-
Θεωρητικά αν είχατε κάπου στις 20000€ ποια μικρή βόμβα(υπάρχουν βέβαια και το Α1 και το ΜΙΝΙ αλλά ξεφεύγουν σε τιμή) θα πέρνατε; Ποια έχετε οδηγήσει και πως σας φάνηκαν σε οδηγική συμπεριφορά σε κρατήματα και πόσο κουραστικιά γίνετε η ανάρτηση λόγω βεβαία και των μεγάλων τροχών στις λακκούβες της Ελλάδος; Όσοι έχουν στην κατοχή τους ή από γνωστούς ας μας πουν πόσο καίνε βενζίνη η λαδάκι και το services πόσο πάει...
*******Έβαλα και το ST αν και ακόμα δεν έχει βγει αλλά θεωρητικό είναι το post το έβαλα και αυτό να υπάρχει...
Εγώ προσωπικά αν είχα τα λεφτά θα περίμενα το ST να χτυπούσα γιατί θέλω να είναι 5d και να είναι με χειροκίνητο κιβώτιο..
-
Θεωρητικά αν είχατε κάπου στις 20000€ ποια μικρή βόμβα(υπάρχουν βέβαια και το Α1 και το ΜΙΝΙ αλλά ξεφεύγουν σε τιμή) θα πέρνατε; Ποια έχετε οδηγήσει και πως σας φάνηκαν σε οδηγική συμπεριφορά σε κρατήματα και πόσο κουραστικιά γίνετε η ανάρτηση λόγω βεβαία και των μεγάλων τροχών στις λακκούβες της Ελλάδος; Όσοι έχουν στην κατοχή τους ή από γνωστούς ας μας πουν πόσο καίνε βενζίνη η λαδάκι και το services πόσο πάει...
*******Έβαλα και το ST αν και ακόμα δεν έχει βγει αλλά θεωρητικό είναι το post το έβαλα και αυτό να υπάρχει...
Εγώ προσωπικά αν είχα τα λεφτά θα περίμενα το ST να χτυπούσα γιατί θέλω να είναι 5d και να είναι με χειροκίνητο κιβώτιο..
-
-
Τα μισά απο αυτα εχουν πάνω απο 20000 και αν βάλεις και κανά έξτρα χαιρετα μας ...
Ωραία θέμα , θα πέσει ΠΟΛΥ καντήλι ... -
Μάλλον τα μικρά **GTi **αφορά το θέμα ... και όχι τα μικρά **GT **... που ορισμένα από αυτά μόνο μικρά δεν είναι ...
-
Ναι οκ GTi όσο για τη τιμή είπα κάπου στις 20000 οι τιμές ξεκινάν από 18390 μέχρι 22740...
-
ξεχασες ενα πολυ καλο υποψηφιο νομιζω..το αμπαρτ 500..το οποιο κ θα ψηφιζα.αλλιως ψηφιζω μιντονγκα αν κ δεν μου αρεσει εμφανησιακα.στο ιδιο επιπεδο πουντο κ φαμπια για μενα,αλλα το πρωτο αποριπτεται επειδη ειναι για τα δικα μου γουστα καγκουρε κ το δευτερο αποριπτεται επειδη ειναι δυστυχως μερκελικο.
τα υπολοιπα ειναι βαγκ κ 1 οπελ κ 1 σαρκοζικο.για το φορντ δεν εχω αποψη,μιας κ δεν εχει κυκλοφορησει.κ οταν κυκλοφορησει,δεν θα το επελεγανομιζω περισσοτερο gt ειναι,παρα gti(εκτος του πουντο ισως)..
-
Το 500αρι δεν το έβαλα επειδή είναι περισσότερο μίνι(μόνο μίνι δεν είναι αλλά τέσπα) αλλά οκ το βάζω τώρα..
-
ε!!τι το βαζεις τωρα?τωρα ηδη ψηφισα!!
-
Δεν έβαλες και το ds3.
-
Άμα έβαζα ds3 θα έπρεπε μετά να βάλω το Ralliart, GT, Rallye, και το FR.. Είπαμε τα GTi όχι και τα GT...
-
Volkswagen Polo GTI 1.4 TSI DSG 180hp σε ασημένιο χρώμα και 5θυρο.
Μόνο και μόνο επειδή το χάζευα στο vw.gr και διαπίστωσα ότι βγαίνει και σε 5θυρο με πολύ καλό εξοπλισμό και σε πολύ καλή τιμή. Και επειδή προσωπικά αναγνωρίζω ότι τα γερμανικά σε κάποιους τομείς υπερέχουν σημαντικά, θα προτιμούσα το συγκεκριμένο.
Επίσης καλό και το FABIA (για μένα) και το IBIZA αν και νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ακριβό αυτό.
Γενικά μόνο VW Group θα επέλεγα.
Τα υπόλοιπα δεν μου λένε τίποτα.
-
Κορυφαίο για μενα η Mito QV. Εναλλακτικά και νομίζω και φτηνότερο το Fabia RS.
