-
Δεν υπάρχει πιο εύκολο πράγμα από το να κάνεις διαπιστώσεις και μετά να βγάζεις ένα αυθαίρετο συμπέρασμα που σου δίνει ιδεολογική αβάντα, το οποίο βέβαια μπορεί να έχει και ελάχιστη σχέση με τη διαπίστωση. Πολλώ δε μάλλον όταν η διαπίστωση είναι τραβηγμένη από τις κωλότριχες. Γιατί το 6% είναι τρομακτικά μικρό σε σχέση με τη σπέκουλα που έχει γίνει πάνω του.
Το δύσκολο είναι:
α. Να τεκμηριώσεις τη διαπίστωση (υπάρχουν όντως εκατομμύρια λαθρο)
β. Να τεκμηριωσεις τη σοβαρότητα της διαπίστωσης αυτής (αποδεικνύω ότι αυτό φταίει για τα χάλια μας)
γ. Να προτείνεις λύση και όχι ευχολόγιο (εκτελέστε τους ή στείλτε τους πίσω ή κλείστε τους φυλακή ή καιγωδενξερωτι)
δ. Να συμβαδίζουν τα παραπάνω με την ιδεολογική σου τοποθέτηση. (λέω τα παραπάνω αλλά ανήκω στο 'συνταγματικό τόξο')Αυτά τα 4 παραπάνω σίγουρα οι μπουμπουκοτσεκούρηδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα έκαναν, απλά λαΐκιζαν ασύστολα (προς μεγάλη χαρά των δηθεν εχθρών του λαϊκισμού)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δεν εχω προχειρο. Εχει καποια σημασια ?
Οχι, ρωτάω για πλάκα.
Να, σου κάνω δώρο και ένα link, επειδή έχω πολλά πρόχειρα:
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_06/02/2013_482280Ευχαριστώ greo.
Αφου τα ειχες προχειρα , γιατι ρωταγες ? Να με τσεκαρεις ?
Ναι άλλη δουλειά δεν είχα... Δεν τα είχα πρόχειρα και θεώρησα (κακώς απ΄ό,τι φαίνεται) ότι εφ΄όσον έκανες μια δήλωση θα έπρεπε και να την τεκμηριώσεις. Οταν είδα ότι πέταγες χαρταετό, είπα να το ψάξω μόνος μου -και στο μεταξύ το βρήκε και ο greo.
Δεν εχω τη προθεση να κανω την κοντρα προσωπικη , αλλα δεν εχω και κανενα προβλημα να την κανω αν το θελεις.
Για τον χαρταετο (που λες) , ψαξε μερικες σελιδες πισω. Παλι μου ζηταγες λινκ (για το παραγομενο προιον του ΔΤ) . Και μαλιστα δυο φορες (μεσα σε μιση ωρα) και με υφακι τυπου 'δεν εχεις λινκ και μου λες μαλακιες' και αφου σου ειχα πει οτι θα στο δωσω το βραδυ (παλι δεν το ειχα προχειρο) . Το εψαξα και στο εδωσα σε κανα-δυο ωρες.
-
χωρις τον κινδυνο να χαρακτηριστω........μια επισημανση
βγαινουν στο φως κατα καιρους 'βιοτεχνιες' παραγωγης πλαστων δικαιολογητικων παραμονης αλλοδαπων...
γιατι ολος αυτος ο αριθμος των καθημερινα εισερχομενων παρανομα (αναφερομαι σε προηγουμενες χρονιες) στη χωρα δεν μπορει να εξαφανιστηκε.. -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Μια πρώτη παρατήρηση θα ήταν ότι ο αεροζόλ κατά την προσφιλή τακτική μετουσιώνει την παρλαπίπα σε τρολάρισμα και κάνει τουμπέκα το αρχικό του φιλοσοφικό ερώτημα (τι έλεγε ο Μπουμπούκος και ο πελεκυφόρος).
