-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Πάντως εγώ που παρακολουθώ το Ακρόπολις από το 1977 δηλώνω με τόλμη και παρρησία ότι έχω ψιλοβαρεθεί.
Μετά το 2008 δεν το φχαριστιέμαι πολύ το πράγμα . Θα πάω και φέτος αλλά με χαλαρό πρόγραμμα.Φαντάζομαι ένας λόγος είναι ο κοντός!!!!
Και ομως !!!
Ο λογος ειναι οτι εχουμε να τρεξουμε απο το 2008 !!! Χα Χα.Φιλικα,
'el-em'
Όλα παίζουν ρόλο Λώρη. Και σίγουρα η απουσία γνωστών και φίλων πια.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Να μην παρεξηγηθώ, λέω τα νέα παιδιά και τα 'νέα' παιδιά (DAP για σένα το λέω!) να πάνε να παρακολουθήσουν, αλλά ρε γμτ τα τελευταία χρόνια έναν αγώνα σαν του 98 πχ δεν έχουμε δει. Δείτε τη μάχη στους χρόνους που έγινε τότε μέχρι το τελευταίο μέτρο δείτε και μερικά βίντεο από τον αγώνα με υπέροχα οδηγήματα από πολύ μεγάλους οδηγούς και θα με δικαιολογήσετε.
Επίσης εντύπωση μου έχει κάνει το γεγονός, ο,τι οι παγκόσμιες ομάδες δεν ήρθαν φέτος για δοκιμές. Μπορεί να έχει παίξει ρόλο η κατάσταση της χώρας, αλλά περισσότερο το μυαλό μου πάει στο ό,τι κάπου βρήκαν πιο φτηνά...
Ανακάτεψα πολλά πράγματα τώρα αλλά για να γίνεται κουβέντα.Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Παιδιά ας μην τσακονώμαστε και καταντήσουμε την ενότητα wrc σαν την ενότητα ελληνικοί αγώνες.Φίλε σούμι44 οι ελληνικοί αγώνες είναι η ενοτητά σου ,επισκέψου την και σίγουρα θα σου αρέσει αφού πολλοί(όχι όλοι) έχουν το δικό σου ύφος και θα συννενοηθείς μια χαρά.Σχετικά με την βαρεμάρα για το ακρόπολις φαντάζομαι πως όσοι ψιλοβαριούνται(δικαιολογημένα πάντα μετά από τόσα χρόνια),για φόρμουλα 1 δεν θα θέλουν ούτε να ακούσουν που είναι έτσι και αλλιώς πιο βαρετή.Παρασκευή πάντως θα βρίσκομαι σίγουρα βωξίτες 1-2 στο κατηφορικό κομμάτι στο ξέφωτο αν κάποιος από το φόρουμ πάει εκεί να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.
-
@nafapktos
Εκτός θέματος θα σου πω ότι αυτοί εκεί στους Ελληνικούς αγώνες (και εγώ μέσα) εκτός το ό,τι στην ουσία 'ίδρυσαν' αυτό το forum έχουν ύφος (καμία σχέση με το ύφος του Σούμι) αλλά έχουν και γνώσεις.
Άσε που είναι (είμαστε) γνωστοί εκ του σύνεγγυς (οι περισσότεροι) από πολλά χρόνια πριν και τους παίρνει να λένε και μια κουβέντα παραπάνω. -
Ο χρήστης nafpaktos έγραψε:
...................
Παρασκευή πάντως θα βρίσκομαι σίγουρα βωξίτες 1-2 στο κατηφορικό κομμάτι στο ξέφωτο αν κάποιος από το φόρουμ πάει εκεί να βρεθούμε να τα πούμε από κοντά.Η γνωμη του απεσταλμενου σου σε παρασυρει και κοντα σε σενα και μενα.....
