-
το σουαζ θα κάνει δουλειά με το ταψί της γυναίκας μου;
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
το ταψί από την κουζίνα της γυναίκας μου κάτω απο το αυτοκίνητο ως συλλέκτης λαδιών.Βλέπω να πέφτει πολλή παντόφλα...
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
το σουαζ θα κάνει δουλειά με το ταψί της γυναίκας μου;στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, και να είσαι σίγουρος πως κάτι ξέρω εγώ.
-
το ταψί που λέγαμε
-
Ο χρήστης Α 110 ΑLPINE έγραψε:
στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, και να είσαι σίγουρος πως κάτι ξέρω εγώ.
Μήπως από φόρουμ αυτοκινήτων να το μετατρέψουμε σε φόρουμ καταπιεσμένων ανδρών;;;;
(πλακίτσα, μη με παρεξηγήσετε)
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
στο συνιστώ ανεπιφύλακτα, και να είσαι σίγουρος πως κάτι ξέρω εγώ.
Μήπως από φόρουμ αυτοκινήτων να το μετατρέψουμε σε φόρουμ καταπιεσμένων ανδρών;;;;
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Μήπως από φόρουμ αυτοκινήτων να το μετατρέψουμε σε φόρουμ καταπιεσμένων ανδρών;;;;(πλακίτσα, μη με παρεξηγήσετε)
Αφού σε άφησε και το πήρες για να παίζετε με αυτό μαζί με τον κουμπάρο μην μιλάς καθόλου. Μια χαρά είσαι!
-
Ο χρήστης NIGA έγραψε:
Αφού σε άφησε και το πήρες για να παίζετε με αυτό μαζί με τον κουμπάρο μην μιλάς καθόλου. Μια χαρά είσαι!
Είδε μια και καλή την νταλίκα να το ξεφορτώνει.
-
Ισως και να χαρηκε που το ειδε...σου λεει 'μου τα χει κανει τσουρεκια τοσα χρονια που ψαχνει, αστον να το φτιαξει να δουμε τι θα καταλαβει.'
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Ισως και να χαρηκε που το ειδε...σου λεει 'μου τα χει κανει τσουρεκια τοσα χρονια που ψαχνει, αστον να το φτιαξει να δουμε τι θα καταλαβει.'Ποτέ δεν ξέρεις...
-
Η ίωση επιμένει παιδιά, οπότε θα αργήσετε να δείτε νέες φωτογραφίες.
-
Δεν πειραζει....εσυ κοιτα να γινεις καλα....και εμεις εδω ειμαστε....και περιμενουμε....!!!
-
Χαχαχαχα , τουλάχιστον ξέρεις που είναι ο κουμπάρος την ώρα που εσύ παιοδευεσαι με το όχημα...
Εξαιρετική δουλειά πάντως έως τώρα.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Η ίωση επιμένει παιδιά, οπότε θα αργήσετε να δείτε νέες φωτογραφίες.Δε λες του κουμπάρου να αφήσει τον τροχό και να πιάσει τις βεντούζες, γιατί το έργο μας ξεσήκωσε και τώρα έκανε κοιλιά?
Ασε που το παρακολουθούσε μέχρι και η γυναίκα μου, τώρα που κάθεται πολλές ώρες στο σπίτι, και σήμερα έχει μελαγχολήσει. -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
Η ίωση επιμένει παιδιά, οπότε θα αργήσετε να δείτε νέες φωτογραφίες.
Δε λες του κουμπάρου να αφήσει τον τροχό και να πιάσει τις βεντούζες, γιατί το έργο μας ξεσήκωσε και τώρα έκανε κοιλιά?
Ασε που το παρακολουθούσε μέχρι και η γυναίκα μου, τώρα που κάθεται πολλές ώρες στο σπίτι, και σήμερα έχει μελαγχολήσει.Εγώ του το είπα, για να φτάσει στο μέγιστο επίπεδο να κολλήσει με ARGON θα πρέπει πρώτα να κόψει καμιά βεντούζα να εξοικειωθεί λίγο με την φλόγα βρε παιδί μου.
Αφού έφτασε γυναίκα να μας παρακολουθεί και να το βλέπει και ενδιαφέρον αυτό που κάνουμε ή πολλοί τρελοί είμαστε (εγώ & ο κουμπάρος) ή πολύ άσχετοι με το αντικείμενο (εγώ & ο κουμπάρος)
Η αλήθεια είναι πως εκτός από το πάθος δεν έχουμε κάτι άλλο, όπως ιδιαίτερες γνώσεις κλπ.
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Χαχαχαχα , τουλάχιστον ξέρεις που είναι ο κουμπάρος την ώρα που εσύ παιοδευεσαι με το όχημα...Εξαιρετική δουλειά πάντως έως τώρα.
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Τώρα όσο για τον κουμπάρο όλα τα κάνουμε παρέα, σχεδόν τίποτα δεν κάνω μόνος μου ή μόνος του.
Δουλεύουμε σαν ομάδα, γι' αυτό τρέχει τόσο γρήγορα το project. Βλέπω να το τρώμε το Morreti στην στροφή.....χι χι χι χι***Στις κουμπάρες δεν δουλεύουμε σαν ομάδα, εκεί ο καθένας μόνος του
-
Καλά το Moretti σίγουρα θα το προσπεράσετε
Αλλωστε εμένα οι κουμπάροι μου είναι 'τεως' και ο επόμενος δεν έχει βρεθεί...
Αλλά είμαι σε δίλημμα. Αν το φτιάξω μόνος μου, θα πρέπει να φτιάξω πριν μία αλφαδιασμένη τσιμεντένια πλατφόρμα, ένα σκέπαστρο, να αγοράσω ένα μονοφασικό αναβατόριο και μία αργκόν. Ψάχνω στο μεταξύ να βρώ ένα αμόνι...
Τες πα...έχω περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο... -
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
Αλλά είμαι σε δίλημμα. Αν το φτιάξω μόνος μου, θα πρέπει να φτιάξω πριν μία αλφαδιασμένη τσιμεντένια πλατφόρμα, ένα σκέπαστρο, να αγοράσω ένα μονοφασικό αναβατόριο και μία αργκόν. Ψάχνω στο μεταξύ να βρώ ένα αμόνι...
Τες πα...έχω περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο...Τα έχει όλα εκτός απο ARGON σε τιμές τζάμπα.
έχω πάρει τα πάντα απο εκεί.Βέβαια Κινέζικα και Ινδικά αλλά σχετικά πολύ καλά.
-
Το bestmanstore.gr εχει κουμπαρους Αργυρη. Πας 'συνθετη αναζητηση' και κανεις κλικ στα 'mig-welding' και 'electrical'.
Οταν το οχημα γινει τελειο, θα σου πω κ που εχει νυφες.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Τες πα...έχω περιθώριο μέχρι τον Απρίλιο...Τα έχει όλα εκτός απο ARGON σε τιμές τζάμπα.
έχω πάρει τα πάντα απο εκεί.Βέβαια Κινέζικα και Ινδικά αλλά σχετικά πολύ καλά.
ωραια πραγματακια εχει αυτο!
Ανακατασκευή Fiat x1/9