Αυτά που είπα έλεγαν και δίπλα στις ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ που έλεγαν όλα τα άλλα κόματα, παρουσιάζονταν ως πολιτικοί φωστήρες.Φάση δουλεμένη στην προπόνηση με τον coach Καρατζαφέρη.
Μια δεύτερη παρατήρηση είναι το ότι το 6% είναι αυτοί που δεν πήραν το full πακέτο του κυκλώματος και δεν έβγαλαν χαρτιά (aka αίτηση για άσυλο κλπ) και έμειναν να πλουτίζουν τα στατιστικά του αεροζολ και του greo.
Κατά τ' άλλα επειδή αλλάξαμε ήδη 2 φορές θέμα, αεροζόλ που θες να καταλήξεις;
Μέχρι τώρα:- Πώς απέκτησε πολιτική δύναμη ο Μπουμπούκος --> check
- Αν ίσχυαν αυτά που έλεγε ο Μπουμπούκος --> check
Για ΤΑΡΩ-ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ είναι άλλος συνάδελφος.
Οπως βλεπω σε κοουτσαρει ο αντωνης-τημ. Ειδικα το κομματι 'Κατά τ' άλλα επειδή αλλάξαμε ήδη 2 φορές θέμα ... ' και κατω , ειναι ασυνατησια τυπου 'Για την ωρα δεν ξερω ποιος φταιει ή δεν φταιει για ολα αυτα αλλα ειμαι σε θεση να υποδειξω ενοχους' .
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
http://greece-salonika.blogspot.com/2013/11/eurostat-38-13.htmlEurostat: Αποκλιμάκωση της ελληνικής ύφεσης στο -3,8% το β’ τρίμηνο του '13
Σημαντική αποκλιμάκωση της ύφεσης, που έφτασε στο -3,8%, εμφάνισε η Ελλάδα το δεύτερο τρίμηνο του 2013 σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 (-5,6%), σύμφωνα με στοιχεία της Eurostat που δόθηκαν σήμερα στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες.Για την Ευρωζώνη και την ΕΕ υπάρχουν στοιχεία για.. το τρίτο τρίμηνο του 2013 όπου σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο του 2012 στις χώρες του ευρώ σημειώθηκε ύφεση -0,4% και στους «28» οριακή ανάπτυξη +0,1%.
Σε σχέση με το δεύτερο τρίμηνο του 2013, η Ευρωζώνη εμφάνισε ανάπτυξη +0,1% και η ΕΕ 0,2%.για να δηλωνουν οτι το '14 παμε για αναπτυξη > 0,5% εννοουν οτι αθροιστικα απο φετος θα επιτυχουμε αναπτυξη 3,8+0,5=4,3%.....η δεν ισχυει...?
(ανοίγει παρένθεση) Καταρχήν οι εκθέσεις της Eurostat μιλάνε για τις μεταβολές του GDP, τυπικά αυτό είναι οικονομική μεγέθυνση και όχι οικονομική ανάπτυξη που γράφουν εφημερίδες και blog. (κλείνει παρένθεση)
Δεν μπορείς να τα αθροίσεις γιατί είναι ρυθμοί μεταβολής διαφορετικών ετών.
Το πιο απλό παράδειγμα είναι με τις μετοχές:
Έχεις μια μετοχή που κάνει 100euro τη Δευτέρα, την Τρίτη πέφτει κατά 20% και την Τετάρτη ανεβαίνει κατά 23%.
Άρα αξία μετοχής:
Δευτέρα=100 ευρώ
Τρίτη = 80 ευρώ
Τετάρτη = 98,4 ευρώ
Αν και το 23% > 20%, ωστόσο η μετοχή αξίζει λιγότερο. Και αυτό γιατί το 23% υπολογίζεται σε μικρότερη αξία(80€) από το 20% που υπολογίζεται σε μεγαλύτερη αξία(100€).Γυρνώντας πίσω στο ΑΕΠ, έστω ότι το ΑΕΠ του 2013 έχει μειωθεί σε σχέση με το 2012 κατά 3,8%.
