-
μα το a/c σου λεω ειναι βαρος...πως το λενε..γι αυτο τα αγωνιστικα το πετανε πρωτο πρωτο...
οταν ενα αμαξι ειναι πιο βαρυ λογικο ειναι ο ιδιος κινητηρας να ζοριζεται περισσοτερο και να χεις χειροτερες εστω ελαφρως μετρησεις -
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
τα co2 ανεβαινουν,καθως καιτ ο βαρος και η καταναλωση διοτι το μοντελο της kia rio στην ηλιολουστη ελλαδα περιλαμβανει A/Cτο μοντελο στον βορρα δεν περιλαμβανει a/c
Επιτρέψτε μου:
Η έκδοση με A/C έχει 94 gr/km μέχρι και 99 gr/km (από 85), πάντως και στην Αγγλία και στην υπόλοιπη Ευρώπη ΔΕΝ πληρώνει τέλη αυτός ο κινητήρας.
http://www.kia.co.uk/new-cars/range/compact-cars/new-rio/specification/technical-specification.aspxΤα 102 gr/km προήλθαν από ένα στραβοπάτημα της εδώ αντιπροσωπείας (με μία προσεγμένη ποιότητα ή διάσταση ελαστικών, μια αεροτομή ίσως και με μικρή μετατροπή στο ηλεκτρονικό σύστημα, θα είχαν καλύτερη έγκριση τύπου), που τώρα βλέπει ότι ο ανταγωνισμός επιβάλει άλλη εμπορική πολιτική στην Ελλάδα της κρίσης. Βλέποντας ότι υπάρχουν στον ανταγωνισμό τα Corsa, Ibisa, Polo, Fabia με ανταγωνιστικότατα πακέτα, και μάλιστα ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΑ αυτοκίνητα και χωρίς τέλη, τρέχουν και δεν φτάνουν...
Ναί, τα τέλη είναι σημείο συγκριτικού πλεονεκτήματος ενός αυτοκινήτου του μέσου Έλληνα, αφού ήδη γνωστοποιήθηκε η πρόθεση για νέα αλλαγή υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας (στην χώρα αυτή δεν είμαστε για τίποτε σίγουροι) προς τα επάνω φυσικά. Η σκέψη είναι το 'τσεκούρωμα' για 100 gr και πάνω, και συνδυασμός τελών με κυβισμό ή εργοστασιακή αξία.
-
ετσι το δεχομαι..το διευκρινισατε...
απλα δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που μπορει να αλλαξει στο κια ριο καθως μπαινει στην ελλαδα...θελω να πω ολα βγαινουν απο τα εργοστασια με εξτρα ή χωρις ...τι αλλαξε στο αμαξι της εταιρειας στην εν ελλαδι πραγματικοτητα;
-
Ο χρήστης ELEAZAR έγραψε:
ετσι το δεχομαι..το διευκρινισατε...απλα δεν καταλαβαινω τι ειναι αυτο που μπορει να αλλαξει στο κια ριο καθως μπαινει στην ελλαδα...θελω να πω ολα βγαινουν απο τα εργοστασια με εξτρα ή χωρις ...τι αλλαξε στο αμαξι της εταιρειας στην εν ελλαδι πραγματικοτητα;
Την ίδια ερώτηση έθεσα στην ΚΙΑ, απάντηση δεν πήρα...
