-
Αφού θέλει να το κάνει Bertone (1500)
Kαι να ήθελε να το κάνει Χ1/9 εκτός από τον 1300cc του λείπουν τα προβλεπόμενα.... ταμπλώ,κεντρικές κονσόλες, κάλυμμα κινητήρα, προφυλακτήρες..... -
φίλε xoxo όπως λέει και η τρισμέγιστη Χαρούλα, 'όλα σε θυμίζουν'...
η φωτό είναι από το φαναρτζίδικο στη γωνία δίπλα από το σπίτι μου -
Ο χρήστης Great8 έγραψε:
η φωτό είναι από το φαναρτζίδικο στη γωνία δίπλα από το σπίτι μουΚαι όπως λέει και ο επίσης τρισμέγιστος Βέγγος, ''Καλέ μου άνθρωπε''
Περιμένω λεπτομέρειες...... παρατημένο ,προς πώληση προς ανακατασκευή
περιμένω νέα σου πως και πως. -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
η φωτό είναι από το φαναρτζίδικο στη γωνία δίπλα από το σπίτι μουΚαι όπως λέει και ο επίσης τρισμέγιστος Βέγγος, ''Καλέ μου άνθρωπε''
περιμένω νέα σου πως και πως.Τι έγινε ρε Κώστα, έξω από το μαγαζι του Τάσου το είδες?
Καιρό έχω να περάσω να τους δω, έλεγα να το κάνω αύριο μεθαύριο... -
Ο χρήστης NIKOS17M έγραψε:
περιμένω νέα σου πως και πως.Τι έγινε ρε Κώστα, έξω από το μαγαζι του Τάσου το είδες?
Καιρό έχω να περάσω να τους δω, έλεγα να το κάνω αύριο μεθαύριο...Τί γίνεται βρε παιδιά όλοι ξετριπώνετε τα x1/9 εκτός από εμένα ;
Πείτε το πως -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Καιρό έχω να περάσω να τους δω, έλεγα να το κάνω αύριο μεθαύριο...Τί γίνεται βρε παιδιά όλοι ξετριπώνετε τα x1/9 εκτός από εμένα ;
Πείτε το πωςπρέπει να το κατέχεις το άθλημα αλλιώς δεν.......
-
βρε χοχε μου, δεν βρισκεις ενα αλλο σε καλη κατασταση και να κρατησεις το δικο σου για ανταλλακτικα? λεω εγω τωρα μια ιδεα...
-
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
βρε χοχε μου, δεν βρισκεις ενα αλλο σε καλη κατασταση και να κρατησεις το δικο σου για ανταλλακτικα? λεω εγω τωρα μια ιδεα...Αν μου βρείτε κανένα με καλή καρότσα.
-
-
-
Καιρό έχω να περάσω να τους δω, έλεγα να το κάνω αύριο μεθαύριο...να πάρεις τηλέφωνο όπως και δήποτε όταν έρθεις. να μου τονε συστήσεις κιόλας
-
Παιδιά έχω αφήσει λίγο πίσω την αγάπη x1/9 προκειμένου να σχεδιάσω ένα μηχανισμό ανύψωσης του αυτοκινήτου.
Μετά από πολύ σκέψη (μη γελάτε, δεν είμαι μηχανολόγος) κατέληξα σε αυτό.
Εχθές παρέλαβα τα μεταλλικά κομμάτια από την στράντζα.
Η κατασκευή είναι πάρα πολύ απλή.
Δύο στραντζαρισμένα Γ 10mm με 3 τρύπες στη βάση και μία στην πλάτη.
(ο τρόμπας που το έκανε αντι να κάνει τις δύο τρύπες δίπλα στη στράντζα για να παραλαμβάνουν την πίεση της έκανε πίσω τέλος πάντον.)
Αγγίρια 12mm / 10cm.
Ναυτικός.
Μετά θα μπει στον ναυτικό ο γάντζος του παλάγκο.