Μια αύξηση του ΑΕΠ το 2014 κατά 0,5% θα αναφέρεται ως προς το πλέον μικρότερο ΑΕΠ του 2013. Άρα δεν μπορούν να προστεθούν. -
ευχαριστω για την απαντηση...
αρα για να το εκλαϊκευσω.....
γινομαστε μπουρκινα φασο και ο δεκαετης στοχος ειναι η βουλγαρια...(του σημερα) -
Πολύ φτηνό τρολάρισμα παιδιά.
Κρίμας.Στους μη λάθρο περιλαμβάνονται όσοι έχουν κάνει αίτηση για άσυλο.
Οι πέτρες γνωρίζουν ότι η αίτηση για άσυλο είναι μέρος του πακέτου που πουλάνε οι λαθρέμποροι (αλλοδαποί και ντόπιοι). Οπότε ο συλλογισμός ότι δεν υπάρχουν πολλοί λαθραίοι είναι μια πίπα από αυτές που μόνο ο greo ξέρει να σερβίρει.Αυτά τα 4 παραπάνω σίγουρα οι μπουμπουκοτσεκούρηδες ΟΥΔΕΠΟΤΕ τα έκαναν, απλά λαΐκιζαν ασύστολα
Θα σε στεναχωρήσω αλλά δεν τίθεται θέμα λαϊκισμού όσο ότι δίπλα στις ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ που έλεγαν τα άλλα κόματα (ειδικά ο ΣΥΡΙΖΑ) αυτές οι τσιρίδες ακούγονταν στο μέσο Έλληνα ως το απόλυτο απόσταγμα σοφίας.
Τσπα, η ερώτηση ήταν το πώς ο Μπουμπούκος από τηλεπλασιέ βιβλίων έφτασε να θεωρείται από αρκετούς ως σοβαρή πολιτική φυσιογνωμία.
Και η απάντηση ήταν σαφέστατη.Τώρα αν θέλετε να παίξουμε τόμπολα ή μπιζ είναι άλλο θέμα.
-
Δεν υπάρχει λόγος να αμφισβητούνται όσα υποστηρίζει ο greo.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Οι πέτρες γνωρίζουν ότι η αίτηση για άσυλο είναι μέρος του πακέτου που πουλάνε οι λαθρέμποροι (αλλοδαποί και ντόπιοι). -
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Δουλειά των κρατικών μηχανισμών είναι να τα ξέρουν αυτά, όχι δική μου. Πάντως τα ακίνητα και να θες δεν μπορείς να τα πας πουθενά...
Όπως καταλαβαίνεις Δία, με τέτοιες απαντήσεις, η σωστή απορία είναι: πώς είναι δυνατόν το ΚΚΕ να έχει πάνω από 0,00%;
Θα έπρεπε να ξέρω εγώ τα περιουσιακά σου στοιχεία; Νομίζω θα ξεσηκωθείς αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο.
Άστο Δία, δεν το σώζεις με τίποτα, δεν μπα να 'σαι κι ο αληθινός!
Αφού έχεις τέτοιο άγχος, θα είσαι ο πρώτος που θα ελεγχθεί όταν έρθει η ώρα.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Δουλειά των κρατικών μηχανισμών είναι να τα ξέρουν αυτά, όχι δική μου. Πάντως τα ακίνητα και να θες δεν μπορείς να τα πας πουθενά...
Όπως καταλαβαίνεις Δία, με τέτοιες απαντήσεις, η σωστή απορία είναι: πώς είναι δυνατόν το ΚΚΕ να έχει πάνω από 0,00%;
Θα έπρεπε να ξέρω εγώ τα περιουσιακά σου στοιχεία; Νομίζω θα ξεσηκωθείς αν πάει να γίνει κάτι τέτοιο.