Βασικά καποιο με εντελώς σπορτιβ συμπεριφορά στο δρόμο, το περισσοτερο δυνατο για μπροσθιοκίνητο. Οι τελικές και τα 0-100 αδιάφορα.
Ψηφισα την Fabia ... γιατι νομίζω δεν θα παρει πολλες ψήφους και είναι κρίμα το αμαξάκι! -
Το polo gti είναι η καλύτερη επιλογή στην κατηγορία αυτή!Το πιο ολοκληρωμένο σε όλους τους τομείς.Πολύ γρήγορο παντού(λίγο καλύτερες και από τα αδερφάκια του,λόγω λογισμικού στο dsg),πολύ καλό σε γρήγορη οδηγηση και φιλικό για τον άπειρο + την καλύτερη άνεση από όλα αφού μερικά κοπανάνε άσχημα(rc,cupra,cooper s) και καταντάν κουραστικά εντός πόλης.Επίσης βγαίνει και 3-θυρο και 5-θυρο,πράγμα πολύ σημαντικό ιδιαίτερα αν αποκτήσεις παιδι από το πουθενά δεν χρειάζεται να το πουλήσεις με τη μία,αλλά και όταν το πουλήσεις θα φύγει εύκολα και σε καλή τιμή(σαν 1400άρι θα έχει και χαμηλό τεκμήριο χώρια τα μικρά τέλη και κατανάλωση).Εχει ρύπους και τέλη μονο 139€,μόνο η mito έχει τα ίδια όλα τα άλλα πολύ παραπάνω,νομίζω και το fiesta st θα έχει κάτω από 140.Ειναι πολύ οικονομικό και ήσυχο σε ταξίδι τηρουμένων των αναλογιών αφού η μακριά 7η συμβάλει σε αυτό .Επίσης εκτός από γρήγορο όπλο αποδεικνύεται και ξεκούραστο εντός πόλης λόγω dsg και άνετης ανάρτησης(το 207 rc είναι για παράδειγμα το τελείως αντίθετο σκληρή ανάρτηση,βαρύ συμπλέκτη,μέτριο 5άρι σασμάν άρα όταν θες να χαλαρώσεις δεν κάνει ή δεν μπορείς να το δώσεις στην αδερφή σου ή στην γυναίκα σου αν το χρειαστεί εντός πόλης).Επίσης έχει πολύ καλή τιμή για vw ,19500 το 3-θυρο και 20 το 5-θυρο με πολύ καλό εξοπλισμό.Το εσωτερικό του είναι το πλέον ποιοτικό εντός,με άριστη θέση οδήγησης και εξαιρετική εργονομία διακοπτών.Καλού κακού το κάνεις και μια επέκταση εγγύησης στα 4 χρόνια(το ζητάς σαν δώρο) και στην ουσία στην 4ετία-5ετία το πουλάς όταν το βαρεθείς και το ανταλλάζεις με κάτι μεγαλύτερο π.χ giulietta,golf,focus.Τέλος και σχεδιαστικά είνα ωραίο και πιο άγριο από τα απλά polo ιδίως αν το πάρεις άσπρο με έξτρα πανοραμική οροφή,bi-xenon με led,και μέσα την οθόνη rcd510.Προαιρετικά βάζεις και carbon και βάφεις μαύρες τις ζάντες για πιο αλητεία .
2η επιλογή μου η mito qv,λόγω χειρότερης πρακτικότητας,μεγαλύτερης κατανάλωσης στο ταξίδι και δυσκολότερης πώλησης στο μέλλον από το polo gti.Παρόλα αυτά είναι πιο κούκλα και κομψή και πιο οδηγοκεντρική χάρη στο dna,ενώ έχει και τα τετραπίστονα brembo .Περιμένουμε βεβαίως όλοι και την άφιξη του fiesta st όταν η ford επιτέλους το θελήσει (μάλλον κατά το μάιο-ιούνιο με το facelift μαζί).Το περιμένω με αγωνία και πιστεύω θα είναι δύσκολος αντίπαλος για το polo gti.Αλλά θα πρέπει να είναι φτηνότερο από το φαυβε,να κάνει γύρω στα 18-18,5 χιλ €. -
-
Το fabia rs είναι μαζί με το cupra τα πιο φτηνά κάνουν γύρω στα 18200€ .Μάλιστα το fabia έχει και το πλεονέκτημα του 5-θυρου.Είναι και πολύ ιδιαίτερο στο πράσινο με μαύρο σαν χρώμα και λεέι.Αλλά από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή) και δυστυχώς μεγαλύτερα τέλη από το polo gti αν και έχουν το ίδιο μοτέρ .Πάντως αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα μάλλον το fabia rs λόγω xαμηλής τιμής και ας είναι λιγότερο ολοκληρωμένο από το polo gti.Αντί να δώσω 20 ή 21000€ για το polo gti ή για την qv,προτιμώ να δώσω 22-22500€ και να πάρω τα πιο ουσιώση και πιο αυτοκίνητα(όπως focus 182 sport 22000€ με την έκπτωση των 2000€,ή το scirocco 160 με τα 22500€,seat leon 1.8 tsi fr) .
