-
Έχω το αμάξι 8 μήνες με 6000χλμ.σήμερα γυρνώντας από Θεσσαλονίκη πριν από τα διόδια της Πελασγίας είχα τον αυτόματο πιλότο στα 110 χλμ και 500 μ τον βγάζω πατώντας φρένο.όμως δυστυχώς το φρένο κοκκαλωσε δεν πατιωταν με αποτέλεσμα να σπάσω την μπάρα των διοδίων,ευτυχώς δεν είχα αμάξι μπροστά ράγισε το παμπριζ και σταμάτησα 200μ μετά τα διόδια τα φρένα μετά λειτούργησαν.το πήγα συνεργείο και δε βρήκαν τίποτα στον εγκέφαλο.τι να κάνω;
Sent from my HTC Desire HD with Beats Audio using Tapatalk
-
Έχω το αμάξι 8 μήνες με 6000χλμ.σήμερα γυρνώντας από Θεσσαλονίκη πριν από τα διόδια της Πελασγίας είχα τον αυτόματο πιλότο στα 110 χλμ και 500 μ τον βγάζω πατώντας φρένο.όμως δυστυχώς το φρένο κοκκαλωσε δεν πατιωταν με αποτέλεσμα να σπάσω την μπάρα των διοδίων,ευτυχώς δεν είχα αμάξι μπροστά ράγισε το παμπριζ και σταμάτησα 200μ μετά τα διόδια τα φρένα μετά λειτούργησαν.το πήγα συνεργείο και δε βρήκαν τίποτα στον εγκέφαλο.τι να κάνω;
-
-
Το είχες αγοράσει καινούργιο?
Είναι το τελευταίο μοντέλο? -
Διαρροή στο σερβό;
-
Μου είπαν ότι δεν έχει πρόβλημα.θα το κοιτάξουν.καινούργιο τελευταίο μοντέλο.τι μπορεί να είναι;
-
Έτσι πως το περιγράφεις (cruise για αρκετή ώρα, κοκκαλωμένο πεντάλ φρένου) κάνει μπαμ για σερβό που δεν κράτησε κενό.
-
Λες να έχω πρόβλημα με εγγυηση;αυτοί λένε δεν έχει κάτι,λειτουργούν τα φρένα.το εχω λαμια φοβάμαι να το φέρω Αθήνα
-
εφοσον δεν βρηκαν κατι , αυτο σημαινει πως θα ξαβασυμβει!!!
αλλα περαν αυτου , εμπιστευεσαι να ξαναοδηγησεις αυτο το αυτοκινητο? εαν εχεις αλλο αυτοκινητο να κινείσαι , αστο στην αντιπροσωπεια μεχρι να στο αλλάξουν!!! -
Μόλις παρέλθουν τα 2 χρόνια της εγγύησης θα το βρουν αμέσως...
-
Εφοσον εχεις εγγυση μην ασχολεισαι με συνεργεια που σου λενε οτι δεν εχει τιποτα.Εγινε καταγραφη της ζημιας απο τροχαια για τη σπασμενη μπαρα και το παρμπριζ?Απλα το λεω για να εχεις εγγραφα που αποδεικνυουν του λογου το αληθες.
Απο εκει και περα το φορτωνεις σε γερανο το φερνεις σε κεντρικη αντιπροσωπεια της Αθηνας και δεν το παιρνεις απο εκει αν δεν βρουν τι φταιει.Εν αναγκη τους κανεις και βουκινο,δε νομιζω να μεινει αμετοχη η kosmocar.
Οπως και να εχει σε καμια περιπτωση μην το αφησεις ετσι...
-
Σίγουρα καταγραφή στη τροχαία με τη ζημιά στη μπάρα και τη ζημιά στο παρμπριζ. Εστω και εκ των ύστερων αν γίνεται.
Και αν μπορείς και κάποιο αποδεικτικό από τη διεύθυνση του σταθμού διοδίων ακόμη καλύτερα. Δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει η υπόθεση.Μετά σε εξουσιοδοτημένο στην Αθήνα με γερανό, αν δεν βγάλεις άκρη επικοινωνία με τα κεντρικά. Αν πάλι όχι συμβουλεύεσαι δικηγόρο και κινείσαι δια της νομικής οδού. Θέλω να πιστεύω βέβαια ότι τα κεντρικά θα δείξουν την ευσυνειδησία που απαιτείται.
-
Ο χρήστης diaselo έγραψε:
Έχω το αμάξι 8 μήνες με 6000χλμ.σήμερα γυρνώντας από Θεσσαλονίκη πριν από τα διόδια της Πελασγίας είχα τον αυτόματο πιλότο στα 110 χλμ και 500 μ τον βγάζω πατώντας φρένο.όμως δυστυχώς το φρένο κοκκαλωσε δεν πατιωταν με αποτέλεσμα να σπάσω την μπάρα των διοδίων,ευτυχώς δεν είχα αμάξι μπροστά ράγισε το παμπριζ και σταμάτησα 200μ μετά τα διόδια τα φρένα μετά λειτούργησαν.το πήγα συνεργείο και δε βρήκαν τίποτα στον εγκέφαλο.τι να κάνω;Sent from my HTC Desire HD with Beats Audio using Tapatalk
Αθηναικές πινακίδες έχεις;
Μήπως σου κάναν κάτι στο αμάξι στην Θεσσαλονίκη πριν ξεκινήσεις; -
Μάλλον το αμάξι ανήκει στο κίνημα κατά των διοδίων!!!
