-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
εσυ ειδες την Τροικα να διαμαρτυρεται που δεν εφαρμοστηκαν ολα; Γιατι εγω ειδα μεγαλη επιμονη για διαφορα μετρα, και για αλλα ...σιωπη. Και μη μου πεις οτι υπεκυψαν σε κοκκινες γραμμες της κυβερνησης απο τη στιγμη που παιζουν τα λεφτα τους
και ολα να τα κανουν, παλι δεν βγαινουν τα νουμερα. Εκει ειναι το θεμα.
Αν δεχθούμε ότι η πληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ είναι πλήρης (και καθαρή ), τότε ναι, εχεις δίκιο. Στον ξένο τύπο πάντως έχουμε δει κάποιες φορές να εκφράζονται για τα μέτρα μη εισπρακτικού χαρακτήρα.
δες το πιο απλα:
εχουν υπογραψει οι δικοι μας τα ΠΑΝΤΑ που τους ζητηθηκαν; Ναι.
εχουν δικαιωμα να σταματησουν τη χρηματοδοτηση απο τη στιγμη που δεν κανουν πραξη τα συμφωνηθεντα; Ναι.ειδες πουθενα σαφεις απειλες για παυση χρηματοδοτησης μεχρι πχ να γινουν 3 αποκρατικοποιησεις, να κλεισουν 50 οργανισμοι και να κοπει 10% η φοροδιαφυγη; Οχι.
μπορουν να το κανουν, αλλα δεν το κανουν. Ρωταω, γιατι; Γιατι ρισκαρει η Τροικα να παει ολο το σχεδιο (και τα λεφτα τους) στον καλαθο; Γιατι ολα δειχνουν οτι εκει παει το πραγμα. Και επειδη αυτοι ξερουν καλυτερα απο εμας, γιατι το επιτρεπουν;Το με ποιον συμφώνησαν και υπέγραψαν είναι ακόμα υπό διαπραγμάτευση, αν κρίνω από τις δεσμεύσεις και υπογραφές που ζητάνε πλέον από οποιονδήποτε έχει περάσει ποτέ την είσοδο της Βουλής.
Από κει και πέρα, τα δικά μας λαμόγια γνωρίζουν ότι διακυβεύονται πολλά για τους Ευρωπαίους στο πρόβλημα της Ελλάδας, και πατάνε σ' αυτό για να συνεχίζουν τα δικά τους παιχνίδια. Ξέρουν ότι το 'διακόπτω την χρηματοδότηση της Ελλάδας επειδή δεν πέτυχε τους στόχους' είναι easier said than done, και το εκμεταλλεύονται (και θα το εκμεταλλευτούν) όσο μπορούν.
Ή για να το θέσω αλλιώς: αν με κάποιον τρόπο σταματήσει η μάσα, είναι απείρως πιο εύκολο για τα εδώ λαμόγια να πάρουν το πρώτο αεροπλάνο και να εξαφανιστούν, παρά να αναγκαστούν να κάνουν τις μεταρρυθμίσεις που θα βάλουν ουσιαστικά πολιτική ταφόπλακα σε μια όλοκληρη 'ένδοξη' πολιτική γενιά. Γι' αυτό η Ευρωπαίοι ψάχνονται ακόμα για το πως θα καταφέρουν να συννενοηθούν.
δλδ οι δικοι μας εκβιαζουν την Τροικα;
δε με πειθεις
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Προσωπικά δεν έχω ψευδαισθήσεις. Ότι προλάβει και γίνει όσο είναι ο χουντικός ο Παπαδήμος στο τιμόνι.
Μόλις αναλάβουν οι εκλεγμένες από το λαό με δημοκρατικές διαδικασίες και λοιποί σωτήρες του έθνους θα αρχίσει πάλι η μάσα...είδες εσύ το papadimos να κάνει τίποτα απο τότε που ανέλαβε ??
Νομίζω ότι τα χοντρά μαχαίρια (ευγενείς συντάξεις κλπ) μπήκαν επί πρωθυπουργίας του.
Θα έβαζε δημοκράτης (Αντωνάκης, ΓΑΠ) χέρι σε συντάξεις ΟΤΕ, ΓΕΝΟΠ; Ζαμέ...καλά δεν τους εσφαξε κιολας (πλαφόν σε ολες ευγενείς και μη επρεπε να μπει IMO αλλα τεσπα)
δεν ειναι αρκετό ομως αυτό και εδώ θέλουμε ατομο που να βγάζει δουλειά και μαλιστα πολυ
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε με πειθεις
Έχεις κάποια καλύτερη εξήγηση στο γιατί ο επενδυτής αβαντάρει την ύφεση στην ίδια του την επένδυση, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι όσο περισσότεροι ανάπτυξη υπάρξει (ή έστω όσο λιγότερη ύφεση) τόσο πιο εξασφαλισμένη είναι η απόδοση της επένδυσής του? Δε νομίζω ότι οι ξένοι είναι ούτε ηλίθιοι (παρά το τι λέει ο κάθε ένας που θεωρεί ότι έχει παραπάνω μυαλό από τον μέσο ευρωπαίο αξιοματούχο), ούτε αυτοκαταστροφικοί, ούτε σαδιστές.
-
Αυτό και αν γουστάρετε. Για παραπάνω σιγά μη τον άφηναν οι δημοκράτες...
Έτσι μπράβο σύντροφε.
Έλα να κάνουμε το discovery του Παπαδήμου για να καταγγείλουμε τη διαφθορά και τη μάσα στην Ελλάδα...Κι επειδή από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...
