-
Tροφή για σκέψη...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Tροφή για σκέψη...Oυτε με τον Ντι Καπριο ειδε προκοπή!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Και αν όμως ισχύει το ανάποδο?ασε με να μαντεψω... αν παω δεν θα ερθεις
ανάποδο= 'αν παω θα ερθεις'
μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι όμως, πολύ δραματουργικός
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Tροφή για σκέψη...
Oυτε με τον Ντι Καπριο ειδε προκοπή!
Έχεις πρόβλημα **και **με αυτό το avatar? Σε μπερδεύει?
-
Οχι ,εσυ;
-
Εγώ τι? Αν έχω πρόβλημα με το αβαταρ που εγώ έβαλα? Καλή ερώτηση..
-
Απλώς υπενθυμίζω
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
[...] ορίζουμε την 28η Ιανουαρίου ως ημέρα συνάντησης- Orestisren
- kotetsi
- Ernani
- Billopoulos
- Giuseppe Bussο
- Νίκος
- Ευθύμης
- Thάnos
- nikospappas
10.ddl
11.cavalino (πολλές πιθανότητες να έρθει )
Έλα λοιπόν να βλέπουμε συμμετοχές
Δεν θέλουμε τροφή για σκέψη! Θελουμε τροφή για το σώμα! Κοψιδια, μπριζολες, τηγανιτες πατατες! Χοληστερινη extra full και επιδορπιο extra περιποιημενο!
-
Πρέπει να πεινάς πολύ
-
indeed!
-
Εσυ το υπενθυμιζεις, αλλα δεν εισαι στην λιστα; Ποιο το νοημα;
Αν ειναι να εισαι να μας το πεις, να ξερουμε και ποιος αλλος μπορει να κουβαληθει να δουμε τι θα κανουμε κιολας. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Εσυ το υπενθυμιζεις, αλλα δεν εισαι στην λιστα; Ποιο το νοημα;
Αν ειναι να εισαι να μας το πεις, να ξερουμε και ποιος αλλος μπορει να κουβαληθει να δουμε τι θα κανουμε κιολας.Δεν ειμαι στην λιστα, και μ'αρεσει ετσι.
Εχω ηδη δηλωσει προθεση. Μην περιοριζεστε απο τις λιστες. Για την ωρα, ειναι μικρος ο αριθμος ατομων. Συν ή πλην ενα, δεν ειναι θεμα. Στην τελική, μη μου δωσετε να φαω! Θα το αντεξω! Με δυσκολια, αλλά θα το αντεξω! -
Ωραία νοοτροπία
Συν πλην ένας είναι θέμα αν το έκαναν όλοι, ά ρε Έλληνα ναουμε
-
Δεν ειναι το +/- ενας ή δυο. Αλλου ειναι το θεμα.
-
ΙΚΕ, εχω ηδη δηλωσει προθεση. Και φυσικα, αφου ειναι για την επομενη βδομαδα, εχω χρονο να πω 100% αν θα ερθω ή οχι (και δεν θα πω Σαββατο μεσημερι, να σαι σιγουρος γι'αυτο).
Αυτο ισχυει για μενα προσωπικα. Τωρα αν καποιος δεν εχει δηλωσει ουτε προθεση και εμφανιστει... τι να σας πω... δεν εξεταζω αυτη την περιπτωση.
Η λιστα ειναι για να δουμε ενδεικτικα που κυμαινομαστε. Για να ξερει ο οργανωτης για ποσα περιπου ατομα να κλεισει τραπεζι, χωρους κτλ.Billopoule, παρακαλω. Ποιο ειναι το θεμα; Ισως και να μπορω να σε βοηθησω
-
Εγώ πάντως θα το σκεφτώ ακόμα αν θα δηλώσω πρόθεση
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ πάντως θα το σκεφτώ ακόμα αν θα δηλώσω πρόθεσηEμενα παντως μ'αρεσει η θεση που υιοθετεις καθε φορα.
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Η λιστα ειναι για να δουμε ενδεικτικα που κυμαινομαστε. Για να ξερει ο οργανωτης για ποσα περιπου ατομα να κλεισει τραπεζι, χωρους κτλ.Θα σου πω ένα μυστικό και μην ταραχτείς! Η λίστα είναι για να δούμε ακρίβως που κυμαινόμαστε και για να ξέρει ο οργανωτης για ποσα άτομα ακριβώς να κλείσει τραπέζι, χωρους κλπ!
Με το περίπου και τα ενδεικτικά και μεσους όρους μπορείς να λειτουργείς στην προσωπική σου ζωή και σχέσεις. Δεν πας όμως σε blind date με 11 άντρες! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Θα σου πω ένα μυστικό και μην ταραχτείς! Η λίστα είναι για να δούμε ακρίβως που κυμαινόμαστε και για να ξέρει ο οργανωτης για ποσα άτομα ακριβώς να κλείσει τραπέζι, χωρους κλπ!
Με το περίπου και τα ενδεικτικά και μεσους όρους μπορείς να λειτουργείς στην προσωπική σου ζωή και σχέσεις. Δεν πας όμως σε blind date με 11 άντρες!Μηπως υπερβαλλεις χωρις λογο;
Φορουμ ειναι!
Στην προσωπικη μου ζωη μπορουν οι θεσεις να ειναι συγκεκριμενες. Οχι ομως και σε ενα φορουμ. Αλλά αν αυτη ειναι η πολιτικη του φορουμ 4tforoum.gr παω πασο και ζητω συγνωμη (απο τον οργανωτη και τους admins) για την χαλλλλαρη μου αντιμετωπιση του θεματος.
Παρ'ολα ταυτα, δεν ειδα να αναγραφεται καπου ευδιακριτα μεχρι πότε μπορουμε να δηλωσουμε συμμετοχη.Και, cosneo, αν εχεις συμμετασχει σε καποια εκδηλωση του φορουμ (εστω και για μια μπυρα), την πρωτη φορα που εμφανιστηκες, πηγες με την προοπτικη ενος blind date με Χ αντρες;
-
Ο χρήστης HelenKoR έγραψε:
Και, cosneo, αν εχεις συμμετασχει σε καποια εκδηλωση του φορουμ (εστω και για μια μπυρα), την πρωτη φορα που εμφανιστηκες, πηγες με την προοπτικη ενος blind date με Χ αντρες;Eχω συναντηθεί και μαλιστα σε μια ταβέρνα στο πιο σκοτεινό σημείο της πολης! Ξερω όμως πολεμικές τεχνες και προστατευω τον εαυτό μου! Ασε που blind date με συκώτι και κρασί ήταν!!!
-
Ο Cosneo βεβαίως έχει συμμετάσχει κι όχι σε μία αλλά σε πολλές και με εβδομαδιαία συχνότητα
Τεσπα ξεκολλάτε με το όλο θέμα
Τις συμμετοχές και τίποτε άλλο
Ας ξέρουμε μέχρι τις 25 πάντως να κλείσουμε και τραπεζάκι αν είναι
Ειδάλλως θερμή παράκληση στους Mod να κλειδωθεί το θέμα αν συνεχιστεί αυτο το σκηνικό
Κοψιδοκατανύξεις εν Αθήναις επεισόδιο XXXIII 28/01/12