-
ναι αληθινη ιστορια
μεχρι στηγμης κανενας δεν απαντησε πως υπολογιζεις τα χιλιοστα στην εξατμηση αν μπορουσατε θα το εκτημουσα
σχετικα με το να παρω αλλο αμαξι το εχω σκεφτει και μεχρι το τελοσ του 14 ειναι κανονισμενο και θελω να πιστευω οτι θα παρω καλο (εκτος και αν χρεωκοπησουμε ολοι μας με τα κατορθωματα των πολιτικων) εχω σκεφτει σειρα 3 ή την πιο ωραια που θα ερθει σειρα4 αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω να ριξω χρημα στο lanos ομως το αγαπαω το ριμαδι και το εχω παθος εξαλου δεν εχει και τα τρελα τελη κυκλοφοριας και ειναι κανονισμενο να το κρατησουμε για παντα ασχετο τη καινουργιο θα εχουμε -
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Το γ@μησες φιλε...155-160 αλογα τι ειναι τα αλογα στραγαλια??Toσο πανε αυτα τα μοτερ με αγρια εκκεντρα και εχω οδηγησει και ραλλυ με τοσα αλογα και παει απλα πολυ γρηγορα.(τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα)
-
Ο χρήστης vlasis-b έγραψε:
ναι αληθινη ιστορια
μεχρι στηγμης κανενας δεν απαντησε πως υπολογιζεις τα χιλιοστα στην εξατμηση αν μπορουσατε θα το εκτημουσα
σχετικα με το να παρω αλλο αμαξι το εχω σκεφτει και μεχρι το τελοσ του 14 ειναι κανονισμενο και θελω να πιστευω οτι θα παρω καλο (εκτος και αν χρεωκοπησουμε ολοι μας με τα κατορθωματα των πολιτικων) εχω σκεφτει σειρα 3 ή την πιο ωραια που θα ερθει σειρα4 αυτος ειναι και ο λογος που δεν θελω να ριξω χρημα στο lanos ομως το αγαπαω το ριμαδι και το εχω παθος εξαλου δεν εχει και τα τρελα τελη κυκλοφοριας και ειναι κανονισμενο να το κρατησουμε για παντα ασχετο τη καινουργιο θα εχουμεYπαρχει ο εξης τυπος που λεει οτι (αλογα/10)+35 μας την ελαχιστη διαμετρο εξατμισης,απο οτι μου εχουν πει διαφοροι μηχανικοι λειτουργει και στην πραξη.Οποτε εσυ οπως σου ειπα μην βαλεις διαμετρο παραπανω απο 48mm και πολυ λεω πιστευω.Επισης ρολο παιζει και η κατασκευη της εξατμισης και οχι μονο η διαμετρος.
-
οντως πανε γρηγορα δεν εχω οδηγηση αλλα ο πατερας μου που οδηγησε ενα δεν ηθελε να βγει απο τη θεση του οδηγου αλλα σαν το 205 δεν ειναι
υστ επειδη ειμαι χοντροασχετος πως γινεται να ποσταρω φοτο -
ναι οσο τρελο και αν ακουγεται, απο τοτε που εφτιαξα την αναρτηση ξεχασα τη σημαινει υποστροφη και δεν το λεω επειδη θελω να παινεψω το αμαξι μου αλλα φιλοι μου με s3 με πεζο και αλλα αμαξια επαθαν πλακα απο το κρατημα του lanos, θυμηθηκα μια στροφη παλια με 50 και εγερνε τωρα μπαινω με 80 και δεν νιωθω στροφη
εσυ που γελας καλα κανεις γιατι το γελιο κανει καλο αλλα αν σε ειχα στη κηδεια ενως παιδιου που ειχε rallye και του εφυγε σε μια γελοια στροφη και με λιγα χλμ τοτε μαλλον δεν θα γελαγεςΤο οτι εχουν γινει πολλα ατυχηματα με το rallye δεν φταιει τοσο το αυτοκινητο οσο ο οδηγος,γιατι με niva εχουν γινει σιγουρα πολυ λιγοτερα ατυχηματα απο οτι με rallye αυτο ομως δεν το καθηστα ασφαλεστερο η το rallye σκοτωστρα.