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το fabia rs είναι μαζί με το cupra τα πιο φτηνά κάνουν γύρω στα 18200€ .Μάλιστα το fabia έχει και το πλεονέκτημα του 5-θυρου.Είναι και πολύ ιδιαίτερο στο πράσινο με μαύρο σαν χρώμα και λεέι.Αλλά από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή) και δυστυχώς μεγαλύτερα τέλη από το polo gti αν και έχουν το ίδιο μοτέρ .Πάντως αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα μάλλον το fabia rs λόγω xαμηλής τιμής και ας είναι λιγότερο ολοκληρωμένο από το polo gti.Αντί να δώσω 20 ή 21000€ για το pol gti ή για την qv,προτιμώ να δώσω 22-22500€ και να πάρω τα πιο ουσιώση και πιο αυτοκίνητα(όπως focus 182 sport 22000€ με την έκπτωση των 2000€,ή το scirocco 160 με τα 22500) .και γιατί να μην δώσεις 18 και να πάρεις μτχ boxster ?
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το fabia rs είναι μαζί με το cupra τα πιο φτηνά κάνουν γύρω στα 18200€ .Μάλιστα το fabia έχει και το πλεονέκτημα του 5-θυρου.Είναι και πολύ ιδιαίτερο στο πράσινο με μαύρο σαν χρώμα και λεέι.Αλλά από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή) και δυστυχώς μεγαλύτερα τέλη από το polo gti αν και έχουν το ίδιο μοτέρ .Πάντως αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα μάλλον το fabia rs λόγω xαμηλής τιμής και ας είναι λιγότερο ολοκληρωμένο από το polo gti.Αντί να δώσω 20 ή 21000€ για το pol gti ή για την qv,προτιμώ να δώσω 22-22500€ και να πάρω τα πιο ουσιώση και πιο αυτοκίνητα(όπως focus 182 sport 22000€ με την έκπτωση των 2000€,ή το scirocco 160 με τα 22500) .
και γιατί να μην δώσεις 18 και να πάρεις μτχ boxster ?
Tα τεκμήρια,τα τέλη και τις βενζίνες εσύ θα τα πληρώσεις?
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Το fabia rs είναι μαζί με το cupra τα πιο φτηνά κάνουν γύρω στα 18200€ .Μάλιστα το fabia έχει και το πλεονέκτημα του 5-θυρου.Είναι και πολύ ιδιαίτερο στο πράσινο με μαύρο σαν χρώμα και λεέι.Αλλά από την άλλη είναι 4άστερο στα crash tests,και έχει άβολη θέση οδήγησης για gti(πολύ ψηλή) και δυστυχώς μεγαλύτερα τέλη από το polo gti αν και έχουν το ίδιο μοτέρ .Πάντως αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα μάλλον το fabia rs λόγω xαμηλής τιμής και ας είναι λιγότερο ολοκληρωμένο από το polo gti.Αντί να δώσω 20 ή 21000€ για το pol gti ή για την qv,προτιμώ να δώσω 22-22500€ και να πάρω τα πιο ουσιώση και πιο αυτοκίνητα(όπως focus 182 sport 22000€ με την έκπτωση των 2000€,ή το scirocco 160 με τα 22500) .
όχι αλλά με την λογική βάλε λίγα ακόμα φτάνεις να αγοράσεις fxx από το πουθενά...
βέβαια τα 20000+ για σουπερμίνι είναι πολλά ... στις μέρες μας απαγορευτικά , αλλά κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν κάνουμε... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
όχι αλλά με την λογική βάλε λίγα ακόμα φτάνεις να αγοράσεις fxx από το πουθενά...
βέβαια τα 20000+ για σουπερμίνι είναι πολλά ... στις μέρες μας απαγορευτικά , αλλά κουμάντο στην τσέπη κανενός δεν κάνουμε...Αν βάλουμε στο polo gti και στην qv έξτρα πανοραμική,bi-xenon και το έξτρα ηχοσύστημα-οθόνη πας στα 22+.Αρα καλύτερα στα 22+ για μένα ένα focus 180άρι ή ένα τσιρότο 160άρι,golf 160 generation .Δεν κοιτάμε μόνο τιμή κτήσης,αλλά πάνω από όλα και προσιτό κόστος χρήσης.Επίσης με τα μικρά polo,mito το πολύ σε 4-5 χρόνια θα χρειαστεί να τα πουλήσεις για κάτι μεγαλύτερο κάποια στιγμή λόγω οικογένειας-πορτ παγκαζ ενώ τα άλλα όχι.Γι αυτό λέω πως εγώ ίσως έπαιρνα fabia rs με 18000€ και 180 άλογα+5-θυρο+dsg7 για χαμηλές καταναλώσεις και ευκολία.Νομίζω σούπερ αναλογία 18000 για 180 τουρμπίσια άλογα
Τα μικρά GTi