-
εστειλα πολλα μειλ καταγγελιων για την καθυστερηση παραδοσης του συγκεκριμενου μοντελου.μεχρι και στην κορεα.μου ειπαν ειναι υπευθυνη η ελλαδα . ενω εχω χαρτι εμπορου πΟΥ δεσμευετε οτι θα εχω αυτοκινητο τον ιανουαριο-εδωσα προκαταβολη αρχες δεκεμβριου- η κια μου ειπε, επειτα, θα ερθει το μοντελο φεβρουαριο .μετα ειπανε απριλιο.μου τηλεφωνησαν μαλιστα και με απειλητικο υφος μου ειπαν οτι θα με κατηγορησουν για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ γιατι τους κραζω και γιατι παραπλανω λενε τους καταναλωτες!!!!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ .ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!! Ε,ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
εστειλα πολλα μειλ καταγγελιων για την καθυστερηση παραδοσης του συγκεκριμενου μοντελου.μεχρι και στην κορεα.μου ειπαν ειναι υπευθυνη η ελλαδα . ενω εχω χαρτι εμπορου πΟΥ δεσμευετε οτι θα εχω αυτοκινητο τον ιανουαριο-εδωσα προκαταβολη αρχες δεκεμβριου- η κια μου ειπε, επειτα, θα ερθει το μοντελο φεβρουαριο .μετα ειπανε απριλιο.μου τηλεφωνησαν μαλιστα και με απειλητικο υφος μου ειπαν οτι θα με κατηγορησουν για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ γιατι τους κραζω και γιατι παραπλανω λενε τους καταναλωτες!!!!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ .ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!! Ε,ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!Δικιο εχεις αλλα γιατι παράγγειλες και εδωσες προκαταβολη για ενα μοντελο που δεν εχει κυκλοφορησει καν στην Ελλαδα;
Γιατι δεν περιμενες πρωτα να το φερουν ως μοντελο και μετα να το αγορασεις; -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
εστειλα πολλα μειλ καταγγελιων για την καθυστερηση παραδοσης του συγκεκριμενου μοντελου.μεχρι και στην κορεα.μου ειπαν ειναι υπευθυνη η ελλαδα . ενω εχω χαρτι εμπορου πΟΥ δεσμευετε οτι θα εχω αυτοκινητο τον ιανουαριο-εδωσα προκαταβολη αρχες δεκεμβριου- η κια μου ειπε, επειτα, θα ερθει το μοντελο φεβρουαριο .μετα ειπανε απριλιο.μου τηλεφωνησαν μαλιστα και με απειλητικο υφος μου ειπαν οτι θα με κατηγορησουν για ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ γιατι τους κραζω και γιατι παραπλανω λενε τους καταναλωτες!!!!!ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΙ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΥ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΞΑΝΑΤΗΛΕΦΩΝΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ .ΑΠΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΛΑΒΗ . ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΙΟ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ,ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ,ΑΥΘΑΔΗ ΚΑΙ ΨΕΥΤΡΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΕΤΑΙΡΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΑΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ,ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ!!!! Ε,ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ!
Δικιο εχεις αλλα γιατι παράγγειλες και εδωσες προκαταβολη για ενα μοντελο που δεν εχει κυκλοφορησει καν στην Ελλαδα;
Γιατι δεν περιμενες πρωτα να το φερουν ως μοντελο και μετα να το αγορασεις;Κύριε BILL33, το μέλος limn2000 έχει δίκιο, του άρεσε ένα αυτοκίνητο και εμπιστεύτηκε μια γνωστή εμπορική εταιρεία.
Βέβαια, ήδη έπρεπε να ζητηθεί από όσους προκατέβαλαν ποσό εδώ και μήνες, να επέμβει η Γ.Γ. Καταναλωτή για- την παραπλανητική διαφήμιση (Φθινόπωρο 2011) στα ΜΜΕ (και τα έντυπα) όπου πουθενά δεν είπαν ότι το συγκεκριμένο μοντέλο ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ή ΤΟΝ ΜΑΪΟ ή ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2012 !!!
- για το γεγονός ότι έπρεπε η εταιρεία να ενημερώσει με δελτίο τύπου τους καταναλωτές για την καθυστέρηση (έχουν φάει γερό γράψιμο από την KIA Europe) - τότε ίσως κάτι έσωζαν
- γιατί ΑΝΤ' ΑΥΤΟΥ στον τιμοκατάλογό τους (Οκτώβριο) το προσέφεραν με έκπτωση και -αν θυμάμαι καλά- με δωρεάν service για κάποιο διάστημα.
Φυσικά η εδώ αντιπροσωπεία έχει εκτεθεί πάρα πολύ και έχει κάνει τρομερή ζημιά στην εμπορική πορεία του RIO διότι σε πολλές συζητήσεις για το αυτοκίνητο, αναφέρεται το θέμα εκτενώς.
Εφόσον τελικά θα έχει ετοιμοπαράδοτα αυτοκίνητα, θα υποχρεωθεί μετά από αυτό να 'πλασάρει' το μοντέλο με ιδιαίτερες προσφορές και εκπτώσεις, ειδάλλως ...Κύριε limn2000
**Μπορείτε να αποταθείτε στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή. ΤΗΛ 1520 **
http://www.efpolis.gr/ -
ευχαριστω παιδια .εκανα καταγγελια στην γραμματεια καταναλωτη.πιστευω να τους κραξουν που με απειλουν κιολας οτι τους συκοφαντω λεγοντας την αληθεια. οσο για το γιατι εδωσα προκαταβολη ,μου ειπανε οτι μου την επιστρεφουν αν θελω αλλα το προβλημα ειναι η αναξιοποιστια τους και οι συνεχεις αναβολες.αν το ηξερα απο την αρχη ουτε καν θα πλησιαζα .και παλι μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΡΙΛΙΟ! ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ! και κατι ακομη .τι γινεται σε περιπτωση που η τιμη μειωθει?θα εχω την μειωση ως αντιβαρο εστω στην ταλαιπωρια μου?
