-
@δεσολ.ωτι
Και επειδή οι παλιότεροι κάνανε μια μαλακία πρεπει να την συνεχίσουμε στον αιώνα τον άπαντα. Σωραίος.
Καλά κάνεις και πληρώνεις αφου γουστάρεις βαφτίσια γάμους κλπ καραγκιοζιλίκια. Αλλα εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω. Θέλω να πληρώνω τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ (να έχω επιλογές) και τις υποδομές. Τα περι ελληνοποιηθέντων να τα ξανασκεφτείς όταν πάρεις Αλβανό να σου ξεχορταριάσει τον κήπο, Βούλγαρο να σου πλύνει το αμάξι ή οταν θα πηδάς καμιά Ρουμάνα γύφτισσα σε κωλόμπαρο.
Πρόβλημα των άλλων χωρών οι περιουσίες εκεί. Αν θέλουν ας τις δημεύσουν. Προσωπικά θέλω η χώρα που μένω να είναι σύγχρονο κοσμικό (και κοσμοπολίτικο αν θές) κράτος.
ΥΓ.
Food for thought:1 μεγάλος= ζημιά 50.000.000 για το κράτος.
15.781χ600*χ14=132.560.400 το χρόνο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Βατοπαιδι speakingΚαλά καλά. Αν μάθεις το νούμερο της ζημιάς που υπέστη τελικά το Ελληνικό κράτος πέστο μας και μας να το ξέρουμε.
Δύο διεθνείς οίκοι που κάνανε έρευνα απάντησαν πως δεν χάθηκε ούτε ένα ευρώ πάντως . Εσύ σίγουρα ξέρεις καλύτερα όμως.Το Βατοπέδι έχει πολύ παρασκήνιο από πίσω με πατριαρχείο και Ρωσία, δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα.
Μια που είπαμε Ρωσία ... Έχετε ακουστά τον θρησκευτικό τουρισμό ; Έχετε ακουστά πως οι Ρώσοι είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, έχουν ξετρελαθεί με τις εκκλησίες και τα μοναστήρια στην Ελλάδα και πως είναι από τους πιο γαλαντόμους τουρίστες ;
Πόσα από τα 200 μύρια λέτε να καλύπτονται από τον θρησκευτικό τουρισμό ; Με τους ρυθμούς που ανεβαίνει ο Ρώσικος και Σέρβικος τουρισμός πόσα από αυτά λέτε να καλύπτονται στο μέλλον ;Μην βλέπετε τα πράγματα μονοδιάστατα και με εμπάθεια. Είσαστε ικανοί ακόμα και μοναδικά πλεονεκτήματα της χώρας να τα καταστρέψετε και να τα ξεφτιλίσετε για να ικανοποιήσετε τις εμμονές σας για να μην πω το μίσος σας.
-
Οι εκκλησιες και τα μοναστηρια θα παψουν να υπαρχουν αν σταματησουμε να πληρωνουμε τους παπαδες? πας καλα μαστορα?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ΥΓ.
Food for thought:1 μεγάλος= ζημιά 50.000.000 για το κράτος.
15.781χ600*χ14=132.560.400 το χρόνο.
Δε νομιζω Τακη:
Λαυρεντιαδης (μικρομεσαιος στο χωρο του και πολυ λεω)=900 εκ.
Σαλλας-Κωστοπουλος (σαφως μεγαλυτερα μεγεθη) ποσα;
Μπομπολας;Και γενικα μονο οι Ολυμπιακοι του 2004 που φαγανε αρκετες δεκαδες δις μεγαλοι και μεγαλομεσαιοι πρεπει να επισπευσανε τη χρεοκοπια 2-3 χρονια
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
@δεσολ.ωτιΚαι επειδή οι παλιότεροι κάνανε μια μαλακία πρεπει να την συνεχίσουμε στον αιώνα τον άπαντα. Σωραίος.
