-
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σκεφτείτε πως τα όσα γράφετε είναι αδυναμίες του συστήματος που ξεκινάνε από τα πολιτικά πρόσωπα και την διοίκηση. Δεν φταίει ο νέος προϊστάμενος που τον έστειλαν σε ένα τμήμα-μπουρδέλο, ούτε ο υπάλληλος που πρέπει να κάνει 30 κινήσεις για να γίνει μια απλή δουλειά.
Έχεις καμία συγγένεια με τον Humphrey Applebee?
Απλά έχω πάει σε αρκετές δημόσιες υπηρεσίες για να ξέρω πως ο Sir Humphrey έχει και τα δίκια του.
-
Ρε συ Αλεξανδρε τωρα γιατι το κανεις αυτο? Ξυνεσαι στην τριαινα του τσοπανη
Απο ποσους δεν εχεις ακουσει το 'παω στο Δημοσιο να αραξω'... τι δουλεια θα κανουν αυτοι οι ανθρωποι? Τι ειδους εξυπηρετηση θα παρεχουν? Ο πολιτικος προισταμενος και 'η διοίκηση' φταιει?
Οταν ο αλλος γινεται ελεγκτης στα 3 χρονια απο το διορισμο του, ειναι ΕΜΦΑΝΩΣ βλακας και δεν δουλεψε ουτε καν στο αρχικο τμημα που τον εβαλαν, τι θα του πει ο προιστάμενος του αφου ξερει οτι εχει βύσμα balanced XLR? Μαλακας ειναι να τον βει κανα 'Υπηρεσιακες αναγκες, μετατιθεσαι στη Βεροια'? και μετα σου σκαει το ξόανο στην επιχειρηση και τα κανει πουτανα.Βαλε και την ατιμωρησια μεσα και τη συναδελφικη καλυψη - χειροτερα απο τους κακους αστυνομικους στα αμερικανικα έργα- και ετοιμο το γλυκο.
Α, και που ειμαστε, δεν εχουμε συζητησει καθόλου (ειναι και λιγο εκτος του τωρινου θεματος) για τους ΑΦΑΝΕΙΣ ΔΥ, που ειναι σε ποστα που δεν ερχονται σε επαφη με κοσμο. Εκει να δεις που αλλαζουν ολικά δερμα καθε εβδομαδα απο το ξυσιμο, τι λασπες αργίλου για απολεπιση και μαλακιες. Εκει να δεις ποιοτητα και ποσότητα δουλειας.
-
Χρηματοδοτικό κενό €12,6 δισ. και νέα μέτρα «βλέπει» το ΔΝΤ
http://www.tanea.gr/news/economy/articl ... ei-to-dnt/
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Α, όχι, όχι, μην το χαλάς έτσι εύκολα.
Θα σε διευκολύνω: δεν έχω ΙΔΕΑ για τη θεωρία των ουρών.
Αλλά έχω δει τι σημαίνει στην πράξη η χρήση άσχετων θεωριών (μέχρι και ιδεοληψιών ή ιδεολογιών) για να δικαιολογηθεί μια νοοτροπία που παρεμποδίζει την παροχή υπηρεσιών προς όφελος του πολίτη.Άσε λοιπόν τις ουρές και τα γελοία παραδείγματα για γυναικολόγους που θα τους βάζαμε να σε ξεγεννήσουν αντί να σου ελέγξουν τον πονόκοιλο, βγάλε τη μάκα από τα μάτια και διάβασε:
Οι βασικοί λόγοι για τους οποίους υπάρχει στις περισσότερες υπηρεσίες η 'εξειδίκευση' είναι
- η αποφυγή εκμάθησης περισσότερων πραγμάτων, που θα μπορούσε να οδηγήσει σε περισσότερα καθήκοντα, άρα σε περισσότερη εργασία
- η πραγματοποίηση εργασιών που θα έπρεπε να γίνουν σε ώρα χωρίς κοινό, αλλά εφόσον γίνονται σε ώρα κοινού, προφανώς (α) μένει περισσότερος χρόνος για χαλάρωση [από μόνο του όχι υποχρεωτικά κακό ΑΝ έχει βγει όλη η δουλειά ΟΧΙ εις βάρος των πολιτών] και (β) εξυπηρετούνται λιγότεροι άνθρωποι σε πολύ περισσότερο χρόνο
Λοιπόν, το να προσπαθείς να δικαιολογήσεις τις κοτσάνες σου με μεγαλύτερες κοτσάνες είναι δικαίωμά σου. Α-να-φαί-ρε-το κιόλας.
Εμένα με λυπεί ιδιαίτερα το γεγονός πως ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΝΟΗΤΗΣ όπως του λόγου σου, δηλώνει πως ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ από θεωρία ουρών.
