-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Όμορφο το ABARTHΟι αλήθειες να λέγονται
-
[κουτοπόνηρος /on] Δηλαδή υπάρχει περίπτωση ο εκπαιδευτής της BMW που πληρώνεται για να αποδείξει πως αυτό που πλασάρει η εταιρεία σαν τεχνολογία αιχμής δουλεύει, υπάρχει περίπτωση να υποστήριζε κάτι άλλο ; [κουτοπόνηρος/off]
-
οι συγκεκριμενοι εκπαιδευτες πληρωνονται για να εκπαιδευσουν κατοχους αυτοκινητων μ να χειριζονται τα αυτοκινητα τους στο οριο(των οδηγων).
απο την αλλη,στην αλφα που ειχε το ρημαδι το σελεσπιντ,τι ακριβως θα υποστηριζαν οι εκπαιδευτες?οταν τα υπολοιπα ηταν χειροκινητα?οτι το κιβωτιο τους ειναι κορυφαιο?κ καλυτερο απο τα χειροκινητα?
δεν ξερω,μπορει να ειναι οπως τα λες.. -
Αν έχει την οδική συμπεριφορά του προηγουμένου, ευκολάκι
νιου ford fiesta ST.
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Αν έχει την οδική συμπεριφορά του προηγουμένου, ευκολάκινιου ford fiesta ST.
ακόμα δεν το είδαμε...
-
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης. Σε στριψιμο,καθως το κυνηγαω και πολυ, θελει λαστιχα για αρχη και μετα μια πολυ καλη αναρτηση για να το πεις gti,αλλα στις ανοιχτες στριβει καλα και με 200 .. Σασμαν που αμα το μαθεις χαζευεις,πολυ γρηγορο και εχεις ενα απιστευτα οικονομικο αυτοκινητο με 180 αλογα που παει με 7η και 3800 στροφες με 170 για πλακα! Και γενικα αν μαθεις το σασμαν, τα βρισκετε καλα και στο στριψιμο!Και ταξιδι παρα πολυ οικονομικο κ ανετο,πολυ δυνατο μεχρι τα 200.. Για τα λεφτα του αξιζει, τελεια ποιοτητα ,πολυ καλο γκαζι ,πλαισιο καλη θεση οδηγησης.Κανει κ ωραιο θορυβο το μοτερακι με μια χοανη
-
Ο χρήστης CrazyRider έγραψε:
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης. Σε στριψιμο,καθως το κυνηγαω και πολυ, θελει λαστιχα για αρχη και μετα μια πολυ καλη αναρτηση για να το πεις gti,αλλα στις ανοιχτες στριβει καλα και με 200 .. Σασμαν που αμα το μαθεις χαζευεις,πολυ γρηγορο και εχεις ενα απιστευτα οικονομικο αυτοκινητο με 180 αλογα που παει με 7η και 3800 στροφες με 170 για πλακα! Και γενικα αν μαθεις το σασμαν, τα βρισκετε καλα και στο στριψιμο!Και ταξιδι παρα πολυ οικονομικο κ ανετο,πολυ δυνατο μεχρι τα 200.. Για τα λεφτα του αξιζει, τελεια ποιοτητα ,πολυ καλο γκαζι ,πλαισιο καλη θεση οδηγησης.Κανει κ ωραιο θορυβο το μοτερακι με μια χοανηExεις ψαχτει με Vagcom? Υπαρχει τροπος να απενεργοποιησεις το ESP...
-
Δεν εχω ψαχτει και το γνωριζω αυτο που λες. Αν βγαλεις το esp απο το κουμπι καπως καλυτερα μπαινει, απλα απτην αντιπροσωπεια ειχε χαλια λαστιχα και θα τα αλλαξω σσυντομα.Γλυστραει πολυ ευκολα τωρα.dunlop sport maxx εχει..
-
Δεν εχω ψαχτει και το γνωριζω αυτο που λες. Αν βγαλεις το esp απο το κουμπι καπως καλυτερα μπαινει, απλα απτην αντιπροσωπεια ειχε χαλια λαστιχα και θα τα αλλαξω σσυντομα.Γλυστραει πολυ ευκολα τωρα.dunlop sport maxx εχει..Aπο το κουμπι στο ταμπλω, απλως το ESP μπαινει λιγο πιο αργα και ουσιαστικα απενεργοποειται το TC.
Εγω αναφερομαι σε χρηση καλωδιου vagcom μεσω προσφατης εκδοσης VCDS, οπου μπορεις να απενεργοποιησεις το ESP, χωρις να χασεις ABS, και παραλληλα το XDS φυσικα να δουλευει.