Καλά κάνεις και πληρώνεις αφου γουστάρεις βαφτίσια γάμους κλπ καραγκιοζιλίκια. Αλλα εγώ δεν γουστάρω να πληρώνω. Θέλω να πληρώνω τις υπηρεσίες που χρησιμοποιώ (να έχω επιλογές) και τις υποδομές. Τα περι ελληνοποιηθέντων να τα ξανασκεφτείς όταν πάρεις Αλβανό να σου ξεχορταριάσει τον κήπο, Βούλγαρο να σου πλύνει το αμάξι ή οταν θα πηδάς καμιά Ρουμάνα γύφτισσα σε κωλόμπαρο.
Δεν έχω να σκεφτώ τίποτα. Ότι δουλειά και να κάνω την πληρώνω μετρητά, ούτε χάρη μου κάνουν ούτε χρωστάω σε κανέναν τους τίποτα. Συμφωνούμε λοιπόν. Τα 200 μύρια θα τα καλύπτω εγώ και όσοι άλλοι συμφωνούν και τα αρκετά δις που κοστίζει η λαθρομετανάστευση με τα παρελκόμενα της + τα επιδόματα στους νόμιμοποιηθέντες εσύ και οι λοιποί ανθρωπιστές . Εύχομαι από αύριο κιόλας
Τους γύφτους και τις γύφτισες σιχαίνομαι και να τους φτύσω. Άνοιξε εσύ την μεγάλη αγκαλιά σου και κράτα τους σφιχτά.Πρόβλημα των άλλων χωρών οι περιουσίες εκεί. Αν θέλουν ας τις δημεύσουν. Προσωπικά θέλω η χώρα που μένω να είναι σύγχρονο κοσμικό (και κοσμοπολίτικο αν θές) κράτος.
Πόσο πιο κοσμοπολίτικο ; Με βραδινή ζωή μέχρι το πρωί χειμώνα καλοκαίρι, με ανεξιθρησκία, με gay parade σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με τον χαμό που γίνεται σε Μύκονο, με τους πυροβολημένους σουρωμένους τουρίστες σε Φαληράκι κλπ περιοχές, με Βαλιανάτους και το αδελφάτο των ιπποτών στην τηλεόραση και κανέναν να σε ενοχλεί για να κάνεις ότι γουστάρεις, δεν το λες ότι ζεις και στην Σαουδική Αραβία ...
Ρε μπας και είσαστε τίποτα καταπιεσμένοι στα νιάτα σας και τρώγεστε με τα ρούχα σας ;
-
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 012_453408
Eurostat: Στο 132,4% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος, στο α’ τρίμηνοΣτο 132,4% του ΑΕΠ διαμορφώθηκε το δημόσιο χρέος της Ελλάδας το πρώτο τρίμηνο του 2012, σημειώνοντας μείωση 33 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το τέταρτο τρίμηνο του 2011 και 20 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το πρώτο τρίμηνο του 2011.
Αυτό προκύπτει από στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα η Eurostat, η οποία, σε ειδική υποσημείωση στο σχετικό ανακοινωθέν, που εξέδωσε, σημειώνει ότι οι σημαντικότερες αυτές μειώσεις, μεταξύ των «27», οφείλονται κυρίως στο πρόγραμμα ανταλλαγής ομολόγων στο πλαίσιο του PSI που αποφασίστηκε με τη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα στην απομείωση του ελληνικού χρέους.
Eurostat: Η Ελλάδα πρωταθλήτρια με χρέος 132,4% επί του ΑΕΠ [πίνακας των 27]
http://www.iefimerida.gr/sites/default/files/xreos.pdf
http://www.iefimerida.gr/news/60531/eur ... 9%CE%BD-27
.
-
Eιπα μηπως αλλαζα κουβεντα με το ΔΝΤ και τον ελληνα αλλα δεν.
Τι να σου κανει η εκκλησία βρε παιδιά. Οταν παω ο ιδιος τον απορο στον παπα και αφού μου εχουν στείλει επανηλειμμενος το 100 για καταπάτηση εκκλησιαστικης παραθαλάσσιας περιουσίας και μου λέει ότι δεν εχει να δωσει τιποτα μου ανεβαινει το αιμα στο κεφάλι. Και αν μου πει και τιποτα περι τι ειναι το σωστό και να δωσω εγω αν εχω και το προχωρήσει ........δαγκώνω το μανικι μου αναγκαστικά και φεύγω.