Όπως καταλαβαίνεις, πάλι μόνον ο nass έμεινε να γνωρίζει ΚΑΙ ΑΥΤΟ!Οι υπόλοιποι, (και μαζί με εμάς αυτή τη φορά και ΕΣΥ manosk μου, εσύ που και όλα τα ξέρεις, και είσαι και ακάματος στην δουλειά σου-και μπράβο σου εννοείται) δυστυχώς, φάνηκε για ακόμη μια φορά πως μπουρδολογούμε και είμεθα άσχετοι. Και μιλώ επιεικώς τώρα, με ξέρεις manosk μου πως δεν φείδομαι χαρακτηρισμών.
Βέβαια, να σου θυμίσω manosk μου, πως την θεωρία ουρών την ανέφερε πρώτος ο nass και είναι πραγματικά αξιοπερίεργο, αφού εν τέλει μόνον αυτός την καταλαβαίνει σωστά και όλοι εμείς δεν καταλαβαίνουμε Χριστό ή καταλαβαίνουμε λάθος, τι την ήθελε την ρημάδα;
Εγώ manosk μου, είμαι μαζί σου, να τους εκπαιδεύσεις τους δικούς σου, να τους κάνεις ΕΛΒΕΤΙΚΟΥΣ ΣΟΥΓΙΑΔΕΣ, κι αν τελικά αποδειχτεί πως αυτό είναι το καλύτερο για όλους, αυτό να εφαρμόσεις.
Να προσέχεις όμως μην χρειαστεί να εξυπηρετήσεις ποτέ τον nass, γιατί αν έρθει και δεν εξυπηρετηθεί ΕΓΚΑΙΡΩΣ, ήτοι -
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Λίγες ώρες μετά την δημοσιοποίηση της νέας σύνθεσης του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΚΑΝΑ, απομακρύνεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Δαραβίγκας από τη θέση του αναπληρωτή προέδρου.
Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεν γνώριζε για την τοποθέτηση του δημοσιογράφου μέχρι που δημοσιοποιήθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
**Ο κ. Δαραβίγκας, είχε τοποθετηθεί στη συγκεκριμένη θέση, από τον πρώην υπουργό Υγείας, Άδωνι Γεωργιάδη.
**http://news247.gr/eidiseis/koinonia/me_ ... 38579.html
τον Δαραβιγκα ρε Αδωνη?
Γεωργιάδης: Ο Δαραβίγκας είχε τα τυπικά προσόντα για τον ΟΚΑΝΑ!
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/4 ... z34VlA2DIY
-
ο Δαραβιγκας απο το 80' ηταν ανακατεμενος με τις οργανωσεις για τα παιδια με τα ναρκωτικα... για τυπικα προσοντα δεν ξερω τι και πως αλλα αν καποιοι τον ειχαν καπου τοσα χρονια ισως να εχουν ευθυνη... αν παλι ειχε εμπειρια σε τετοια θεματα τοτε δεν ειναι κακο.. αλλωστε αναπληρωτη προεδρο τον εβαλε... (αμα ελειπε ο κανονικος.. τιμητικη θεση οχι ουσιαστικη...)
-
τοτε κριμα που δεν τον εκτιμησε ο Σαμαρας
-
Πρωτοσέλιδο με εντολή Σαμαρά
NY Times :Greece Wars With Courts Over Ways to Slash Budget
Παράλληλα τις 'έφαγε' και 2η φορά η φωτορεπορτερ Τατιάνα Μπόλαρη. Άμα πεθάνει κανείς ρεπόρτερ θα πέσουν από τα σύννεφα.
'Η φωτογράφος Τατιάνα Μπόλαρη που χτυπήθηκε χθες απο τα ΜΑΤ περιγράφει στο Κόκκινο τα γεγονότα και την επίθεση κατά των καθαριστριών στο ΥΠΟΙΚ. ' [ηχητικό από τον Κόκκινο]
Ακούστε και τις γκλοπιές να γουστάρετε ντεμόκρασυ. -
Τα θέλε ο κωλος της #truestory
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα θέλε ο κωλος της #truestorySent from Corsair's brick
Απο face down ass up ο τραυματισμός
-
Εν τω μεταξυ λεει το αρθρο για αποφασεις δικαστηριου που ειναι εναντια στην προοδο του Σαμαρα αλλα δεν λεει πουθενα οτι ο Σαμαρας τις γραφει στα @@ του τις αποφασεις και οδευει ολοταχως στην αναπτυξη.
