-
έχουμε βαλτώσει
-
Μου το στείλανε με mail. Απο το ελάχιστο που τον άκουσα, λέει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα...
-
-
Είδα λίγο, γιατί είχε διαφημίσεις η ταινία στο Star και είδα λίγο Τράγκα μπας και πετάξει καμιά ατάκα
-
no πειρατες
-
τέτοιες δημοσκοπίσεις βλέπεις και εύχεσαι να κάνουν ντου οι Τουρκοι
11% ο Καμμένος Διεγράφη προκλητική-προσβλητική έκφραση. Διαδικτυακό καφενείο είμαστε εδώ, καλό είναι να μην εκφραζόμαστε όπως στο γήπεδο...[Mod]
-
o Καμμένος πρέπει να έχει πετσοκόψει Καρατζαφύρερ. δεν αποκλείω προσέγγιση με Άρμα πελατών, και Κατσ-Καστ σε δεύτερο χρόνο.
ο Κουβέλης άμα συνεχίσει να μαζεύει Πασόκους καλύτερα να πάει Χαρ Τρικουπη που είναι άδειο και να κρεμάσει ταμπέλα 'υπο νέα διεύθυνση'. ας πάρει κανένα οικολόγο(πράσινοι είναι και αυτοί) ή τίποτα άλλο ανεξάρτητο και ακηδεμονεύτο. πήξαμε στα ίδια.
έφυγε ο μπουμπούκος απο το ΛΑΟΣ ρε γμτ....το μεγάλο ερώτημα όμως είναι, βγάζουν αυτοδύναμη τα δύο τους?
με τα παραπάνω ποσοστά, υπόθεση 7 κομματικής βουλής (λέω οτι ή ΛΑΟΣ ή ΧΑ θα μπουν, όχι και τα 2), και αναγωγή στα κόμματα που μπαίνουν, βγαίνει.
ΝΔ 108
ΠΑΣΟΚ 38 τρέλα τα κομματόσκυλα.
σούμα 146. θέλουν και 3ο κόμμα... -
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ο Τράγκας είχε τον Μιχαλολιάκο στο kontra σήμερα.
Ο Τράγκας με κοπιάρει...
Η εισαγωγή απολαυστική...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τέτοιες δημοσκοπίσεις βλέπεις και εύχεσαι να κάνουν ντου οι Τουρκοι11% ο Καμμένος γαμώ την παναγία
+1
Καλύτερα να ήμασταν πραγματικό γερμανικό προτεκτοράτο. -
Άκουγα πριν απο μέρες κάποιον Δημιουργία ξανα στο ράδιο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Έχετε ακούσει κανείς τίποτα παραπάνω? -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Άκουγα πριν απο μέρες κάποιον Δημιουργία ξανα στο ράδιο. Μου κέντρισε το ενδιαφέρον.
Έχετε ακούσει κανείς τίποτα παραπάνω?Για εμένα Δράση, Δημιουργία ξανά, κοινωνικός σύνδεσμος, φιλελεύθερη συμμαχία, ίσως και ΔΗΣΥ πρέπει να συνεργαστούν.
-
Έχετε ακούσει κανείς τίποτα παραπάνω?Για εμένα Δράση, Δημιουργία ξανά, κοινωνικός σύνδεσμος, φιλελεύθερη συμμαχία, ίσως και ΔΗΣΥ πρέπει να συνεργαστούν.
Είναι κάποιος απο αυτούς αντιμνημονιακος? έξω απο Ευρώπη?
-
Γιατί σας χαλάει τόσο ο Καμένος?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
ακόμη παντως απορώ με τα ζώα που θα ψηφίσουν ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑτο λαος γιατι το αφηνεις απ εξω?
-
Αν μαζέψεις τα ποσοστά τους όλα μαζί πρέπει να πιάνεις ένα 2% - 3%.
-
δράση και ΦΙ.ΣΥ θα κατέβουν μαζί στις εκλογές
την κόρη του Δράκουλα δεν θα ηθελα να τη δώ με κανένα απο αυτά τα κόμματα
Γιατί σας χαλάει τόσο ο Καμένος?
γιατί είναι ηλίθιος και απευθύνεται σε ηλιθιούς
σαν καρατζαφέρης στο πιο posh ενα πραμα
-
Παρακολουθούσα τους 'Δημιουργία' από τις αρχές, καλοί φαίνονταν αλλά στο τέλος από την πολλή πρεμούρα να υπάρξει 'κάθαρση' στο τέλος άρχισαν να πηγαίνουν σε αρκετά ακραίες θέσεις. Αναγνωρίζω όμως τις καλές τους προθέσεις.
Για μένα προς το παρόν το μόνο κόμμα που ξεφεύγει από τη λογική του 'μονάρχη - αρχηγού' είναι οι Πειρατές (Άθρο 4 εδώ http://www.pirateparty.gr/katastatiko-p ... ty-greece/). Αν και δεν έχουν πλήρεις θέσεις για όλα, πιστεύω ότι είναι οι λιγότερο power-hungry και αντικειμενικά δημοκρατικότεροι. Επίσης η προτεραιότητα στην πολιτική διαφάνειας και ελεύθερης πρόσβασης στα δεδομένα είναι πραγματικά το πρώτο βήμα και προαπαιτούμενο για τον έλεγχο, τον οποίο θεωρώ το μεγαλύτερο ζητούμενο τώρα για την χώρα.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είναι κάποιος απο αυτούς αντιμνημονιακος? έξω απο Ευρώπη?
Όχι.
btw ο κοινωνικός σύνδεσμος πρέπει να ψιλοδιαλύθηκε. Δε βλέπω Δοξιάδη, Λυμπεράκη πλέον. -
Όπως και να 'χει, έχω την εντύπωση ότι η Δημιουργία Ξανά κινείται περίπου στα ίδια πλαίσια με Δράση και ΦΙλελεύθερη συμμαχία.
Γιατί δεν κατεβαίνουν ΜΑΖΙ όλοι αυτοί;
Εκλογές 2012 (ή οποτε γίνουν)