Τσεροκι κτλ
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ορίστε και λινκ!Ζαλιστηκα με τα περα δωθε!!
Αντε για κανονιστε ημερομηνια να δουμε και οι υπολοιποι τι θα κανουμε....
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Βέβαια, με τους δίτροχους τρελούς που κυκλοφορούν τα σ/κ στον Ρώσσο, δεν ειναι καλή ιδέα να πάμε για στρίψιμο.
Άσε που δε θες να σε περάσει κανένας από την εξωτερική με motard, το ποδάρι τεντωμένο στο εσωτερικό και το τιμόνι φουλ ανάποδο. Θα σκίσεις δίπλωμα μετά και θα πετάξεις τον κουβά στη θάλασσα.Εγω παντως την κανω και νυχτερινη αμα λαχει... Οχι οτι την ξερω απ' εξω, αλλα την εχω κανει και νυχτα...
Να δουμε τοτε αμα τολμαει κανενας ταλιμπαν, να τεντωνει ποδαρια με τις supermotard... -
H διαδρομή πάνω από το Καντήλι (Ψαχνά-Αγιος) είναι βέβαια αλλά δεν είναι καλή για βόλτα παρέας γιατί είναι στενή και έχει πολλή κίνηση και αν πέσουμε πίσω από κανά φορτηγό θα όλοι μαζί (και επίσης επειδή δεν 'κυκλώνει' οπότε μπορεί να γίνει είτε στο πήγαινε είτε στο γύρνα). Γιαυτό και πρότεινα τη συνέχειά της Μαντούδι-Αγ.Αννα-Βασιλικά-Ωρεούς.
-
η διαδρομή αυτή είναι για αργά το βράδυ >11 ή νωρίς το πρωί διαφορετικά πέφτεις σε φορτηγά/αργούς/κομπλεξαρισμένους ντόπιους και στο μεγαλύτερο μέρος της στροφοδιαδρομής είναι δύσκολο να προσπεράσεις, ειδικά ημέρα. έχω κάνει καφρίλες εκεί
-
Ο χρήστης Kωνσταντίνος έγραψε:
Ωραία διαδρομή αλλα πολύ κίνηση.Σχημα λογου ετσι? Το καλοκαιρι που περασα πιο πολυ ακινητοι μου φανηκαν ολοι...
Επισης στη Βορεια Ευβοια οι δρομοι ηταν τραγικοι, απο αποψη οδοστρωματος-καθιζησεων -
Σε ένα χωριό -που είναι πανω στο δρόμο- (δεν θυμάμαι το όνομα του) πηγαίνοντας στον Αγ. Νικόλαο πρέπει να έχω επικηρυχθεί dead or alive πριν 4 χρόνια γιατί σε στροφή μεσα στο χωριό έξυσα ένα μπαλκόνι ημιόροφου με το αμαξι για να χωρέσω να στρίψω και προκάλεσα πανικό σε 3,4 ιθαγενείς ηλικιωμένους απο διπλανό καφενείο!
... Καλύτερα η Λίμνη Πλαστήρα!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... Καλύτερα η Λίμνη Πλαστήρα!+1000
..κι εχει και Δομοκο για τους Νοτιους -
Αποφασιστε μεταξυ σας οι γνωριζοντες τα ομορφα αυτα μερη, ποιο συνδυαζει στον μεγαλυτερο βαθμο, αυτα που θελουμε,
να καταληξουμε τουλαχιστον στην περιοχη, και επειτα στην ημερομηνια... -
Ρίχνω άλλη μια πρόταση στο τραπέζι με μια μικρή επιφύλαξη για το πόσο κοντά είναι στους Νότιους...
Τι λέτε για Γιάννενα ;Υ.Γ Προσωπικά δεν θέλω πλέον ούτε απ έξω να περνάω αλλά λέω μπας και βολεύει...
-
Λοιπόν, σας παρακολουθώ μιά βδομάδα τώρα και ...σας αφήνω στην τύχη σας !
Μπορεί να το παλεύετε 1-2 μήνες μέχρι να κατασταλάξετε στο σημείο συνάντησης , άλλον ένα μέχρι να κλείσετε συμμετοχές και 20 μέρες για την κατάλληλη ταβέρνα , οπότε.........
Μάλλον πιάσαμε Ιούνιο, άντε ο καθείς στο χωριό του για καλοκαιρινές διακοπές και απο Σεπτέμβριο, το ξαναβλέπουμε ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μπορεί να το παλεύετε 1-2 μήνες μέχρι να κατασταλάξετε στο σημείο συνάντησης , άλλον ένα μέχρι να κλείσετε συμμετοχές και 20 μέρες για την κατάλληλη ταβέρνα , οπότε.........
Μάλλον πιάσαμε Ιούνιο, άντε ο καθείς στο χωριό του για καλοκαιρινές διακοπές και απο Σεπτέμβριο, το ξαναβλέπουμε !Δημήτρη έχω την πρόθεση να επαναλάβω το καλοκαιρινό....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δημήτρη έχω την πρόθεση να επαναλάβω το καλοκαιρινό....
Εχω δεί Γιώργο τη δήλωσή σου εδώ και αρκετές ημέρες και ... δεν έχω λόγια !
Εγώ πάντως, όποτε και ότι οργανώσεις, δηλώνω παρών !!!Αλλά η συνάντηση που θέλουν να οργανώσουμε οι καλοί φίλοι, είναι ανεξάρτητη της δικής σου καλής θέλησης και προσφοράς, οπότε αυτή πρέπει να 'συντονίσουμε'.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Μάλλον πιάσαμε Ιούνιο, άντε ο καθείς στο χωριό του για καλοκαιρινές διακοπές και απο Σεπτέμβριο, το ξαναβλέπουμε !Δημήτρη ανέλαβε οργάνωση, γιατί αλλιώς θα μείνουμε σπίτια μας
Κάνε ένα δημοψήφισμα για το μέρος, που να ισχύσει για 2-3 ημέρες(είσονος σημασίας), και μετά καμιά εβδομάδα βαριά 10 ημέρες για την ημερομηνία.
Κάνω την αναφορά στο πρόσωπό σου, γιατί η περσινή εκδρομή ήταν μια χαρά -
Λίμνη Πλαστήρα είναι η δική μου επιλογή.
-
Καλή ημερομηνία φαίνεται η 22-4. Μετά παίζει να έχουμε εκλογές και πριν είναι το Πάσχα.
-
Ας μπει ένα poll για μέρος και ημερομηνίες να αρχίσουμε από τώρα τις εκλογές.
Πανελλήνια Συνάντηση 4TF 2012