Φράγκο δεν έχει! -
Οι εκκλησιες και τα μοναστηρια θα παψουν να υπαρχουν αν σταματησουμε να πληρωνουμε τους παπαδες? πας καλα μαστορα?για ανάλυσε λίγο παραπέρα αυτή την πίπα που είπες με τον ρώσσικο τουρισμο και τους μισθούς της εκκλησίας, είχε πολύ ενδιαφέρον για να το αφήσεις έτσι
-
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Moody΄s: Αρνητικό το outlook για Γερμανία, Ολλανδία και ΛουξεμβούργοΟ Ρεσλερ όμως...:
Ρέσλερ: Δεν είναι πια τρομακτικό να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ...
Όποιος έχει το τηλ του κ. Ρέσλερ, παρακαλώ να τον ειδοποιήσει ότι βασική προϋπόθεση για να φύγει η να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ, είναι να υπάρχει ευρώ.
Άσχετο - σχετικό: η Ιταλία δεν έχει πλέον τον παραμικρό λόγο να παραμένει στο ευρώ.
Ο συνδυασμός επιτοκίων - ύφεσης - καλής ανταγωνιστικότητας της οικονομίας της, νομίζω την εξωθεί να βγει από το ευρώ.
Τέσπα, η Ιταλία θα μπορούσε να ζητήσει τα πάντα από τη Γερμανία. Και να τα πάρει. Όλα, και κάτι παραπάνω.
Αν επιστρέψει ο Σίλβιο ...ίσως και να το κάνει. -
Σκάνδαλο με πλαστές εγγυητικές επιστολές στο υπουργείο Ανάπτυξης
Σκάνδαλο δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ με πλαστές εγγυητικές επιστολές τραπεζών, φέρεται να έχει ανακαλύψει το Σώμα Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης που εξετάζει, τους τελευταίους μήνες, τις παράνομες συναλλαγές υπαλλήλων του Υπουργείου Ανάπτυξης σχετικά με την διαδικασία επιδοτήσεων τουριστικών μονάδων. Οι υπάλληλοι του Υπουργείου Ανάπτυξης φέρεται να έχουν αποδεχθεί, παρατύπως τουλάχιστον, τρεις πλαστές εγγυητικές επιστολές ύψους περίπου 20 εκατομμυρίων ευρώ που τους παρέδωσαν υποψήφιοι «επενδυτές» προκειμένου να επιχορηγηθούν. Επιπλέον σε σειρά περιπτώσεων διαπιστώθηκε ότι παραβιάζονταν οι διαδικασίες προτεραιότητας για την εξέταση των σχετικών φακέλων, κάτι που θεωρείται δείγμα ότι «έπεφταν μίζες» για να δίνονται γρήγορα και ανεξέλεγκτα κοινοτικά κονδύλια στους ιδιώτες.
Αφορμή της έρευνας του κ. Ρακιτζή αποτελεί η επ' αυτοφώρω σύλληψη, στις αρχές Μαρτίου 2012, δύο υπαλλήλων του αρμοδίου τμήματος του υπουργείου Ανάπτυξης, τη στιγμή που έπαιρναν μίζα ύψους 120.000 ευρώ από τον ιδιοκτήτη ξενοδοχειακής μονάδας στην Αργολίδα, κ. Αρη Μάρκου, προκειμένου να του παραδοθούν τα χρήματα της επιχορήγησής του,10 εκατ. ευρώ. Παρόμοιο κρούσμα υπήρξε και στις αρχές Μαΐου όταν συνελήφθησαν δύο άλλοι υπάλληλοι του Υπουργείου να παίρνουν μίζα 10.000 ευρώ από ξενοδόχο του Ηρακλείου.