-
Ο χρήστης limn2000 έγραψε:
ευχαριστω παιδια .εκανα καταγγελια στην γραμματεια καταναλωτη.πιστευω να τους κραξουν που με απειλουν κιολας οτι τους συκοφαντω λεγοντας την αληθεια. οσο για το γιατι εδωσα προκαταβολη ,μου ειπανε οτι μου την επιστρεφουν αν θελω αλλα το προβλημα ειναι η αναξιοποιστια τους και οι συνεχεις αναβολες.αν το ηξερα απο την αρχη ουτε καν θα πλησιαζα .και παλι μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΡΙΛΙΟ! ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ! και κατι ακομη .τι γινεται σε περιπτωση που η τιμη μειωθει?θα εχω την μειωση ως αντιβαρο εστω στην ταλαιπωρια μου?Παρε τα λεφτα της προκαταβολης και ψαξε για αλλο μοντελο.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
ευχαριστω παιδια .εκανα καταγγελια στην γραμματεια καταναλωτη.πιστευω να τους κραξουν που με απειλουν κιολας οτι τους συκοφαντω λεγοντας την αληθεια. οσο για το γιατι εδωσα προκαταβολη ,μου ειπανε οτι μου την επιστρεφουν αν θελω αλλα το προβλημα ειναι η αναξιοποιστια τους και οι συνεχεις αναβολες.αν το ηξερα απο την αρχη ουτε καν θα πλησιαζα .και παλι μου ειπαν οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΡΙΛΙΟ! ΤΟΣΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ! και κατι ακομη .τι γινεται σε περιπτωση που η τιμη μειωθει?θα εχω την μειωση ως αντιβαρο εστω στην ταλαιπωρια μου?
Παρε τα λεφτα της προκαταβολης και ψαξε για αλλο μοντελο.
Δεν είστε ο μόνος που την πάτησε. Και από ότι βλέπουμε στα Forums, έχουν ακούσει τα 'εξ αμάξης'.
Αντιλαμβάνομαι τον εκνευρισμό σας, δεν ενστερνίζομαι το ξέσπασμά σας, αλλά επειδή κάποτε πρέπει να μάθουν όλοι να σέβονται τον Ελληνα καταναλωτή, θα ήθελα να επισημάνω ότι μετά και από τις ενέργειες της Αρχής που απευθυνθήκατε (Γ. Γραμματεία Καταναλωτή) και οι οποίες θα σας κοινοποιηθούν, έχετε το δικαίωμα -μέσω δικηγόρου- να δείτε αν υπάρχουν οι νομικές βάσεις ώστε να εγείρετε αγωγή αποζημίωσης για την ταλαιπωρία που έχετε υποστεί και να ερευνήσει αυτός αν έχουν θεμελιωθεί δικαιώματα αποζημίωσης για 'παραπλάνηση καταναλωτή', ψευδή διαφήμιση (έδιναν και προσφορά service 2 ετών), υπαναχώρηση από ιδιωτική σύμβαση ή μή τήρηση συμβατικής υπόσχεσης και άλλα.Πρέπει να ομολογήσουμε ότι αυτό τον καιρό, προβλήματα παρεμφερή, κυρίως λόγω της γενικότερης αναξιοπιστίας των ελληνικών εισαγωγικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό, έχουν και άλλες αντιπροσωπείες.
Αυτό όμως το πράγμα είναι ανεπίτρεπτο για μία εταιρεία που σέβεται τους πελάτες της. Εδώ έχουμε να κάνουμε όχι μόνο με αναξιοπιστία έναντι των ξένων, αλλά και επίδειξη αναξιοπιστίας έναντι των Ελλήνων καταναλωτών και γκάφα στην εμπορική πολιτική της εταιρείας που δεν εξασφάλισε ΕΓΚΑΙΡΑ το μοντέλο και με χαρακτηριστικά που άπτεται των αναγκών της νεοδιαμορφωθήσας Ελληνικής Αγοράς της Κρίσης (όλοι βγήκαν και πουλάνε με μεγάλη έκπτωση μοντέλα diesel με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας - το Corsa έχει τεράστια επιτυχία και υπάρχουν και τα φθινά Ibiza, Fabia κλπ).
ΕΧΑΣΑΝ ΧΡΟΝΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ.
