-
Kατ'αρχη Χοχε μου το μοτερ σου ειναι lancia (που σημαινει ) κι αν το καθαρισεις λιγο θα δουμε και ποσα κυβικα .........
Ε μην μας λες οτι στην Βεροια τα φιλαρακια με τις μαντρες δεν θα εχουν τιποτα της προκοπης , χαμος απο αυτοκινητα γινεται εκει , ολη την Γερμανια εχουν κουβαλησει οι συντοπιτες σου , για ψαξε .... Στο τελευταιο ραλλυ Βεροιας που χαζευα στις μαντρες , και τι δεν ειδα !!!
-
Ο χρήστης tsargy έγραψε:
δεν βγάζω και πολύ άκρηΣε αυτήν την φωτογραφία είναι ο αριθμός κινητήρα...απλά θέλει καθάρισμα-τρίψιμο.
Σε ευχαριστώ πολύ γιατί παιδεύτηκα πολύ και δεν μπόρεσα να τον βρώ. Που να φανταστώ οτι θα ήταν αυτός, ήταν το πρώτο που απέρριψα.
Με τι μου προτείνεις να το καθαρίσω;
Να το τρίψω με την βούρτσα του δράπανου; -
διαλυτικο και πιθανον τριψιμο μ ενα χιλιαρακι
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
διαλυτικο και πιθανον τριψιμο μ ενα χιλιαρακιΧιλιαρακι ? αλυωνει την γευση ρε φιλε , ουτε με 40αρι σμυριδοπανο δεν καθαριζει αυτο ....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kατ'αρχη Χοχε μου το μοτερ σου ειναι lancia (που σημαινει ) κι αν το καθαρισεις λιγο θα δουμε και ποσα κυβικα .........Ε μην μας λες οτι στην Βεροια τα φιλαρακια με τις μαντρες δεν θα εχουν τιποτα της προκοπης , χαμος απο αυτοκινητα γινεται εκει , ολη την Γερμανια εχουν κουβαλησει οι συντοπιτες σου , για ψαξε .... Στο τελευταιο ραλλυ Βεροιας που χαζευα στις μαντρες , και τι δεν ειδα !!!
Απογοητέφτηκα, νόμηζα πως ήταν το δικό του μοτερ.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Kατ'αρχη Χοχε μου το μοτερ σου ειναι lancia (που σημαινει ) κι αν το καθαρισεις λιγο θα δουμε και ποσα κυβικα .........Ε μην μας λες οτι στην Βεροια τα φιλαρακια με τις μαντρες δεν θα εχουν τιποτα της προκοπης , χαμος απο αυτοκινητα γινεται εκει , ολη την Γερμανια εχουν κουβαλησει οι συντοπιτες σου , για ψαξε .... Στο τελευταιο ραλλυ Βεροιας που χαζευα στις μαντρες , και τι δεν ειδα !!!
Μα παντού το μοτερ πάνω του Fiat γραφει.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Κοίτα πλάκα ρε σύ, όλα την ίδια σειρά ανάφλεξης έχουν.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Μα παντού το μοτερ πάνω του Fiat γραφει.
Mην στεναχωριεσαι ολα τα ιδια ειναι με ψηλοδιαφορες αναλογα το μοντελο που εμπαινε ....τα λαντσια ειχαν τον λιγο πιο αγριο εκκεντροφο και λιγο συμπιεση παραπανω μαζι με το διπλο βεμπερ κι εβγαζαν τα περισσοτερα αλογα τους .
-
zastava Yugo απο 1991 εώς 1996
Και το δικό μου 1970φευγα
Τα ίδια είναι ρε γαμώτο -
Ο χρήστης APR έγραψε:
διαλυτικο και πιθανον τριψιμο μ ενα χιλιαρακι
Χιλιαρακι ? αλυωνει την γευση ρε φιλε , ουτε με 40αρι σμυριδοπανο δεν καθαριζει αυτο ....