Θα δουμε...ισως..... -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Να μην παρεξηγηθώ, λέω τα νέα παιδιά και τα 'νέα' παιδιά (DAP για σένα το λέω!) να πάνε να παρακολουθήσουν, αλλά ρε γμτ τα τελευταία χρόνια έναν αγώνα σαν του 98 πχ δεν έχουμε δει. Δείτε τη μάχη στους χρόνους που έγινε τότε μέχρι το τελευταίο μέτρο δείτε και μερικά βίντεο από τον αγώνα με υπέροχα οδηγήματα από πολύ μεγάλους οδηγούς και θα με δικαιολογήσετε.Sent from my iPhone using Tapatalk
συμφωνω απολυτα φιλε μου μες το μυαλο μου εισουνα
-
Προσωπικά τα νέα wrc δε μου αρέσουν και τόσο.Πού είναι οι εποχές με τα impreza,celica/corola,evo,octavia/favorit(!);Αυτά ήταν αμάξια.Τα σημερινά δεν ξέρω,δεν με εντυπωσιάζουν.Παρολαυτά θα πάω και φέτος εκτός απροόπτου,σε μια ειδική τουλάχιστον.Επίσης από τότε που θεσπίστηκε ο κανονισμός να περνούν 2 φορές κάθε ειδική έχασε το ράλι την αίγλη του.
Απλώς η άποψή μου! -
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Επίσης από τότε που θεσπίστηκε ο κανονισμός να περνούν 2 φορές κάθε ειδική έχασε το ράλι την αίγλη του.Γιατί ?
Μήπως δε συμφωνείς με το γύρω-γύρω όλοι από το service park και προτιμάς το παλιό 'γραμμικό' format στυλ Αθήνα-Καλαμπάκα ? -
Ακριβώς.Με το παλιό σύστημα μπορούσες να δεις αρκετές Ε.Δ αν είχες μηχανή και αν έφευγες όταν πέρναγαν τα πρώτα 10-12 πληρώματα.Τώρα σχεδιάζουν 4-5 Ε.Δ την ημέρα και κάνουν βόλτες σε αυτές.Για τις ομάδες είναι καλό,αλλά οι πολλές Ε.Δ θα είχαν και διασπορά κόσμου.
-
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι έχει χαθεί η αίσθηση περιπέτειας και ταξιδιού που είχαν τα παλιά Ακρόπολις. Το να βλέπω τα 10-15 αυτοκίνητα σε κάθε ειδική μου φαίνεται υπερβολικό (και εν πάση περιπτώσει γίνεται και τώρα) (αλλά βέβαια δεν είμαι καν θεατής )
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
(αλλά βέβαια δεν είμαι καν θεατής )Aν δεν εισαι καν θεατης συγνωμη αλλα πως κρινεις ; δεν ειναι με ειρωνικη διαθεση η ερωτηση αλλα με μπερδεψες λιγο
-
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη: http://6thgear.gr/safety-rally-acropolis/
Μας έχουν βάλει στο μάτι, μας περιμένουν στην γωνία. Πολύ προσοχή όλοι μας.
-
Ο χρήστης georgeafe έγραψε:
(αλλά βέβαια δεν είμαι καν θεατής )
Aν δεν εισαι καν θεατης συγνωμη αλλα πως κρινεις ; δεν ειναι με ειρωνικη διαθεση η ερωτηση αλλα με μπερδεψες λιγο
Μη μπερδευεσαι καθολου.....Ο Νασος γεννηθηκε στα ραλλυ.....μεγαλωσε στα ραλλυ...ανδρωθηκε στα ραλλυ......
Και ειναι θεατης ειδικης κοπης.....Βλεπει τον αγωνα απο αλλη μερια απο τη δικη μας..... -
Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια με την κρίση κοπήκανε και τα ελικόπτερα πατέρα
-
Ακροπολίστας, βλέπω φέτος να είμαστε μετρημένοι οι θεατές στα βουνά. Άρα θα βολευτούν περισσότερο οι νομάδες που τρέχουν να προλάβουν από ειδική σε ειδική. Παρκάρισμα με θέα τον αγώνα προβλέπεται.