Το τελευταιο παρεπιπτοντως επισης ρυθμιζεται μεσω vagcom, εχει τρεις θεσεις στο menu. Στο 0 μπαινει σπανια -ή ειναι απενεργοποιημενο-, στο 1 παρεμβαινει διακριτικα, και στην θεση 2 , πιο εντονα...
Ρωταω απλα, αν τυχον εσυ ή καποιος που να γνωριζεις πχ απο Ελληνικο forum ή club/παρεα με Polo GTI, να το εχει διαπιστωσει, ωστε να μαθουμε τυχον εντυπωσεις...P.S Το μοντελο των Dunlop που φορας παντως εχουν αφησει αρκετα καλες εντυπωσεις σε συγκριτικα ελαστικων.
Μηπως τα δικα σου, που ειναι και πρωτης τοποθετησης, εχουν πολυ υψηλο δεικτη ταχυτητας? (πχ Υ) -
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης. Σε στριψιμο,καθως το κυνηγαω και πολυ, θελει λαστιχα για αρχη και μετα μια πολυ καλη αναρτηση για να το πεις gti,αλλα στις ανοιχτες στριβει καλα και με 200 .. Σασμαν που αμα το μαθεις χαζευεις,πολυ γρηγορο και εχεις ενα απιστευτα οικονομικο αυτοκινητο με 180 αλογα που παει με 7η και 3800 στροφες με 170 για πλακα! Και γενικα αν μαθεις το σασμαν, τα βρισκετε καλα και στο στριψιμο!Και ταξιδι παρα πολυ οικονομικο κ ανετο,πολυ δυνατο μεχρι τα 200.. Για τα λεφτα του αξιζει, τελεια ποιοτητα ,πολυ καλο γκαζι ,πλαισιο καλη θεση οδηγησης.Κανει κ ωραιο θορυβο το μοτερακι με μια χοανηΤοσο καλο το Polo?
Τα υπολοιπα 'γρηγορα' τα εκανες κανενα τεστ drive να μας πεις εντυπωσεις πριν καταληξεις στο Polo? -
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης. Σε στριψιμο,καθως το κυνηγαω και πολυ, θελει λαστιχα για αρχη και μετα μια πολυ καλη αναρτηση για να το πεις gti,αλλα στις ανοιχτες στριβει καλα και με 200 .. Σασμαν που αμα το μαθεις χαζευεις,πολυ γρηγορο και εχεις ενα απιστευτα οικονομικο αυτοκινητο με 180 αλογα που παει με 7η και 3800 στροφες με 170 για πλακα! Και γενικα αν μαθεις το σασμαν, τα βρισκετε καλα και στο στριψιμο!Και ταξιδι παρα πολυ οικονομικο κ ανετο,πολυ δυνατο μεχρι τα 200.. Για τα λεφτα του αξιζει, τελεια ποιοτητα ,πολυ καλο γκαζι ,πλαισιο καλη θεση οδηγησης.Κανει κ ωραιο θορυβο το μοτερακι με μια χοανημε πόσα στρίβει στις ανοικτές ?
-
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης.Δε νομίζω οτι ειναι πιο γρήγορο από το Corsa στην ευθεια.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο, στην ευθεια ειναι πολυ γρηγορο και σιγουρα το πιο γρηγορο απο ολα της συγκρισης.
Δε νομίζω οτι ειναι πιο γρήγορο από το Corsa στην ευθεια.
Συμφωνα τουλαχιστον με τις μετρησεις των 4τροχων ειναι παντου, ελαχιστα μεν αλλα γρηγοροτερο δε, οχι μονο απο σταση, αλλα και σε ολες τις ρεπριζ...
Ενδεικτικα, στο 400αρι , 15,0/147 το Polo, 15,2/147 το Corsa.
Στα 1000m , 27,9/186 το Polo , 28,4/184 το Corsa.
Παροτι ο 1600αρης του Corsa αναπνεει καλυτερα, το DSG του Polo 'κλεβει εκκλησιες'...(4τροχοι, τευχος 442 Ιουλιος 2007, 480 Σεπτεμβριος 2010)
-
http://www.zeperfs.com/en/duel3278-1574.htm
Στο χλμ παντως το Corsa το βγαζουν 0.1'' ταχυτερο. Με τον μεσο ορο μετρησεων να απο μπολικα περιοδικα (τα αναφερει πιο κατω), κι οχι ενα και καλο (βλεπε 4Τ). Αρα το DSG δεν κλεβει εκκλησιες...
Σε πιστες ελπιζεις το Polo δεν τα περναει ολα απο πανω, σε καποιες ειναι λιγο ταχυτερο αλλα σε αλλες ειναι πιο αργο (καλα απο το Corsa δεν το συζηταμε γενικως, αφου σε πιστα δεν βγαζει και τους καλυτερους χρονους γενικα) απο 207RC και απο DS3.