Πρόκειται για αυτοκίνητο που πραγματικά αξίζει, αλλά αδικείται από αυτή την κατάσταση αυτή σε σημείο που κινδυνεύει η εμπορική του πορεία στην έκδοση αυτή και όχι μόνο.
'Κυκλοφορούν' και επικρίσεις από πωλητές ανταγωνιστών που χαίρονται με την** ανεπανόρθωτη γκάφα τους** και τονίζουν στους υποψήφιους πελάτες τους ότι τα diesel μοντέλα τους έχουν ημερομηνία παραλαβής (τουλάχιστον).Μετά από όλα αυτά, ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΕΙΝΑΙ** ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ**.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το πιο σωστο που ακουστηκε εδω μεσα!
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
+100000
Πάρε τα λεφτά σου και αγόρασε κατι άλλο!!
Δεν σου κάνουν ΧΑΡΗ!!! -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Εντελώς αναξιόπιστοι, θα χάσουν πολλά από αυτό που έκαναν
Ναι, πάρε τα λεφτά και μακρυά
Take the money and run. -
Καλοι και κακοι αντιπρόσωποι υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες.
Απλώς θα πρέπει να έχει τις επιφυλάξεις του ο πελάτης εξαρχής.Ετυχα να παρω αμαξι απο αντιπροσωπία στην οποία ο πωλήτης ήταν φίλος και ήθελα να του δωσω την πώληση και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε σε προσφορά, χρονο παραδοσης, 'επιλογης' αυτοκινήτου διότι ακριβώς το ίδιο υπήρχε και σε εκθεσιακό και αν και έφυγε μετά, μετά στο aftersales στην ίδια καθετη μονάδα ... κάηκα! Και απο την αλλη πλευρά σε άλλη αντιπροσωπία άλλης μαρκας -χρόνια μετά- αναρωτιέμαι ακόμα αν αυτο που πήρα ήταν νεα παραγγελία ή το εκθεσιακό που έβλεπα και απλώς περίμενα 15ήμερο 'αερα'.
Καλοπροαίρετοι ναι αλλά όχι ανυποψίαστοι. -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Καλοι και κακοι αντιπρόσωποι υπάρχουν σε όλες τις εταιρίες.
Απλώς θα πρέπει να έχει τις επιφυλάξεις του ο πελάτης εξαρχής.Ετυχα να παρω αμαξι απο αντιπροσωπία στην οποία ο πωλήτης ήταν φίλος και ήθελα να του δωσω την πώληση και έκανε ότι καλύτερο μπορούσε σε προσφορά, χρονο παραδοσης, 'επιλογης' αυτοκινήτου διότι ακριβώς το ίδιο υπήρχε και σε εκθεσιακό και αν και έφυγε μετά, μετά στο aftersales στην ίδια καθετη μονάδα ... κάηκα! Και απο την αλλη πλευρά σε άλλη αντιπροσωπία άλλης μαρκας -χρόνια μετά- αναρωτιέμαι ακόμα αν αυτο που πήρα ήταν νεα παραγγελία ή το εκθεσιακό που έβλεπα και απλώς περίμενα 15ήμερο 'αερα'.
Καλοπροαίρετοι ναι αλλά όχι ανυποψίαστοι.Στη δική μου επιχείρηση, εαν έκανα κάτι τέτοιο, αύριο δεν θα είχα πελάτες !!!
Μπράβο στο τμήμα marketing της KIA, μπράβο και στην KIA Ευρώπης που συμπεριφέρεται έτσι
απέναντι στους Έλληνες καταναλωτές - αλλά όλα εδώ θα πληρωθούν. -
No news... BAD NEWS (ο νοών νοείτω)
-
αλλη μια ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΙΑ ΡΙΟ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ τωρα λενε ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!!ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΑ!ΤΟ seat ibiza kai to opel corsa σκιζουν .οχι θα περιμενετε την κια....να της ερθουν τα κεφια...
-
Ο χρήστης karantere2 έγραψε:
αλλη μια ΑΝΑΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΚΙΝΗΤΟΥ ΚΙΑ ΡΙΟ. ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ τωρα λενε ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΕΞΕΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ!!!ΑΠΟΡΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΑ!ΤΟ seat ibiza kai to opel corsa σκιζουν .οχι θα περιμενετε την κια....να της ερθουν τα κεφια...Kαι; Τελειωσαν οι επιλογες;!!!
-
Η πλάκα είναι ότι τα διαβάζουμε στέρεο, και στο φόρουμ του Ντράιβ...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η πλάκα είναι ότι τα διαβάζουμε στέρεο, και στο φόρουμ του Ντράιβ...Kανεις και απιστιες;
KIA RIO DIESEL