Υστερα από την αποκάλυψη της υπόθεσης του ξενοδόχου από το Ναύπλιο άρχισε έρευνα στο αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Ανάπτυξης από τους ελεγκτές του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης οι οποίοι εξέτασαν τους φακέλους εκατοντάδων επιδοτήσεων κι οι οποίοι φέρεται να έχουν ανακαλύψει σωρεία παρανομιών και παρατυπιών. Ενα από τα «πονηρά» σημεία της σχετικής διαδικασίας είναι οι εγγυητικές επιστολές -από την ίδια μάλιστα Τράπεζα- που καταθέτουν οι υποψήφιοι για να λάβουν τις επιχορηγήσεις και τις οποίες βέβαια οφείλουν να ελέγξουν και να διασταυρώσουν οι αρμόδιοι υπάλληλοι πριν προχωρήσουν στις σχετικές διαδικασίες για την οικονομική ενίσχυση του έργου από τα κοινοτικά κονδύλια. Σε τρεις τουλάχιστον περιπτώσεις εντοπίσθηκαν από τους επιθεωρητές της Δημόσιας Διοίκησης, πλαστές εγγυητικές επιστολές που είχαν καταθέσει οι υποψήφιοι επενδυτές και οι οποίες «περιέργως» δεν ελέγχθηκαν από τους αρμοδίους υπαλλήλους.Οπως έλεγαν αρμόδιοι επιθεωρητές «το σκάνδαλο στο Υπουργείο Ανάπτυξης είναι ύψους πολλών δισ. ευρώ αφού δεκάδες υπάλληλοι επί σειρά ετών λειτουργούσαν ανεξέλεγκτα και τα ποσά που δίνονταν ήταν τεράστια. Στην εξέταση των φακέλων των επενδύσεων βρίσκουμε πολλά ενδεικτικά στοιχεία των παράνομων συναλλαγών αφού φαίνεται να γίνονται ανεξέλεγκτα δεκτά έγγραφα και δικαιολογητικά αμφίβολης γνησιότητας. Επιπλέον είναι προφανές ότι άλλες διαδικασίες έγκρισης επιδοτήσεων παρουσιάζουν μια εντυπωσιακή 'επιτάχυνση' στην διεκπεραίωση τους κι άλλοι μένουν για χρόνια στάσιμοι στα συρτάρια. Ομως η έρευνα συνεχίζεται».
- Merkel
-
Οι εκκλησιες και τα μοναστηρια θα παψουν να υπαρχουν αν σταματησουμε να πληρωνουμε τους παπαδες? πας καλα μαστορα?
για ανάλυσε λίγο παραπέρα αυτή την πίπα που είπες με τον ρώσσικο τουρισμο και τους μισθούς της εκκλησίας, είχε πολύ ενδιαφέρον για να το αφήσεις έτσι
Για δες σε καλύπτει ;
**Συμφωνία για τον θρησκευτικό τουρισμό υπέγραψε ο Αρχιεπίσκοπος στη Μόσχα
**
Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 30 Μαϊου με σημαντικές συμφωνίες το επίσημο ταξίδι του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου και της συνοδείας του- ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Δωδώνης κ.κ. Χρυσόστομος, Συνοδικοί Αρχιερείς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Εκκλησίας- στη Μόσχα, προκειμένου να γίνει υπογραφή ανάμεσα στον ίδιο και τον Πατριάρχη Ρωσίας κ.κ. Κύριλλο του Συμφώνου Συνεργασίας στον τομέα του θρησκευτικού τουρισμού, αλλά και στην ανάπτυξη προγραμμάτων για τη στήριξη των κοινωνικά δυσπραγούντων.Οι συγκεκριμένες συμφωνίες αποτελούν δείγμα της αναθέρμανσης των σχέσεων ανάμεσα στο Πατριαρχείο της Μόσχας και της Εκκλησίας της Ελλάδος. Ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη Ρωσία, για αυτό και έχει επωμιστεί ο ίδιος την υπόθεση θρησκευτικός τουρισμός. Σε αυτό το ταξίδι, κλείδωσε τη συμφωνία, ώστε να προσανατολίζονται προς τους θρησκευτικούς προορισμούς της Ελλάδας οι εκατοντάδες χιλιάδες ρώσοι τουρίστες. Η Εκκλησία της Ελλάδος προσδοκά, πλέον, να τονώσει το τουριστικό ρεύμα από τη Ρωσία προς την Ελλάδα, αποκομίζοντας σημαντικά οφέλη από τον ρωσικό τουρισμό
