-
Καλημερα-σπερα φιλοι/ες οδηγοι!!!Θα ήθελα τη βοιηθεια σας ή καλύτερα τη γνώμη σας πανω στο θεμα επιλογής αυτοκινήτου.Έχω μαζέψει 22 χιλ ευρώ και έχω καταλήξει στα εξής αμάξια.
VW POLO GTI 1,4 180 HP
SEAT IBIZA CUPRA BOCANEGRO I SPORTCOUPE 1,4 180HP
Αν εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση,θα ηθελα να την ακουσω!Εγω προσωπικα κλεινω προς το Ιbiza γιατι ειναι πολυ πιο στυλατο και ας εχει 100 ευρω παραπανω τελη κυκλοφοριας.Απο ταχυτητα και ασφαλεια ειναι πανω κατω τα ιδια...
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!
giorgos
Υ.Γ
Για να σας κατατοπησω αυτο που ζηταω κυριως απο το αμαξι που θα παρω ειναι,ταχυτητα,design,ασφαλεια!!! -
Καλημερα-σπερα φιλοι/ες οδηγοι!!!Θα ήθελα τη βοιηθεια σας ή καλύτερα τη γνώμη σας πανω στο θεμα επιλογής αυτοκινήτου.Έχω μαζέψει 22 χιλ ευρώ και έχω καταλήξει στα εξής αμάξια.
VW POLO GTI 1,4 180 HP
Αν εχετε καποια αλλη καλυτερη προταση,θα ηθελα να την ακουσω!Εγω προσωπικα κλεινω προς το Ιbiza γιατι ειναι πολυ πιο στυλατο και ας εχει 100 ευρω παραπανω τελη κυκλοφοριας.Απο ταχυτητα και ασφαλεια ειναι πανω κατω τα ιδια...
giorgos
Υ.Γ
Για να σας κατατοπησω αυτο που ζηταω κυριως απο το αμαξι που θα παρω ειναι,ταχυτητα,design,ασφαλεια!!! -
VW POLO GTI 1,4 180 HP
giorgos
Υ.Γ
Ο χρήστης george000 έγραψε:
VW POLO GTI 1,4 180 HP
An exete kapoia allh kaluterh protash,eimai gematos aytia.Tha ithela apla th gnwmh sas.Epeidh k t duo amaksia einai panw katw ta idia kai to seat exei kata 100 eyrw peripou parapanw telh alla polu pio oraio design ekleina ligo pros ayto.Perimenw th gnwmh sas me dikaiologhsh panta!!!!
eyxaristw ek twn proterwn!!!
giorgosΚαλως ηλθες στο φορουμ.Γραφε με ελληνικους χαρακτηρες και οχι με greeklish[mod]
-
Το επεξεργαζομαι αμεσως!!!!
-
VW POLO GTI 1,4 180 HP
giorgos
Υ.Γ
Για να σας κατατοπησω αυτο που ζηταω κυριως απο το αμαξι που θα παρω ειναι,ταχυτητα,design,ασφαλεια!!!Το ibiza cupra είναι τελείως κούτσουρο από ότι ξέρε και λένε πολλοί .Οπότε μέσα στην πόλη με λακούβες θα κάνεις τραμπάλα .Καλύτερα το polo gti που είναι πιο καλό all-around με καλύτερη άνεση,καλύτερη ποιότητα μέσα,χαμηλότερα τέλη και θα πουληθεί πιο εύκολα όταν το βαρεθείς από ότι το seat.Το bocanegra όμως είναι αλήθεια πως είναι κουκλί .To polo gti φαίνεται πιο κλασικό,αλλά αν το πάρεις 3-θυρο με πανοραμική+bi-xenon leds,βάψεις μαύρες τις 17άρες του,βάζεις και ένα carbon στο καπό αν θες,το rcd510 της vw και όλα αλλάζουν .mito qv ?Για focus 1.6 ecoboost 182ps sport(έχει γύρω στο 2χιλιαρο έκπτωση και κάνει 22000€ τώρα ),seat leon 1.8 tsi fr?
-
με το νικ που εχεις πας καρφωτος για φιεστα...νομιζω.
-
Μεταξύ των 2 Polo.
Αλλά μπορείς να κοιτάξεις επίσης και το Mito QV ή το DS3 1.6T. Επίσης και τα Abarth Grande Punto/Punto Evo και Corsa OPC που ήρθε και στη νέα έκδοση Nurburing.Oλα πληρούν τα κριτήρια ταχύτητα, design, ασφάλεια. Και τα περισσότερα από τα παραπάνω οδηγικά είναι ανώτερα των vag-ιτικων.
-
Ωραίο δίλημμα αυτό. Προσωπικά θα έπαιρνα Mito QV και ας είναι το Polo/Ibiza μισό κλικ ταχύτερο (λόγω DSG κυρίως). Η Alfa όμως είναι πιο σπορ στημένη και είναι και κουκλίτσα (εντάξει, υποκειμενικό αυτό το τελευταίο), ενώ είναι και χειροκίνητη αν αυτό σου λέει κάτι.
-
Αν δε σε πειραζουν τα 30 αλογα λιγοτερα, (που δε προκειται να τα καταλαβεις γιατι αυτα τα μαμημενα τα 200 κυβικα παραπανω κανουν μεγαλη διαφορα) δαγκωτο στο DS 3 Thp 1.6.
Αλλα απο τα 2 που λες θα προτιμησω το Ibiza γιατι μου την σπαει το Polo που ειναι μικρογραφια του γεροντιστικου Golf. (οχι οτι εχω Ibiza,καμια σχεση)
Αλλα προς θεου μακρια απο τον 1.4 tsi αν θες τα φραγκα να μεινουν στην τσεπη σου... -
παιδια δεν μπορω να συντηρησω αμαξι πανω απο 1.4...ισχυει οτι τα cupra ειναι ελλατωματικα???το mito οραιο πολυ το ειχα κοιταξει αλλα μαζι με πινακιδες και τα συναφη βγενω πανω απο το οριο...
-
τι θα λεγατε για το astra gtc 1.4???
-
τι θα λεγατε για το astra gtc 1.4???Renault Megane Coupe 1,4 Tce.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ford focus 1.6 180 HP
πλαισιο μπετον , εξοπλισμενο και αμαξι με μεγεθος οχι κουβαδακι .Αν παρεις αμαξι ,να παρεις αμαξι .Να μπορεις σε ταξιδι να πας ανετος και με αλλα ατομα
Η ford kανει προσφορες αυτη τη περιοδο .Μπορει να το χτυπησεις ανετα -
Ο χρήστης Antonis82 έγραψε:
Ford focus 1.6 180 HP
πλαισιο μπετον , εξοπλισμενο και αμαξι με μεγεθος οχι κουβαδακι .Αν παρεις αμαξι ,να παρεις αμαξι .Να μπορεις σε ταξιδι να πας ανετος και με αλλα ατομα
Η ford kανει προσφορες αυτη τη περιοδο .Μπορει να το χτυπησεις ανεταΤο θέμα είναι να θέλεις και να τ' οδηγήσεις...
Βοηθεια επιλογης αυτοκινητου