-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Σπύρο, βλέπω έχεις απόψεις διάφορες περί του επιχειρείν και πολύ καλά κάνεις.
Γιατί δεν τις εφαρμόζεις να ξεφύγεις από το κυνήγι του μισθού, να πλουτίσεις, και να δείξεις και στον κόσμο πώς γίνονται οι επιχειρήσεις ώστε να σε μιμηθούν κι έτσι να ξεφύγουμε από την κρίση;δεν ειναι θεμα αποψης, απλα δεν μπορω να ακουω οτι ουσιαστικα δεν μπορω να κανω κατι παραπανω και απλα περιμενω να δω σε ποσο καιρο θα βαλω λουκετο.
Κάνε.
Και δώσε το παράδειγμα.Προβλεπω πολυ γελιο.
ΥΓ: Εσυ συμφωνείς μαζι μου επειδη εισαι επιχειρηματιας και τα ξερεις. Οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγούδια λενε...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Κλωτσιά στο μουνί vol.3Κάποια κοπρόσκυλα έχουν απίστευτο θράσος. Δεν έχουν δουλέψει ποτέ στη ζωή τους, έχουν ''παντρευτεί'', κάνει παιδιά αλλά όλα στη ζούλα για να θεωρούνται άγαμες και να εισπράττουν...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Σπύρο, βλέπω έχεις απόψεις διάφορες περί του επιχειρείν και πολύ καλά κάνεις.
Γιατί δεν τις εφαρμόζεις να ξεφύγεις από το κυνήγι του μισθού, να πλουτίσεις, και να δείξεις και στον κόσμο πώς γίνονται οι επιχειρήσεις ώστε να σε μιμηθούν κι έτσι να ξεφύγουμε από την κρίση;δεν ειναι θεμα αποψης, απλα δεν μπορω να ακουω οτι ουσιαστικα δεν μπορω να κανω κατι παραπανω και απλα περιμενω να δω σε ποσο καιρο θα βαλω λουκετο.
Κάνε.
Και δώσε το παράδειγμα.Προβλεπω πολυ γελιο.
ΥΓ: Εσυ συμφωνείς μαζι μου επειδη εισαι επιχειρηματιας και τα ξερεις. Οσοι ειναι εξω απο το χορο πολλα τραγούδια λενε...
Ε..μ' αυτά που διαβάζω, στο τέλος θα γίνω κομμουνιστής, κράτα μου καρέκλα στο κόμμα! (είσαι το μέσον μου όπως κατάλαβες ) (ντάξει ξέρω, δεν έχετε καρέκλες )
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Προβλεπω πολυ γελιο.
Κλασικά....Μια χώρα γεμάτη ΞΕΡΟΛΕΣ προπονητές της κερκίδας....
-
ναι ενταξει παιδια, περιμενετε απο το κρατος να σας βοηθησει.
ριξτε και ενα σουτ εξω απο το γηπεδο με το 'ξερολες' και καθαρισατε.btw, πουθενα δεν εδωσα συμβουλη ή το επαιξα ειδικος, αλλα δε μαμιεται...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Το σωστο θα ηταν το ταμειο που τους δινει τη συνταξη να ζητησει απο τις εφοριες αντιγραφα εκκαθαριστικων τους για τα δεκα τελευταια χρονια και αν αποδειχθει οτι δεν ειχαν καποιο αλλο εισοδημα ολα αυτα τα χρονια να συνεχιστει η συνταξιοδοτηση τους......
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ριξτε και ενα σουτ εξω απο το γηπεδο με το 'ξερολες' και καθαρισατε.btw, πουθενα δεν εδωσα συμβουλη ή το επαιξα ειδικος, αλλα δε μαμιεται...
Χασπί ρε οταν μιλάει η πραγματική οικονομία.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Κι εσύ περιμένεις από τους επιχειρηματίες να βγάλουν το φίδι από την τρύπα.
Αντί να γίνεις εσύ επιχειρηματίας να δώσεις το know how.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΒΗΜΑ;
Θα σε βοηθήσει κι ο ξμαρρ. -
Θα σε βοηθήσει κι ο ξμαρρ.δεν περιμενω τιποτα, δεν ειναι δικα μου τα λεφτα που εχει ριξει ο καθενας. Ουτε με ενδιαφερει να αποδειξω τιποτα. Απλα λεω οτι οποιος περιμενει βοηθεια απο το κρατος αυτη την εποχη, ενω ο ιδιος καθεται και κοιταει το ταβανι, θα παει για λουκετο. Και να θυμησω οτι η συζητηση ξεκινησε απο τον τουρισμο...