http://www.touristpress.net/2012/06/01/ ... sti-mosha/
Strategy: 300 εκατ. ταξιδιώτες προσελκύει ο θρησκευτικός τουρισμός
Αντλώντας περισσότερους από 300 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως, ο θρησκευτικός τουρισμός ο οποίος περιλαμβάνει θρησκευτικά προσκυνήματα και επισκέψεις σε απόκρυφους πνευματικούς προορισμούς,** είναι μια από τις κορυφαίες τάσεις του τουριστικού κλάδου σήμερα.**
[spoiler=:2pv4ihqu]«Κάθε χρόνο, όλο και περισσότεροι ταξιδιώτες ενδιαφέρονται να εξερευνήσουν τόπους με μοναδική πνευματική σημασία,» σημειώνει ο Scott Nisbet, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Globus, οικογένεια διάφορων εμπορικών τουριστικών σημάτων. «Σε αυτές τις πνευματικές διαδρομές, οι ταξιδιώτες αναζητούν νόημα από τις διακοπές τους. Ταξίδι, όπου μπορούν να εξερευνήσουν τις ρίζες της πίστης τους με το να ακολουθούν τα χνάρια των θρησκευτικών ηγετών τους ενώ αντιμετωπίζουν επίσης μια εσωτερική μετατροπή ή νιώθουν βαθιά αίσθηση σοφίας για τον κόσμο.”Οι πνευματικοί προορισμοί είναι τόσο διαφορετικοί όσο και οι εμπειρίες που προσφέρουν. Θα μπορούσαν να είναι η τοποθεσία όπου ένας θρησκευτικός δάσκαλος γεννήθηκε, ένα θαύμα ή μια άλλη θέση που κατέχει άλλα ιερά σημασία. Παρακάτω είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή στον κόσμο του θρησκευτικού τουρισμού προορισμοί.
Άγιοι Τόποι (Ισραήλ και Ιορδανία):
Είτε ενδιαφέρεστε να ακολουθήσετε το “Δρόμο του Σταυρού» στην Ιερουσαλήμ ή να επιπλεύσετε στη Νεκρά Θάλασσα, η «Ιερή Γη» είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός πνευματικός προορισμός στον κόσμο.
Με περισσότερο από 2 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο, η Ιερουσαλήμ είναι ένας σημαντικός προορισμός τόσο για το Χριστιανισμό όσο και τον Ιουδαϊσμό. Για τους Χριστιανούς, η Ιερουσαλήμ είναι η περιοχή του Μυστικού Δείπνου, της Σταύρωσης και της Ανάστασης του Ιησού. Ο Εβραϊκός λαός βλέπει αυτή την πόλη σαν τη βιβλική Σιών, την Πόλη του Δαβίδ, τον χώρο του Ναού του Σολομώντα και την αιώνια πρωτεύουσα του έθνους.Ως γενέτειρα του Ιησού, η Βηθλεέμ είναι επίσης ένας διάσημος τόπος προσκυνήματος, που φιλοξενεί πάνω από 1 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως. Άλλοι προορισμοί πνευματικής σημασίας στο Ισραήλ και την Ιορδανία είναι η Ναζαρέτ – επικεφαλής του υπουργείου του Ιησού Χριστού, το Παρεκκλήσι Μπαχάι στη Χάιφα, Acre – η πόλη των σταυροφόρων, Κανά – η περιοχή του τεκμηριωμένου πρώτου θαύματος, Πέτρα και φυσικά, ο Όρος Νέμπο – το βουνό όπου ο Μωυσής είδε τη Γη της Επαγγελίας.
Η “οικογένεια” τουριστικών επιχειρήσεων Globus προσφέρει στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να δουν και να βιώσουν όλα αυτές τις πνευματικές τοποθεσίες με 10-ημέρες εκδρομές και την περιοδεία “Ταξίδι μέσω των Αγίων Τόπων” .
Ιταλία:
Περισσότεροι από 4 εκατομμύρια άνθρωποι επισκέπτονται το Βατικανό στη Ρώμη κάθε χρόνο. Ένας σημαντικός προορισμός για τους Καθολικούς, είναι το σπίτι των μνημείων από τους πιο σημαντικούς αγίους της θρησκείας. Λέγεται επίσης ότι εδώ ανέπνευσε για τελευταία φορά ο Άγιος Πέτρος.