Παντως με 200 σε ανοιχτες καμπες τα γαλλακια και τα ιταλακια δεν νομιζω να μπαινουν, εκτος κι αν ανοιχτη καμπη ειναι οι 10 μοιρες που σπαει μια ευθεια στην ΕΟ/ΑΟ. Αν μπαινει τοσο ευκολα/γρηγορα το Polo, θα επρεπε να ειναι πολυ γρηγοροτερο αυτων και σε πιστες, αλλα... δεν... Συγγνωμη που σε απογοητευω δηλαδη...
-
Μεχρι τα 170 ειμαι 2 αμαξια μπροστα απο κορσα.. οσο για το στριψιμο του πολο, οι ανοιχτες στροφες καλες,προς σαρωνιδα τις τελευταιες ανοιχτες τις εχω δει με 190-200. Αλλα αυτο δεν εχει να πει κατι..γιατιστις ανοιχτες που το πολο εχει γκαζι να μαζεψει χλμ απο την ευθεια και εχει και το esp που και off, παραμονευει,δεν εχεις να φοβηθεις και κατι για να το βαλεις με τοσα....το στησιμο του δεν εμπνεει και τοση εμπιστοσυνη σε αυτα τα χλμ...και εκτος αυτου υπαρχουν κ κλειστες στροφες που δεν προλαβα να μιλησω, εκει φυσικα το πολο δεν στριβει! αρκετη υποστροφη....στα ζορικα..για f2drive εννοειται οτι δεν το παιρνεις μαλλον mito παιρνεις , ομως για ενα κυριλε ανετο και σβελτο αυτοκινητακι το πολο ειναι οτι πρεπει.
-
Εχω το polo , ειναι παρα πολυ καλο,
... τελεια ποιοτητα ...Πόσα χιλιόμετρα έχεις κάνει;
Και τι εννοείς με το 'τέλεια ποιότητα';
-
κ τι εννοεις κυριλε?κ πως κολλαει το κυριλε με αφτερ μαρκετ χοανη?κ πως ξερεις οτι φταινε τα ελαστικα,απο τη στιγμη που δεν εχεις αλλαξει?
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
http://www.zeperfs.com/en/duel3278-1574.htmΣτο χλμ παντως το Corsa το βγαζουν 0.1'' ταχυτερο. Με τον μεσο ορο μετρησεων να απο μπολικα περιοδικα (τα αναφερει πιο κατω), κι οχι ενα και καλο (βλεπε 4Τ). Αρα το DSG δεν κλεβει εκκλησιες...
Σε πιστες ελπιζεις το Polo δεν τα περναει ολα απο πανω, σε καποιες ειναι λιγο ταχυτερο αλλα σε αλλες ειναι πιο αργο (καλα απο το Corsa δεν το συζηταμε γενικως, αφου σε πιστα δεν βγαζει και τους καλυτερους χρονους γενικα) απο 207RC και απο DS3.
Παντως με 200 σε ανοιχτες καμπες τα γαλλακια και τα ιταλακια δεν νομιζω να μπαινουν, εκτος κι αν ανοιχτη καμπη ειναι οι 10 μοιρες που σπαει μια ευθεια στην ΕΟ/ΑΟ. Αν μπαινει τοσο ευκολα/γρηγορα το Polo, θα επρεπε να ειναι πολυ γρηγοροτερο αυτων και σε πιστες, αλλα... δεν... Συγγνωμη που σε απογοητευω δηλαδη...
δεν ξέρω αν στρίβει με 200 (δεν το έχω δοκιμάσει και δεν νομίζω να το κάνω ) αλλά σε οτι έχει να κάνει με ταχύτητα αλλαγής το dsg όντως κλέβει εκκλησίες... πολύ πολύ γρήγορο, αρκούντως οικονομικό σε κατανάλωση και με μια τιμή 'περίεργη' για φαουβε...
-
+1..κ θα συμπληρωσω οτι δεν ειναι απλως αρκουντως οικονομικο.αλλα το πλεον οικονομικο.(βασικα δεν ξερω τι κανει το tct του γκρουπο..)
-
Ενταξει τωρα δε θα καθομαστε να ασχολουμαστε 2 μερες για το Polo καποιου κι αν στριβει. Παρτε το να το κανετε ενα τεστ drive να δειτε μονοι σας αν λεει τιποτα ή οχι.
Το να πω εγω οτι εχω το ταδε αμαξι και στην ταδε στροφη μπαινω με 200 δε λεει κατι.
Τα μικρά GTi