-
Μπες στο δικό μας τοπικό G60 για να ευφρανθεί η καρδιά σου!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μπες στο δικό μας τοπικό G60 για να ευφρανθεί η καρδιά σου!Α ρε γμτ παρέα θέλω και δεν ακολουθεί κανένας
Θε να ανέβω στα άγια στα μέρη μας να γίνει το σώσε.......συνάντηση με λήξη πριν τις 4 το πρωί δε λέει -
Ο χρήστης ddl449 έγραψε:
Εγώ θέλω περιγραφή Volvozeus για την κοπή της πίτας
Αναλυτική περιγραφή.
Θα μας πει καποιος πόσες γκαζόζες/λεμονάδες και ποσα νερα (... και 2 amstel στο βαθος!!!) καταναλώθηκαν ή θα καθόμαστε να μετραμε μπουκάλια?
Όλα τα παραπάνω, δεν φτάνουν ούτε για έναν εδώ πάνω...
Τα είδα αλλά είπα μη σχολιάσω......πες τα πες τα......φλωριές
Στο μυστικό δείπνο πήγαν αυτοίΑς όψεται που έπρεπε να οδηγήσω, αλλιώς... Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Ας όψεται που έπρεπε να οδηγήσω, αλλιώς... Σηκώθηκαν τα πόδια να χτυπήσουν το κεφάλι.
Eντάξει για σένα ειδικά δεν μπορώ να πω κουβέντα
Πρωτος στο τοπικό μας οι άλλοι μας γείωσαν κανονικά,φαίνετε ο άνθρωπος
Θα αγωνιστούμε πάντως.....θα έρθει η ώρα -
τελικά καλύτερα που έπεσε στην Παναγιά να μας φυλάει όλους με την τρέλα που οδηγάμε!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τελικά καλύτερα που έπεσε στην Παναγιά να μας φυλάει όλους με την τρέλα που οδηγάμε!Καλά είσαι Κωνσταντίνε;
-
τελικά καλύτερα που έπεσε στην Παναγιά να μας φυλάει όλους με την τρέλα που οδηγάμε!Υπονοείς κάτι για τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας του Τέμπρα;
-
τελικά καλύτερα που έπεσε στην Παναγιά να μας φυλάει όλους με την τρέλα που οδηγάμε! -
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Pardon επειδη παρέλειψα
Πολλά ευχαριστώ στη μητέρα του Νίκου (Angel) για τη Βασιλόπιτα
Ήταν **ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ **
[...]Έχασα σπιτική βασιλόπιττα...
Eσυ έχασες την πίτα με φορουμάδες και αυτοί την πίτα με ψηλοτάκουνο. Έφαγαν όμως πίτα με κιμά.
Παίδες, το άφησα για τελευταία στιγμή μήπως μπορούσα, αλλά δεν... είχα να πάω σε κάτι γενέθλια.
-
Ομορφα περασαμε, λιγο φαγαμε, λιγο ηπιαμε, γνωρισα εκλεκτα μελη που δεν ηξερα, ειδα ξανα φιλους, μια χαρα , αντε να το ξανακανουμε, με πιο πολλες συμμετοχες.
το φλουρι επεσε σε μη παροντα αλλα δεν πειραζει . Ο λογος , ο ρενακιας που την εκοψε μπερδεψε τις μοιρες και βγηκαν παραπανω....τα κομματια.
Μπραβο στην μητερα Angel για την πολλη νοστιμη πιτα.....
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
τελικά καλύτερα που έπεσε στην Παναγιά να μας φυλάει όλους με την τρέλα που οδηγάμε!
Υπονοείς κάτι για τα επίπεδα ενεργητικής ασφάλειας του Τέμπρα;
/όχι παιδί μου, ήταν σχόλιο για την τύχη που μας βρήκε στην κοπή... αρχικά το πήρα στραβά αλλά μετά σκέφτηκα το παραπάνω προφανές, ότι καλό ήταν να μας φυλάει όλους...
εξάλλου δεν προλάβαμε να βάλουμε και δώρο στο φλουρί αφού δεν περισεύει μια οπότε όλα καλά, τέλος καλό.
-
Βλέπω οτι μαζεύτηκε κόσμος και μάλιστα καλός και κυρίως, γνώριμος.
Τα συγχαρητήριά μου σε διοργανωτές - συμμετέχοντες.
Την επόμενη φορά, θα είμαι παρών !
..... because I' m still in Belgium -
Τα τερατσια μπιφτεκια ειναι αυτα που θα τρωει ο Ορεστης στις υπηρεσιες του απο αυριο
-
Mπα, τεράστιες τσουκάλες με φασολάδα θα έχει...
-
Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος και για ανορθόδοξο πόλεμο
έχω ήδη συλλέξει τα τηλεφωνα των σουβλατζίδικων του Μεσολογγίου
-
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Εγώ πάντως είμαι προετοιμασμένος και για ανορθόδοξο πόλεμοέχω ήδη συλλέξει τα τηλεφωνα των σουβλατζίδικων του Μεσολογγίου
Ευγε, μπες στο περι θητειας για τα υπολοιπα τωρα
Κοψιδοκατανύξεις εν Αθήναις επεισόδιο XXXIII 28/01/12