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
ΑΛΛΑ...Εάν έχεις εισπράξει οποιοδήποτε επίδομα από τον ΟΑΕΔ ...απαιτείται η επισύναψη (στην ουρά για να τη βγάλεις) βεβαίωσης του ποσού του επιδοματος....
Δηλαδή για να καταλάβουμε....το ποσό που σου καταβάλει ο εργοδότης το γνωρίζει το ΤΑΧΙΣ...Αλλά το ποσό που σου καταβάλει το Δημόσιο (ΟΑΕΔ) δεν το γνωρίζει...
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά.... το κράτος επιβάλλει στις επιχειρήσεις να ενημερώνουν το σύστημα για τη μισθοδοσία τους.....Αλλά δεν επιβάλλει στους υπαλλήλους του (του ΟΑΕΔ εν προκειμένω) να ενημερώνουν το σύστημα για τις πληρωμές των επιδομάτων που καταβάλλουν......
Είμαι δυναμίτης...Επίσης το ΙΚΑ ζητάει απο τον εργοδότη, όλες τις αναγγελίες πρόσληψης και τις καταγγελίες σύμβασης μισθωτού, όλων των εργαζομένων που περάσανε τα τελευταία 18 χρόνια απο την επιχείρηση και δεν τα ζητάει απο τον ΟΑΕΔ.....Πού είναι το παράξενο....? ? ? Συμβαίνουν αυτά στις υπανάπτυκτες χώρες, δεν είναι κακό....
Nα τον πάρει όλον πες του, που θίγεται κιόλας ο 'αναντικατάστατος'.
@HF....Eίσαι λάθος. Και στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τη λάθος άποψή σου, υπερβάλλεις τραγικά. Στο παράδειγμα με τους γιατρούς, καθώς και στο τελευταίο σου ποστ.
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
ο Δαραβιγκας απο το 80' ηταν ανακατεμενος με τις οργανωσεις για τα παιδια με τα ναρκωτικα... για τυπικα προσοντα δεν ξερω τι και πως αλλα αν καποιοι τον ειχαν καπου τοσα χρονια ισως να εχουν ευθυνη... αν παλι ειχε εμπειρια σε τετοια θεματα τοτε δεν ειναι κακο.. αλλωστε αναπληρωτη προεδρο τον εβαλε... (αμα ελειπε ο κανονικος.. τιμητικη θεση οχι ουσιαστικη...)Το θεμα ειναι πως ανακατευοταν...ως τρωκτικο ΜΚΟ ή ως πραγματικα χρησιμος;Τεραστια η διαφορα
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
@HF....Eίσαι λάθος. Και στην προσπάθειά σου να υπερασπιστείς τη λάθος άποψή σου, υπερβάλλεις τραγικά. Στο παράδειγμα με τους γιατρούς, καθώς και στο τελευταίο σου ποστ.
Πες μου πώς ξέρεις κι εσύ θεωρία ουρών;!
Γιατί μέχρι στιγμής έχουμε βρει μόνον ένα εδώ μέσα που κατέχει...
-
Θεωρία ούρων ξέρω εγώ. Κάνει;
-
Θέλω να δω μέχρι πότε θα εξακολουθείς να υποστηρίζεις τις pipes που αραδιάζεις με ρυθμό πολυβόλου HiFi.
Σαν υστερικό γκομενάκι κάνεις. Άντε, καλή συνέχεια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Θέλω να δω μέχρι πότε θα εξακολουθείς να υποστηρίζεις τις pipes που αραδιάζεις με ρυθμό πολυβόλου HiFi.Σαν υστερικό γκομενάκι κάνεις. Άντε, καλή συνέχεια.
manosk μου με πλιγώνς τώρα με κάτι τέτοια, αλλά επειδή ξέρεις πόσο σε συμπαθώ, δεν θα πω κάτι άλλο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τα θέλε ο κωλος της #truestorySent from Corsair's brick
Οποιος ανακατευεται με τα πιτουρα τον τρωνε οι κοτες... αμα τραβαγε φωτο απο λιγο μακρυτερα θα υπηρχε προβλημα ?
Η ιδια δεν ειναι που τις ειχε φαει και παλιοτερα τοτε που ειχε χωσει τη μουσουδα μπροστα στα ΜΑΤ?ρε μπας και της αρέσει?
-
Γιακούματος: Θα συγκρουστώ με συμφέροντα, ήμουν σέντερ φορ, όχι αμυντικός
«Είμαι συγκρουσιακός τύπος, πάντα ήμουν σέντερ φορ, στράικερ, πάντα ήμουν δυναμικός παίχτης, όχι αμυντικός».
