-
Η ψηφοφορία δεν είναι σωστό. Καλύτερα φτιάξε δύο λίστες μία για 21 και μία για 28 ή πιο απλά ο καθένας να λέει δίπλα στη συμμετοχή του 21 ή 28 ή 21-28 ανάλογα με το πότε μπορεί. Έτσι είναι εύκολο να ελεγχθεί αλλά και να συζητηθεί με κάποιον.
-
Βάση της υπόδειξης του κύριου Χρηστου θα το κάνουμε ως εξής
Μπορουν και τις 2
- Orestisren
- kotetsi
- Ernani
- Billopoulos
- Giuseppe Bussο
- Νίκος
- Ευθύμης
- Thάnos
- nikospappas
10.ddl
.....
Μπορούν μόνο στις 21
1.
2.
.....Μπορούν μόνο στις 28
1.
2.
.....Το Διονύση τον έβαλα και στις 2 καθότι δεν λέει ότι μπορεί αποκλειστικά στις 28
-
Ρε σεις.Ε, Ε σιγά
Μην σπρώχνεστε λέμε ρε ενας έναςΈλα να μαζευόμαστε
-
-
Μπορουν και τις 2
- Orestisren
- kotetsi
- Ernani
- Billopoulos
- Giuseppe Bussο
- Νίκος
- Ευθύμης
- Thάnos
- nikospappas
10.ddl
.....
Μπορούν μόνο στις 21
1.
2.
.....Μπορούν μόνο στις 28
1.cavalino (πολλές πιθανότητες να έρθει )
2.
..... -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Καιρό έχω να σας δω...δεν ήθελες να ρθεις για καφέ τις προάλλες
εγώ θα είμαι εκτός.
-
Όπως πάει βλέπω να το ακυρώνουμε απο την τεράστια προσέλευση
Δε θα χει το μαγαζί να μας βάλει ρε παλικάρια μην σπρώχνεστε έτσι -
Ο χρήστης Orestisren έγραψε:
Όπως πάει βλέπω να το ακυρώνουμε απο την τεράστια προσέλευση
Δε θα χει το μαγαζί να μας βάλει ρε παλικάρια μην σπρώχνεστε έτσιΣε κοβω να μπορεις στις 31 του μηνα
-
Θα ερχομουν κι εγω να σας γνωρισω αλλά οπως το παω το πραμα δεν νομιζω να εχω βρει αυτοκινητο μεχρι τοτε.
-
ΟΡΜΑΤΕ
-
Προσφέρεται ο ΙΚΕ.
-
Εχω και porsche παμε μια βολτα???
-
Παρεξηγησις. Δεν ψαχνω για 'ταξιτζη'.
Μπορω να ερθω και με την μηχανη.Απλως εξεφρασα το ενδιαφερον μου για την συγκεντρωση, καθως και την επιθυμια μου να ερθω με το δικο μου αυτοκινητο (ξερετε... να ψαχνω για θεση παρκινγκ, να μην βρισκω, να πηγαινω λιγο παρακατω, να παιρνω αποφαση οτι αυτη η θεση που βρηκα κανει μονο για SmartForTwo, να πηγαινω ακομα πιο κατω κτλ )
Αποφασιστε πρωτα με το καλο ποια μερα θα πατε και αν ειναι ερχομαι κι εγω. Μπορει και να μην ερθω. Αναλογα με τα κεφια
-
Tι μηχανή έχεις?
-
Ξυρίσματος.
-
Δε νομίζω
-
Ωραια, μπουρδελο το καναμε κι αυτο το τοπικο, μια χαρα.
-
Πάνω από όλα να διατηρούνται τα υψηλά στάνταρντς του φόρουμ!
Κι αν είστε λίγοι τι πειράζει. Θα γνωριστείτε καλύτερα και θα μπορέσουν να συμμετέχουν όλοι μαζί στην ίδια συζήτηση και όχι να γίνονται διάφορα πηγαδάκια μόνο και μόνο λόγω της απόστασης.
Έτσι κι αλλιώς στην κατανάλωση αγαθών θα υπολογιστεί ο μέσος όρος κατά κεφαλή για την επιβεβαίωση της τήρησης των αρχών, εθίμων και παραδόσεων των συναντήσεων του φόρουμ... οπότε μετά την βεβαιωμένη συμμετοχή κάποιων δε βλέπω κανένα λόγο ανησυχίας...! -
Με το 100%
-
Συμφωνώ απόλυτα με τον onyx ! .
Κοψιδοκατανύξεις εν Αθήναις επεισόδιο XXXIII 28/01/12