Απλα αυτος που οδηγαει το niva συνηθως δεν νομιζει οτι ειναι ο σουμαχερ -
εχεις δικαιο και καρο να εχει ο αλλος αν την εχει δει valter rohrl ειναι σιγουρο οτι θα σκοτωθει αλλα νομιζω οτι στα rallye φταιει και οτι ειναι πολυ γρηγορα δεν ξερω αναλογια ιππων με βαρος αλλα σιγουρα για τα κιλα του ειναι πολυ δυνατο εδω τα εργαστασιακα και διωχναν την ουρα σαν πισωκινητα ποσο μαλλον τα φτιαγμενα
-
εχεις δικαιο και καρο να εχει ο αλλος αν την εχει δει valter rohrl ειναι σιγουρο οτι θα σκοτωθει αλλα νομιζω οτι στα rallye φταιει και οτι ειναι πολυ γρηγορα δεν ξερω αναλογια ιππων με βαρος αλλα σιγουρα για τα κιλα του ειναι πολυ δυνατο εδω τα εργαστασιακα και διωχναν την ουρα σαν πισωκινητα ποσο μαλλον τα φτιαγμεναTo oτι εδιωχναν την ουρα δεν εχει να κανει με τα αλογα αλλα με το στησιμο.
-
μολισ εγραψα για το ΠΕΖΟ τρεξατε ολοι να απαντησετε λοιπον για να το ξεκαθαρισω μια και καλη , δεν θελω ουτε να τα βλεπω στο δρομο.δυμαμη ναι εχουν κρατηματα ομως ΟΧΙ ακομη ποτε δε θα εβαζα κοντρα με rallye γιατι θεωρω απλα δεν αξιζει εχω αδειασει πολυ καλυτερα αυτοκινητα.Το θεμα με τα πεζο το ανοιξα σαν παραδειγμα και για το τι λενε οι ιδιοκτητες τους οντως τα αλογα δεν ειναι στραγαλια και εγω γυρω στα 5 αλογα θα ηθελα και για να κανω τα πραγματα χειροτερα θυμηθειτε πεζο 206 1,4 75hp με περισσοτερα κυβικα 2 εκκεντροφοροι 16βαλβιδο και νομιζω και πιο βαρυ ρτσι για να μη νομιζεται οτι το lanos ειναι της πλακας ρε φιλε αυτο το εχεις αναφερει 1000φορες σε καθε post που γραφεις, αναφεροντας το προσπαθεις να ξεχασεις την πραγματικοτητα δεν ξερω τι να πω
ΥΣΤ: ξερει καποιος να μου πει ποσο κανει το κιτ extreme
ΥΣΤ2: +15 αλογα το λεω για αυτους που κοροιδευουν το αμαξακι μουδεν παει αλλο μην το ψαχνεις ειναι ενας ατμοσαφαιρικος κορεατης,μονοδρομος η σωστη συντηρηση αλλαξε κανενα καταλυτη-αισθητηρα λ να εκπεμπει λιγοτερα καυσαερια
απο ποτε το 206 δεν εχει κρατηματα και εχει το lanos?
το 206 ακομη και με τον 1.4 8βαλβιδο 75αρι ειναι ελαφρυτερο,πιο γρηγορο και πιο αθορυβο, απο το lanos
το lanos δεν ειναι ουτε σπορ ουτε γρηγορο ειναι ενα τιμιο, αξιοπιστο με φθηνα ανταλλακτικα αυτοκινητο που να καλυπτει τις καθημερινες μετακινησεις σου και βολτες, για αυτο απολαυσε το πριν παει στα 2Ε η βενζινη -
για να επανελθουμε το κιτ extreme δεν νομιζω να υφισταται πλεον...δεν ξερω και τι παιζει τωρα που και σαν εταιρεια δν υπαρχει
εξαλλου δεν ηταν κατι τρομερο...ενα φιλτρο και μια φουλ εξατμιση ηταν (+ καποιες αισθητικες αναβαθμισεις εντος και εκτος) οποτε θα εκανα την ιδια δουλεια σε εναν καλο εξατμισα -
παιδια ευχαριστω ολους σας για τα καλα και για τα ασχημα λογια σας το θεμα πλεον λυθηκε ειδη σημερα κανονισα να μου βαλουν το κιτ extreme
-
που το βρηκες και ποσο αν επιτρεπεται? ειναι το ιδιο με αυτο που τοποθετουσαν τοτε?