εσυ γιατι δεν γινεσαι ΙΥ να λυσεις το προβλημα σου;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Θα σε βοηθήσει κι ο ξμαρρ.δεν περιμενω τιποτα, δεν ειναι δικα μου τα λεφτα που εχει ριξει ο καθενας. Ουτε με ενδιαφερει να αποδειξω τιποτα. Απλα λεω οτι οποιος περιμενει βοηθεια απο το κρατος αυτη την εποχη, ενω ο ιδιος καθεται και κοιταει το ταβανι, θα παει για λουκετο. Και να θυμησω οτι η συζητηση ξεκινησε απο τον τουρισμο...
εσυ γιατι δεν γινεσαι ΙΥ να λυσεις το προβλημα σου;
Δεν με προσλαμβάνουν.
Αλλά δεν είπα πουθενά ότι ξέρω τη δουλειά του ΙΥ καλύτερα από τον ΙΥ...
(ποιο είναι το πρόβλημά μου; )Κι όμως περιμένεις: να κάνει ο επιχειρηματίας τις σούπερ ντούπερ κινήσεις, για να πάει η οικονομία καλύτερα, να πάρεις αύξηση. Αρκεί εσύ να μην κάνεις τίποτα, και κυρίως, να πάρεις μηδενικά ρίσκα. Ας τα πάρουν οι άλλοι...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Το σωστο θα ηταν το ταμειο που τους δινει τη συνταξη να ζητησει απο τις εφοριες αντιγραφα εκκαθαριστικων τους για τα δεκα τελευταια χρονια και αν αποδειχθει οτι δεν ειχαν καποιο αλλο εισοδημα ολα αυτα τα χρονια να συνεχιστει η συνταξιοδοτηση τους......
Kαι γιατί να τις δώσουν?? Κουλές ήταν και δε μπορούσαν να δουλέψουν?? Εδώ δεν δίνονται σε άτομα με αναπηρίες που δεν μπορούν καν να εργαστούν και θα δίνονται σε αυτές που είχαν όλα τα προσόντα??
-
Η παλιά Ελλάδα με απύθμενο θράσος απαιτεί τα 'κεκτημένα' της.
Ο εργαζόμενος φτύνει αίμα για να είναι εργαζόμενος, για να πληρώνει μια εφορία που ληστρικά του ζητάει χρήματα που δεν κέρδισε ποτέ, και την ίδια στιγμή συντεχνίες, ομάδες και γκρουπούσκουλα ευνοημένων ζητούν να συνεχίσουν να παίρνουν χρήματα για να κάθονται από τα 50 τους ή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.
-
Στήσατε στον τοίχο και εκτελέσατε εν ψυχρώ κάποιες χιλιάδες γυναίκες, μόνο και μόνο επειδή είχαν την ατυχία να χάσουν τους γονείς τους αλλά και την κατάρα να έχουν γονείς δημοσίους υπαλλήλους, που σε αντίθεση με τους υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα** είχαν επιλέξει να πληρώνουν επιπλέον εισφορές,** προκειμένου να εξασφαλίσουν οικονομικά τις κόρες τους, όσο αυτές θα παρέμεναν ανύπαντρες.
Πηγή: Οι άγαμες θυγατέρες γράφουν στον Αντώνη Σαμαρά-«Μας στήσατε στον τοίχο...» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/121120#ixzz2ePDBQTLZ
γτχκτπσκ
-
Μπαρδόν; Πόσο επιπλέον πλήρωναν δηλαδή οι γονείς τους ώστε τα βλαστάρια τους να μπορούν να παίρνουν σύνταξη μέχρι να τα τινάξουν από γηρατειά; Δουλευόμαστε μεταξύ μας;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Μπαρδόν; Πόσο επιπλέον πλήρωναν δηλαδή οι γονείς τους ώστε τα βλαστάρια τους να μπορούν να παίρνουν σύνταξη μέχρι να τα τινάξουν από γηρατειά; Δουλευόμαστε μεταξύ μας;εχουν πληρωσει πολλα λεεεμεεεε!!
γτμπτπγτχκτπκ
-
Παρακαλούνται οι αγαπητοί χρήστες του forum όπως αφήσουν το σχολιασμό κάθε είδησης που αφορά άγαμες θυγατέρες να γίνεται από το χρήστη jmarr.
Ευχαριστώ.
-
Η παλιά Ελλάδα με απύθμενο θράσος απαιτεί τα 'κεκτημένα' της.Ο εργαζόμενος φτύνει αίμα για να είναι εργαζόμενος, για να πληρώνει μια εφορία που ληστρικά του ζητάει χρήματα που δεν κέρδισε ποτέ, και την ίδια στιγμή συντεχνίες, ομάδες και γκρουπούσκουλα ευνοημένων ζητούν να συνεχίσουν να παίρνουν χρήματα για να κάθονται από τα 50 τους ή ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ.