Έτοιμος να συγκρουστεί με συμφέροντα, αν χρειαστεί, δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος όπως εξήγησε με ποδοσφαιρικούς όρους. «Είμαι συγκρουσιακός τύπος, πάντα ήμουν σέντερ φορ, στράικερ, πάντα ήμουν δυναμικός παίχτης, όχι αμυντικός» εξήγησε.
[spoiler=:2sprqe5n]Ο κ. Γιακουμάτος τόνισε ότι διάβασε την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ, αλλά δεν τη μελέτησε, τονίζοντας ότι δεν είναι υποκριτής. «Οι Ιησουΐτες έπαιρναν απόσπασμα απο την άγια γραφή και έγραφαν ολόκληρη αίρεση ΟΟΣΑ άλλο διάβασμα άλλο μελέτη...» παρατήρησε.«Θα πρέπει ο υπουργός, πριν αρχίσει να αποφαίνεται για το πώς θα ρυθμίσει την αγορά, να καθίσει να μάθει τους τρόπους και τους μηχανισμούς μέσα από τους οποίους λειτουργεί η αγορά και θα του γίνει κατανοητό πώς διαμορφώνονται οι τιμές στον καταναλωτή» είχε δηλώσει μέσω του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του ΣΕΛΠΕ (Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος), Αντώνης Μακρής.
«Καλά είπε ο Μακρής, ο μηχανισμός είναι υπό έλεγχο, θέλει ενεργοποίηση, θέλει δουλειά» απάντησε ο υφυπουργός Ανάπτυξης.
Σε όσους δυσπιστούν ότι δε θα είναι αποτελεσματικός στο έργο του απάντησε «'λύκος στα πρόβατα, λύκος στα πρόβατα', δε σε πιστεύει κανείς, όταν όμως πάει ο πραγματικός λύκος το καταλαβαίνουν όλοι».
Αυστηρό μήνυμα απηύθυνε νωρίτερα μέσω του Mega o Γεράσιμος Γιακουμάτος στους επιχειρηματίας της αγοράς και τα τραστ για τη μείωση των τιμών στο καλάθι της νοικοκυράς.
«Όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος... Πρέπει οι επιχειρηματίες και τα τραστ να δείξουν κοινωνική ευαισθησία και να ρίξουν οι τιμές, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το χάλι» είπε στο Mega ο υφυπουργός Ανάπτυξης. Αυτό ήταν το μήνυμα του πρωθυπουργού, σε μια χώρα που έχουν πληγεί τα εισοδήματα πρέπει να πέσουν οι τιμές στα βασικά αγαθά εξήγησε.
Το σχέδιο Γιακουμάτου περιλαμβάνει τρία στάδια: «Πρώτα θα έχουμε σύνθεση - διάλογο, δεύτερο τολμάμε μέτρα, τρίτο ‘πού σε πονεί και πού σε σφάζει’» ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Είναι ρητή εντολή Σαμαρά να μειωθούν οι τιμές. Όταν έχεις εντολή per terra per mare (σ.σ στην ξηρά και στη θάλασσα) πρέπει να πέσουν οι τιμές, πρέπει να το κανείς» πρόσθεσε.
Ο κ. Γιακουμάτος είπε ότι σε δυο μήνες, και όχι σε 15 ημέρες, θα υπάρχουν δείγματα της πολιτικής του. «Εγώ δεν θα λύσω σε δυο μήνες το πρόβλημα που ταλανίζει τη χώρα σαράντα χρόνια... αλλά θα πολεμήσω με νύχια και με δόντια για να καταπολεμήσω την ακρίβεια. Έχουν προσπαθήσει κι άλλοι να μειώσουν τις τιμές, αλλά η στάμνα πολλές φορές πάει στην βρύση μια φορά σπάει» επισήμανε.
«Οι παρομοιώσεις είναι άσχημες και άσχετες, άλλο η Λοζάνη άλλο η Κοζάνη εγώ λέγομαι Γιακουμάτος θα ξεφτιλιστώ στα γεράματα;» ανέφερε δε για δημοσιεύματα που τον παρομοιάζουν με τον Κίμωνα Κουλούρη που είχε περάσει από την ίδια θέση.
«Σωστά κινείται ο Γιακουμάτος. Αρκεί να το κάνει, δήλωσε στον σταθμό μας ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Κασσής σχολιάζοντας την άποψη του νέου υφυπουργού Ανάπτυξης ότι «όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος» για τις τιμές.[/spoiler:2sprqe5n]
Πηγή: http://www.skai.gr/news/finance/article ... r-for-ohi-
πιστευω οτι το κοινο που απεθυνονται τα ανθρωπακια αυτα δεν πρεπει να εχουν IQ μεγαλυτερο απο ντοματα.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)