-
το βρηκα 300ευρο περιπου στην αντιπροσωπια και περιεχει φιλτρο μεγαλυτερο, χταποδι σωληνωσεις γενικα ολη η εξατμηση dosal drop speed (πιστευω να το εγραψα σωστα γιατι οι μπαμπινιωτες θα αρχισουν τα δικα τουσ παλι) και παραλληλο εγκεφαλο τελικα μπορει να το ακριβοπληρωνω αλλα ειναι οτι καλυτερο για το αυτοκινητο γιατι με οποιαδηποτε αλλη εφαρμογη τοσα αλογα δεν θα τα εβγαζε + οτι επειδη ειναι της αντιπροσωπιας του εχω μεγαλυτερη σιγουρια (δεν θα χασω σε συμπιεση που πολυ σωστα ειπε ενας φιλος , ουτε θα με βριζουν απο το θορυβο και φυσικα δεν θα καιει παρα πολυ).
υστ:νομιζω οτι εχω παρεξηγηθει ποτε δεν ειπα οτι εχω καλυτερα κρατηματα απο το πεζο που ολοι αγαπατε ειπα μονο οτι εγινε πολυ καλο.τα σχολια του στυλ
και ο φιλος που μου αρχισε την ψυχαναλυση οτι επαναλαμβανομαι και οτι θελω να ξεχασω την αληθεια κανει πολυ μεγαλο λαθος ξερω τι αμαξι εχω και θα το υπερασπιζομαι οτι και λετε -
Για ολα αυτα τα πραγματα νομιζω πως οχι το χρυσοπληρωνεις αλλα το παιρνεις τσαμπα.
Τελος καλο ολα καλα λοιπον. -
ναι μια χαρα δεν βλεπω την ωρα που θα το παρω στα χερια μου
-
Κάνε και μια δυνομομέτρηση πριν μετά να δεις τι κερδίζεις.
-
καλοριζικο!
πολυ καλη τιμη για oλα αυτα
bosal λεγεται η εξατμιση και κανει ομορφο διακριτικο μπασακι που δεν ενοχλει καθολου...τη θυμαμαι απ το δικο μου!. Τελικα ειναι ακριβως το ιδιο κιτακι που εβαζαν και τοτε, προ 10ετιαςBαλτο και πες μας διαφορες...ιδανικα ανοιξε με ενα 75αρι μαμα και δες τι κερδισες
-
Δεν πειράζει, αφού δεν ακούς θα τα μάθεις πρώτο χέρι.
Μη ξεχάσεις να μετρήσεις μια 2α χαω πριν και μετά το κιτ.
Γράψε μας τα αποτελέσματα. -
ενα απο τα καλα που εχει αυτη η εξατμηση ειναι οτι επειτελους θα παψει εκεινος ο ενοχλητικος θορυβος που εχει στο ρελαντι
-
Βλάση διάβασα παραπάνω ότι έχεις φρένα και ανάρτηση.έχω και εγώ ένα Lanos.τώρα που έβαλες το κιτ τι θα έλεγες να τα δοκιμάζαμε σε καποια ευθεία και σε κάποιες στροφούλες όπως π.χ. λιμανάκια???
-
με μεγαλη μου χαρα φιλε,αλλα ειναι λιγακι δυσκολο επειδη ειμαι απο πολυ μακρια και σπανια κατεβαινω στην αθηνα, κριμα παντως γιατι πριν 2 μηνες ειχα ερθει αθηνα αν σε ηξερα τοτε θα ερχομουν και χωρις το κιτ απλα για πλακα.
τωρα αν μπορεις εσυ που εισαι απο αθηνα και εχεις λανος να μου πεις ποσο βρισκεις εκει το κιτ extreme γιατι μου φαινεται περιεργη η τιμη που μου το δινει (παντως τη δευτερα θα το βαλω μεσα για αλλαγη)
και αν ηθελες μπορεις να μου πεις τι εχεις αλλαξει εσυ στο δικο σου και για να παρω καμια ιδεα
υστ:ηθελα να ρωτησω απο καιρο να ρωτησω ολους ,ποια η γνωμη σας για λανος με c20xe (προς θεου δεν ενδιαφερομαι για τετοια αλλαγη)απλα κουβεντα να γινεται
daewoo lanos