Όμως για άλλο γράφω: Λιγότεροι θα είμαστε σίγουρα, αλλά έχω την αίσθηση ότι μαζί με τις φήμες που υπάρχουν για έξοδο του Ράλι μας απο το πρόγραμμα 2013 με αφορμή τα οικονομικά προβλήματα γενικώς, βγάζουμε και μόνοι μας τα μάτια μας.
Είναι λογικό μέχρι πριν λίγες ημέρες να μην ξέρουν οι μόνιμοι κάτοικοι στα χωριά γύρω από τις ειδικές της Πελοποννήσου ότι θα περάσει ο αγώνας; H να μην υπάρχει ούτε αφίσα στους ραλότοπους της Ιτέας που πήγα για αναγνώρηση;
Η αγγλόφωνη σελίδα του αγώνα σχετικά με τις προσβάσεις και τα road books
http://www.acropolisrally.gr/EN/2012/sp ... o-ss-2012/
είναι κενή. Προφανώς δεν αναμένονται ξένοι θεατές για τον αγώνα ή έχουμε πετάξει λευκή πετσέτα;Αν ξέρει κάποιος ότι το έχουμε χάσει το Ράλι μας από το Παγκόσμιο, ας μας το πει τουλάχιστον να βγάλουμε μερικές αναμνηστικές φωτογραφίες για κορνίζα 'My last Acropolis'..
-
ρε γμτ καθε χρονο ειχαμε μια χαρα να περιμενουμε και αποτι βλεπω μας το κοβουνε και αυτο με αυτα που διαβαζω και βλεπω
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εμένα αυτό που με χαλάει είναι ότι έχει χαθεί η αίσθηση περιπέτειας και ταξιδιού που είχαν τα παλιά Ακρόπολις.Αυτό είναι το πιο σημαντικό.
Παρόλα αυτά , είπα και φέτος να παρακολουθήσω για 2 λόγους που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα. Ο ένας είναι τα 14 χρόνια με την ίδια παρέα (που δεν τους βλέπω και συνχά) και ο δεύτερος είναι ότι θα πάρω το γιο μου για 2η χρονιά - 8 χρονών - που του αρέσει, θέλει πολύ και είναι κρίμα να του το στερήσω.
Για το θέαμα, το επίπεδο των οδηγών, η στατική θέαση με τα loops και το γύρω-γύρω όλοι (φέτος δεν είναι έτσι η Παρασκευή), το ξέρουμε, αλλά σαν κλασικοί θεατές νομίζω ότι πρέπει να το στηρίζουμε. -
Πάντα πιστευω θα υπάρχουν αφορμές και λόγοι που θα οδηγούν σε κάποια Ειδική..Όντως η Παρασκευη σαν μέρα ανοίγει τα τελευταία χρόνια (γεωγραφικά-χιλιομετρικά) ευελπιστώντας να κερδίσει εκείνους που για δικούς τους λόγους δεν θα κατέβαιναν στο Λουτράκι..Είτε η Ιτέα είτε τα Καμμένα ως τρικ κερδίσανε πολλούς θεατές από Στερεά!
-
Οσοι ενδιαφερονται για το επισημο προγραμμα του αγωνα θα το βρουν στο σερβις παρκ και στο Ζαππειο οπου θα πωλειται προς 1.50 Ευρω.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρόλα αυτά , είπα και φέτος να παρακολουθήσω για 2 λόγους που δεν έχουν σχέση με τον αγώνα. Ο ένας είναι τα 14 χρόνια με την ίδια παρέα (που δεν τους βλέπω και συνχά)
Να σας ρωτησω κατι βρε παληκαρια.
Εχετε κανενα σταθερο σημειο συναντησης που μπορει καποιος 'εξωσχολικος¨να σας ολουθησει???? (χωρις φυσικα καμμια δεσμευση απο την μερια σας)
Μετα απο καμμια δεκαρια χρονια 'σκλαβιας' στο service park,φετος θα ακουσω τον ηχο στα βουνα και δεν ξερω που να παω
Ευχαριστω!!
Rally Acropolis 24-27 May 2012: Προσβάσεις, πληροφορίες κτλ.