Τι εννοείς; Ότι δεν γίνεται να φάνε όλοι μαζί, γιατί...για να 'φάνε' κάποιοι...πρέπει κάποιοι άλλοι να...πληρώσουν;;; ...αλλιώς δεν είναι 'φάγωμα';
Εγώ νόμιζα ότι 'τρώνε όλοι μαζί'...
Δεν ήμασταν/είμαστε όλοι στο πάρτι; Μόνο οι συντεχνίες, οι ομάδες και τα γκρουπούσκουλα ευνοημένων; -
Η παλιά Ελλάδα με απύθμενο θράσος απαιτεί τα 'κεκτημένα' της.Ο εργαζόμενος φτύνει αίμα για να είναι εργαζόμενος, ...
Τα παραλές. Για ποιον εργαζόμενο αναφέρεσαι;
Γιατί εγώ καθημερινά (πλέον) συνευρίσκομαι με εκατοντάδες εργαζόμενους (που πληρώνονται κάθε μήνα) που έχουν βγάλει τσουγκράνα και τα ξύνουν. Και κυρίως αφορά το γυναικείο φύλο. Μιλάμε για ξύσιμο τεραστίων διαστάσεων έτσι; Όλη την μέρα καφεδάκι, ατελείωτο κους-κους, βόλτες στους ορόφους, γελάκια, χαρούλες, τα περνάμε όμορφα κλπ... Μια κατάσταση παιδική χαρά. Όμορφη η ζωή!Και η κατάσταση έχει φθάσει στο σημείο παιδάκια (με ανύπαρκτη εμπειρία) να 'φτιάχνονται' άγρια (βλέπε βύσμα, δόντι, ρουσφέτι, κόμμα), να πιάνουν θέσεις και οι έμπειροι να είναι με το ένα πόδι στο τάφο κοινώς απόλυση, παρόλο που τους (μάλλον μας) γ@μ@νε στην δουλειά.Η κατάσταση είναι τραγελαφική και τραγική ταυτόχρονα.
Και άντε να παραιτηθείς πριν σε απολύσουν; Τι θα κάνεις μετά; Άντε στα 40+ να βρεις άλλη εργασία χωρίς βύσμα...
Απόλυτο αδιέξοδο. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Η παλιά Ελλάδα με απύθμενο θράσος απαιτεί τα 'κεκτημένα' της.
Ο εργαζόμενος φτύνει αίμα για να είναι εργαζόμενος, ...
Τα παραλές. Για ποιον εργαζόμενο αναφέρεσαι;
Γιατί εγώ καθημερινά (πλέον) συνευρίσκομαι με εκατοντάδες εργαζόμενους (που πληρώνονται κάθε μήνα) που έχουν βγάλει τσουγκράνα και τα ξύνουν. Και κυρίως αφορά το γυναικείο φύλο. Μιλάμε για ξύσιμο τεραστίων διαστάσεων έτσι; Όλη την μέρα καφεδάκι, ατελείωτο κους-κους, βόλτες στους ορόφους, γελάκια, χαρούλες, τα περνάμε όμορφα κλπ... Μια κατάσταση παιδική χαρά. Όμορφη η ζωή!Και η κατάσταση έχει φθάσει στο σημείο παιδάκια (με ανύπαρκτη εμπειρία) να 'φτιάχνονται' άγρια (βλέπε βύσμα, δόντι, ρουσφέτι, κόμμα), να πιάνουν θέσεις** και οι έμπειροι να είναι με το ένα πόδι στο τάφο κοινώς απόλυση, παρόλο που τους (μάλλον μας) γ@μ@νε στην δουλειά**.Η κατάσταση είναι τραγελαφική και τραγική ταυτόχρονα.
Και άντε να παραιτηθείς πριν σε απολύσουν; Τι θα κάνεις μετά; Άντε στα 40+ να βρεις άλλη εργασία χωρίς βύσμα...
Απόλυτο αδιέξοδο.Από μόνος σου απαντάς storm, προφανώς αναφέρεται στους χωρίς βύσμα, δόντι, ρουσφέτι, κόμμα.
-
Από μόνος σου απαντάς storm, προφανώς αναφέρεται στους χωρίς βύσμα, δόντι, ρουσφέτι, κόμμα.
Προφανώς αυτοί είναι ελάχιστοι στη χώρα που ζούμε.
Και όσο περνά ο καιρός το ποσοστό τους διαρκώς μειώνεται.Προσωπικά τους τελευταίους μήνες διαρκώς εύχομαι να έβρισκα μία άλλη εργασία.
Αλλά που τέτοια τύχη.
ΔΝΤ - Η ζωή μετά... (το Μνημόνιο 3)