-
Για 11/02 είμαι μέσα. Στις 04/02, όπως έγραψα, δεν μπορώ.
Και για Χασιά συμφωνώ.
Κατά τ' άλλα:
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Το μενού να είναι διαίτης χωρίς λιπαρά και τοξικά,δεν είμεθα σαπιοκοιλιάδες
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Δε θα είμαι, μεν, (δυστυχώς) αλλά μια ωραία βόλτα είναι Μάνδρα, Βίλλια, και μετά Ψάθα ή Πόρτο Γερμενό. Μάσα μπορεί να παίξει και στην Κάζα, Αγιά Σωτήρα κτλ.Δεν ξέρω, βέβαια, κατά πόσο έχετε στο μυαλό σας μάζωξη aka μάσα ή μάζωξη aka βόλτα.
Γιατί ρε να μην είσαι?
Η μάζωξη θα έχει την έννοια της και της γνωριμίας γιατί αρκετούς δεν σας ξέρω και γενικώς δεν έχουμε βρεθεί ποτέ και του χαβαλε βεβαίως βεβαίως
Τώρα άμα αρχίσουμε ένας δεν μπορώ κι άλλος ο κώλος μου πονεί να πα να γ@@@@τε,δε θα πάμε για σκάψιμοEDIT:Χασιά είπα εγώ ως πρόταση,ας μαζευτούμε και κανονίζουμε όπου θέλετε,Σούνιο για όσους έρθουν με Γερμανικά ή οπου αλού θέλετε,δεν είναι εκεί το πρόβλημα,το πρόβλημα είναι να ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ.
-
Ο χρήστης G60 έγραψε:
Γιατί ρε να μην είσαι?Γιατί θα 'μαι στο ΚΕΜΧ, στο Ναύπλιο.
-
Γιατί ρε να μην είσαι?
Γιατί θα 'μαι στο ΚΕΜΧ, στο Ναύπλιο.
-
Next time!
-
Next time! -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Για 11/02 είμαι μέσα. Στις 04/02, όπως έγραψα, δεν μπορώ.Και για Χασιά συμφωνώ.
Κατά τ' άλλα:
Το μενού να είναι διαίτης χωρίς λιπαρά και τοξικά,δεν είμεθα σαπιοκοιλιάδες
Eχει στυλ ο Γαλλος ρε
Δεν καταπίνει τις τηγανιές αμάσητεςΤον άρχοντα του σκότους* δεν βλέπω κι ανησυχώ
*Α110 ΑLPINE
Πέθανε και δεν πήγαμε και στην κηδεία του? -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
...........
Τον άρχοντα του σκότους* δεν βλέπω κι ανησυχώ*Α110 ΑLPINE ..........
Αν απουσιάζει ο citrovag, ..........
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
...........
Τον άρχοντα του σκότους* δεν βλέπω κι ανησυχώ*Α110 ΑLPINE ..........
Αν απουσιάζει ο citrovag, ..........
ναι,ναι ΝΑΙ,που είναι?
-
Φήμες λένε ότι παρακολουθεί συχνά τo forum , αλλά ποστάρει σπανιότατα.
Γράφει 1-2 φορές το μήνα, εδώ και ένα χρόνο ! -
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Φήμες λένε ότι παρακολουθεί συχνά τo forum , αλλά ποστάρει σπανιότατα.
Γράφει 1-2 φορές το μήνα, εδώ και ένα χρόνο !Ουφφφφφφφ
edit mod
Να είναι καλά ότι κι αν κάνει μέσα απ την καρδιά μου και είναι ευπρόσδεκτος στη συνάντυση.......πες του να το κάνει για μένα,θέλω να τον δώ -
ποιά εταιρεία οδικής βοήθειας σπονσοράρει τη συνάντηση;
-
edit mod
-
edit mod
-
Γιατί ρε να μην είσαι?
Γιατί θα 'μαι στο ΚΕΜΧ, στο Ναύπλιο.
Aαααχ τι μου θυμιζεις τωρα...
Περασα απο εκει το 2001. Ειχε πλακα παντως, καναμε και αρκετες εκρηξεις στην εκπαιδευση
Ποτε μπαινεις? -
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
ποιά εταιρεία οδικής βοήθειας σπονσοράρει τη συνάντηση;VAG assistance
-
**edit mod **
-
**edit .
Ελεος πλεον με την διαμαχη σας. [mod]
** -
Γιατί είναι διαμάχη ΜΑΣ? Με βρίζει χωρίς να του πω τίποτα, αν κάποιος διαβάζει το τόπικ σήμερα θα νομίζει πως βριζόμαστε ενώ εγώ το μόνο που έγραψα είναι πως τον έκανα report για όσα έγραψε. Αυτό γίνεται συνέχεια επειδή δεν του αρέσουν οι -όποιες- απόψεις μου (αν θεωρούνται απόψεις τα τεχνικά θέματα).
Αν έγραφα όσα μου έγραψε ο G60 σε κάποιον άλλον, πχ cosneo (τυχαίο παράδειγμα) θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Αν έγραφα όσα μου έγραψε ο G60 σε κάποιον άλλον, πχ cosneo (τυχαίο παράδειγμα) θα υπήρχε η ίδια αντιμετώπιση?O διαδικτυακός βίος και πολιτεία του καθενός καθορίζει την αντιμετώπιση που αυτός (ο όποιος τυχαίος ή συγκεκριμενος) λαμβανει.
ΥΓ. Συγνωμη για το off topic γιατί το θεμα έχει να κανει με συναντηση φίλων! Και καντε την καλύτερα PSA/Renault/γαλλοσυναντηση! Περισσότεροι είναι οι Πεζάκιδες και οι Ρενακιδες ... νομίζω!!!
Συνάντηση Citroenάκηδων κι όχι μόνο εν Αθήναις.