Ελλάδα και Τουρκία:
Είναι γνωστό ότι ο φημισμένος Απόστολος Παύλος ταξίδεψε σε Ελλάδα και Τουρκία σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη. Η Θεσσαλονίκη, για παράδειγμα, ήταν το κέντρο των δραστηριοτήτων του Παύλου στη βόρεια Ελλάδα. Είναι το σημείο όπου κήρυττε, ίδρυσε μια εκκλησία και έγραψε δύο επιστολές: Πράξεις 17:1-9 και 1 και 2 Θεσσαλονικείς.
Γαλλία:
Διάσημη για τις εμφανίσεις Marian της Παναγίας της Λούρδης, με 7 εκατομμύρια ταξιδιώτες ετησίως, η νότια γαλλική πόλη Λούρδη είναι ένας δημοφιλής προορισμός καθολικών. Φυσικά, το Παρίσι χαιρετίζει επίσης τους πνευματικούς ταξιδιώτες – επισκέπτες της Παναγίας των Παρισίων και το παρεκκλήσι του Αγίου Vincent de Paul, όπως και το παρεκκλήσι της Αβινιόν των Εμφανίσεων.[/spoiler:2pv4ihqu]http://www.alachef.gr/strategy-300-�% ... %83%CE%BA/
Από τα 300 μύρια η Ελλάδα από αυτό το είδος τουρισμού, έχει μέχρι στιγμής μόνο 10000 επισκέψεις. Τα ανοίγματα στην αγορά της Ρωσίας για θρησκευτικό τουρισμό τώρα γίνονται (που έπεσε η πείνα).
Την στιγμή που η εκκλησία κάνει επαφές που θα βοηθήσουν τα οικονομικά της χώρας και ιδιαίτερα τον τουριστικό κλάδο κάνοντας αυτό το άνοιγμα με τον πιο επίσημο τρόπο, εσύ θεωρείς λογική επιλογή ... πέρα του να αθετήσει το κράτος την συμφωνία που είχε κάνει με την εκκλησία και της πήρε το 65 % της περιουσίας τότε ... να τους ευχαριστήσει για το τώρα, κόβοντας τους τους μισθούς και αφήνοντας κάμποσες εκκλησίες ειδικά στην επαρχία χωρίς παπάδες.
Είναι σίγουρα μια πολύ έξυπνη κίνηση
Όπως πολύ έξυπνη κίνηση ήταν και η σύλληψη του Εφραίμ με το που γύρισε στην Ελλάδα κατευθείαν μετά την υπερπαραγωγή που έκανε ο Πούτιν για να φτιάξει το προφίλ του και τις εκατοντάδες μπαμπούσκες που περίμεναν μέσα στο κρύο για να προσκυνήσουν ... εμείς τον μαζέψαμε άρον άρον και τον πετάξαμε στην φυλακή μην τυχόν και εγκληματήσει ξανά ... ξεφτιλίζοντας όχι τον Εφραίμ αλλά τον Πούτιν.
Άλλη μια σοσιαλιστική πεφωτισμένη κίνηση. Πρέπει να μας εκτίμησε πολύ ο Βλαδίμηρος εκείνο τον καιρό -
Χεστηκαμε για τον ξοφλημένο τον Πούτιν. Μονο κατι κοσμοσκάφη τύπου Λιακό ασχολούνται μαζί του.
-
ρε delsol πας καλά? δλδ αν αύριο το κράτος πει τέλος χρηματοδότηση, η εκκλησία θα πάψει να φέρνει κόσμο ή οι ρώσσοι θα σταματήσουν να έρχονται?
Μα πού στο διάολο κάνεις αυτές τις επαγωγές στο μυαλό σουΗ εκκλησία πρώτη και καλύτερη θα ΑΥΞΗΣΕΙ αυτές τις επαφές για να μαζέψει κι άλλο μπαγιόκο
-
εγώ προσφέρομαι εθελοντής σε ανταλλαγή θρησκευτικών τουριστών με Ρωσία.
να στείλουν έναν εδώ και να πάω εγώ εκεί να προσκυνήσω θεία δίδυμα λοφάκια που βόσκουν ανέμελα, όπως μας έχει πει και ο ρομάνσκυ. -
οι αναγωγές έχουν επίσης ενδιαφέρον.