-
αν ηταν σερβο ναι μεν θα ηταν σκληρο το φρενο αλλα θα πατιοτανε και θα σταματουσες
σε καμια περιπτωση δεν θα ηταν το πενταλ κοκκαλομενο και συνηθως το σερβο εχει σταδιακη πτωση στην αποδοση του
μηπως κανα πατακι η' μπουκαλακι νερο η' οτιδηποτε ειχες πιθανον αφησει διπλα σου κατα τη διαρκεια του ταξιδιου σου εκανε τη ζημια;;;;;; -
Έχεις πατήσει πεντάλ φρένου με το σερβόφρενο χωρίς υποπίεση;
Σταματάει ΠΟΛΥ δύσκολα.
-
Έχεις όμως ένα-δύο καλά φρεναρίσματα πριν σκληρύνει...
-
Δεν μου εχει ξανασυμβει.δεν ξερω οως να το χειριστω.αυριο θα το κατεβασω καρεντα στον πειραια.
Sent from my Inspire 4G using Tapatalk
-
Θα πρέπει να βρεις τροπο να αναπαραγεις την κατασταση.... Πχ βρες μια πιστα πχ Μεγαρα, πλήρωσε 50 ευρώ για είσοδο και βαλε αυτόματο στα 10 χλμ και γυρνα την πίστα για κανα μισάωρο και μετα δοκίμασε να πατήσεις φρένο σε κάποια ευθεία. Αν δεν μπορείς , βρες μια ΕΟ , κάτσε στην βοηθητική , βάλει πάλι αυτόματο στα 10 χλμ και μετα κάνα μισάωρο δοκίμασε το φρένο. Αν ειναι από σεβρο ή τρόμπα πιθανότατα να στο ξανακάνει. Αλλιώς δεν πρόκειται να το βρεις.
Παρόμοιο μου έτυχε στο Fiesta αλλα με την τρομπα αμπραγιαζ. Η συζυγος στο φανάρι , πάει να βάλει ταχύτητα και ήταν κουφιο , πήγε πάτωμα . Το σταμάτάει , καλούμε οδική και το πάμε συνεργείο. Εκεί , ο πιτσιρικάς που πήγε να το κατεβάσει από το φορτηγο , μπαίνει μέσα στο αμάξι, βάζει μπροστα, αμπραγιαζ κανονικά και βάζει όπισθεν για να το βάλει στο μαγαζί Το πετάλι δουλευε κανονικα. Φυσικά το log και τα διαγνωστικά δεν έδειξαν τίποτα και μας ειπαν να το πάρουμε. Φυσικά σε εμας ειχε κλονιστεί η εμπιστοσύνη στο αμάξι και δεν ήθελα να το πάρουμε. Ετσι , τους ειπα να κάνουν έναν ψιλοελενχο στο αμάξι και κατι καμενες λάμπες ενώ ταυτόχρονα ειπα στην γυναίκα να μπει και να πατάει το αμπραγιαζ όπωςε κάνει συνήθως στο δρόμο μπας και το κάνει. Ε λοιπόν το έκανε και εμεινε κάτω το πετάλι και ευτυχώς έγινε την ώρα που περναηε από μπροστά ο αρχιμηχανικός του συνεργείου και το έπιασε το μάτι του. Το προσπάθησε να το αναπαράγει και αυτός αλλα φευ... Ξανακάθησε η γυναικα , δοκίμαζε το πετάλι και το έκανε σε αυτήν . Φυσικά μετά από αυτό εγγυηση και όλα καλα.
Για αυτο σου λέω , αν δεν το αναπαράγεις και δεν βρεις την αιτία μην περιμένεις να το κάνει το συνεργείο...
-
Και δηλαδή πώς το έφτιαξαν στο Fiesta; Θέλω να πω και που το είδε μπροστά στα μάτια του βοήθησε σε κάτι τεχνικά; Βοήθησε να το πιστέψει, σύμφωνοι, αλλά δε διαφέρει σε κάτι αν υποθέσουμε ότι ήταν καλοπροαίρετοι και το πίστευαν εξ' αρχής. Εκτός αν είναι προφανές ότι ένα τέτοιο πρόβλημα μπορεί να οφείλεται μόνο στον x παράγοντα, οπότε και να μην μπορούμε να το αναπαράγουμε, εφόσον ξέρουμε ότι συμβαίνει το διορθώνουμε.
Αλλά στου φίλου που ξεκίνησε το θέμα δεν έχω καταλάβει να είναι κάτι προφανές, το οποίο δε φτιάχνουν (μόνο) επειδή δε θέλουν να επωμιστούν το κόστος. Άρα και να του συμβεί ξανά στο δρόμο ή οπουδήποτε, πώς θα βοηθήσει να φτιαχτεί ξανά, εφόσον δεν το βρίσκουν (ή δε θέλουν να το βρουν) στο συνεργείο;
Προσοχή, δε λέω ότι καλά κάνουν - το αντίθετο, εφόσον συνέβη είναι δουλειά τους να το φτιάξουν, τελεία και παύλα. Απλά δεν είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσει να του ξανατύχει. Εδώ που τα λέμε, μάλλον επικίνδυνο είναι, ακόμα και υπό 'ελεγχόμενες' συνθήκες.
Vw sharan πρόβλημα στα φρενα,κόντεψα να σκοτωθω