Άστο Δία, δεν το σώζεις με τίποτα, δεν μπα να 'σαι κι ο αληθινός!
Αφού έχεις τέτοιο άγχος, θα είσαι ο πρώτος που θα ελεγχθεί όταν έρθει η ώρα.
Δία, ο μόνος τρόπος να 'ρθει η ώρα σας είναι να πάτε σε κυπριακό ξενοδοχείο .
-
Στα 2,650 δισ. ευρώ χαμηλώνουν οι προσδοκίες εσόδων από τη νέα εκδοχή φόρων ακινήτων για το 2014 που φαίνεται να παίρνει κατ’ αρχήν πράσινο φως από τις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Το σενάριο που προκρίνεται προβλέπει την επιβολή ενός φόρου ανά ακίνητο και ενός συμπληρωματικού φόρου όπως είναι σήμερα ο ΦΑΠ αλλά με αύξηση του ατομικού αφορολογήτου για φυσικά πρόσωπα στα 300.000 από 200.000 ευρώ.
Με τις προτεινόμενες αλλαγές, γλιτώνουν από το φόρο αγροτικά κτίσματα, μειώνονται σε σχέση με τον ΕΝΦΑ οι επιβαρύνσεις για όσους έχουν οικόπεδα, αστικά ακίνητα και βοηθητικούς χώρους ενώ φεύγει από την εξίσωση των αγροτεμαχίων ο συντελεστής θάλασσας. Η εικόνα της συνολικής φορολογικής επιβάρυνσης βέβαια ανατρέπεται καθώς παραμένει διευρυμένος, ο ΦΑΠ.
http://www.euro2day.gr/news/economy/art ... inhta.html
τελικα οι βουλευτες της επαρχιας παλι τα καταφεραν.
γτχκτπκτμπσπ
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οι πέτρες γνωρίζουν ότι η αίτηση για άσυλο είναι μέρος του πακέτου που πουλάνε οι λαθρέμποροι (αλλοδαποί και ντόπιοι).
-
meanwhile....
Την έξοδο της Ισπανίας από το μνημόνιο χωρίς να χρειαστεί νέος προστατευτικός μηχανισμός προανήγγειλε το Eurogroup στη χθεσινή συνεδρίαση του.
Πηγή: www.lifo.gr -
Αναμενόμενο.
Οι Ισπανοί είναι ιστορικά φασιστικός λαός που είχε στηρίξει το Χίτλερ στον πόλεμο.ΚΑΜΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΧΤΗΤΗ
ΚΑΜΙΑ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥΣ -
Και την ιδια στιγμη η Γαλλια μπαινει στην κριση
France to borrow 4.5 billion euros by end-2013 to pay Credit Lyonnais debts
http://www.reuters.com/article/2013/11/ ... 62201311100.1 per cent contraction piles pressure on François Hollande
http://www.ft.com/intl/cms/s/0/6c3239ca ... z2khqF7tWl -
Γίνεται πλέον ολοφάνερο ότι ο Σιωνισμός στράφηκε εναντίον της Ελλάδος μόνο.
Γιατί να είμαστε (παγκόσμια, ίσως & διαπλανητικά) τόσο σημαντικοί, γαμώτο; -
-
Και γιατί δεν επενδύεις εσύ; Περιμένεις από τους καπιταλιστές;
-
Από το να κάνετε σχολιάκια για την Ισπανία που έχουν αξία όσο το 'Ένα φράγκο η βιολέτα τσιγκολελέτα, τσιγκολελέτα' στη Bloemenmarkt , γιατί δεν περιμένετε να ξεδιπλώσουν όλα τα δεδομένα ώστε να έχετε μια πιο σφαιρική γνώση του θέματος;
Τα ίδια με τον Δένδια που θα σάρωνε με τις συλλήψεις ΧΑ και πήρε τα φρύδια του στο χέρι. Είν' επικίνδυνον πράγμα η βία που λέει και ο ποιητής.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)