Αφού το Βατικανό μαζεύει 4 μύρια, γιατί όχι κι εμείς
Η Πέτρα έγινε 'θρησκευτικός τουρισμός', η νεκρά θάλασσα επίσης
Από τα νούμερα που δείχνει, τα 10.000 μια χαρά και πολλά μας είναι
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
εγώ προσφέρομαι εθελοντής σε ανταλλαγή θρησκευτικών τουριστών με Ρωσία.
να στείλουν έναν εδώ και να πάω εγώ εκεί να προσκυνήσω θεία δίδυμα λοφάκια που βόσκουν ανέμελα, όπως μας έχει πει και ο ρομάνσκυ.Εχω προσφερθεί πρώτος, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας
οι αναγωγές έχουν επίσης ενδιαφέρον.
Αφού το Βατικανό μαζεύει 4 μύρια, γιατί όχι κι εμείς
Η Πέτρα έγινε 'θρησκευτικός τουρισμός', η νεκρά θάλασσα επίσης
Από τα νούμερα που δείχνει, τα 10.000 μια χαρά και πολλά μας είναι
Δεν είναι ακριβώς έτσι ...
Θρησκευτικός τουρισμός: Καταγραφή 300 μνημείων σε όλη την Ελλάδα
Σε πρώτη φάση έχουν καταγραφεί εκατό (100) θρησκευτικά μνημεία με στόχο ο τελικός αριθμός να ανέλθει σε τριακόσια (300) μνημεία σε ολόκληρη την Ελλάδα.http://www.tourismpress.gr/2011/12/300- ... ismos.html
Δεν είπε κανείς ότι θα πλησιάσουμε τα νούμερα του Βατικανού. Αν το 10000 γίνει με δουλειά 50 ή 100 χιλιάδες θα είναι μια αρκετά καλή εξέλιξη. Αν αυτά τα μνημεία δώσουνε στους εκατοντάδες χιλιάδες Ρώσους που ήδη επισκέπτονται την Ελλάδα κάποιο επιπλέον κίνητρο για να κάτσουν παραπάνω ή για να την επιλέξουν περισσότεροι θα είναι μια ακόμα καλύτερη εξέλιξη. Βλέποντας και κάνοντας προχωράμε.
Εσείς καταδικάζετε και υποτιμάτε μια προσπάθεια πριν ακόμα αυτή ξεκινήσει -
το πώς οι μειώσεις στους μισθους των παπάδων στο μυαλό σου συνδέεται με τον θρησκευτικό τουρισμό σχολιάσαμε.
Τρικυμία εν κρανείωΕγώ μαζί σου, είμαι μακάρι να έρθουν αλλοι τόσοι τουρίστες. Γιατί να κάθονται τόσα μνημεία ανεκμετάλλευτα, εφόσον υπάρχει κοινό που τα γουστάρει?
-
το πώς οι μειώσεις στους μισθους των παπάδων στο μυαλό σου συνδέεται με τον θρησκευτικό τουρισμό σχολιάσαμε.
Τρικυμία εν κρανείωΒρε drifter μπαίνει ο αρχιεπίσκοπος μπροστά για να σου ανοίξει μια αγορά που είναι στο αντικείμενο του και που έχει προοπτικές να σου φέρει έσοδα εκατομυρίων ευρώ και εσύ θεωρείς λογικό να πάψεις να τηρείς την συμφωνία κράτους εκκλησίας και να κόψεις την μισθοδοσία στους υφισταμένους του, με μεγάλη πιθανότητα να μείνουν χωρίς παπάδες πολλές εκκλησίες ειδικά στην επαρχία και σε χωριά που δεν θα μπορούν να συντηρήσουν τον εαυτό τους.
Αυτό είναι το ευχαριστώ ;Για να μην το κουράζουμε άλλο ας το πάρουμε αλλιώς .
Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί. Σου πάει η καρδιά να τους κόψεις τον μισθουλάκο τους ; -
νταξ, έχεις σοβαρά προβλήματα πάσο
τον λαλίστατο μανόσκυ δεν έχω δει να παίρνει θεση επί του ζητήματος
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)