ριξε και λιγο σουαζ για να γλυστραει!
-
Τι ειναι αυτο το σουαζ που τσαμπουνατε συνεχεια ρε παιδια ? να μαθω κι εγω ...........πατρικ σουαεζ ?καμια σχεση
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι ειναι αυτο το σουαζ που τσαμπουνατε συνεχεια ρε παιδια ? να μαθω κι εγω ...........πατρικ σουαεζ ?καμια σχεσηhttp://www.epilogi.com/index.php?option ... &Itemid=72
-
εγω παλι λεω να οργανωσουμε μια εκδρομη στην βεροια ολοι μαζι, να γνωρισουμε τον κουμπαρο....ειναι ο ανθρωπος του τοπικ!
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
εγω παλι λεω να οργανωσουμε μια εκδρομη στην βεροια ολοι μαζι, να γνωρισουμε τον κουμπαρο....ειναι ο ανθρωπος του τοπικ!Ναι αλλά μην πάμε με άδεια χέρια. Κανένα φτερό ο ένας, τίποτα μαρσπιέδες ο άλλος..... θα το σιάξουμε το εργαλείο.
-
χα χα χα μου φτιάξατε το απόγευμα
-
Λοιπόν, ανακοινώνω σε παγκόσμια αποκλειστικότητα πως ο κουμπάρος από ώρα σε ώρα θα μας κάνει την τιμή μπεί στην όμορφη παρέα μας.
-
Εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι το πρωτο πραγμα που βρηκες να χρησιμοποιησεις ως εξολκεα για τον πιρο του λαστιχου ειναι τσιμπιδακι φρυδιων. Μηπως τελικα ο κουμπαρος ειναι...γαμπρος?
(Προς θεου μην παρεξηγηθειτε - καλαμπουρι κανω)!
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Τι ειναι αυτο το σουαζ που τσαμπουνατε συνεχεια ρε παιδια ? να μαθω κι εγω ...........πατρικ σουαεζ ?καμια σχεσηκαλά μη παραπονιέσαι,με πρώτη ευκαιρία θα σου φέρω ένα λίτρο να καθαρίσεις τον φούρνο της κυράς να αστράψει.
-
Ο χρήστης stubos έγραψε:
εγω παλι λεω να οργανωσουμε μια εκδρομη στην βεροια ολοι μαζι, να γνωρισουμε τον κουμπαρο....ειναι ο ανθρωπος του τοπικ!
Ναι αλλά μην πάμε με άδεια χέρια. Κανένα φτερό ο ένας, τίποτα μαρσπιέδες ο άλλος..... θα το σιάξουμε το εργαλείο.
μεσα και εγω,και θα φερω και εγω το κατι τις μου
εχουμε και τον αλλον με το TRANS AM μη το ξεχνατε.
-
Ο χρήστης Aroulis έγραψε:
Εμενα αυτο που με προβληματιζει περισσοτερο ειναι οτι το πρωτο πραγμα που βρηκες να χρησιμοποιησεις ως εξολκεα για τον πιρο του λαστιχου ειναι τσιμπιδακι φρυδιων. Μηπως τελικα ο κουμπαρος ειναι...γαμπρος?(Προς θεου μην παρεξηγηθειτε - καλαμπουρι κανω)!
χι χι χι χι
αυτό το τσιμπίδι με έχει σώσει πολλές φορές, είναι σε μια φοβερή συλλογή για pc που δύστυχος όλα τα κατσαβίδια ήταν χοντρά και κοντά. Η ανάγκη θα μας αναγκάσει να χρησιμοποιήσουμε και άλλα αντικείμενα. Είμαι και τυχερός που δεν είδες το ταψί από την κουζίνα της γυναίκας μου κάτω απο το αυτοκίνητο ως συλλέκτης λαδιών.
Ανακατασκευή Fiat x1/9