Όποιος πολιτικός έχει μπάλες θα κάνει έστω τα μισά από αυτά που λέει ο γραφικός...
-
-
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
δε με πειθεις
Έχεις κάποια καλύτερη εξήγηση στο γιατί ο επενδυτής αβαντάρει την ύφεση στην ίδια του την επένδυση, ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι όσο περισσότεροι ανάπτυξη υπάρξει (ή έστω όσο λιγότερη ύφεση) τόσο πιο εξασφαλισμένη είναι η απόδοση της επένδυσής του? Δε νομίζω ότι οι ξένοι είναι ούτε ηλίθιοι (παρά το τι λέει ο κάθε ένας που θεωρεί ότι έχει παραπάνω μυαλό από τον μέσο ευρωπαίο αξιοματούχο), ούτε αυτοκαταστροφικοί, ούτε σαδιστές.
αν ειχα εξηγηση δεν θα ρωτουσα.
σιγουρα παντως δεν ειναι αποτελεσμα εκβιασμων των γαπ, αντωνακη και κωλοτουμπα Μη ξεχνας οτι στην προ 10ημερων διαπραγματευση, ακριβως οτι ειπαν οτι δεν θα υπογραψουν (κατωτερος, συνταξεις, επικουρικες, 13-14ος), υπογραφτηκε, παιζοντας και το αναλογο θεατρο βεβαια.και περα απο την οποια εξηγηση, το προβλημα παραμενει: το Μνημονιο 1,2 δεν αποτελει λυση. Το λενε τα δικα τους στοιχεια και οι προβλεψεις που κανουν. Εκτος αν καποιος πιστευει οτι απο του χρονου και για τα επομενα 8 χρονια θα εχουμε 4-5% αναπτυξη (και πληθωρισμο 1%, για να μην ξεχνιωμαστε).
-
Πνευματώδες.
Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ένας γραφικός τύπου Λεβέντη μπορεί και προτείνει 10-12 συγκεκριμένα πράγματα.
Σοβαρά κόμματα όπως το ΚΚΕ ή ο τσίριζα αρκούνται σε θεωρητικές αναφορές στην πλουτοκρατία, στον καπιταλισμό με τον ηλίθιο και τους αντιστασιακούς του Ιράν.ΥΓ: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
-
Αυτό και αν γουστάρετε. Για παραπάνω σιγά μη τον άφηναν οι δημοκράτες...Έτσι μπράβο σύντροφε.
Έλα να κάνουμε το discovery του Παπαδήμου για να καταγγείλουμε τη διαφθορά και τη μάσα στην Ελλάδα...Κι επειδή από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια...
Όποιος πολιτικός έχει μπάλες θα κάνει έστω τα μισά από αυτά που λέει ο γραφικός...
Γιατί είναι γραφικός?
-
τις οποιες μπαλες σιγουρα δεν εχει ο Λουκας
-
-
Πνευματώδες.Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι ένας γραφικός τύπου Λεβέντη μπορεί και προτείνει 10-12 συγκεκριμένα πράγματα.
Σοβαρά κόμματα όπως το ΚΚΕ ή ο τσίριζα αρκούνται σε θεωρητικές αναφορές στην πλουτοκρατία, στον καπιταλισμό με τον ηλίθιο και τους αντιστασιακούς του Ιράν.ΥΓ: ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ!
Γιατί σε χάλασαν τα στρουμφάκια; Εσύ μας τα έχεις κάνει τσουρέκια τόσο καιρό με τον mickey και τον pluto.
-
-
-
Γελάς με ένα διάγραμμα που δείχνει ότι είμαστε από τους πιο βαβα λαούς της Ευρώπης;
-
γειά σου ρε έντυ
-
Δεν πιάνω το σκεπτικό σου.
Γελάς που δουλεύουμε τις περισσότερες ώρες ή που είμαστε από τους λιγότερο παραγωγικούς;Ο Mickey μάλλον θα διαφωνεί με αυτό που πόσταρες πάντως.
-
Αποφάσεις μεγάλου εθνικού κόστους.
Α, ρε, γλώσσα λανθάνουσα πουτανα...
Πιπέρι στο στόμα σε όποιον ξαναπεί τον Λούκας Παπαντάιμος ψεύτη. ΠΙΠΕΡΙ (Cayenne)! -
είναι η πιο ξύλινη απόκοσμη ελληνική φωνή που έχω ακούσει....μου θυμίζει την φωνητική μετάφραση της google...εξωγήινη.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
είναι η πιο ξύλινη απόκοσμη ελληνική φωνή που έχω ακούσει....μου θυμίζει την φωνητική μετάφραση της google...εξωγήινη.τον τραβάει ο οργανισμός μας τον showman/καραγκιόζη πολιτικάντη
-
Οι G20 ξαναζητησαν να βρεθουν-τυπωθουν συνολικα 2 τρις δολλαρια απο την ευρωπη για να λυσει το προβλημα του ευρω... μεχρι τον Απριλιο..... Αντε να δω την Μερκελινα τι θα κανει... απο αυριο που θα εχουν γινει καποιες εκλογες εκει... Συμμαζεμα δεν βλεπω ακομα .. απο το πολιτικο παρεακι στην Ελλαδα... περιμενει ο Αντωνακις να ειναι αυτονομος??? για να δουμε αν θα του κανει τη χαρη το ποπολο.. οποτε να μην εχει να πει κανενας τιποτα για τα κριτηρια με τα οποια ψηφιζει... ο Ελ...
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)