Θα ανεβάσω και φωτό. -
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
Παιδιά έχω αφήσει λίγο πίσω την αγάπη x1/9 προκειμένου να σχεδιάσω ένα μηχανισμό ανύψωσης του αυτοκινήτου.Μετά από πολύ σκέψη (μη γελάτε, δεν είμαι μηχανολόγος) κατέληξα σε αυτό.
(ο τρόμπας που το έκανε αντι να κάνει τις δύο τρύπες δίπλα στη στράντζα για να παραλαμβάνουν την πίεση της έκανε πίσω τέλος πάντον.)
Αγγίρια 12mm / 10cm.
Ναυτικός.
Θα ανεβάσω και φωτό.Από την περιγραφή και το 'materials list' συμπεραίνω ότι θα το κάνεις κρεμαστό -ή κάνω λάθος?
Από πού θα 'κρεμαστείς¨? Πρόσεξε μην έρθουν όλα μαζί κάτω -
Παιδιά έχω αφήσει λίγο πίσω την αγάπη x1/9 προκειμένου να σχεδιάσω ένα μηχανισμό ανύψωσης του αυτοκινήτου.
Μετά από πολύ σκέψη (μη γελάτε, δεν είμαι μηχανολόγος) κατέληξα σε αυτό.
Αγγίρια 12mm / 10cm.
Ναυτικός.
Θα ανεβάσω και φωτό.Από την περιγραφή και το 'materials list' συμπεραίνω ότι θα το κάνεις κρεμαστό -ή κάνω λάθος?
Από πού θα 'κρεμαστείς¨? Πρόσεξε μην έρθουν όλα μαζί κάτωΣτη πλάκα πάνω από το γκαράζ βάζω τα Αγγίρια.
Το αυτοκίνητο θα είναι τακαρισμένο έτσι κι αλλιώς, το μόνο που θα χρειαστώ την βάση αυτή είναι για να σηκώσω το αυτοκίνητο απο πίσω και να βγάλουμε το μοτέρ.
Έτσι κι αλλιώς το αυτοκίνητο θα καθίσει πάνω σε τάκους.Μετά θα χρησιμοποιούμε την βάση αυτή απλά σαν έξτρα ασφάλεια για να μη φύγει το αυτοκίνητο από τους τάκους.
-
Ο χρήστης xoxos έγραψε:
περιμένω νέα σου πως και πως.''Καλέ μου άνθρωπε''
Είχες κάτι νεότερο απο τον λαμαρινά; -
File Great8 fere mas se epafi me ton idioktiti tou kokkinou x1/9 stin foto.
Apokleistika sto e-mail tou site mas
www.x19.gr
The greek Fiat Bertone x1/9 club
Manos -
Ο χρήστης manosx19 έγραψε:
File Great8 fere mas se epafi me ton idioktiti tou kokkinou x1/9 stin foto.
Apokleistika sto e-mail tou site mas
http://www.x19.gr
The greek Fiat Bertone x1/9 club
ManosΓραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
-
χοχο δες και αυτη την αγγελεια μηπως εχει κατι που σου λειπει ή θελεις
viewtopic.php?f=9&t=48739
-
[list:20ydort2]καλησπέρα σε όλους.. έχω και γω ένα Fiat x1/9 για Ανακατασκευή
αλά λόγο κρίσης έχω χάσει την δουλεία μου,και είμαι άνεργος.
χρήμα δεν υπάρχει,για τώρα άμα βρω δουλεία θα το διορθώσω.
μέχρι τότες θα παραμείνει στην αποθήκη.
έχω κόπιες φωτογραφίες πριν το παρατήσω στην αποθήκη τώρα είναι σε μεγάλο χάλι.[/list:u:20ydort2]![](http://s16.postimage.org/lbg49t5b9/FIAT_X19_1_001.jpg
http://s8.postimage.org/odu71cr2t/FIAT_X19_2_001.jpg)
https://www.youtube.com/watch?v=
Ανακατασκευή Fiat x1/9